2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

keşke yasak olmasıydı
neyse ulaşmak isteyen dediğim gibi siteden ulaşabilir.mesaj yaz kısmı var bayana ordan sorular sorabiliyorsunuz.
isteyende msnden konuşur.
rapunzel senin istediğin ana kucağını sor istersen salıncak modelli olan

Kızlar bugün göğüs kremi almayı düşündüm.Size de yazayım.Ben ilkinde lansinoh kullandım.Kremi yıkamaya gerek olmadan bebeğinizi emzirebiliyorsunuz.O yönden çok rahat ettim lansinoh kremle.Hatta bir arkadaşıma doğumdan önce de sürmesini önermiştim.Çok ovalamadan hafif hareketlerle doğumdan bir iki ay önce sürmeye başlamıştı.Sonrasında emzirirken çok daha hızlı yumuşadı göğüs uçları.Bana çok teşekkür etmişti.Sizinle de paylaşayım istedim.
Kremin tüpleri çok küçük görünüyor ama zaten çok az sürdüğünüz için uzun süre gidiyor.Ben doğum sonrası iki tane bitirmiştim.

Şimdi tepeme çıkmış kızımla ilgilenmem gerek

Herkese sağlıklı,mide yanmasız,bulantısız ve stressiz bir hamilelik diliyorum.Öpüyorumm

evet canım sorucam saolasın

olmamı..bende o yüzden akşamları pişirmiyorum haftasonu yaptıklarımla idare ediyoruz valla..eve gidince yanına salata vs..

hadi yaaa
benim manyaq dr.um hamileliğimde her akşam taze pişir ye dedi bana...
beni taze yemek delisine çevirdi
eskiden dolabımda 1 haftalık hazır yemeğim olurdu
şimdi en fazla 2 akşam aynı yemeği yiyebiliyorum

ohhh senden iyisi youkkk
nasıl iyimi öyleeee

yaa eşim sebze yemez...bende sebze hastasıyımmm
ben her akşam ona ayrı kendime ayrı yemek hazırlıyourmmm
düdüklü tencerem sağolsunnn
1 saatte bana 2-3 çeşit yemek çıkartıyor ama malzeme yıkama doğrama sinir oluyorum

özlem
sen listeni hazırla
düdüklün varsa onu mutlaka kullanmalısın yoksa yetişmiyor
yemek pişene kadar ölürsün açlıktan
benimde misafirim olacağı zamanlar işyerinde dersimi çalışıp çıkıyorumm

çalışırsın canımm
her akşam yemek yapıcaz diye derdimiz yok
bazen dışardan bazen hazır bazen kahvaltı..bazende eşin hazırlarr derken dolacak günler

kızlar ben geldim.ama çokta sevinçli gelmedim.ultrasonda beyniyle ilgili birşeyin genişliği 9mm çıktı.11 mm olması gerekiyomuş.dr takip edelim dedi.ama içini ferah tut şuan için biranlam ifade etmiyo dedi ama ben yinede pinpiriklendim işte.birazdan kendi dr soracağım eğer takip edilsin derse başka dr göstereceğim bakalım o ne diyecek.

dafnetugba balcı duncan..malesef kızlar davetiyeler gitmiyo..arkadaşımın hesabındanda denedik ama olmuyo. sanırım siteyle ilgili bi sorun var..yada işyeriyle ilgili..evden tekrar bakarım..bide aral denesin belki o yollar.arala gitti çünkü...

kızlarr
özeliklle çalışan kıslaarrr
ben her akşam ne pişiricem düşüncesinden bıktım yawwww
akşam 5 olunca benim düşünme telaşım başlıyo
sizde de oluyomu

ahhh ahh olmazmı canım hiç olmazmı?ben filozof oldum yaaa.. ben egeden geldim doğunun yemekler bize göre o kadar farklıki anlatamam size,, burda çok değişik yemekler öğrendim eşim sebze yemiyo ya nasıl yetiştirmiş bu kadın bu çocuğu diye diye deli oldum vitaminsiz diyorum ama evlendiğimizde 70 kilo olan adam şimdi 85 ben ii baktım ona.. on ayrı kendime ayrı yapıyorum yemekleri saymıyım şimdi canınız çeker ama hep etli hep yoğutluu.. aradım az önce çook kötüyüm aşkımm akşam bişey yapımıcam dedim gelirken getiricek neysekii ...

