kuşum hoşgeldinnasılsın? iş yapıorum bugün araara bakıp ara ara yazıorum..
oyy iyi gunlerde kullanın inşallah..
Allah sifa versin canımm..
Senin şu iş mevzusu bi neticelenseydi bari sende evinde rahat rahat gecirirdin hamileligini..
Calısırken hem hasta hem hamile olmak zor olsa gerek...
Ayy ikinci cocuk hiç aklımızda yok biliyo musun...
Rabbim ogluma saglıklı ömür versin kavusmayı nasip etsin inşallah...
Ee bi de yas ta cok kucuk diil ki anacım..
Hem bi de insanın yanında destek olcak yardımcı olcak birisi olmayınca zor valla...
Cok sukur eşim var ama hiçbişey bi ananın ablanın yerini tutmuyo...
Ayy en cok konustum ayol baydım senide...
Hadi kal saglıcakla canımm..
kızlar güzel dilekleriniz için çok tşk ederim buraya yazmak beni o kadar rahatlatıyor ki hastayken de öyleydi Allah inş.hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip eder.Mutluluğum sizlerle paylaşınca dahada fazlalaşıyor.Hepinize tşk ederim
merhaba canım biliyorsu banada doktor az demişti 8.5 cm di.sonra 1 hafta sonra profesöre gitiik ayrıntılıya oda 11.5 dedi 3 hafta sonra kontrolüm vardı.şimdi 2.haftadayım.haftaya cuma inşallah herşey yolundadır.
Evet suda azalma olunca erken doğum olabilir demişti benimde doktorum.
Hepimizin meleklerini allah korusun.
Sağlıkla kucağımıza alalım.
çok sevindim canım herşey yolunda gider inşallah.
Smge,sen ve ben bu konudan muzdaripiz galiba.ama herşey iyi olacak bunu inanıyorum.
rica ederimmm ne demekkk
nazo ne mutlu arkadaşım bebeğine maşallah ...
reflü için ben arada elimde soğuk yada ılık sütle dolaşıyorum hatta bazen nrede tutacağı belli olmuyor.küçük kutu sütlerden mutlaka yanında bulundur.geçmiş olsun.
cerenhala devam ediyor hastalığın canım ne yapıcaz böyle yaa..
evvelsi gün hastanedeydim.gözler burun tıkanıklığı hafif öksürük vardı.dr antibiyotik vermek istemedi ama ben istedim yinede...3 defa aldım 1 gr lık dün gece içmedim sadece gece öksürük krizne girince eşimlede birbirimize girdik.bebek te dün fazla oynamamıştı.mahfoldum bütün gece uyuyaymadım.şimdi ise tekrar başladım korkuyla antiyotiğe çok korkuyorum.senin kaç gr lık ilacın..
bilgisi olan varsa yazssın lütfen..1 ay önceki diş ağrımdada kullanmıştım 1 gr lık içim hiç rahat değil...
güle güle kullan canım bayıldım .. nerden ne kadar mavili varmı acaba?
çok fenasın 12 haftalıkken bebeğim kız denmişti.hamdolsun çok seviniyorum yinede ama bakamıyorum kız cicilerinne....çooook şirin..
canım maşallah bebeğine hepimiz sağlıkla sıpaları kucağımıza bir alsak..
teşekkürler verdiğin bilgiler için..
zehra çok sevindim canım hayırlı haberlerine....maşallah
canım ben unnadodan aldım siyahı vardı canım istersen davetiye gönderirim sana :)
amiinn amiiinn
çok teşk.ederimmm
yarın bakalım bir sonuç çıkacakmı
hayırlısı olsun inş.
canım hepimiz hemen hemen aynı yaşlardayızz
bak hem sen söylüyosun insanın yanında destek olacak birisi olması lazım diye
kardeşi olsa fenamı olur
ilerde anne baba yaşlanıcak kardeşler birbirlerine destek olurlar ne güzell
bayılırım beni muhabbetle bayanlara
Aminnnnn canımmm..Kız burda hepimiz can yoldası olduk biribirimize...Sen gel arada buraya,hem bizi de merakta bırakmamıs olursun...Sen ve bebegin allaha emanet olunnkızlar güzel dilekleriniz için çok tşk ederim buraya yazmak beni o kadar rahatlatıyor ki hastayken de öyleydi Allah inş.hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip eder.Mutluluğum sizlerle paylaşınca dahada fazlalaşıyor.Hepinize tşk ederim
uffs ne kadar ilerlemiş forum çok yoğundum bakamadım kızlar keyifler ne durumda rapunzel cnm sen bana davetiye gönderecektin unuttunmu ?
Cerenim hosbuldum canımmmm
Sen nasıl oldun..Şimdi seni geciriyodum kalbimden...
Bu kız cok yogun herhal acaba nasıl oldu duzeldi mi diye sen selam ettin bana..
Kalbimiz birmiş kızzz
Semacım nasılsın...
Valla biraz öyleyim galiba..Dolabında bile en agırlıklı renk pembedir
Kızım olsaydı kendimi dusunemiyorum valla..Ana kız pespembe gezerdik biz
napıyosunuz bakalımmmm biz birazdan bebek odası almaya çıkıcazzz ayyyy çok heycanlıyımmm
Aslında haksız da sayılmazsın hanii...
Bakalım zaman ne gösterecek...
Aminnnnn canımmm..Kız burda hepimiz can yoldası olduk biribirimize...Sen gel arada buraya,hem bizi de merakta bırakmamıs olursun...Sen ve bebegin allaha emanet olunn
Tugbişşşş özlettin kız kendini..Gömüldün işlere dimi...
Ana kucagını iyi gunlerde kullan..unisex bi renk olmus süperde olmus valla..Arkadan oglan gelirse o da rahatlıkla kullanır...
uffs ne kadar ilerlemiş forum çok yoğundum bakamadım kızlar keyifler ne durumda rapunzel cnm sen bana davetiye gönderecektin unuttunmu ?
canım ya sorma bazen kendimi burda yazışmaya bi kaptıryorum sonra işller yığılıyo azcık kolaylıyım dedim sizden ayrı kalamadım tatlım beşiğine bayıldım süsleyip püsleyince dahada güzel olmuş tatlım yiğitefe ne güzel yakışır içine :) canım koltuğu birazda ilerisini düşünüp alayım dedim 2.düşünürsem erkek olursa diye :) hehe ben birinciyi yapayımda bi nasıl işse anlamadım bebek odası alıcam beyaz kız için ama koltuk alıorum ilerisi için zıt oldubende seni özleidm sende iyisin demi kolunun ağrısı geçtimi benim daha yeni geçti bugün ne aşımış be
canımmmm bi tek aslıya gönderebildimbende anlamadım ne oluyoo..sizin adresleri ekliyorum hata veriyo..deniyorum gene ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?