Ece Canım benim bebişte bazı arkadaşlarınkinden zayıf takma kafana önemli olan sağlıklı olması bebeğinin değilmi...
duncancım sağol canım
evet canım önemli olan sağlıklı olması minyatür bebek olsunlar bizimkilerde
ne demek tatlım:))
Valla öle benim boyum 1.60 falan babasıda çok uzun değil benim bebiş zaten minyatür olcak:)) Anası babası minyatür bebiş kocaman olsa şaşarım zati
iyi geceler iyi uykular herkeze
ben yarın akşama kadar yokum
öptüm sütünüzü içmeyi unutmayın
bana bayıldım arkadasım bunun fiyatı ne kadarmış
çok hoşsunbizim babamız 1.87 ve de irice umutluyum yani
iyi geceler iyi uykular herkeze
ben yarın akşama kadar yokum
öptüm sütünüzü içmeyi unutmayın
kızlar giriyorum çıkıyorum çoğunuz online sınız bu kadar oturmayın şu meredin başında hem bize hem bebeğe zararlı 1 saatten fazla oturunca heryerim tutuluyo valla.bu arada topikten ziyaretçilerimizde hiç eksik olmuyo.
balcı tatlım; göğüs ucun yoksa bile onu çıkartıcı bi aparat var sanırım onu kullanıyosun..biraz araştır.sonuçta illaki çocuğu emziriciksin. o kremler hayat kurtarıyo dio tecrübeli anneler. süt göğüslerde çatlama yapıomuş. o da innaılmaz acı veriyomuş :26:
Edolina yazdığın mesajlardan çok faydalanıyorum tecrübeli anne olarak bizlerle paylaşman çok güzel..Bende 2 tane aventin kremini aldım yeter galibaa
[/COLOR][/B]
Geçmiş Olsun Sedacım Ama Ben Ne Yersem Oluyor İnan Bana Yediğim Çikolata Bile Rahatsız Ediyor Beni Son İki Gecedir Kafamı Çok Yüksekte Dik Tutup Uyumaya Çalışıyorum Uyku Düzenimi Bile Bozdu Bu Yanma Ama Bugün Rahat Uyuyacağım İnşallah
fdilek cnm ateş ölçer almışsın çok beğendim bende. acaba hangisini aldın. ikiside güzel karar veremiyorumbirde banyo ve oda termometresi var görmüşsündür belki. onun fiyatıda uygun ama karar veremedim alsammı almasammı. sen ne düşünüyorsun. onuda sipariş verdinmi cnm?
benim gögüs ucum yok maalesef acaba yıne de surmelı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?