Herkese Gunaydin,
Keyifli bir gun olsun insallah hepimiz icin
Kesinlile cabalarin bir ise yaramis:)))) Artik birguzel gider gonlunuze gore bir oda begenirsiniz, hayirlisi olsun canim insallah
sağol canım zaten beğenmiştik bir oda takımı üzerinde bikaç değişiklik olucak sadece okadar
OOOO super ya, imreniyorum walla islerini cabuk cabuk halledenlere
Ben suana dek sadece bakmakla kaldim, birde begenebilsem cok guzel olucak
Artik elimi biraz cabuk tutsam iyi olucak, 2 gundur icime bi his dustu, erken dogum yapicam sanki, ayy Allah korusun
Kesinlile cabalarin bir ise yaramis:)))) Artik birguzel gider gonlunuze gore bir oda begenirsiniz, hayirlisi olsun canim insallah
Oyy hayirli olsun damadimin odasi:))) guzel gunlerde kullanirsiniz insallah, resimlerinide goruruz ciciler bolumunde, merala beklices
Gogus pompasi demissin, bende tedarik ettim, sonucta calisan bir anne olucam, hem evde hem isyerinde sagarak bebisime sut yetistiririm artik.
Sende hosgeldin canim,
bizde ufaktan basladik hazirliklara, henuz oda siparis vermedik, yakinda onuda halledicez insallah.
Senin kizininda odasi hayirli olsun canim, eklersen resimleri hazir oldugunda ciciler bolumune keyifle bakariz derim:))
OOOO super ya, imreniyorum walla islerini cabuk cabuk halledenlere
Ben suana dek sadece bakmakla kaldim, birde begenebilsem cok guzel olucak
Artik elimi biraz cabuk tutsam iyi olucak, 2 gundur icime bi his dustu, erken dogum yapicam sanki, ayy Allah korusun
ay varya geçen benimde aklıma geldi öle bişey bi korktum Allahın izniyle hiçbişey olmazzz kötü düşünme ama bebek odası için hemen karar ver nereye gittiysek geç kalmışsınız dedi sipriş verdikten 1 hafta sonra geliyo oda takımı dedi ve en az evde 20 gün havalandırılması lazım mobilya kokusunun gitmesi için dedi ve ekledi ayrıca daha kıyafetler ıvırlar zıvırlar yerleşicek dedi biz bugün siparişi vericez
sağol canım..mart başı gelecek ancak o zaman eklerim.
yalnız ben düzenli giremiyorum ya buraya..nereye ekliyoruz?
ben de gogus pompası kullanıcam..arkadasım medela kullanmıs..onu vericek bir deneyeceğim bakalım
steril kısımları ayrı alınabiliyormus...makineye para vermemiş olucaz
sen hangisini aldın. herkese gore değişebiliyormus çünkü..inşallah emzirme konusunda bir sorun yaşamayız.
ben de emzik, biberon konusunu araştırıyorum. damaksız silikon küçükken iyiymiş kızlar ama bazı bebekler almayabiliyormus..herkes aynı seyi soyluyor denemeniz gerek diye..farklı farklı alıp koymak en iyisi:)
göğüs ucu kreme ne zaman başlıcaz şimdi:)
biz iyiyiz seni sormalııı hayırlı olsun kızının odasııı siz ne kadara aldınız oda takımını içinde neler var ve nerden aldınız merak ettim
valla bende çok sevindim ama bazen konuşma gerekiyo işte ben dedimki insan bari bişey örer bi hevesli olduğunu gösterir dedim heralde baya bi etkili olduu
Hoşgeldin güle güle kullansın odasını mışıl mışıl uyusun içinde..
evet dolabımızı aldık 3 aya kadar çıkar kokusu mis gibi olur oğlumun odası.Hoşgeldin ohh ne heyecan vardır sizde iyiki erken almışsınız mobilyaları kokuları bizde oğlumda 3 ay önce almıştık yeni mobilya kokusu kötü olur doğuma kadar hiç bir koku falan kalmaz.
