2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok cann tam yetiştinnnnn
kıslarrrr
yemek getireniniz olsada yiyemezdiniz üzülmeyin olurmu
benim karşı komşum sağolsunn
her akşam bana sordu ama değil yemeği yemek kokusu bana yetiyoduu
o yzüden ben hiçç üzülmüyorumm
eşimede üzülmüyorum
erkek adam dışarda cafe rest.heryer onlar için istediği saatte istedikleri gibi gidip yerlerdi
olan bize oldu

annaamm
iddialı bişey diyemem ki
ben normal kolay yemekler yapıyorum
ama mesela değişik bilinmeyen ne olabilir
fırın poşetinde yemek yaptınmı hiççç

az kaldı annesi doyacaksınnn inş.

yemekler kaynanamdan olduğu için bende cok rahatım çalışırken hamilelik zor mutlaka yardım eden biri olması lazım kolay deil bende dafnetuğba gibi şanslılardanım harika bir kayınvalidem var

kıskanıyorum ama artıkkk yavvv hadi anneyi anladık da insanın kaynanası daa hergün yemek yapmaz kiii yaaa.... sen ekstra şanslısın

uppsss ben çok acıktım siz yemeklerden bahsedince aklımdan geçenleri bi yazsam kızlar şimdi yazıom canınız çekmesin adını vermiycem ama bu hamilelikte ben çok etçi oldum et yemekleri ve hamur işli yemekler beni çok cezbediyo sebzeyi çok severdim şimdi aklıma gelmio hep acılı yemekler bol baharatlı saat de daha 5 eve gitmeme çok var bisküvi yiyeyim bari

ayy canım benim saoll sen olmas sorularıma cevap veren yok yahu :26:
bende şunu beğendim nasıl sence Eki Görüntüle 129646
herzaman hayatım
bence çok güzel hem sade hemde tam erkek bebiş için ben çok beğendim.aldığın odayada uygun
beğendiysen al.sonra insanın kafası karışıyor

güle güle kullansın canım bende sebamed aldım mis gibi yıkıcaz inşallah.

yemekler kaynanamdan olduğu için bende cok rahatım çalışırken hamilelik zor mutlaka yardım eden biri olması lazım kolay deil bende dafnetuğba gibi şanslılardanım harika bir kayınvalidem var

allah k.validenden razı olsuunnn
valla benimki yakın olsaydı eminim her akşam banada yapardı
benim k.validemde çok iyidir sağolsun allah uzun ömürler versin sağlık versin onlara inş..

fırın poşetinde tavuk falan yapıyorumm benn sadecee senin bildiğin başka bişiler var gibimmm çabuk sölee yoksa bizimkiler benim klasiklerimden yicekler yine:

fırın poşetinde tavuk falan yapıyorumm benn sadecee senin bildiğin başka bişiler var gibimmm çabuk sölee yoksa bizimkiler benim klasiklerimden yicekler yine:

çok çeşit bilmiyorum
bende köfte tavuk yapıyorum
değişik ve çok hafif oluyor
senin neler yaptığını bilsem farklı şeyler söyleyebilirdim belkii

kıskanıyorum ama artıkkk yavvv hadi anneyi anladık da insanın kaynanası daa hergün yemek yapmaz kiii yaaa.... sen ekstra şanslısın

Allah ondan bin kere razı olsun annem gibidir ikisinide ayırmam birbirinden hergün yemeğimi pişirir ayırır ister bizle yiyin ister alın evinize gidin der saolsun her şeyime koşar yetişir kimseyede hakkımda laf söyletmez böyle kaynanayı kim sevmez kızlar allah nazarlardan saklasın 2 annem var o yüzden cok rahatım

kızlar ben çıkıyorumm
servisim erken geçicekmiş o tarafa beni bırakmayın bende alın dedimmm :92::92:
kendinize iyi bakınnn
bebişlere ve mecburen kocişlerede iyi bakınnnn
allah nasip ederse yarın inş.burdayımm

iyi hayırlı akşamlar

allaha emanet olunnn

görüşürüz canım sende kendine ve ayşe ye iyi bak öpüyoruz sizi allaha emanet olun..

başınız sağolsun canımmm

simge geçmiş olsun canım..Bende işgüç yapıyorum ama artık ağırlaştığımı hissediyorumm dikkatli olmak lazım..Geçen hafta dr. bebeğin suyu iyi dedi ben çok su içerimm..

canım çok sevindim yaaa maşallah bebeğinedeee

Edolina yazdığın mesajlardan çok faydalanıyorum tecrübeli anne olarak bizlerle paylaşman çok güzel..Bende 2 tane aventin kremini aldım yeter galibaa

canım şimdiden kendini üzme şuanlık riskli değil demiş inşallajh sonucundada bi sorun olmaz ,geçmiş olsun

Kızlar değişik yemek sormuşsunuz evlendiğimde hiç yemek bilmiyodum 1,5 yılda yemek programları ve internet sayesinde çok değişik yemekler öğrendimm.Bayılıyorum insanlara değişik şeyler sunmaya eşimde gurur duyuyoo ..Ama bazen fiyaskoyla sonuçlandığıda oluyo hehehe:)))

Banada Yolla Değişik Tatlardan Dilekcimmm
Herkeze Kocaman Bir Merhabaaaaa

Orda Burada Şurada Geziyorum Sürekli Ev Hanımlığının Tadını Çıkarıyorum
Ya Ben Komşuya Gidiyorum Ya Onlar Geliyo Günler Su Gibi Geçiyo Canım
Bende İlk Zamanlar Çok Yapardım Değişik Tatlar Ama Şimdi Saldım Kendimi
Ağırlaştım Galiba Azcık Ayakta Durunca Sağ Kalçamın Üzerine Kramp Giriyo

Bebek Arabası Bence Gayet Şık Ve Güzel Özelliklerine Bakarsak Gayet Sağlam Ve Kullanışlı Ayrıca Fiyatıda Uygun Benim Kaynım Alacak Eğer Almasaydı Kesinlikle Bende Böyle Birşey Alırdım Canım :92:

dilekcim beklentilerini karşılıyorsa gayet uygun bi araba. piercardinde çok tercih edilio bebek arabasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…