balcı canım göğüs ucu problemi bende de var nasıl çözeriz bilmem şu kremden bahsetmişsiniz nedir o ?
günaydınnn ben ve kızım iyiyiz şükür seni sormalı :)sabırsızlıkla bekliyorum fotonu canım şimdiden güle güle kullanın
krem bildiğimiz göğüs için çatlak kremi canım.doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyormuş. oydu geceki mevzu..e-bebekde aventte indiirm varmış ya.36 liralık krem 9,90 a düşmüş..
evet ben aldım e bebekten 3 tane
heeee bende dedim bu stokları kim bitirdi acepp
hıı anladım şeker sende aldınmı nasıl iyi bi kremse alayım bendekrem bildiğimiz göğüs için çatlak kremi canım.doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyormuş. oydu geceki mevzu..e-bebekde aventte indiirm varmış ya.36 liralık krem 9,90 a düşmüş..
tüüh bana kalmadı demek olsun dilara bana bi tanesini gönderir demiheeee bende dedim bu stokları kim bitirdi acepp
ayyy kızını yesinlerrrrr bende iyiyim valla 24 saat wc yolları olsada
Günaydın Anne adayları , Hayırlı cumalar..
Göğüs ucu probleminden bahsetmişsiniz oğlumda benimde hiç yoktu emzire emzire 1 haftada iyice ucunu çıkardı oğluşum ben öncesinde krem falan hiç kullanmadım ilk günlerde biraz acım olunca annem bir krem aldı ama adını hatırlayamadım :44: 1 hafta onu sürdüm daha sonrada çok şükür yara falan olmadı.. Umarım acısız yarasız bir şekilde devam eder emzirme süremiz çünkü bana göre anneliğin en güzel yanlarından biridir emzirme..
hahaha ben bitirdim bennn ama satan kadın öle dedi hazır inmişken alın en az 6 ay emzireceksiniz e 8.ayınızdan itibaren sürmeye başlıcaksınız ancak yeter dedi
ayyy beni en çok tedirgin eden göğsümün acıması inşallah acımaz genelde emziren anneler acıdığını sölüyo umarım şu kremler işe yararGünaydın Anne adayları , Hayırlı cumalar..
Göğüs ucu probleminden bahsetmişsiniz oğlumda benimde hiç yoktu emzire emzire 1 haftada iyice ucunu çıkardı oğluşum ben öncesinde krem falan hiç kullanmadım ilk günlerde biraz acım olunca annem bir krem aldı ama adını hatırlayamadım :44: 1 hafta onu sürdüm daha sonrada çok şükür yara falan olmadı.. Umarım acısız yarasız bir şekilde devam eder emzirme süremiz çünkü bana göre anneliğin en güzel yanlarından biridir emzirme..
hıı anladım şeker sende aldınmı nasıl iyi bi kremse alayım bende
tüüh bana kalmadı demek olsun dilara bana bi tanesini gönderir demi
off off hiç sorma tatlım iş yerindeki arkadaş dalga geçio benle artık hasta bezi bağlıcam senin altına diye
yaa bende aventmi alsam lansinoh mu alsam bilmiom..tüm tanıdıklarım lansinohu tavsiye edio..
hıı anladım şeker sende aldınmı nasıl iyi bi kremse alayım bende
tüüh bana kalmadı demek olsun dilara bana bi tanesini gönderir demi
off off hiç sorma tatlım iş yerindeki arkadaş dalga geçio benle artık hasta bezi bağlıcam senin altına diye
bu arada davetiyeleriniz yolladım şekerlerr
canım sanada hayırlı cumalar şu kremi hatırlasanda banada söleyiversen of çok üzülüyorum vallahi emziremezsem bu sorundan dolayı diye rabbim yardım etsin
Günaydın canlarım:92::92::92::92:
konuya hemen ortasından dalmak istiyorum. Dün eczanede Bella-B diye bir markanın tanıtımı vardı. TAbi yalnızca göğüs ucu çatlakları için değil bebek ve anne bakımı için organik baya bir ürün sunuyorlar. Amerikadan gelmiş ürün fiyatları pek ucuz değil tabi ama pahalıda değil... GÖğüs ucu çatlak kremini alcam ben onların 36 lira dedi biliyorum biraz pahalı ama napim hoşuma gitti. İçeriğinde bal özleri falan var. Hatta normal doğum yapmak isteyenlere hem dikişleri iyleştirmek için falan böle suya konan bi toz var gene organik bal özlü bişi oda dikişleri iyileştiriyomuş ve de doğuma gitmeden önce o bölgeyi rahatlaıyormuş böle işte....