Canım ben doğumdan sonra çalıştığım için elektrikli aldım iş yerinde 4-5 ay süt sağmıştım medelanın elektrikli olanından kullandım ..
canımmmmmm hoşgeldin. damadının eksikleri gideriliyor cicilerini bir bir diziyoruz. eh gelinimizinde odasını merak etmiyor değilizOyy hayirli olsun damadimin odasi:))) guzel gunlerde kullanirsiniz insallah, resimlerinide goruruz ciciler bolumunde, merala beklices
Gogus pompasi demissin, bende tedarik ettim, sonucta calisan bir anne olucam, hem evde hem isyerinde sagarak bebisime sut yetistiririm artik.
ay varya geçen benimde aklıma geldi öle bişey bi korktum Allahın izniyle hiçbişey olmazzz kötü düşünme ama bebek odası için hemen karar ver nereye gittiysek geç kalmışsınız dedi sipriş verdikten 1 hafta sonra geliyo oda takımı dedi ve en az evde 20 gün havalandırılması lazım mobilya kokusunun gitmesi için dedi ve ekledi ayrıca daha kıyafetler ıvırlar zıvırlar yerleşicek dedi biz bugün siparişi vericez
Insallah canim insallahhhh, bizim minik cadilar uslu dururlarda otururlar oturduklari yerde:))
Tamamn haklisin, artik bundan sonra herbiseyi almak, odayida hazirlamak lazim, sonucta neyinnezaman olucagi kismet...herbisey hazir olsunda oyle bekliyelim zamanimizi degilmi
biz de büyük parçaları halletmeye çalışıyoruz önce..daha ben de ıvır zıvırlardan bişi almadım..oda için korkuttular geç geliyor, havalandırmak gerek filan diye.Gogus pompasini ben ablamdan tedarik etitm cnm, ona hic gerek kalmammisti kullanmaya, oldugu gibi bana verdi takim taklavati:)) Elektrikli degil yanliz, kendin pompaliyorsun...cokta incelemedimde, kaldirdim oylece paketiyle, ne meraksizim diyorum simdi kendime:))
Insallah sutumu gelirde bir sekilde geliriz ustesinden.
Gogus ucu kremi bende almadim henuz, burdan arkadaslarin fikirlerini takip ediyorum bende, malum ben yurtdisinda yasiyorum., sizlerin kullandigi urunleri haliyle burda zaten bulup kullanamam. Artik yurtdisi forumlarindan arastiririm.
Emzikte almadim henuz, pehhhh neguzelde agirdan aliyorum dimi heheheh
odalar hazırlanıyo ne güzel herkeste bi heves maşallah...
Zonoxcum hayırlı olsun dolabınız...yorgan konusunda haklısın değişmekte iyi yapmışsın...
Zonnetjecim hoşgeldin canımm kızımız nasıl sen nasılsın ??
Kızlar ben bi dolap bi park yatak alacağımdan dolabını biraz masraflı olsada mobilyacıda yaptırıcam..Kızım 2-3 yaşına gelince şık bir başlık ve karyola alıcam bide ilerde çalışma masası uzun yıllar gitsin istiyorum aldığım dolap...>Sedasemin paylaştığı dolabı bakalım yapabilecekmii benim usta :))eşimde çok beğendi bundan yaptırmak istiyorumm
evet dolabımızı aldık 3 aya kadar çıkar kokusu mis gibi olur oğlumun odası.
tecrübeli anne çok teşekkür ederim önerin için canım. ben pompayı diş yaptırmaya gidicem ondan alıcam. bebeğimin sütsüz kalmasını istemiyorum. bu medela bebek emme hızı ile aynı şiddete mi acaba en iyisi bu mu.?benim göğsüm küçük ve ucu azdır benim istediğim göğsümü yara etmemesi.
canımmmmmm hoşgeldin. damadının eksikleri gideriliyor cicilerini bir bir diziyoruz. eh gelinimizinde odasını merak etmiyor değiliz
canım tomurcuk önermiş medela diye bir marka. ben onu bir araştırayım almayı düşünüyorum. ben çalışmıcam ama epilasyon ve diş için çıkıcam evden o arada süt sağmalıyım diye alıyorum
yeni gelen arkadaşlarımız HOŞGELDİLER
kızlar magnezyum ilacınızın adını yazarmısınız
evet dolabımızı aldık 3 aya kadar çıkar kokusu mis gibi olur oğlumun odası.
