semaysemcim valla ben evdeyim yine hergün düşünüyorum.bende bıktım artık hergün ne pişiricez.
bu arada satışcı bayan ulaştım.bana yönlendirirsiniz arkadaşalrınızı dedi.
akşam girecekmiş galiba msn veriyim sam_my20@hotmail.com
Giyim / ŞOK FIYATA HARIKA BIR CARTERS 3`LU TAKIM sahibinden.com'da
burdanda satıyo
hatta bizde msn den yazışsak ne iyi olur...daha hızlı ve açık olur aslında
keşke yasak olmasıydı
neyse ulaşmak isteyen dediğim gibi siteden ulaşabilir.mesaj yaz kısmı var bayana ordan sorular sorabiliyorsunuz.
isteyende msnden konuşur.
rapunzel senin istediğin ana kucağını sor istersen salıncak modelli olan
olmamı..bende o yüzden akşamları pişirmiyorumhaftasonu yaptıklarımla idare ediyoruz valla..eve gidince yanına salata vs..
çok şükür benim derdim yok o konuda anacığım hamileliğin başından beri bana yemek bırakır yakın evlerimiz kendine yaparken bizede yapıyor sadece h.sonu düşünüyorum oda genelde ya dışarda oluyoruz yada eşim balık yapıyor :)
evettttt evetttt evetttt ne yapıcaz hergün yafff... ıspanak pırasa yemekten de bıktıkk... haftaya da annemler gelcekk benim gene kendimi kanıtlama duygularım azdıı şimdidenn liste mi yapsam diyorumm manyaklaştımm burda kuruyorum şunu yapayım bunu yapayım diyee akşama gidiyorum bel ağrısıylaaa oflaya puflaya pişiriyorumm bi deee son aya kadar çalışmayı düşünüyorumm hahahh sanırım kendimi kandırıyorum...
semaysemcim valla ben evdeyim yine hergün düşünüyorum.bende bıktım artık hergün ne pişiricez.
effffff
zaman geniş olunca seçme şansında fazla oluyoo amaa
kızlarr
özeliklle çalışan kıslaarrr
ben her akşam ne pişiricem düşüncesinden bıktım yawwww
akşam 5 olunca benim düşünme telaşım başlıyo
sizde de oluyomu
çok şükür benim derdim yok o konuda anacığım hamileliğin başından beri bana yemek bırakır yakın evlerimiz kendine yaparken bizede yapıyor sadece h.sonu düşünüyorum oda genelde ya dışarda oluyoruz yada eşim balık yapıyor :)
evettttt evetttt evetttt ne yapıcaz hergün yafff... ıspanak pırasa yemekten de bıktıkk... haftaya da annemler gelcekk benim gene kendimi kanıtlama duygularım azdıı şimdidenn liste mi yapsam diyorumm manyaklaştımm burda kuruyorum şunu yapayım bunu yapayım diyee akşama gidiyorum bel ağrısıylaaa oflaya puflaya pişiriyorumm bi deee son aya kadar çalışmayı düşünüyorumm hahahh sanırım kendimi kandırıyorum...
hadi yaaa
benim manyaq dr.um hamileliğimde her akşam taze pişir ye dedi bana...
beni taze yemek delisine çevirdi
eskiden dolabımda 1 haftalık hazır yemeğim olurdu
şimdi en fazla 2 akşam aynı yemeği yiyebiliyorum
ohhh senden iyisi youkkk
nasıl iyimi öyleeee
yaa eşim sebze yemez...bende sebze hastasıyımmm
ben her akşam ona ayrı kendime ayrı yemek hazırlıyourmmm
düdüklü tencerem sağolsunnn
1 saatte bana 2-3 çeşit yemek çıkartıyor ama malzeme yıkama doğrama sinir oluyorum
özlem
sen listeni hazırla
düdüklün varsa onu mutlaka kullanmalısın yoksa yetişmiyor
yemek pişene kadar ölürsün açlıktan
benimde misafirim olacağı zamanlar işyerinde dersimi çalışıp çıkıyorumm
çalışırsın canımm
her akşam yemek yapıcaz diye derdimiz yok
bazen dışardan bazen hazır bazen kahvaltı..bazende eşin hazırlarr derken dolacak günler
ahhh ahh olmazmı canım hiç olmazmı?ben filozof oldum yaaa.. ben egeden geldim doğunun yemekler bize göre o kadar farklıki anlatamam size,, burda çok değişik yemekler öğrendim eşim sebze yemiyo ya nasıl yetiştirmiş bu kadın bu çocuğu diye diye deli oldum vitaminsiz diyorum ama evlendiğimizde 70 kilo olan adam şimdi 85 ben ii baktım ona.. on ayrı kendime ayrı yapıyorum yemekleri saymıyım şimdi canınız çeker ama hep etli hep yoğutluu.. aradım az önce çook kötüyüm aşkımm akşam bişey yapımıcam dedim gelirken getiricek neysekii ...
