Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar ...
kızlar giriyorum çıkıyorum çoğunuz online sınız bu kadar oturmayın şu meredin başında hem bize hem bebeğe zararlı 1 saatten fazla oturunca heryerim tutuluyo valla.bu arada topikten ziyaretçilerimizde hiç eksik olmuyo.
Ya Arkadaşlar Ben Gece özellikle çok sık wc gitmeye başladım sizdede oluyormu?
güle güle kullan sade ve şık odası park yatağı benim istediğim türden hesaplıda almışsın internettenmi sipariş verdin kendin bizzat canlı görüpmü aldın bende alıcam ama sivasta olduğum için belki bu markayı aynı ürünü bulamam şimdiye kadarda internetten hiç sipariş vermedim eşimde pek taraftar değil gözümle görmeden almam diyor onun için sordum sen görüp aldıysan bende aynısından sipariş veririm...
günaydın hanımlar...
hayırlı sabahlar
Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar....
günaydınnnnn kızlarrrhayırlı cumalar
günaydın güzel hamişler,,herkese hayırlı cumalar ...
günaydın hanımlar...
hayırlı sabahlar
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar ...
herkese günaydıınnn
hayırlı cumalar
allah dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inş.
herkeze günaydın bendende hayırlı cumalargünaydın bayanlar...semacan,simge....
cnm benim gece gündüz farketmiyo sürekli wc deyim :) gündüz daha kötü iş yerinde sürekli wc ye taşınmak :) ev okadar problem değil ama gece az sıvı almaya çalışıyorumYa Arkadaşlar Ben Gece özellikle çok sık wc gitmeye başladım sizdede oluyormu?
Ya Arkadaşlar Ben Gece özellikle çok sık wc gitmeye başladım sizdede oluyormu?
günaydın hanımlar...
hayırlı sabahlar
günaydın güzel hamişler,,herkese hayırlı cumalar ...
herkeze günaydın bendende hayırlı cumalar
cnm benim gece gündüz farketmiyo sürekli wc deyim :) gündüz daha kötü iş yerinde sürekli wc ye taşınmak :) ev okadar problem değil ama gece az sıvı almaya çalışıyorum
balcı canım göğüs ucu problemi bende de var nasıl çözeriz bilmem şu kremden bahsetmişsiniz nedir o ?evet cnm bılıyorum o aparatı hamılelıgımden once farkedemedım maalesef eger o zaman bılsem 1 ay boyunca duzenlı kullanınca kalıcı olarak cıkardıgını duymustum ama ben ogrendıgımde 2-3 aylık hamıleydım neden bilmiyorum ama doktorum kullanma sımdı dedı dogumda cıkabılır dedı gogusle oynamak ıyı degıl dıye kullanma dedı belkı de ama o sımdıkı aylarda tehlıkelı bence yıne de kullanmadım artık dogumdan sonra her emzırmeden once kullanıcam o zaman gecıcı de olsa cıkıyormus tabı her sefer kullanmaktan daha da acıyacak ucları ama olsun anne sutu ınanılmaz önemlı mutlaka ıcmelı en az 1 sene bence
günaydınnn ben ve kızım iyiyiz şükür seni sormalı :)sabırsızlıkla bekliyorum fotonu canım şimdiden güle güle kullanıngünaydınlarrrrr biz odamızı beğendik dün sadece üzerinde birkaç değişiklik olacak okadar sonrada resimleri çekip koyacağım sizler neler yapıyorsunuz bakam muhabet edemiyoruz pek bu aralar umarım hepiniz iyisinizdir
balcı canım göğüs ucu problemi bende de var nasıl çözeriz bilmem şu kremden bahsetmişsiniz nedir o ?
günaydınnn ben ve kızım iyiyiz şükür seni sormalı :)sabırsızlıkla bekliyorum fotonu canım şimdiden güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?