ayyyyyice aklım karıştııı en iyisi hepsini alıp deli saraylı gibi sürmekk
ne zaman başlamamız gerekiyor bu kremlere kıslar?:26:yaa bende aventmi alsam lansinoh mu alsam bilmiom..tüm tanıdıklarım lansinohu tavsiye edio..
bende şişlik yok henüz....ayyy beni en çok tedirgin eden göğsümün acıması inşallah acımaz genelde emziren anneler acıdığını sölüyo umarım şu kremler işe yarar
hahahah onlarda sağolsun ne güzel moral vermişler yüzüm şişti benim resmen yaaaa sizin şiştimi kızlarrr
ben ne olursa olsun cok emzırmek ıstıyorum cnm slıkon uc da alıcam ama onun mantıgını anlamıyorum bende uc olmadıktan sonra o slıkonu emse nasıl sut gelecek kı agzına arada slıkona dogru gıden kendı ucum yok cunku kafam karısıyor bıraz da karısık anlattım sanırım:)Rica ederim canım.Faydam olursa ne mutlu bana.Bence şimdilik yeter.Bitmeye yakın yine lazım olursa alırsın zaten
Geçmiş olsun Deren.Yatmaya yakın bişey yememeye çalış.Doktorunun tavsiyeleri vardır herhalde.Bir ilaç vermedi mi mide yanması için?
su peri ben hem kol altından ölçülebilen hem de kulaktan ölçülenden aldım.İki yıldır sadece kulaktan ölçeni kullandım.Benimkisi özel bir marka değil.Büyük marketlerin birinde indirimdeymiş,babam da alıp gelmiş sağolsun.Derece göstergesi ışıklı olursa karanlıkta da çabucak ölçüp görebilirsin.Bizimki ışıksız olduğu için illa ki biraz ışık yakıp bakmam gerekiyor.
Oda termometresi bana sorarsanız alın.Bebeklerin belli derecelerde uyuması,belli derecede yıkanması gerekiyor.Gerçi bizim bebekler yaz bebeği olacak ama kışa kullanısınız diye düşünüyorum.Biz hala çocuk üşüyor mudur diye oda sıcaklığına bakıyoruz.Evin her odasında termometre var.
Balcı ucu olsun olmasın sonuçta emzirmeyi düşünüyorsan silikon göğüs uçlarından takarak da olsa emzireceksin.Göğüs uçları bir anda hiç görmediği muameleyi görecek.Kuru bir cildi çekiştirip durursan çatlar ama kremle yumuşatılmış bir cildi ne kadar çeker sen çek çatlamaz.Bilmem anlatabildim mi:87:
Emzirdikçe uçları daha da çıkar hem merak etme
Bu arada göğüs ucu çıkartıcı dedikleri şeyi kullanan arkadaşlarım pek de memnun kalmamışlar.O yüzden ben sadece silikon göğüs uçlarından almanızı tavsiye ederim.
Oyy bi doğsunlar da..Emzirmek harika bir duygu
balcı canım göğüs ucu problemi bende de var nasıl çözeriz bilmem şu kremden bahsetmişsiniz nedir o ?
emzirirken gögüs uçları yara olmasın diye krem cnm ben lansinoh alıcam
günaydınnn ben ve kızım iyiyiz şükür seni sormalı :)sabırsızlıkla bekliyorum fotonu canım şimdiden güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?