kıtap falan alırım sımdılık kalkıyorum evde dolasıyorum benım kucuk bır operasyonum var 12-14 haftalar arasıda rahım agzıma serkılaj yapılacak...ondan sonra sadece wc ıcın kalkacagım....alısırı o zamana kadar...yogunlukdan cıkıca evde co yanlız hıssedıyoru kendı mı...Saol canim..hepimizin yardimcisi olsun Rabbim. doktor san o raporu bosa vermemistir elbette. Bol bol dinlen canim evdesin halihazirda, guzel mesguliyetler bul kendine evde, yorulmadan hos vakit gecirebilecegin. Yoksa eminim oyle bos bos butun gunde tv felanda izlenmez yani evde.
Gebeliginin ileriki zamanlarindami oldu canim kayiplarin? Cok uzucu ya, bende unutamadim ilkini...bu kez Rabbim yuzumuze guler insallah.
amın cnım ıns...sende elınden geldıgı kadar dınlenmeye calısssAhh canlar keşke ben de izin alabilsem ama tam 29saat dersim var nöbetler cabası...
Allah'ım bebeğimin acısını yaşatmasın;hiç kimse yaşamasın ınsallah tutunsunlar sıkıca bizlere
ıkızlerım 18 haftalıktı kızımda 23 haftalıktı...amın canım ınssssss.
amın canım ıns artık cok kaptırmıyoruz kendımızı dıkkat edıyorum cok ama evde cokda hamılelıkle bebekle ılgılı konusmuyoruz sımdılık uc kere yıkıldık esımın destegı olmasa toparlanamazdım kolay kolay....allah ondan razı olsun rabbım yuzumuze baksın ıns canım hersey kısmet ıste.....Çok üzüldüm canım ama onlar melek olup uçtular ve ınsallah öbür dunyada senı bulacaklar...Rabbim şimdiki bebeğine hayırlı uzun ömürler versin tatlım.
kıtap falan alırım sımdılık kalkıyorum evde dolasıyorum benım kucuk bır operasyonum var 12-14 haftalar arasıda rahım agzıma serkılaj yapılacak...ondan sonra sadece wc ıcın kalkacagım....alısırı o zamana kadar...yogunlukdan cıkıca evde co yanlız hıssedıyoru kendı mı...
ıkızlerım 18 haftalıktı kızımda 23 haftalıktı...amın canım ınssssss.
amın canım ıns artık cok kaptırmıyoruz kendımızı dıkkat edıyorum cok ama evde cokda hamılelıkle bebekle ılgılı konusmuyoruz sımdılık uc kere yıkıldık esımın destegı olmasa toparlanamazdım kolay kolay....allah ondan razı olsun rabbım yuzumuze baksın ıns canım hersey kısmet ıste.....
Ahh canlar keşke ben de izin alabilsem ama tam 29saat dersim var nöbetler cabası...
Allah'ım bebeğimin acısını yaşatmasın;hiç kimse yaşamasın ınsallah tutunsunlar sıkıca bizlere
rabbım hakkımızda ne hayırlıysa onu nasıp etsın ıns.....kuzularımızı bıze bagıslasın..
Anliyorum canim seni..kayiplarin cok buyukmus ya cok gecmis olsun. Bu kez insallah saglicakla alicaksin bebegini kollarina. herdefasinda hersey olumsuz olucak diye bir kaide yok. Umarim hersey gonlunce olur. Operasyonunda saglikla gecicek insallah,..geriye bol bol dinlenmek dusuyor sana! Bebek sahibi olmak hicte oyle dusunuldugu gibi kolay olmuyormus walla, bunu yasayanlar, cabalayanlar bilir ancak.
Dunyaya kiymeti bilinmeyen okadar cok cocuk getiriliyorki.....kimseyi yargilamak haddimiz degil ama...bizim gibi bu yolda ugras doken insanlarinda cok canini yakiyor..
kızlar sımdılık kacar ben kendınızede bebıslerede cok dıkkat edın opuyorum kocaman...
sızde tatlımiyi aksamlar canim...bende optum seni muccksss..ii bak kendine
benimde kızım uğraştırıyor bugün huysuzluğu üsündeydi herşeyi reddetti 2010 mayıs annesiyim ben cnmkaydirigubbakcemile2
Duru bebek cok tatli ya masallahhRabbim bizede boyle tatli bebisler nasip etsin:)) gordukce icim kipir kipir oluyorrrrr...annesi isiriver azicik yanagindan benim icin:)
inş canım amiiinnkızlar gebelıgın bu donemı deyı kı rısklı olan bastan sona rısklı ben daha once bunun acı orneklerını ıkı kere yasadım cumlemızın bebegını korusun rabbım ama temkınlı olmakda fayda var bence...
amiiiinnn canım inşrabbım hakkımızda ne hayırlıysa onu nasıp etsın ıns.....kuzularımızı bıze bagıslasın..
selam kızlar ben geldim ama hiç iyi haberlerle gelmedim. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor arkadaşlar inşallah sizin ki tamamlanır...
çok üzüldüm canım hayırlısı olsun hakkında bende daha önce bi düşük yaptım anlıyorum seni üzülme canım üzülmeki bebegin bu zor günlerin sonunda çabucak gelsin canım nekadarlıktı seninki
selam kızlar ben geldim ama hiç iyi haberlerle gelmedim. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor arkadaşlar inşallah sizin ki tamamlanır...
daha çok küçüktü canım 6 haftalıktı.Pazartesi günü kalp atışını duyacaktık kısmet olmadı. çok zor ama dayanmaktan başka çare yok.sen düşükten ne kadar sonra hamile kaldın ve ne kadarlıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?