ay geç mi kaldım yemek konusunda ş,ikayet etmeye yaaaaaaaaa...ben de aynıyım kızlar..her gün düşünüyorum ve hemen hergün taze yemek yapıyorum...aklıma ne gelirse yapıyorum walla...evde malzeme yoksa hemen markete uğrayıp alıveriyorum...ama adını koymadan çok zor oluyor...ben deli gibi bulantı ve kusma dönemindeyken bile yemek getirenim olmadı...yazık eşim de benle beraber her akşam aç kaldı nerdeyse..annesi yanında olanlar çok şanslı
aynennn yaaaa benim adam daa sebzeleri tanımıyo desem yerihiçç arası yok yanii ben deee sebze ağırlıklı seviyorum amaa özellikle misafir geleceği zmn elim ayağım birbirine dolaşıyoo düdüklüüü konusunda haklısın hayat kurtarıyooo geçenlerde arızalanadı daa o zmnn anladım kıymetinii onsuzz mercimek çorbası bilemm 2 saat neysee kuzummm şöylee iddialııı amaaa basitt bildiğin bişiler var saa misafirlik paylaşırsan sevinirim
kızlarrrr bu aradaa geçen gün konuşmuştuk ateşölçerle ilgili braun kulaktan ölçenlerden aldım ben bugün elime geçtii veee sebamed takımım daa geldiii oğlum doğsa daa şölee mis gibi yıkasamm yağlasam daa bi koklasammm...
yemekler kaynanamdan olduğu için bende cok rahatım çalışırken hamilelik zor mutlaka yardım eden biri olması lazım kolay deil bende dafnetuğba gibi şanslılardanım harika bir kayınvalidem var
herzaman hayatımayy canım benim saoll sen olmas sorularıma cevap veren yok yahu :26:
bende şunu beğendim nasıl sence Eki Görüntüle 129646
kızlarrrr bu aradaa geçen gün konuşmuştuk ateşölçerle ilgili braun kulaktan ölçenlerden aldım ben bugün elime geçtii veee sebamed takımım daa geldiii oğlum doğsa daa şölee mis gibi yıkasamm yağlasam daa bi koklasammm...
yemekler kaynanamdan olduğu için bende cok rahatım çalışırken hamilelik zor mutlaka yardım eden biri olması lazım kolay deil bende dafnetuğba gibi şanslılardanım harika bir kayınvalidem var
yok cann tam yetiştinnnnn
kıslarrrr
yemek getireniniz olsada yiyemezdiniz üzülmeyin olurmu
benim karşı komşum sağolsunn
her akşam bana sordu ama değil yemeği yemek kokusu bana yetiyoduu
o yzüden ben hiçç üzülmüyorumm
eşimede üzülmüyorum
erkek adam dışarda cafe rest.heryer onlar için istediği saatte istedikleri gibi gidip yerlerdi
olan bize oldu
annaamm
iddialı bişey diyemem ki
ben normal kolay yemekler yapıyorum
ama mesela değişik bilinmeyen ne olabilir
fırın poşetinde yemek yaptınmı hiççç
az kaldı annesi doyacaksınnn inş.
herzaman hayatım
bence çok güzel hem sade hemde tam erkek bebiş için ben çok beğendim.aldığın odayada uygun
beğendiysen al.sonra insanın kafası karışıyor
fırın poşetinde tavuk falan yapıyorumm benn sadecee senin bildiğin başka bişiler var gibimmm çabuk söleeyoksa bizimkiler benim klasiklerimden yicekler yine :
kıskanıyorum ama artıkkk yavvv hadi anneyi anladık da insanın kaynanası daa hergün yemek yapmaz kiii yaaa.... sen ekstra şanslısın
çok çeşit bilmiyorum
bende köfte tavuk yapıyorum
değişik ve çok hafif oluyor
senin neler yaptığını bilsem farklı şeyler söyleyebilirdim belkii
kızlar ben çıkıyorumm
servisim erken geçicekmiş o tarafa beni bırakmayın bende alın dedimmm :92::92:
kendinize iyi bakınnn
bebişlere ve mecburen kocişlerede iyi bakınnnn
allah nasip ederse yarın inş.burdayımm
iyi hayırlı akşamlar
allaha emanet olunnn
herkese merhaba kızlar kusura bakmayın geçmişi okumam mümkün diil kqç gündür hiç giremiyorum.eşimin dedesini kaybettik pzt günü yaşlıydı ama öyle ölücek kadar hasta falan değildi şok olduk hepimiz günlerdir ordaydım bugün gidemedim başım çok ağrıyor sizlere bi bakıım dedim umarım herkes iyidir.
