2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

krem bildiğimiz göğüs için çatlak kremi canım.doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyormuş. oydu geceki mevzu..e-bebekde aventte indiirm varmış ya.36 liralık krem 9,90 a düşmüş..

Günaydın Anne adayları , Hayırlı cumalar..

Göğüs ucu probleminden bahsetmişsiniz oğlumda benimde hiç yoktu emzire emzire 1 haftada iyice ucunu çıkardı oğluşum ben öncesinde krem falan hiç kullanmadım ilk günlerde biraz acım olunca annem bir krem aldı ama adını hatırlayamadım :44: 1 hafta onu sürdüm daha sonrada çok şükür yara falan olmadı.. Umarım acısız yarasız bir şekilde devam eder emzirme süremiz çünkü bana göre anneliğin en güzel yanlarından biridir emzirme..

krem bildiğimiz göğüs için çatlak kremi canım.doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyormuş. oydu geceki mevzu..e-bebekde aventte indiirm varmış ya.36 liralık krem 9,90 a düşmüş..
hıı anladım şeker sende aldınmı nasıl iyi bi kremse alayım bende
heeee bende dedim bu stokları kim bitirdi acepp
tüüh bana kalmadı demek olsun dilara bana bi tanesini gönderir demi
ayyy kızını yesinlerrrrr bende iyiyim valla 24 saat wc yolları olsada

off off hiç sorma tatlım iş yerindeki arkadaş dalga geçio benle artık hasta bezi bağlıcam senin altına diye

canım sanada hayırlı cumalar şu kremi hatırlasanda banada söleyiversen of çok üzülüyorum vallahi emziremezsem bu sorundan dolayı diye rabbim yardım etsin

hahaha ben bitirdim bennn ama satan kadın öle dedi hazır inmişken alın en az 6 ay emzireceksiniz e 8.ayınızdan itibaren sürmeye başlıcaksınız ancak yeter dedi

yaa bende aventmi alsam lansinoh mu alsam bilmiom..tüm tanıdıklarım lansinohu tavsiye edio..

ayyy beni en çok tedirgin eden göğsümün acıması inşallah acımaz genelde emziren anneler acıdığını sölüyo umarım şu kremler işe yarar

hahahah onlarda sağolsun ne güzel moral vermişler yüzüm şişti benim resmen yaaaa sizin şiştimi kızlarrr

valla fiyatı acaip uygun insanı kışkırtıyo. normalde 36 fiyatı 4 de bir düşmüş resmen ne biliyim yaa :44: forumdanda bayaa alan oldu aventi..du bakim kargo parası ne tutuyo

Günaydın canlarım:92::92::92::92:

konuya hemen ortasından dalmak istiyorum. Dün eczanede Bella-B diye bir markanın tanıtımı vardı. TAbi yalnızca göğüs ucu çatlakları için değil bebek ve anne bakımı için organik baya bir ürün sunuyorlar. Amerikadan gelmiş ürün fiyatları pek ucuz değil tabi ama pahalıda değil... GÖğüs ucu çatlak kremini alcam ben onların 36 lira dedi biliyorum biraz pahalı ama napim hoşuma gitti. İçeriğinde bal özleri falan var. Hatta normal doğum yapmak isteyenlere hem dikişleri iyleştirmek için falan böle suya konan bi toz var gene organik bal özlü bişi oda dikişleri iyileştiriyomuş ve de doğuma gitmeden önce o bölgeyi rahatlaıyormuş böle işte....

RApunzel göndermişin davetiyelri tatlım sağolasın....

yaa bende aventmi alsam lansinoh mu alsam bilmiom..tüm tanıdıklarım lansinohu tavsiye edio..
ne zaman başlamamız gerekiyor bu kremlere kıslar?:26:

bende şişlik yok henüz....

ben ne olursa olsun cok emzırmek ıstıyorum cnm slıkon uc da alıcam ama onun mantıgını anlamıyorum bende uc olmadıktan sonra o slıkonu emse nasıl sut gelecek kı agzına arada slıkona dogru gıden kendı ucum yok cunku kafam karısıyor bıraz da karısık anlattım sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…