simgecim maşallah kocaman olmuş kuzuna ....su perisi sağol canım park yataklarda zaten dönence olduğu için almana gerek yok zhr84 maşallah canım iyi baktın kendine ve kuzunz bak sorun hallomuş sedacım ev tipi ana kucağın çok şeker güle güle kullansın prensesin
ah cnm evet ama belki onların ki bu kadar ağır değildir ama bebelerimize dayanamayız ağlayınca demiOyy saol teyzesi inşallah oglum saglıkla mısıl mısl uyur o yatagın içinde...
Eksikler tamamlanınca bbek odasına benzicek sanırım biraz..
Canım beyaz renk hepsine olur..Besigine bi mavi uyku seti aldın mı ahan da sana oglan odası..
anam biz bunları dogurduk büyüttük te ikincileri dusunuyoz....
Bu arada işlerine bak tabii tatlım..birikince daha cok zorlanırsın...
Bu arada cok sukur bugun kolumun agrısı gecti..ama 2 gun bayagı bi zorladı hç yatamadım sol tarafıma...Ayy bi de ne geldi aklıma biliyomusun..Ddim ki bu ası bizi bile nasıl yordu canımızı yaktı ayy minicik bebeklerimiz nasıl dayanıcak bu acıyaa..İçim bi tuhaf oldu...Hele bazı aylar 4-5 tane birden ası olacakları zaman gelecek..ayy alllahım neler dusunuyorum ben yaaa
ah cnm evet ama belki onların ki bu kadar ağır değildir ama bebelerimize dayanamayız ağlayınca demi
canım ben sana özelden farklı mail adresi vereyim sana zahmet olmazsa tekrar denermisin ?
ayyy dayanamayız valla..Asıdayken bebekle birlikte aglamayan kimseyi görmedim valla bütün anneler salya sümükOyy kuzucuklarım kıyamam ben onlara...İnşallah ters bi tarafıma denk gelmez de hemsireyi yolmam
Aslında haksız da sayılmazsın hanii...
Bakalım zaman ne gösterecek...
Aminnnnn canımmm..Kız burda hepimiz can yoldası olduk biribirimize...Sen gel arada buraya,hem bizi de merakta bırakmamıs olursun...Sen ve bebegin allaha emanet olunn
Tugbişşşş özlettin kız kendini..Gömüldün işlere dimi...
Ana kucagını iyi gunlerde kullan..unisex bi renk olmus süperde olmus valla..Arkadan oglan gelirse o da rahatlıkla kullanır...
ayyy dayanamayız valla..Asıdayken bebekle birlikte aglamayan kimseyi görmedim valla bütün anneler salya sümükOyy kuzucuklarım kıyamam ben onlara...İnşallah ters bi tarafıma denk gelmez de hemsireyi yolmam
canımmmm bi tek aslıya gönderebildimbende anlamadım ne oluyoo..sizin adresleri ekliyorum hata veriyo..deniyorum gene ara ara
ayy korktum valla teyze ben sendenayyy dayanamayız valla..Asıdayken bebekle birlikte aglamayan kimseyi görmedim valla bütün anneler salya sümükOyy kuzucuklarım kıyamam ben onlara...İnşallah ters bi tarafıma denk gelmez de hemsireyi yolmam
yok canım ne zahmeti..sadece senin değil diğer arkadaşlarınkinede hata veriyo. bence sitenin kendinden kaynaklı bi sorun. ama bende inat ettim yollucam
dün akşam çocuklar duymasını izleyen varmı
akşam benim hormonlarımm tavan yapmış herhalde
meltemin haluğa ördüğü kazağı verdiği sahne ve haluğun evden çıkarken meltemin ona gitme diye sarılması allahımm nasıl duygulandım nasıl ağladın anlatamam
ya sankim aşk acısı çekiyorum
allahım şu hamiş hormonlarım epey oynayacak daha benimle
yasasın hormon kardesligi
Hiç merak etme sekerim hepimiz aynıyız..
Gecenlerde bi anne ceylanın yavrusunu yediler NATGEO tv de...
Ben bögüre bögüre agladım....
Peki eşim ne dedi dersiniz doganın kanunuymus bu..
Hey allahım azcık bi sus dimi...
Hormonlar kanun mu dinler ayoll
kızlarr
özeliklle çalışan kıslaarrr
ben her akşam ne pişiricem düşüncesinden bıktım yawwww
akşam 5 olunca benim düşünme telaşım başlıyo
sizde de oluyomu
kızlarr
sizde de oluyomu
kızlarr
sizde de oluyomu
çok şükür benim derdim yok o konuda anacığım hamileliğin başından beri bana yemek bırakır yakın evlerimiz kendine yaparken bizede yapıyor sadece h.sonu düşünüyorum oda genelde ya dışarda oluyoruz yada eşim balık yapıyor :)
Uploaded with ImageShack.us
erkekler için olabilir ben resimleri koyacağım satıcı getirtirse söyleriz.
ben pembiş aldım kargoda bugün gelecek bakalım çok heyecanlıyım
aralcım merhaba güle güle kullansın canım
dönence bence chicco aldım 110 tl kendi mağzasından indirimde dedi.
seninki hangi model
benimki bu sonradan ev şeklindeki oyuncağıylada oynayabiliyormuş müzikli falan
chicco rüya dönence
Uploaded with ImageShack.us
herkese merhaba kızlar kusura bakmayın geçmişi okumam mümkün diil kqç gündür hiç giremiyorum.eşimin dedesini kaybettik pzt günü yaşlıydı ama öyle ölücek kadar hasta falan değildi şok olduk hepimiz günlerdir ordaydım bugün gidemedim başım çok ağrıyor sizlere bi bakıım dedim umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?