2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar.hayırlı cumalar.tüm dualarınız kabul olsun.
arkadaşlar.bence hazırlık yaparken internetteki fiyatlarıda göz önünde bulundurun.
ben mesela akdem-avantajliurunler.com u tercih ettim.hem fiyatları uygun hem müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
hemde bebek gereçlerinden,iç giyime,pijamadan çantaya aradaığınız herşeyi bulabilirisniz.
iyi günler diliyorum şimdiden gözünüz aydın olsun.Allah bağışşlasın,analı babalı büyütsün.

Zaracı zararlı diyorsun ya benim işim bilg. başında çalışmak sabah 8.00 akşam 17.00 çalışma saatlerim biz ne yapacağız bu kadar sıkıntı yapma Rabbim korusun bebeklerimizi

yatağımı soruyorsun ysh tam anlayamadım ama eğer yataksa evet kendin bizzat gidip ankara gordiondaki jokerden aldım..yani sipariş vermende bi sakınca yok..

günaydın güzel hamişler,,herkese hayırlı cumalar ...

günaydınnnnn kızlarrr hayırlı cumalar

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar....

günaydın hanımlar...
hayırlı sabahlar

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar ...

herkese günaydıınnn
hayırlı cumalar
allah dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inş.

günaydın bayanlar...semacan,simge....
herkeze günaydın bendende hayırlı cumalar
Ya Arkadaşlar Ben Gece özellikle çok sık wc gitmeye başladım sizdede oluyormu?
cnm benim gece gündüz farketmiyo sürekli wc deyim :) gündüz daha kötü iş yerinde sürekli wc ye taşınmak :) ev okadar problem değil ama gece az sıvı almaya çalışıyorum

Ya Arkadaşlar Ben Gece özellikle çok sık wc gitmeye başladım sizdede oluyormu?

ben de sürekli gidiyorum canım.gündüz gece farketmiyor..ama çok su içiyorum ondan benimkimesane de iyice sıkıştı sanırım,daha sık gidiyorum normale göre...

günaydın hanımlar...
hayırlı sabahlar

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar....

günaydınnnnn kızlarrr hayırlı cumalar

günaydın güzel hamişler,,herkese hayırlı cumalar ...

hepinize günaydın şeker anneler...........

günaydınlarrrrr biz odamızı beğendik dün sadece üzerinde birkaç değişiklik olacak okadar sonrada resimleri çekip koyacağım sizler neler yapıyorsunuz bakam muhabet edemiyoruz pek bu aralar umarım hepiniz iyisinizdir

balcı canım göğüs ucu problemi bende de var nasıl çözeriz bilmem şu kremden bahsetmişsiniz nedir o ?
günaydınnn ben ve kızım iyiyiz şükür seni sormalı :)sabırsızlıkla bekliyorum fotonu canım şimdiden güle güle kullanın

ayyy kızını yesinlerrrrr bende iyiyim valla 24 saat wc yolları olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…