2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyice aklım karıştııı en iyisi hepsini alıp deli saraylı gibi sürmekk

Dilara güldürdün beni canım ya..kız hepsini sürüp napcan memelerini fazla yumuşatırsın o zaman da çocuk yumuşaklıktan almıyomuş bu seferde valla biz ne halt etcez:))

Bu arada benim yüzüm şişmedi canım göbeğim hariç hiçbiyerim şişmedi nasıl kız anasıyım ben bilmem bi göbek var önce o kadar....

kızlar ben kardeşimle anneanneme gidicem oturmaya özledim ninemi hem kızımıda (göbeğimin içinden) görsün bayadır gitmemiştim öpüyorum canlarım sizi

oh maşallah valla benimde sabhları açma gibi bir yüzüm oluyo

yollayın yollayınnn
canım senin facede kayıtlı mail adresine gönderdim :)
anladım ben seni aynı şeyi bende düşünüyorum inş.daha ozamana kadar çıkar

git git oh ne güzel evde oturmaktan iidir valla bilmem benimde koca bir karnım varrr sabahlarıda yüzümmmm kocaman ben hepsini süriyimde kremlerin olsun ne olur ne olmazzz
limago kids..dün baya olay olmuştu. sitede sorun varmış. anca bugün becerebildim.

aferin sana bana yollasaydınyaküstüm işteee

canım senin facede kayıtlı mail adresine gönderdim :)
teşekkür ederimmmm
anladım ben seni aynı şeyi bende düşünüyorum inş.daha ozamana kadar çıkar

Günaydınlar herkese maşallahne çok kaynatmışsınız hepinizi öpüyorum görüşmek üzere biraz işleirm var

günaydın hayırlı cumalar
yaa bende aventmi alsam lansinoh mu alsam bilmiom..tüm tanıdıklarım lansinohu tavsiye edio..
canım bende avent aldım ama okudugum bütün sitelerde lansinohu öneriyolar napalım memenun kalmazsak bide ondan alırız
bu arada davetiyeleriniz yolladım şekerlerr
canım bende davetiye istiyorum e mail adresimi yolluyorum özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…