simge geçmiş olsun canım..Bende işgüç yapıyorum ama artık ağırlaştığımı hissediyorumm dikkatli olmak lazım..Geçen hafta dr. bebeğin suyu iyi dedi ben çok su içerimm..herkese mrb arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir doktor suyuma az demişti tekrar kontrolüm vardı salı günü doktor yine suyun fazlalaşmamış dedi. ama çok korkucak bişey yok dedi şeker yükleme sonucum 123 çıkmış doktorum iyi dedi. oğlum 892 gram olmuş ortalama haftada 100 gram alıyo artık suyum az olduğu için erken doğum olabilirmiş onun içinde bebek 1 kg üstünde olursa iyi olur dedi ama erken doğum olmayadabilir tabiki. bu arada kızlar artık çok dikkat etmemiz gerekiomuş doktorum devamlı sol tarafına yat oturma bile bebeğe daha çok kan pompalarsın suyu fazlalaşır dedi. ayakta olduğumuz zaman kanı ayaklara gönderirmiş vücut. hem ayakta olup hemde iş yapıyosak çalıştığımız yerlere kan pompalarmış biz yorulmuyomuşuz ama bebeğe kan az pompalanırmış onun için doktorum işin bitince oturma bile devamlı sol tarafında yat bebeğe kan daha çok pompolansın dedi. yani biz yorulmadık sanıyoruz ama o bile iyi değilmiş. artık bi kaç ay idare edicez sizlerde dikkat edin kendinize
canım çok sevindim yaaa maşallah bebeğinedeeeslm güzel anne adayları
geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir bebişlere çok güzel şeyler almışsınız güle güle kullansın kuzucuklar.benimde dün dr.kontrolüm vardı oğlum 30cm 570 gr.olmuş ve en güzel haber suyum artık gelmediği için bugün işe başladım.Dr.um sen bize örnek oldun dedi senin gibi olan hastalarımıza seni örnek veriyoruz gerçekten oğluşum tutundu bana dr.bile şaşırdı.Su kesem 12 cm olmuş biz şu an çok iyiyiz bir sorun olursa inş.bişey olmaz da yine rapor alıcam
Edolina yazdığın mesajlardan çok faydalanıyorum tecrübeli anne olarak bizlerle paylaşman çok güzel..Bende 2 tane aventin kremini aldım yeter galibaaKızlar bugün göğüs kremi almayı düşündüm.Size de yazayım.Ben ilkinde lansinoh kullandım.Kremi yıkamaya gerek olmadan bebeğinizi emzirebiliyorsunuz.O yönden çok rahat ettim lansinoh kremle.Hatta bir arkadaşıma doğumdan önce de sürmesini önermiştim.Çok ovalamadan hafif hareketlerle doğumdan bir iki ay önce sürmeye başlamıştı.Sonrasında emzirirken çok daha hızlı yumuşadı göğüs uçları.Bana çok teşekkür etmişti.Sizinle de paylaşayım istedim.
Kremin tüpleri çok küçük görünüyor ama zaten çok az sürdüğünüz için uzun süre gidiyor.Ben doğum sonrası iki tane bitirmiştim.
Şimdi tepeme çıkmış kızımla ilgilenmem gerek
Herkese sağlıklı,mide yanmasız,bulantısız ve stressiz bir hamilelik diliyorum
.Öpüyorumm
canım şimdiden kendini üzme şuanlık riskli değil demiş inşallajh sonucundada bi sorun olmaz ,geçmiş olsunkızlar ben geldim.ama çokta sevinçli gelmedim.ultrasonda beyniyle ilgili birşeyin genişliği 9mm çıktı.11 mm olması gerekiyomuş.dr takip edelim dedi.ama içini ferah tut şuan için biranlam ifade etmiyo dedi ama ben yinede pinpiriklendim işte.birazdan kendi dr soracağım eğer takip edilsin derse başka dr göstereceğim bakalım o ne diyecek.
Kızlar değişik yemek sormuşsunuz evlendiğimde hiç yemek bilmiyodum 1,5 yılda yemek programları ve internet sayesinde çok değişik yemekler öğrendimm.Bayılıyorum insanlara değişik şeyler sunmaya eşimde gurur duyuyoo ..Ama bazen fiyaskoyla sonuçlandığıda oluyo hehehe:)))
Banada Yolla Değişik Tatlardan Dilekcimmm
Herkeze Kocaman Bir Merhabaaaaa
kız rapu allah senden razı olsun çok uygun hemen üye olup almam lazım sağol tatlım öpt.seni
Nerelerdesin seennnnnn bakemm:)))
Canım ben evlenince 8 kilo falan aldım tavsiye etmiyorum sende yeni evliydin galiba :)))Bazen eşim sen eskiden ne değişik şeyler yapardın diyoo :))ilk zamanlar tatlısı tuzlusu ipin ucu kaçtı şimdi dikkat ediyorum:)))
pierrecaedin bebek arabasi ayhancocuk tan sahibinden.com'da sizce bu bebek arabası nasıl ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?