oh maşallah valla benimde sabhları açma gibi bir yüzüm oluyone zaman başlamamız gerekiyor bu kremlere kıslar?:26:
bende şişlik yok henüz....
geldi canım teşkür ederim :) kdilara sormuş cevap vereyim limango diye bir site var unnado gibi ona üyelik istemiştik te sanada gönderelim
Günaydın canlarım:92::92::92::92:
konuya hemen ortasından dalmak istiyorum. Dün eczanede Bella-B diye bir markanın tanıtımı vardı. TAbi yalnızca göğüs ucu çatlakları için değil bebek ve anne bakımı için organik baya bir ürün sunuyorlar. Amerikadan gelmiş ürün fiyatları pek ucuz değil tabi ama pahalıda değil... GÖğüs ucu çatlak kremini alcam ben onların 36 lira dedi biliyorum biraz pahalı ama napim hoşuma gitti. İçeriğinde bal özleri falan var. Hatta normal doğum yapmak isteyenlere hem dikişleri iyleştirmek için falan böle suya konan bi toz var gene organik bal özlü bişi oda dikişleri iyileştiriyomuş ve de doğuma gitmeden önce o bölgeyi rahatlaıyormuş böle işte....
ayyyyyice aklım karıştııı en iyisi hepsini alıp deli saraylı gibi sürmekk
ben bu yorumu çok beğendim :)
ayyy beni en çok tedirgin eden göğsümün acıması inşallah acımaz genelde emziren anneler acıdığını sölüyo umarım şu kremler işe yarar
hahahah onlarda sağolsun ne güzel moral vermişler yüzüm şişti benim resmen yaaaa sizin şiştimi kızlarrr
tatlım bende de yok henüz yüzümde şişme ama alt tarafımda oldukça var :)
ne davetiyesi ayol
ayyyyyice aklım karıştııı en iyisi hepsini alıp deli saraylı gibi sürmekk
ben bu yorumu çok beğendim :)
tatlım bende de yok henüz yüzümde şişme ama alt tarafımda oldukça var :)
Allah Allahh benim neden yüzüm açma gibi oluyo yaaaa
ayyy beni en çok tedirgin eden göğsümün acıması inşallah acımaz genelde emziren anneler acıdığını sölüyo umarım şu kremler işe yarar
İnşallah canım tedbiri elden bırakmamak gerek bence sen al kremini sür iyi düşünün güzel güzel emzireceğiz bebişlerimizi..
canım senin facede kayıtlı mail adresine gönderdim :)oh maşallah valla benimde sabhları açma gibi bir yüzüm oluyo
yollayın yollayınnn
anladım ben seni aynı şeyi bende düşünüyorum inş.daha ozamana kadar çıkarben ne olursa olsun cok emzırmek ıstıyorum cnm slıkon uc da alıcam ama onun mantıgını anlamıyorum bende uc olmadıktan sonra o slıkonu emse nasıl sut gelecek kı agzına arada slıkona dogru gıden kendı ucum yok cunku kafam karısıyor bıraz da karısık anlattım sanırım:)
git git oh ne güzel evde oturmaktan iidir valla bilmem benimde koca bir karnım varrr sabahlarıda yüzümmmm kocamanDilara güldürdün beni canım ya..kız hepsini sürüp napcan memelerini fazla yumuşatırsın o zaman da çocuk yumuşaklıktan almıyomuş bu seferde valla biz ne halt etcez:))
Bu arada benim yüzüm şişmedi canım göbeğim hariç hiçbiyerim şişmedi nasıl kız anasıyım ben bilmem bi göbek var önce o kadar....
kızlar ben kardeşimle anneanneme gidicem oturmaya özledim ninemi hem kızımıda (göbeğimin içinden) görsün bayadır gitmemiştim öpüyorum canlarım sizi
limago kids..dün baya olay olmuştu. sitede sorun varmış. anca bugün becerebildim.
canım senin facede kayıtlı mail adresine gönderdim :)
teşekkür ederimmmm
anladım ben seni aynı şeyi bende düşünüyorum inş.daha ozamana kadar çıkar
İnşallah canım tedbiri elden bırakmamak gerek bence sen al kremini sür iyi düşünün güzel güzel emzireceğiz bebişlerimizi..
evet sağlıklı olsunlar da acımsında ama
anneciklerrrr emzik aldınızmı??hangi marka??silikon? kauçuk?? ayy çok karışık
anneciklerrrr emzik aldınızmı??hangi marka??silikon? kauçuk?? ayy çok karışık
Kesinlikle emzik diyorum doğduğu anda verdim vede zorlanmadan bıraktırdık çok şükür ..Ezmik olarak nuk diyorum silikonlu biberon olarakta nuk ve avet ..
Peki damaklı damaksız??
Allah Allahh benim neden yüzüm açma gibi oluyo yaaaa
her hamilede değişrimiş beliritler dilara..sıkma canını..nasılsa doğum yaptıkyan bir süre sonra geçecek Allahın izniyle...
KIZLARRRRRRRRR birileri cevap versin soruma:bu göğüs kremlerine ne zaman başlamamız gerekiyormuş?neden başlamamız gerekiyormuş?hangisi en iyiyimiş?
bana emziği içinde biberonu içinde damaklı dediler anne göğsü gibimi oluyomuş neymiş onlardan verdi kadın
her hamilede değişrimiş beliritler dilara..sıkma canını..nasılsa doğum yaptıkyan bir süre sonra geçecek Allahın izniyle...
KIZLARRRRRRRRR birileri cevap versin soruma:bu göğüs kremlerine ne zaman başlamamız gerekiyormuş?neden başlamamız gerekiyormuş?hangisi en iyiyimiş?
8. ayda başlanması gerekiyomuş valla kimi lasolin diyo kimi avent kimide yeni bir ürün çıkmış organik onu önriyo en iyisi hepsini toptan alıp sürmekk
canım bende avent aldım ama okudugum bütün sitelerde lansinohu öneriyolar napalım memenun kalmazsak bide ondan alırızyaa bende aventmi alsam lansinoh mu alsam bilmiom..tüm tanıdıklarım lansinohu tavsiye edio..
canım bende davetiye istiyorum e mail adresimi yolluyorum özeldenbu arada davetiyeleriniz yolladım şekerlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?