2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aral hosgeldin canımm nasılsın..Cınar nasıl??

ah cnm evet ama belki onların ki bu kadar ağır değildir ama bebelerimize dayanamayız ağlayınca demi

ah cnm evet ama belki onların ki bu kadar ağır değildir ama bebelerimize dayanamayız ağlayınca demi

ayyy dayanamayız valla..Asıdayken bebekle birlikte aglamayan kimseyi görmedim valla bütün anneler salya sümükOyy kuzucuklarım kıyamam ben onlara...İnşallah ters bi tarafıma denk gelmez de hemsireyi yolmam

gerçekten öyle olduk valla.çalışırken hergün burdaydım rapor alınca evde her zaman girememiştim ama artık burdayım..

ayyy dayanamayız valla..Asıdayken bebekle birlikte aglamayan kimseyi görmedim valla bütün anneler salya sümükOyy kuzucuklarım kıyamam ben onlara...İnşallah ters bi tarafıma denk gelmez de hemsireyi yolmam

alemsiniz yahu :26: nerden aklınıza geliyor bunlar..ay bende ağlarım ama

ayy korktum valla teyze ben senden
yok canım ne zahmeti..sadece senin değil diğer arkadaşlarınkinede hata veriyo. bence sitenin kendinden kaynaklı bi sorun. ama bende inat ettim yollucam

tamam tatlım ben attım sana msj bakarsın

Kızlarr size bişey dicemm..
Ben annemden biliyorum..Yenidogan bebegin besiginin basına minik bi kuran koyulurmus...
Ablam yengemler hep yaptı bunu...Hani bebegi uyutup bırakıcaz ya yalnız basına yatagında yalnız kalmasınmıs..Bilmem ne kadar dogru ama sizinle paylasmak istedim..bende bu amacla gecen hafta küçücük bi kuran aldım oglum için..Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun onu diyee...
Uyyy annesinin pasası canım oglum benimmm

dün akşam çocuklar duymasını izleyen varmı
akşam benim hormonlarımm tavan yapmış herhalde
meltemin haluğa ördüğü kazağı verdiği sahne ve haluğun evden çıkarken meltemin ona gitme diye sarılması allahımm nasıl duygulandım nasıl ağladın anlatamam
ya sankim aşk acısı çekiyorum
allahım şu hamiş hormonlarım epey oynayacak daha benimle

yasasın hormon kardesligi
Hiç merak etme sekerim hepimiz aynıyız..
Gecenlerde bi anne ceylanın yavrusunu yediler NATGEO tv de...
Ben bögüre bögüre agladım....
Peki eşim ne dedi dersiniz doganın kanunuymus bu..
Hey allahım azcık bi sus dimi...
Hormonlar kanun mu dinler ayoll

yaşaşıınn kardeşşlikk:81::81:

kızlarr
özeliklle çalışan kıslaarrr
ben her akşam ne pişiricem düşüncesinden bıktım yawwww
akşam 5 olunca benim düşünme telaşım başlıyo
sizde de oluyomu

kızlarr
sizde de oluyomu

olmamı..bende o yüzden akşamları pişirmiyorum haftasonu yaptıklarımla idare ediyoruz valla..eve gidince yanına salata vs..

kızlarr
sizde de oluyomu

çok şükür benim derdim yok o konuda anacığım hamileliğin başından beri bana yemek bırakır yakın evlerimiz kendine yaparken bizede yapıyor sadece h.sonu düşünüyorum oda genelde ya dışarda oluyoruz yada eşim balık yapıyor :)

kızlarr
sizde de oluyomu

evettttt evetttt evetttt ne yapıcaz hergün yafff... ıspanak pırasa yemekten de bıktıkk... haftaya da annemler gelcekk benim gene kendimi kanıtlama duygularım azdıı şimdidenn liste mi yapsam diyorumm manyaklaştımm burda kuruyorum şunu yapayım bunu yapayım diyee akşama gidiyorum bel ağrısıylaaa oflaya puflaya pişiriyorumm bi deee son aya kadar çalışmayı düşünüyorumm hahahh sanırım kendimi kandırıyorum...

çokk şanslısınn tuğbaaa yaaa geçenlerdee acayippp bişi canım çekti şimdi söylemiyim sizi çektirmiyimm ilk kez o mzn dedimm ahh annemm yakın olsa daa bi telefonla getirse diyeee

semaysemcim valla ben evdeyim yine hergün düşünüyorum.bende bıktım artık hergün ne pişiricez.
bu arada satışcı bayan ulaştım.bana yönlendirirsiniz arkadaşalrınızı dedi.
akşam girecekmiş galiba msn veriyim sam_my20@hotmail.com
Giyim / ŞOK FIYATA HARIKA BIR CARTERS 3`LU TAKIM sahibinden.com'da
burdanda satıyo
hatta bizde msn den yazışsak ne iyi olur...daha hızlı ve açık olur aslında

isteyen o ana kucaklarından mail atsın sorsun

Son düzenleme:
Selam güzel hamişler.Ben bugün uykuya doyamadım.Kızım uyandırmasaydı bütün gün uyurdum herhalde.Yazık çocuk bir saat boyunca anne dedi ben kendime gelinceye kadar:93:

Uploaded with ImageShack.us

erkekler için olabilir ben resimleri koyacağım satıcı getirtirse söyleriz.
ben pembiş aldım kargoda bugün gelecek bakalım çok heyecanlıyım

kızlarrrr buda benim kızıma aldığım anakucağı+oto koltuğu nasıl güzel mi? :)
Eki Görüntüle 129484

Uploaded with ImageShack.us

benimki buydu.

Eki Görüntüle 129496

kız anneleriiiiiiiii biraz çıldırtayım sizi nasıl ama:)

Kızlar aldıklarınız harika.Sağlıklı günlerde güle güle kullanın inşallah.
Rapunzel park yatağın bizimkine çok benziyor.Ben de rengarenk almıştım.

Başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…