Kızlar Aranızda Miğde Yanmaları Başlayanlar Varmı
Son Bir Haftadır Çok Çekiyorum Bu Sıkıntıyı Yatamıyorum Bile Öğle Yemeğinden Sonra Başlıyo Ve Gece Yarısına Kadar Sürüyordu Yanmalarım
Bugün Sağlık Ocağına Gittim Gaviscon Diye Şurup Yazdılar 3 Şişe Sanırım Doğuma Kadar Yeter Bugün Başladım Şuruba İnanın Şuan Hiç Yanmam Yok Kesinlikle Tavsiye Ediyorummm
Benim mide yanmalarım ara ara oluyor,serin birşeyler içince özellikle süt geçiyor.
iyiyz betuş sen nasılsın
sevindim iyi olma
deren benimde midem çok kötü ekşime yanma oluyor
ağır yağlı şeyler yiyince daha çok
az kaldı canım sabredicez.
Son Bir Haftadır Çok Çekiyorum Bu Sıkıntıyı Yatamıyorum Bile Öğle Yemeğinden Sonra Başlıyo Ve Gece Yarısına Kadar Sürüyordu Yanmalarım
Bugün Sağlık Ocağına Gittim Gaviscon Diye Şurup Yazdılar 3 Şişe Sanırım Doğuma Kadar Yeter Bugün Başladım Şuruba İnanın Şuan Hiç Yanmam Yok Kesinlikle Tavsiye Ediyorummm
cnm sen nerelerdeydin epeydir görünmüyordun. nasılsın? talha bebeğimiz nasıl? benimde bikaç gündür midemde ve yemek borumda yanma var. dr a sormadım da hangi ilacı alayım diye. acaba sormadan bende bu gavisconu içsem ne olur. bazen çok fena oluyorum.
iyiyz betuş sen nasılsın
sevindim iyi olma
deren benimde midem çok kötü ekşime yanma oluyor
ağır yağlı şeyler yiyince daha çok
az kaldı canım sabredicez.
Evhanımı olmanın tadını çıkar ozaman.İnsanın komşusu anlaşacağı insanlar olunca zaman nasıl geçiyo anlamıyosun bende sen gibiyimm :)))Orda Burada Şurada Geziyorum Sürekli Ev Hanımlığının Tadını Çıkarıyorum
Ya Ben Komşuya Gidiyorum Ya Onlar Geliyo Günler Su Gibi Geçiyo Canım
Bende İlk Zamanlar Çok Yapardım Değişik Tatlar Ama Şimdi Saldım Kendimi
Ağırlaştım Galiba Azcık Ayakta Durunca Sağ Kalçamın Üzerine Kramp Giriyo
Bebek Arabası Bence Gayet Şık Ve Güzel Özelliklerine Bakarsak Gayet Sağlam Ve Kullanışlı Ayrıca Fiyatıda Uygun Benim Kaynım Alacak Eğer Almasaydı Kesinlikle Bende Böyle Birşey Alırdım Canım :92:
hafif olması hoşuma gitti canım yeter galiba bebeğimin ayağını yerden kessin hehehehe :)))))dilekcim beklentilerini karşılıyorsa gayet uygun bi araba. piercardinde çok tercih edilio bebek arabasında
Geçmiş Olsun Sedacım Ama Ben Ne Yersem Oluyor İnan Bana Yediğim Çikolata Bile Rahatsız Ediyor Beni Son İki Gecedir Kafamı Çok Yüksekte Dik Tutup Uyumaya Çalışıyorum Uyku Düzenimi Bile Bozdu Bu Yanma Ama Bugün Rahat Uyuyacağım İnşallah
deren canım,çay kahve çikolata sigara reflüyü azdırır.uzak durmak gerek...
benim gögüs ucum yok maalesef acaba yıne de surmelı mıyımKızlar bugün göğüs kremi almayı düşündüm.Size de yazayım.Ben ilkinde lansinoh kullandım.Kremi yıkamaya gerek olmadan bebeğinizi emzirebiliyorsunuz.O yönden çok rahat ettim lansinoh kremle.Hatta bir arkadaşıma doğumdan önce de sürmesini önermiştim.Çok ovalamadan hafif hareketlerle doğumdan bir iki ay önce sürmeye başlamıştı.Sonrasında emzirirken çok daha hızlı yumuşadı göğüs uçları.Bana çok teşekkür etmişti.Sizinle de paylaşayım istedim.
Kremin tüpleri çok küçük görünüyor ama zaten çok az sürdüğünüz için uzun süre gidiyor.Ben doğum sonrası iki tane bitirmiştim.
Şimdi tepeme çıkmış kızımla ilgilenmem gerek
Herkese sağlıklı,mide yanmasız,bulantısız ve stressiz bir hamilelik diliyorum.Öpüyorumm
seni de ugrastırdık cnm sagoldafnetugba balcı duncan..malesef kızlar davetiyeler gitmiyo..arkadaşımın hesabındanda denedik ama olmuyo. sanırım siteyle ilgili bi sorun var..yada işyeriyle ilgili..evden tekrar bakarım..bide aral denesin belki o yollar.arala gitti çünkü...
Nerelerdesin seennnnnn bakemm:)))
Canım ben evlenince 8 kilo falan aldım tavsiye etmiyorum sende yeni evliydin galiba :)))Bazen eşim sen eskiden ne değişik şeyler yapardın diyoo :))ilk zamanlar tatlısı tuzlusu ipin ucu kaçtı şimdi dikkat ediyorum:)))
pierrecaedin bebek arabasi ayhancocuk tan sahibinden.com'da sizce bu bebek arabası nasıl ???
ne demek şekercim....Diğerlerini Biliyorumda Çikolatayı Duymamıştım Bebek Hareket Etsin Diye Yatmadan Yiyordum
Artık Dikkat Ederim Sağol Canım
benim gögüs ucum yok maalesef acaba yıne de surmelı mıyım
pierrecaedin bebek arabasi ayhancocuk tan sahibinden.com'da sizce bu bebek arabası nasıl ???
fdilek cnm ateş ölçer almışsın çok beğendim bende. acaba hangisini aldın. ikiside güzel karar veremiyorumbirde banyo ve oda termometresi var görmüşsündür belki. onun fiyatıda uygun ama karar veremedim alsammı almasammı. sen ne düşünüyorsun. onuda sipariş verdinmi cnm?
ben netten baktım fiyatlara 190 liraya bile var aynı araba.Mağazalarda netten daha pahalı oluyo genelde..Benim bi arkadaşın vardı aynı bu arabadan ve 2 çocuğu büyüdü çokta hafif ve rahattı..Ama ben erteledim bebek arabasını doğduktan sonra alıcam galibaa ..güzel...istediğim model
ben beğendim...
ayrıca markasına göre fiyatı çok çok iyi
normalde bu markada bu fiyat olmaz
acaba dışarıdaki mağazalarda nasıldır fiyat
eğer bu markada bu fiyat bulabilirsem alırım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?