ne demek şekercim....
tatlım o nasıl oluyor yaw:26:hiç mi yok?
benim gögüs ucum yok maalesef acaba yıne de surmelı mıyım
seni de ugrastırdık cnm sagol
bence çok güzel cnm şimdiden hayırlı olsun
kızlarrr kafama takılan bişey var burdan hep kontrollerinizdeki bebek kilolarınızı yazıyosunuz benimki 24+0 da 542 gr dı sizinkilere göre çok düşük yaaaa
sedasemmm bunlar benim içinmi
bugün diğer beğendiğine bakacakmış sana fiyat yazacakmış canım
bunlarda diğer alternetifler diyo bütçe meselesi tabiki
düşük değil canım ya korkma normal
daha sonra alır kilo üzülme
sağol canım insanın kafasına takılıyo bir hafta sonra kontrolüm var inşallah artar
kızlarrr kafama takılan bişey var burdan hep kontrollerinizdeki bebek kilolarınızı yazıyosunuz benimki 24+0 da 542 gr dı sizinkilere göre çok düşük yaaaa
bu çok güzelmiş rengide herkese uyarbu modelde 4 lü kullanılıyomuş..salıncak-ana kucağı-koltuk-mama sandalyesi
yok satıyomuş
3 yaşına kadarmış
tamamı 480 imiş
haklısın canım. en iyisi ögrenmemek sanırımcanım herkesin yapısı bir değilki herkesin bebeğininde aynı kiloda olması beklenemez. önemli olan sağlıklı olup olmaması
cnm bence kilosu güzel. eğerki dr un normal diyorsa bi sorun yoktur. bi yerde okumuştum. eğerki dr bebeğin kilosuna normal diyorsa bunu kabul edin ve başka insanlarla kıyaslamayın diyordu. her bebek farklı olabilir. önce sağlığı önemli, maşallah bebeğine cnmm
güle güle tatlı annecik ve bebişi dikkat edin kendinize.......
Birbirinizi yormayın...
Selammmm kızlar....
Nasılsınıızz???
Hepinizi çoook merak ediyorum,uzaktan takip ediyorum ama bir türlü aktif hale gelemiyorum....
Annemlerdeyim hayla,işlemlere koşturmaktan gelen gidenle vakit geçirmekten,bebişin eksiklerini tamamlamaktan inanın günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum...
Elhamd.bebeğimde bende iyiyiz,tekmelerini eksik etmiyor miniğim,maş..
Eee artık vakitte daralıyor,acayip heyecan bastı beni,tabi şuan eşim yanımda olmadıgı için korkuda
Onun yanında hamileliğim çoook keyifli geçiyordu,şimdi de öyle ama babamızı özledik biizzz
Ya benim işlemlerim için saglık raporu istediler yarın yaptırıcam,kan vermek hiç istemiyorum,zaten çok kansızım halsiz kalıyorum bu tür raporları yaptırırken,hayır olsun...
Çok uzattım sanırım,neyse arada atlarım gene aranıza,hepiniziii öptüüükk
kızlar ben geldim.ama çokta sevinçli gelmedim.ultrasonda beyniyle ilgili birşeyin genişliği 9mm çıktı.11 mm olması gerekiyomuş.dr takip edelim dedi.ama içini ferah tut şuan için biranlam ifade etmiyo dedi ama ben yinede pinpiriklendim işte.birazdan kendi dr soracağım eğer takip edilsin derse başka dr göstereceğim bakalım o ne diyecek.
dafnetugba balcı duncan..malesef kızlar davetiyeler gitmiyo..arkadaşımın hesabındanda denedik ama olmuyo. sanırım siteyle ilgili bi sorun var..yada işyeriyle ilgili..evden tekrar bakarım..bide aral denesin belki o yollar.arala gitti çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?