tecrübeli anne çok teşekkür ederim önerin için canım. ben pompayı diş yaptırmaya gidicem ondan alıcam. bebeğimin sütsüz kalmasını istemiyorum. bu medela bebek emme hızı ile aynı şiddete mi acaba en iyisi bu mu.?benim göğsüm küçük ve ucu azdır benim istediğim göğsümü yara etmemesi.
Canım ne demek ama sadece çalışanlar için düşünme ilk zamanlarda inşallah bol bol sütümüz olacak ee bizim ufaklıklar bunların hepsini alamayacaklar sık sık az emecekler göğüslerimizin şişkinlik yapmaması için bunları sağıp süt poşetlerine koyup sütümüzün yetmediği zamanlarda kullanacağız inşallah ..Ben doğumdan önce almıştım süt pompamı canım ilk başlarda pompanın emme gücü baya fazla canın biraz acır ama bizim ufaklıklar büyüdükçe onlarda aynı emiş gücünde olacaklarBende yara olmadı canım 4 ay evdeyim 4 ayda işyerinde kullandım süt pompasını..
Hosbuldum dilekcim sende hosgeldin cnmm,odalar hazırlanıyo ne güzel herkeste bi heves maşallah...
Zonoxcum hayırlı olsun dolabınız...yorgan konusunda haklısın değişmekte iyi yapmışsın...
Zonnetjecim hoşgeldin canımm kızımız nasıl sen nasılsın ??
Kızlar ben bi dolap bi park yatak alacağımdan dolabını biraz masraflı olsada mobilyacıda yaptırıcam..Kızım 2-3 yaşına gelince şık bir başlık ve karyola alıcam bide ilerde çalışma masası uzun yıllar gitsin istiyorum aldığım dolap...>Sedasemin paylaştığı dolabı bakalım yapabilecekmii benim usta :))eşimde çok beğendi bundan yaptırmak istiyorumm
Ben konuştum mobilyacıyla ama raflar hep içteydi bu modeli görünce evrekaa dedimm:)) Biz ayrı bi oda full yapamıycaz hiç değilse dolabımız süslü olsun inşallah güzel birşey çıkacak ortayaa..Seninki nezaman gelicek resmini eklersen sevinirim...güle güle kullansın bebeklerimizzzgerçekten cok hoş..bizim beğendiğimizin ortası da boyle raflı
kızlar magnezyum ilacınızın adını yazarmısınız
sağol tatlım..full takım aldık..3 kapaklıydı dolabı ama ortasında açık raflar vardı..onu büyüttürdük 4 kapaklı olacak..boyu da uzayacak dolabın.. şifonyerinde de değişiklik yaptık. yarısı raf yarısı dolap şeklinde olacak. bir de karyolası ve içinde de yataşın yarı ortopedik herkesin genelde onerdiği yatağı verecek..tüm takım 3500 e mal olacak. cok cicili bicili değil. daha sonra genç odasına da çevrilecek bir takım..izmirden mykardeş diye karabağlardan bir mağazadan sipariş ettik.
hayırlı olsun canımm bizim alacağımızda büyüyen yatak ileride genç odasına çevriliyo yatağın yanından ikitane komidin çıkıyo bizim şifonyerde yarısı raf yarısı çekmeceli bir tane dolap rafı var ve bir tanede oyun sandığı aynı mobilyadan dolabımız 3 kapılı tek bi tarafı raflı ve ayrıyeten altında 2 tane çekmecesi var yatağın altından ikiz yatak çıkıyo yada istersen ıvır zıvırda koyabilirsin içinin yatağı ve uyku seti dahill 2000 e anlaştık aslında 1800 civarıydı ama dolapların üstüne işleme gibi bişey yaptıracağımız için 2000e anlaştık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?