2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrr ve konuşmalarım bi işe yaradı galibaaaaa kayınpederim bugün eşimi aramış veee bebek odasını biz alıcaz siz gidip beğenin demiş hayretler içerisinde kaldımm abiside bambu sepeti alıyomuş yatak odası için şoktayım desem yeridir hahahha bazen cadı gelin olmak gerekiyo demekkii

VAYYY azmin sonu selamettir tebrik ederim

günaydın canlarım

geçmişi okuyamadım bir okuyayım dedim anam ne çok yazmışsınız

hepinizin iyi olduğunu düşünmek istiyorum :44:
kızlar, dün oğlumun dolabını aldık. koçtaş'ın milas modeli beyaz rengi. eşim kurmadı henüz akşama kuracak, fotoğrafını cicilere eklerim

bu arada ben göğüs pompası alıcam öneriniz var mı, alanınız var mı aranızda?

bir de bebeklerinize çok renkli boyalı yorganlar almayın. sıcak olacağı için o boyalar bebeklerin yüzüne daha şiddetli temas ediyorlarmış ve zararlıymış. mümkün olduğunca açık tonlar tercih edilmeliymiş. ben aldığım turkuaz yorgan takımını iade ettim. beyaz ağırlıklı alıcam

kdilara, gögüs kremi sormuşsun ben 2 ay öncede kullanmak gerek diye biliyorum. bazıları 1 ay diyor ama etki etmiyormuş. arkadaşlarımdan duyuyorum. benim arkadaşım yara olan göğsünü evicap e vitamini kapsulu ile kurtardı. lansiloh kullandı ama nafile. bu kapsülü önerdi. sürünce silmiyorsun emzirebiliyorsun.

kızlar selam nasılsınız?
hazırlıklar nasıl gidiyor.
biz de kızımın odasını ısmarladık cumartesi günü kontrolden sonra.
hayırlısı olsun inşallahh

Sevindim arkadaşım Ne güzel siz oraya vereceğiniz parayı başka şekilde kullanırsınız.. biz oğlumda babaanneden bir şey görmedik ama amca ve halamız sağolsun ellerinden geleni yaptılar..

ayyy hayırlı olsun dolabınızzzz ama benim aklım iice karıştı ben bütün kremleri alıp eve yığıcam sanırımmm en güzeli biri yaramazsa diğerini kulanırım artık napalımm

kızlar selam nasılsınız?
biz iyiyiz seni sormalııı hayırlı olsun kızının odasııı siz ne kadara aldınız oda takımını içinde neler var ve nerden aldınız merak ettim
Sevindim arkadaşım Ne güzel siz oraya vereceğiniz parayı başka şekilde kullanırsınız.. biz oğlumda babaanneden bir şey görmedik ama amca ve halamız sağolsun ellerinden geleni yaptılar..

valla bende çok sevindim ama bazen konuşma gerekiyo işte ben dedimki insan bari bişey örer bi hevesli olduğunu gösterir dedim heralde baya bi etkili olduu

Hoşgeldin ohh ne heyecan vardır sizde iyiki erken almışsınız mobilyaları kokuları bizde oğlumda 3 ay önce almıştık yeni mobilya kokusu kötü olur doğuma kadar hiç bir koku falan kalmaz.

Canım ben doğumdan sonra çalıştığım için elektrikli aldım iş yerinde 4-5 ay süt sağmıştım medelanın elektrikli olanından kullandım ..

Kesinlile cabalarin bir ise yaramis:)))) Artik birguzel gider gonlunuze gore bir oda begenirsiniz, hayirlisi olsun canim insallah

Oyy hayirli olsun damadimin odasi:))) guzel gunlerde kullanirsiniz insallah, resimlerinide goruruz ciciler bolumunde, merala beklices

Gogus pompasi demissin, bende tedarik ettim, sonucta calisan bir anne olucam, hem evde hem isyerinde sagarak bebisime sut yetistiririm artik.

kızlar selam nasılsınız?

Sende hosgeldin canim,
bizde ufaktan basladik hazirliklara, henuz oda siparis vermedik, yakinda onuda halledicez insallah.

Senin kizininda odasi hayirli olsun canim, eklersen resimleri hazir oldugunda ciciler bolumune keyifle bakariz derim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…