çok teşekkürlerr
günaydın kızlaaarrrrrrrrrrr
efett bende verdim siparişlerimi e-bebekten..2 tane krem-bide titreşimli oyuncak-bide anne adayının günlüğünü aldım
kızlarrrrrrr ve konuşmalarım bi işe yaradı galibaaaaakayınpederim bugün eşimi aramış veee bebek odasını biz alıcaz siz gidip beğenin demiş hayretler içerisinde kaldımm abiside bambu sepeti alıyomuş yatak odası için şoktayım desem yeridir hahahha bazen cadı gelin olmak gerekiyo demekkii
VAYYY azmin sonu selamettir tebrik ederim
kızlarrrrrrr ve konuşmalarım bi işe yaradı galibaaaaakayınpederim bugün eşimi aramış veee bebek odasını biz alıcaz siz gidip beğenin demiş hayretler içerisinde kaldımm abiside bambu sepeti alıyomuş yatak odası için şoktayım desem yeridir hahahha bazen cadı gelin olmak gerekiyo demekkii
günaydın canlarım
geçmişi okuyamadım bir okuyayım dedim anam ne çok yazmışsınız
hepinizin iyi olduğunu düşünmek istiyorum :44:
kızlar, dün oğlumun dolabını aldık. koçtaş'ın milas modeli beyaz rengi. eşim kurmadı henüz akşama kuracak, fotoğrafını cicilere eklerim
bu arada ben göğüs pompası alıcam öneriniz var mı, alanınız var mı aranızda?
bir de bebeklerinize çok renkli boyalı yorganlar almayın. sıcak olacağı için o boyalar bebeklerin yüzüne daha şiddetli temas ediyorlarmış ve zararlıymış. mümkün olduğunca açık tonlar tercih edilmeliymiş. ben aldığım turkuaz yorgan takımını iade ettim. beyaz ağırlıklı alıcam
kdilara, gögüs kremi sormuşsun ben 2 ay öncede kullanmak gerek diye biliyorum. bazıları 1 ay diyor ama etki etmiyormuş. arkadaşlarımdan duyuyorum. benim arkadaşım yara olan göğsünü evicap e vitamini kapsulu ile kurtardı. lansiloh kullandı ama nafile. bu kapsülü önerdi. sürünce silmiyorsun emzirebiliyorsun.
canım kargo ücreti ne çıkarttı bu ürünlere :)
6,5 lira tatlım..bu arada benim eorld puanım varmış onu kullandım..alışverişi para vermeden tamamladım
biz iyiyiz seni sormalııı hayırlı olsun kızının odasııı siz ne kadara aldınız oda takımını içinde neler var ve nerden aldınız merak ettimkızlar selam nasılsınız?
hazırlıklar nasıl gidiyor.
biz de kızımın odasını ısmarladık cumartesi günü kontrolden sonra.
hayırlısı olsun inşallahh
Sevindim arkadaşım Ne güzel siz oraya vereceğiniz parayı başka şekilde kullanırsınız.. biz oğlumda babaanneden bir şey görmedik ama amca ve halamız sağolsun ellerinden geleni yaptılar..
Herkese Gunaydin,
Keyifli bir gun olsun insallah hepimiz icin
Herkese Gunaydin,
Keyifli bir gun olsun insallah hepimiz icin
günaydın canlarım
kızlar, dün oğlumun dolabını aldık. koçtaş'ın milas modeli beyaz rengi. eşim kurmadı henüz akşama kuracak, fotoğrafını cicilere eklerim
bir de bebeklerinize çok renkli boyalı yorganlar almayın. sıcak olacağı için o boyalar bebeklerin yüzüne daha şiddetli temas ediyorlarmış ve zararlıymış. mümkün olduğunca açık tonlar tercih edilmeliymiş. ben aldığım turkuaz yorgan takımını iade ettim. beyaz ağırlıklı alıcam
kdilara, gögüs kremi sormuşsun ben 2 ay öncede kullanmak gerek diye biliyorum. bazıları 1 ay diyor ama etki etmiyormuş. arkadaşlarımdan duyuyorum. benim arkadaşım yara olan göğsünü evicap e vitamini kapsulu ile kurtardı. lansiloh kullandı ama nafile. bu kapsülü önerdi. sürünce silmiyorsun emzirebiliyorsun.
kızlar selam nasılsınız?
günaydın canlarım
kızlar selam nasılsınız?
Kesinlile cabalarin bir ise yaramis:)))) Artik birguzel gider gonlunuze gore bir oda begenirsiniz, hayirlisi olsun canim insallah
sağol canım zaten beğenmiştik bir oda takımı üzerinde bikaç değişiklik olucak sadece okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?