2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kıtap falan alırım sımdılık kalkıyorum evde dolasıyorum benım kucuk bır operasyonum var 12-14 haftalar arasıda rahım agzıma serkılaj yapılacak...ondan sonra sadece wc ıcın kalkacagım....alısırı o zamana kadar...yogunlukdan cıkıca evde co yanlız hıssedıyoru kendı mı...

Ahh canlar keşke ben de izin alabilsem ama tam 29saat dersim var nöbetler cabası...
Allah'ım bebeğimin acısını yaşatmasın;hiç kimse yaşamasın ınsallah tutunsunlar sıkıca bizlere

rabbım hakkımızda ne hayırlıysa onu nasıp etsın ıns.....kuzularımızı bıze bagıslasın..

Ahh canlar keşke ben de izin alabilsem ama tam 29saat dersim var nöbetler cabası...
Allah'ım bebeğimin acısını yaşatmasın;hiç kimse yaşamasın ınsallah tutunsunlar sıkıca bizlere
amın cnım ıns...sende elınden geldıgı kadar dınlenmeye calısss

Çok üzüldüm canım ama onlar melek olup uçtular ve ınsallah öbür dunyada senı bulacaklar...Rabbim şimdiki bebeğine hayırlı uzun ömürler versin tatlım.
amın canım ıns artık cok kaptırmıyoruz kendımızı dıkkat edıyorum cok ama evde cokda hamılelıkle bebekle ılgılı konusmuyoruz sımdılık uc kere yıkıldık esımın destegı olmasa toparlanamazdım kolay kolay....allah ondan razı olsun rabbım yuzumuze baksın ıns canım hersey kısmet ıste.....

ıkızlerım 18 haftalıktı kızımda 23 haftalıktı...amın canım ınssssss.

Anliyorum canim seni..kayiplarin cok buyukmus ya cok gecmis olsun. Bu kez insallah saglicakla alicaksin bebegini kollarina. herdefasinda hersey olumsuz olucak diye bir kaide yok. Umarim hersey gonlunce olur. Operasyonunda saglikla gecicek insallah,..geriye bol bol dinlenmek dusuyor sana! Bebek sahibi olmak hicte oyle dusunuldugu gibi kolay olmuyormus walla, bunu yasayanlar, cabalayanlar bilir ancak.

Dunyaya kiymeti bilinmeyen okadar cok cocuk getiriliyorki.....kimseyi yargilamak haddimiz degil ama...bizim gibi bu yolda ugras doken insanlarinda cok canini yakiyor..

kızlar sımdılık kacar ben kendınızede bebıslerede cok dıkkat edın opuyorum kocaman...

Haklısın canım hayat bu ınsanın çok kaptırmaması gerek kendisini aslında bu Allah korusun hepimizin başına gelebilir.
Eşlerimizden gerçekten Allah razı olsun onlar bizim gercktn herseyimiz...

keske canim keske..ama yinede senin ve bebeginin sagligindan onemli hicbirsey olama...gidisata gore bakarsin!

rabbım hakkımızda ne hayırlıysa onu nasıp etsın ıns.....kuzularımızı bıze bagıslasın..

Aminnnnnn..daha ne isterizki Rabimizden degilmi..

haklısın canım ıns hersey coook guzel olur..ınsan kotu seyler yasayınca cok ıyıyı dusunemıyo ama rabbım buyuk cekılenlerın bı mukafatı mutlaka vardır
rabbım emeklerımızın yanında olsun...saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...

benimde kızım uğraştırıyor bugün huysuzluğu üsündeydi herşeyi reddetti 2010 mayıs annesiyim ben cnmkaydirigubbakcemile2

benımde oglum 16 bucuk aylık o da durmuyo hıc huysuzluk yapıyo bı yandan o da var 2009 mayısta dogdu o da[/QUOTE]
aa süpermiş erken değilmi 2. içinkaydirigubbakcemile2 gerçi iyi yapmışsın beraber büyürler artık kaydirigubbakcemile2
Duru bebek cok tatli ya masallahh Rabbim bizede boyle tatli bebisler nasip etsin:)) gordukce icim kipir kipir oluyorrrrr...annesi isiriver azicik yanagindan benim icin:)

sağol cnmmm ısırırımm tabii inşallah aminnn

selam kızlar ben geldim ama hiç iyi haberlerle gelmedim. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor arkadaşlar inşallah sizin ki tamamlanır...

inş canım amiiinn
amiiiinnn canım inş

çok üzüldüm canım hayırlısı olsun hakkında bende daha önce bi düşük yaptım anlıyorum seni üzülme canım üzülmeki bebegin bu zor günlerin sonunda çabucak gelsin canım nekadarlıktı seninki

daha çok küçüktü canım 6 haftalıktı.Pazartesi günü kalp atışını duyacaktık kısmet olmadı. çok zor ama dayanmaktan başka çare yok.sen düşükten ne kadar sonra hamile kaldın ve ne kadarlıktı canım

ben çok üzdüm kendimi kaç yıl zehir ettim kendime halada ediyorum bu halimle kaynanamlar üstüme geldi bi bebege sahip çıkamadın die.üstüne iki görümcemin nispet yaparak geçirdigi hamilelikleri gördükce onlşara hizmet ettikce yanlız kaldıkca aglamakla geçti şimdiki aklım olsa hiç üzmem kendimi toparlarım biran önce yenisi için başlardım oyüzden üzme kendini diorum canım 5 yıl aglamak her hamileyi gördükce ağlamak düşün bi o yüzden sakın üzme kendini canım yaşın kaç bilmiyorum ama ister bi kardeş nasihatı ister arkadaş canım sakın üzülme allahtan geleni ancak allah alır.

benimkide 6 haftalıktı caım tam 5 sene bekledim drum çok üzülmüşsün kendini hasta etmiş dr dr gezerken yanlış tedavi kurbanı olmuşsun dedi.sakın üzülme sen benim düştügüm duruma düşme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…