2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Aranızda Miğde Yanmaları Başlayanlar Varmı
Son Bir Haftadır Çok Çekiyorum Bu Sıkıntıyı Yatamıyorum Bile Öğle Yemeğinden Sonra Başlıyo Ve Gece Yarısına Kadar Sürüyordu Yanmalarım
Bugün Sağlık Ocağına Gittim Gaviscon Diye Şurup Yazdılar 3 Şişe Sanırım Doğuma Kadar Yeter Bugün Başladım Şuruba İnanın Şuan Hiç Yanmam Yok Kesinlikle Tavsiye Ediyorummm

Benim mide yanmalarım ara ara oluyor,serin birşeyler içince özellikle süt geçiyor.

Benim mide yanmalarım ara ara oluyor,serin birşeyler içince özellikle süt geçiyor.

Senin Ara Ara Oluyormuş Benim Son Bir Haftadır Hergün Oluyordu Bende Sütle Geçiştiriyordum Ama Çok Etkili Olmuyordu Bu Şurup Bambaşkaymış Bir Haftadır Almadığım İçin Çok Pişmanım

iyiyz betuş sen nasılsın
sevindim iyi olma
deren benimde midem çok kötü ekşime yanma oluyor
ağır yağlı şeyler yiyince daha çok
az kaldı canım sabredicez.

iyiyz betuş sen nasılsın
sevindim iyi olma

özellikle nohut fasulye kuru gıdalar feci ekşitiyor bunları iyice haşladıktan sonra yememiz gerekiyormuş,benim çok aşırı olsa şurubu alırdım. belki ilerki haftalarda çoğalabilir.

cnm sen nerelerdeydin epeydir görünmüyordun. nasılsın? talha bebeğimiz nasıl? benimde bikaç gündür midemde ve yemek borumda yanma var. dr a sormadım da hangi ilacı alayım diye. acaba sormadan bende bu gavisconu içsem ne olur. bazen çok fena oluyorum.

sedasem cnm o havlulardan bende istiyorum. mavi renginden. sen mi söylersin bizmi irtibata geçiyoruz nasıl oluyor?

Son düzenleme:

Evet Canım Pek Grimiyorum Eskisi Gibi Gelenim Gidenim Çok Oluyo Çalışıyoken Yapamadıklarımı Şimdi Yapıyorum Ben 3 Gün Önce Doktora Gittim Orda Sormuştum Miğdemden Boğazıma Kadar Gelen Bir Yanma Var Diye Gaviscon Şurup Alabilirsin Demişti Bana Yazayımmı Dedi Bende Yok Çok Aşırı Değil Dedim Pek İlaç Alma Taraftarı Değildim
Ama Son iki Gündür Burnumdan Getirdi Bu Yanmalar Yemek Bile Yiyemedim Korkudan Aşşağıdaki Komşularımda Aynı Şeyi Söylediler Sen Bu Şurubu İçmeden Nasıl Duruyosun Hatta Biri Hamileliğin 2. Ayından Doğum Yapana Kadar Kullanmış Dün Gece Canıma Tak Dedi Bu Sabah Gidip Sağlık Ocağında Yazdırdım İçeriğinide Okudum Hamileler Güvenle Kullanabilirler Yazıyordu Sen Yine Doktoruna Danış İstersen Ama Ben Herhangi Bir Zararının Olcağını Düşünmüyorum

iyiyz betuş sen nasılsın
sevindim iyi olma

Geçmiş Olsun Sedacım Ama Ben Ne Yersem Oluyor İnan Bana Yediğim Çikolata Bile Rahatsız Ediyor Beni Son İki Gecedir Kafamı Çok Yüksekte Dik Tutup Uyumaya Çalışıyorum Uyku Düzenimi Bile Bozdu Bu Yanma Ama Bugün Rahat Uyuyacağım İnşallah

Evhanımı olmanın tadını çıkar ozaman.İnsanın komşusu anlaşacağı insanlar olunca zaman nasıl geçiyo anlamıyosun bende sen gibiyimm :)))
Bebek arabası benimde hoşuma gitti.Açıkcası haftada 2-3 kere çıkıcam dışarı kışın okadarda çıkamıycam e arabada var en fazla 2 yıl kullanılacak bu yeter bana galiba...

dilekcim beklentilerini karşılıyorsa gayet uygun bi araba. piercardinde çok tercih edilio bebek arabasında
hafif olması hoşuma gitti canım yeter galiba bebeğimin ayağını yerden kessin hehehehe :)))))

Canım bende 1 ay önce falan çoktu drum aynı şurubu verdi mucize gibii günde 4 taneye kadar kullanabilirsin dedi..Ben bir tatlı kaşığını bile doldurmuyorum yetiyo ucundan içmek :))Ama şuaralar mide yanmalarım kesildi çok şükürr

fdilek cnm ateş ölçer almışsın çok beğendim bende. acaba hangisini aldın. ikiside güzel karar veremiyorum birde banyo ve oda termometresi var görmüşsündür belki. onun fiyatıda uygun ama karar veremedim alsammı almasammı. sen ne düşünüyorsun. onuda sipariş verdinmi cnm?

su oerii tamam canım senide söylerim.gelincede sen irtibata geçeceksin zaten sahibnde.com da bayan satıcı
amerikada kardeşi varmış.o getirtiyomuş
bugün pek görüşemedik akşam yazışcam.
siz bana istediğiniz ne varsa söyleyin ben getirticem uygun fiyata dedi.
bende söylüyorum bakalım inşallah kaliteyi ucuza alırım.
nevresim takımları
battaiye dedi en son penye 5 li 10 lu paketlerde sanırım 15 dolar demişti.
göğüs çatlak için koruyocu biberon falan bile hatta ben en iyilerini getrrim dedi.
onları getirecekmiş ben hatta bebek arabası bile geitrtebilirim ama bilmiyorum tabi fiyat çok önemli ciddi fark olursa alrım
Graco Symbio Travel Sistem
ben bunu çok beğeniyodum geçen mağazda kullandım eşim ve ben bayıldık.ama 1100 biraz pahalı
satıcıya sorcam şimdi çünkü amerikan malıymış graco bana uygun getirtebilirmi.
bakalım artık daha önce yazdım satıcının mail adresini sende ekle kendine konuş istersen
öptüm....

deren canım,çay kahve çikolata sigara reflüyü azdırır.uzak durmak gerek...

benim gögüs ucum yok maalesef acaba yıne de surmelı mıyım
seni de ugrastırdık cnm sagol

bence çok güzel cnm şimdiden hayırlı olsun

Ben kurbağalı aldım çok işeker geldi gözümee..Ya bana banyo ve oda termometresi çok kullanışlı gelmiyoo yoksa alırdım bence almayı düşünüyosan kaçırma hem arzum kalitesi hem şık ürünlerdii

ben netten baktım fiyatlara 190 liraya bile var aynı araba.Mağazalarda netten daha pahalı oluyo genelde..Benim bi arkadaşın vardı aynı bu arabadan ve 2 çocuğu büyüdü çokta hafif ve rahattı..Ama ben erteledim bebek arabasını doğduktan sonra alıcam galibaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…