2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr kafama takılan bişey var burdan hep kontrollerinizdeki bebek kilolarınızı yazıyosunuz benimki 24+0 da 542 gr dı sizinkilere göre çok düşük yaaaa

benim gögüs ucum yok maalesef acaba yıne de surmelı mıyım

seni de ugrastırdık cnm sagol

bence çok güzel cnm şimdiden hayırlı olsun

balcı tatlım; göğüs ucun yoksa bile onu çıkartıcı bi aparat var sanırım onu kullanıyosun..biraz araştır.sonuçta illaki çocuğu emziriciksin. o kremler hayat kurtarıyo dio tecrübeli anneler. süt göğüslerde çatlama yapıomuş. o da innaılmaz acı veriyomuş :26:

evet tatlım şimdi satıcı yolladı
sanada ayrı bakacakmış sanırım konuşmusunuz
bunların fiyatına 480 dedi.

bu modelde 4 lü kullanılıyomuş..salıncak-ana kucağı-koltuk-mama sandalyesi
yok satıyomuş
3 yaşına kadarmış
tamamı 480 imiş

kızlarrr kafama takılan bişey var burdan hep kontrollerinizdeki bebek kilolarınızı yazıyosunuz benimki 24+0 da 542 gr dı sizinkilere göre çok düşük yaaaa

cnm bence kilosu güzel. eğerki dr un normal diyorsa bi sorun yoktur. bi yerde okumuştum. eğerki dr bebeğin kilosuna normal diyorsa bunu kabul edin ve başka insanlarla kıyaslamayın diyordu. her bebek farklı olabilir. önce sağlığı önemli, maşallah bebeğine cnmm

bu modelde 4 lü kullanılıyomuş..salıncak-ana kucağı-koltuk-mama sandalyesi
yok satıyomuş
3 yaşına kadarmış
tamamı 480 imiş
bu çok güzelmiş rengide herkese uyar
canım herkesin yapısı bir değilki herkesin bebeğininde aynı kiloda olması beklenemez. önemli olan sağlıklı olup olmaması
haklısın canım. en iyisi ögrenmemek sanırım

doktorum normal demişti ama benim doktorum çoooook relax dır.neyse ben takmıycam sadece biraz beslenmeme dikkat edicem

güle güle tatlı annecik ve bebişi dikkat edin kendinize.......
Birbirinizi yormayın...

Canım benim sağolasın...

bu arada geldi öykümün ana kucağı yarım saatte kurdum.çok güzel........

Güle güle kullan canım çok cici...

Canım benim olsun arada bir uğramanda güzel... Sen keyfine bak şimdi...

Canım bence hemen kafana takıp üzülme doktor içini ferah tut diyorsa öle yap inan taksanda kafana kendini üzdüğünle bebişini üzdüğünle kalıcan. Bence iyi olacak herşey üzülme tamam mı...

Tamam tatlım sorun değil olmadı sonra bakarız artık.....Sıkma canını sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…