FİLOZOF CERENN
YA çok zor allah yardımcın olsuunnn
kaynana iyi bakmıştır oğluna etli sütlü sen ne anlarsın sen ancak ot yee muhaha
onlar hep en iyilerini bilirler
çok ağladığım günler oldu hastayken aşerirken inan yanlızlık çok zor kavınvaldemde yapıp asla göndermez gelip burda yiceksin der emir verir.. hep yaptım gecenin bi vaktide yedim ahh gurbet dedim maşallahhhh diyorum nazar değmesin şansın daimi olsun... şimdi ay sonunda annem ablam yiğenim geliyor size mutluluğumu anlatamam..
ohh çok şükür geçti yaa ne kadar zorlandık böyle
bende her akşam ağlayarak yattımm
saat 20:00 de yatıyodumm
her akşam yatarken inş.sabah kalktığımda bulantım kesilir diye ağlaya ağlaya dua ederek uyudum
ollleyyyyyy ollley ollleeeeeeeeyyyy
ay sonuna bişey kalmadı cerenn
allah kavuştursunnn
günler su gibi aksın geçsin sana inş...
ne kadar kalıcaklar sende
aynen canım gündüz yapıcam diyorum akşam ağrıdan kolay bişey yapıp odaya kaçıyorum..
ama komşum yani emel hakkını asla ödeyemem bebeğim en çok onun yemekleriyle beslendi ne yapsa 1 tabak verdi ne yapsa fazla yaptı allah binkere razı olsun ondan ... halada daha benim canım ne isterse sorar ve elinden geleni yapar.. yedi kat yabancı kaynanamdan daha ii.. öyle işte..
ah canım benim komşunun kıymetini bil .ne güzel bak annen geliomuş hazır yaparlar sana oh sende rahat edersin :)ahhh ahh olmazmı canım hiç olmazmı?ben filozof oldum yaaa.. ben egeden geldim doğunun yemekler bize göre o kadar farklıki anlatamam size,, burda çok değişik yemekler öğrendim eşim sebze yemiyo ya nasıl yetiştirmiş bu kadın bu çocuğu diye diye deli oldum vitaminsiz diyorum ama evlendiğimizde 70 kilo olan adam şimdi 85 ben ii baktım ona.. on ayrı kendime ayrı yapıyorum yemekleri saymıyım şimdi canınız çeker ama hep etli hep yoğutluu.. aradım az önce çook kötüyüm aşkımm akşam bişey yapımıcam dedim gelirken getiricek neysekii ...
çok ağladığım günler oldu hastayken aşerirken inan yanlızlık çok zor kavınvaldemde yapıp asla göndermez gelip burda yiceksin der emir verir.. hep yaptım gecenin bi vaktide yedim ahh gurbet dedim maşallahhhh diyorum nazar değmesin şansın daimi olsun... şimdi ay sonunda annem ablam yiğenim geliyor size mutluluğumu anlatamam..
aynen canım gündüz yapıcam diyorum akşam ağrıdan kolay bişey yapıp odaya kaçıyorum..
ama komşum yani emel hakkını asla ödeyemem bebeğim en çok onun yemekleriyle beslendi ne yapsa 1 tabak verdi ne yapsa fazla yaptı allah binkere razı olsun ondan ... halada daha benim canım ne isterse sorar ve elinden geleni yapar.. yedi kat yabancı kaynanamdan daha ii.. öyle işte..
tamam cnm aralla bağlantı kurarım ben sağoldafnetugba balcı duncan..malesef kızlar davetiyeler gitmiyo..arkadaşımın hesabındanda denedik ama olmuyo. sanırım siteyle ilgili bi sorun var..yada işyeriyle ilgili..evden tekrar bakarım..bide aral denesin belki o yollar.arala gitti çünkü...
hadi yaaa
benim manyaq dr.um hamileliğimde her akşam taze pişir ye dedi bana...
beni taze yemek delisine çevirdi
eskiden dolabımda 1 haftalık hazır yemeğim olurdu
şimdi en fazla 2 akşam aynı yemeği yiyebiliyorum
ohhh senden iyisi youkkk
nasıl iyimi öyleeee
yaa eşim sebze yemez...bende sebze hastasıyımmm
ben her akşam ona ayrı kendime ayrı yemek hazırlıyourmmm
düdüklü tencerem sağolsunnn
1 saatte bana 2-3 çeşit yemek çıkartıyor ama malzeme yıkama doğrama sinir oluyorum
özlem
sen listeni hazırla
düdüklün varsa onu mutlaka kullanmalısın yoksa yetişmiyor
yemek pişene kadar ölürsün açlıktan
benimde misafirim olacağı zamanlar işyerinde dersimi çalışıp çıkıyorumm
çalışırsın canımm
her akşam yemek yapıcaz diye derdimiz yok
bazen dışardan bazen hazır bazen kahvaltı..bazende eşin hazırlarr derken dolacak günler
hayırlı haberdir inş.cnm iyi düşün iyi olsun inş.kızlar ben geldim.ama çokta sevinçli gelmedim.ultrasonda beyniyle ilgili birşeyin genişliği 9mm çıktı.11 mm olması gerekiyomuş.dr takip edelim dedi.ama içini ferah tut şuan için biranlam ifade etmiyo dedi ama ben yinede pinpiriklendim işte.birazdan kendi dr soracağım eğer takip edilsin derse başka dr göstereceğim bakalım o ne diyecek.
çokk şanslısınn tuğbaaa yaaa geçenlerdee acayippp bişi canım çekti şimdi söylemiyim sizi çektirmiyimm ilk kez o mzn dedimm ahh annemm yakın olsa daa bi telefonla getirse diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?