2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ece Canım benim bebişte bazı arkadaşlarınkinden zayıf takma kafana önemli olan sağlıklı olması bebeğinin değilmi...

kızlar giriyorum çıkıyorum çoğunuz online sınız bu kadar oturmayın şu meredin başında hem bize hem bebeğe zararlı 1 saatten fazla oturunca heryerim tutuluyo valla.bu arada topikten ziyaretçilerimizde hiç eksik olmuyo.

valla benim açık duruyo ama hep başında değilim
ona rağmen ağrıyor belim.
rapunzel bak çok güzel bir halı senin oğlana hemde 45 tl

iyi geceler iyi uykular herkeze
ben yarın akşama kadar yokum
öptüm sütünüzü içmeyi unutmayın

çok hoşsunbizim babamız 1.87 ve de irice umutluyum yani

Tamam o zaman senin bebiş daha büyür annesi babaya çekerse özellikle

iyi geceler iyi uykular herkeze
ben yarın akşama kadar yokum
öptüm sütünüzü içmeyi unutmayın

Canım benim tatlı rüyalar bebişinle sana

Kızlar bende yatıyorum midem yanıyo her gece bu saatlerde olduğu gibin:)) biraz süt devirip bende uyurum bebişimle herkese güzel gecelerrrrrr

Duncan canım sağolasın,düzene giricem inşallah...

Ya kızlar birşey sorucam size,kaburgalarında yada sırtında ağrı yaşıyan var mı??
Ben son bir haftadır oturdugum zaman 10 dk sürmüyor hemen sol tarafımda sırtıma dogru uzanan ağrı vuruyor,kalkıp yürümeden yada uzanmadan geçmiyor,hatta şuan gene başladı...
Hamilelikten diyorlar sordugum büyükler,haftaya doktora gidicem inşallah sorucam ama sizidde merak ettim ne durumdasınız? Ve erken değil mi bu sırt agrıları vs için? Yada çözümü var mıı???:26:

bende fazla oturamıyorum zaracı kızmda varya onun yemeğiydi tuvaletiydi hiç bitmiyor iş güç daha muffağı yeni toparladım geldim bilgisayarı açtım, bir de baktım ne görüyüm ben siteden çıkış yapamamışım öylece çıkmışım site açık kalmış saatlerdir

güle güle kullan sade ve şık odası park yatağı benim istediğim türden hesaplıda almışsın internettenmi sipariş verdin kendin bizzat canlı görüpmü aldın bende alıcam ama sivasta olduğum için belki bu markayı aynı ürünü bulamam şimdiye kadarda internetten hiç sipariş vermedim eşimde pek taraftar değil gözümle görmeden almam diyor onun için sordum sen görüp aldıysan bende aynısından sipariş veririm...

evet cnm bılıyorum o aparatı hamılelıgımden once farkedemedım maalesef eger o zaman bılsem 1 ay boyunca duzenlı kullanınca kalıcı olarak cıkardıgını duymustum ama ben ogrendıgımde 2-3 aylık hamıleydım neden bilmiyorum ama doktorum kullanma sımdı dedı dogumda cıkabılır dedı gogusle oynamak ıyı degıl dıye kullanma dedı belkı de ama o sımdıkı aylarda tehlıkelı bence yıne de kullanmadım artık dogumdan sonra her emzırmeden once kullanıcam o zaman gecıcı de olsa cıkıyormus tabı her sefer kullanmaktan daha da acıyacak ucları ama olsun anne sutu ınanılmaz önemlı mutlaka ıcmelı en az 1 sene bence

Edolina yazdığın mesajlardan çok faydalanıyorum tecrübeli anne olarak bizlerle paylaşman çok güzel..Bende 2 tane aventin kremini aldım yeter galibaa
[/COLOR][/B]

Rica ederim canım.Faydam olursa ne mutlu bana.Bence şimdilik yeter.Bitmeye yakın yine lazım olursa alırsın zaten

Geçmiş olsun Deren.Yatmaya yakın bişey yememeye çalış.Doktorunun tavsiyeleri vardır herhalde.Bir ilaç vermedi mi mide yanması için?

su peri ben hem kol altından ölçülebilen hem de kulaktan ölçülenden aldım.İki yıldır sadece kulaktan ölçeni kullandım.Benimkisi özel bir marka değil.Büyük marketlerin birinde indirimdeymiş,babam da alıp gelmiş sağolsun.Derece göstergesi ışıklı olursa karanlıkta da çabucak ölçüp görebilirsin.Bizimki ışıksız olduğu için illa ki biraz ışık yakıp bakmam gerekiyor.
Oda termometresi bana sorarsanız alın.Bebeklerin belli derecelerde uyuması,belli derecede yıkanması gerekiyor.Gerçi bizim bebekler yaz bebeği olacak ama kışa kullanısınız diye düşünüyorum.Biz hala çocuk üşüyor mudur diye oda sıcaklığına bakıyoruz.Evin her odasında termometre var.

benim gögüs ucum yok maalesef acaba yıne de surmelı mıyım

Balcı ucu olsun olmasın sonuçta emzirmeyi düşünüyorsan silikon göğüs uçlarından takarak da olsa emzireceksin.Göğüs uçları bir anda hiç görmediği muameleyi görecek.Kuru bir cildi çekiştirip durursan çatlar ama kremle yumuşatılmış bir cildi ne kadar çeker sen çek çatlamaz.Bilmem anlatabildim mi:87:
Emzirdikçe uçları daha da çıkar hem merak etme
Bu arada göğüs ucu çıkartıcı dedikleri şeyi kullanan arkadaşlarım pek de memnun kalmamışlar.O yüzden ben sadece silikon göğüs uçlarından almanızı tavsiye ederim.

Oyy bi doğsunlar da..Emzirmek harika bir duygu

Ben hiç durma yiyorum kızlarr:18urumum hiç parlak görünmüyor vallahi:26:
Geçen hafta tartıldığımda 5 kilo almıştım.Hızla büyüyorum sankim

Sedasem son resmini koyduğun salıncaklar çok güzelmiiişşş.Çok param olsa da herşeyden alsam alsam koysam kenara

Ben yatayım artık.Hepiciinize tatlı rüyalaarrr:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…