2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amiinn amiiinn
çok teşk.ederimmm
yarın bakalım bir sonuç çıkacakmı
hayırlısı olsun inş.
canım hepimiz hemen hemen aynı yaşlardayızz
bak hem sen söylüyosun insanın yanında destek olacak birisi olması lazım diye
kardeşi olsa fenamı olur
ilerde anne baba yaşlanıcak kardeşler birbirlerine destek olurlar ne güzell
bayılırım beni muhabbetle bayanlara

kızlar güzel dilekleriniz için çok tşk ederim buraya yazmak beni o kadar rahatlatıyor ki hastayken de öyleydi Allah inş.hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip eder.Mutluluğum sizlerle paylaşınca dahada fazlalaşıyor.Hepinize tşk ederim

Selammmm kızlar....

Nasılsınıızz???
Hepinizi çoook merak ediyorum,uzaktan takip ediyorum ama bir türlü aktif hale gelemiyorum....

Annemlerdeyim hayla,işlemlere koşturmaktan gelen gidenle vakit geçirmekten,bebişin eksiklerini tamamlamaktan inanın günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum...
Elhamd.bebeğimde bende iyiyiz,tekmelerini eksik etmiyor miniğim,maş..
Eee artık vakitte daralıyor,acayip heyecan bastı beni,tabi şuan eşim yanımda olmadıgı için korkuda
Onun yanında hamileliğim çoook keyifli geçiyordu,şimdi de öyle ama babamızı özledik biizzz

Ya benim işlemlerim için saglık raporu istediler yarın yaptırıcam,kan vermek hiç istemiyorum,zaten çok kansızım halsiz kalıyorum bu tür raporları yaptırırken,hayır olsun...

Çok uzattım sanırım,neyse arada atlarım gene aranıza,hepiniziii öptüüükk

çok fenasın 12 haftalıkken bebeğim kız denmişti.hamdolsun çok seviniyorum yinede ama bakamıyorum kız cicilerinne....çooook şirin..

CANIM benimki de oğlan ztn:)ama çok şeker diye kız anneleri görsün istedim

rica ederimmm ne demekkk

inş.yolunda gider cnm senin su kesen 11,5 muş dr.normal demedi mi peki.Ben dr.uma sorduğumda 5-20cm arası olması gerekiyor dedi.Peki bebek büyüdükçe su nasıl fazlalaşacak dedim (korkudan o kadar saçma sorularda sormuştum ki)bebek idrarını yapıyor artık dedi birde sen yeterli sıvı aldıkça senin vücudunda karşılayacak demişti.Sen ne kadar sıvı alıyorsun günde.Kafana çok takıp stres yapma cnm sakın sen iyi olursan bebeğinde iyi olur ben artık pozitif düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun

sedacım çok güzelmiş kucağın..güle güle kullanın
Kızlar bu bacak arasına yastık koyma ne iş?ben anlamadım..hiç koymadım da....ne oluyormuş öyle olunca?:26:

sağol canım

ben profesör normal dedi.en son gittiğimde.
bol su içiyorum dinleniyorum.ilk baştan bende çokkk korkmuştum.
ama şimdi daha pozitif düşünüyorum

uffs ne kadar ilerlemiş forum çok yoğundum bakamadım kızlar keyifler ne durumda rapunzel cnm sen bana davetiye gönderecektin unuttunmu ?

Aslında haksız da sayılmazsın hanii...
Bakalım zaman ne gösterecek...
Aminnnnn canımmm..Kız burda hepimiz can yoldası olduk biribirimize...Sen gel arada buraya,hem bizi de merakta bırakmamıs olursun...Sen ve bebegin allaha emanet olunn
uffs ne kadar ilerlemiş forum çok yoğundum bakamadım kızlar keyifler ne durumda rapunzel cnm sen bana davetiye gönderecektin unuttunmu ?

Tugbişşşş özlettin kız kendini..Gömüldün işlere dimi...
Ana kucagını iyi gunlerde kullan..unisex bi renk olmus süperde olmus valla..Arkadan oglan gelirse o da rahatlıkla kullanır...

evet canım bende ii sayılırım ama inanılmaz bi baş ağrısı var gittikçe ilerliyor gözümü açamıyorum bi grip havası var ama bakalım ne olacam.. ilacı bıraktım,inş. kendiliğinden geçer diyorum..

napıyosunuz bakalımmmm biz birazdan bebek odası almaya çıkıcazzz ayyyy çok heycanlıyımmm

oohh ne güzel alınca akla bakalım canım.. şimdiden ii gezmeler

yasemin2007 canım benimde 1000 mg yazıyor 1 lik yani bende 3 gün içti şimdi bıraktım doktorum hapı bitir dedi ama ne bileyim birazda kendiliğinden geçsin diyorum.. ayrıca çalışıyorum dinlenemediğim için geçmiyorr(((

sedasem anakucağı çok güzelmiş canım güle güle kullanın çok beğendim benimde annem alıcakmış hiç bakma dedi bekliyoruz bakalım..

canım ya sorma bazen kendimi burda yazışmaya bi kaptıryorum sonra işller yığılıyo azcık kolaylıyım dedim sizden ayrı kalamadım tatlım beşiğine bayıldım süsleyip püsleyince dahada güzel olmuş tatlım yiğitefe ne güzel yakışır içine :) canım koltuğu birazda ilerisini düşünüp alayım dedim 2.düşünürsem erkek olursa diye :) hehe ben birinciyi yapayımda bi nasıl işse anlamadım bebek odası alıcam beyaz kız için ama koltuk alıorum ilerisi için zıt oldu bende seni özleidm sende iyisin demi kolunun ağrısı geçtimi benim daha yeni geçti bugün ne aşımış be

simgecim maşallah kocaman olmuş kuzuna ....su perisi sağol canım park yataklarda zaten dönence olduğu için almana gerek yok zhr84 maşallah canım iyi baktın kendine ve kuzunz bak sorun hallomuş sedacım ev tipi ana kucağın çok şeker güle güle kullansın prensesin

canımmmm bi tek aslıya gönderebildim bende anlamadım ne oluyoo..sizin adresleri ekliyorum hata veriyo..deniyorum gene ara ara

Oyy saol teyzesi inşallah oglum saglıkla mısıl mısl uyur o yatagın içinde...
Eksikler tamamlanınca bbek odasına benzicek sanırım biraz..
Canım beyaz renk hepsine olur..Besigine bi mavi uyku seti aldın mı ahan da sana oglan odası..
anam biz bunları dogurduk büyüttük te ikincileri dusunuyoz....
Bu arada işlerine bak tabii tatlım..birikince daha cok zorlanırsın...
Bu arada cok sukur bugun kolumun agrısı gecti..ama 2 gun bayagı bi zorladı hç yatamadım sol tarafıma...Ayy bi de ne geldi aklıma biliyomusun..Ddim ki bu ası bizi bile nasıl yordu canımızı yaktı ayy minicik bebeklerimiz nasıl dayanıcak bu acıyaa..İçim bi tuhaf oldu...Hele bazı aylar 4-5 tane birden ası olacakları zaman gelecek..ayy alllahım neler dusunuyorum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…