çok ağladığım günler oldu hastayken aşerirken inan yanlızlık çok zor kavınvaldemde yapıp asla göndermez gelip burda yiceksin der emir verir.. hep yaptım gecenin bi vaktide yedim ahh gurbet dedim maşallahhhh diyorum nazar değmesin şansın daimi olsun... şimdi ay sonunda annem ablam yiğenim geliyor size mutluluğumu anlatamam..

aynen canım gündüz yapıcam diyorum akşam ağrıdan kolay bişey yapıp odaya kaçıyorum..

ama komşum yani emel hakkını asla ödeyemem bebeğim en çok onun yemekleriyle beslendi ne yapsa 1 tabak verdi ne yapsa fazla yaptı allah binkere razı olsun ondan ... halada daha benim canım ne isterse sorar ve elinden geleni yapar.. yedi kat yabancı kaynanamdan daha ii.. öyle işte..

ay geç mi kaldım yemek konusunda ş,ikayet etmeye yaaaaaaaaa... ben de aynıyım kızlar..her gün düşünüyorum ve hemen hergün taze yemek yapıyorum...aklıma ne gelirse yapıyorum walla...evde malzeme yoksa hemen markete uğrayıp alıveriyorum...ama adını koymadan çok zor oluyor...ben deli gibi bulantı ve kusma dönemindeyken bile yemek getirenim olmadı...yazık eşim de benle beraber her akşam aç kaldı nerdeyse..annesi yanında olanlar çok şanslı

aynennn yaaaa benim adam daa sebzeleri tanımıyo desem yeri hiçç arası yok yanii ben deee sebze ağırlıklı seviyorum amaa özellikle misafir geleceği zmn elim ayağım birbirine dolaşıyoo düdüklüüü konusunda haklısın hayat kurtarıyooo geçenlerde arızalanadı daa o zmnn anladım kıymetinii onsuzz mercimek çorbası bilemm 2 saat neysee kuzummm şöylee iddialııı amaaa basitt bildiğin bişiler var saa misafirlik paylaşırsan sevinirim

fdilek canım üzülme yanılma pauıda olabilir ayrıca çok aşırı bir ölçüm farkı yok canım.sen doktorunada sor.allahın izniyle bişey olmayacak

kızlarrrr bu aradaa geçen gün konuşmuştuk ateşölçerle ilgili braun kulaktan ölçenlerden aldım ben bugün elime geçtii veee sebamed takımım daa geldiii oğlum doğsa daa şölee mis gibi yıkasamm yağlasam daa bi koklasammm...

allah ondan razı olsuunnn
gün gelir seninde ona bir yardımın olur :97::97:

ah canım benim komşunun kıymetini bil .ne güzel bak annen geliomuş hazır yaparlar sana oh sende rahat edersin :)
tamam cnm aralla bağlantı kurarım ben sağol

iyi tabi olmamı:) ama bazen özlemiyoum desem yalan olur bebeğim doğsun kendim yapıcam yine yemeciklerimi soğan kokusunu özlüyorum yemek yaparkenki

hayırlı haberdir inş.cnm iyi düşün iyi olsun inş.
çokk şanslısınn tuğbaaa yaaa geçenlerdee acayippp bişi canım çekti şimdi söylemiyim sizi çektirmiyimm ilk kez o mzn dedimm ahh annemm yakın olsa daa bi telefonla getirse diyeee

evet sanırım en şanslısı benim şu konuda ah anacığımın ben hakkını nasıl öderim ki zaten nasıl titriyor üzerime babamda aynı akşam onlardaydık çay bile döktürmüyor babacım bana hemen anneme kaş göz işereti kız kalkmasın sen kalk anlamına geliomuş bu annem öyle dedi ama bende anama kıyamıyorum :)

Son düzenleme:
kızlar herkese selam;

fdilek saol canım güzel dileklerin için dün okudum ama cevap yazamamıştım.

zhr84 ve smge kontrolleriniz güzel geçmiş çok sevindim.

diana başınız saolsun mekanı cennet olsun inşallah.

bebişlerine yeni cicişler alan arkadaşlar sağlıkla hayırlı günlerde kullansınlar.

valla aklımda klanlar bunlar unuttuklarım lütfen kusura bakmasın.

bu arada gülesra sen oğluşunun uyku setini kaça almıştın canım

yemekler kaynanamdan olduğu için bende cok rahatım çalışırken hamilelik zor mutlaka yardım eden biri olması lazım kolay deil bende dafnetuğba gibi şanslılardanım harika bir kayınvalidem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…