2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

efett bende verdim siparişlerimi e-bebekten..2 tane krem-bide titreşimli oyuncak-bide anne adayının günlüğünü aldım

kızlar bu arada bebeğimizin tarağını alırken orjinal at kılı olmasına dikkat etmemiz gerekiyomuş bebek kafası hassas olduğu için vede bıngıldak denen yer yumuşak olduğu için tarağı seçerken özen göstermemiz gerekiyomuş e bebekte vardı aldım 17 tl ama yumuşacıkk

ama bana damaklı verdilerrr

Canım bana emziklerimiizi biberonlarımızı görümcem getirmişti yurtdışından o bana o şekilde söylemişti :97: bende öyle kullandım oğlumunda dişlerinde şükür bir problem olmadı gayet düzgünler bakalım ana dişleri nasıl olacak? Ama öyle yada böyle emzik bir annenin kurtarıcı diye bilirim..

yaaaa..damak ne işe yarıyor ki :44: yani bebeğe damaklı versek nooolur

Canım bak burda bir yazı buldum..

Damaksız emzikler anne memesini andırdığı için bebekler tarafından tercih edilir. Ancak bu tür emzikler özellikle bir yaşından sonra damağa baskı yaparak damak yapısını ve üst ön dişlerin sıralanışını bozabilirler. Bu tür emziklerin bir yaşından sonra kullanılması önerilmiyor. Damaklı emzik ise daha elips ve yukarı doğru kıvrıktır. Bu anatomik şeklinden dolayı 2-3 yaş arasında bile rahatlıkla kullanılabilir. Damağa tamamen adapte olduğundan, herhangi bir deformasyona neden olmaz.

:))) valla kurtarıcıysa eğer bol bol almak lazımmmmm

banada kızın sölediği damaklı olan anne göğsünü andırıyo dedi ozaman gidip bu kızı dövmeliyimmm bana damaklıları verdiii

:))) valla kurtarıcıysa eğer bol bol almak lazımmmmm

banada kızın sölediği damaklı olan anne göğsünü andırıyo dedi ozaman gidip bu kızı dövmeliyimmm bana damaklıları verdiii

canımın içi gider değiştirirsin..sağlıklısı doğursu hangisiyse onu kullanırsınn..

çok teşekkürlerr

Değiştirme şansın olabilir canım olmadı onu yerine başka bir ürün alırsın ..Bakalım bizimkisini görümcem getirecek sanırım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…