2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım..mart başı gelecek ancak o zaman eklerim.
yalnız ben düzenli giremiyorum ya buraya..nereye ekliyoruz?

ben de gogus pompası kullanıcam..arkadasım medela kullanmıs..onu vericek bir deneyeceğim bakalım
steril kısımları ayrı alınabiliyormus...makineye para vermemiş olucaz
sen hangisini aldın. herkese gore değişebiliyormus çünkü..inşallah emzirme konusunda bir sorun yaşamayız.
ben de emzik, biberon konusunu araştırıyorum. damaksız silikon küçükken iyiymiş kızlar ama bazı bebekler almayabiliyormus..herkes aynı seyi soyluyor denemeniz gerek diye..farklı farklı alıp koymak en iyisi:)
göğüs ucu kreme ne zaman başlıcaz şimdi:)

Gogus pompasini ben ablamdan tedarik etitm cnm, ona hic gerek kalmammisti kullanmaya, oldugu gibi bana verdi takim taklavati:)) Elektrikli degil yanliz, kendin pompaliyorsun...cokta incelemedimde, kaldirdim oylece paketiyle, ne meraksizim diyorum simdi kendime:))

Insallah sutumu gelirde bir sekilde geliriz ustesinden.

Gogus ucu kremi bende almadim henuz, burdan arkadaslarin fikirlerini takip ediyorum bende, malum ben yurtdisinda yasiyorum., sizlerin kullandigi urunleri haliyle burda zaten bulup kullanamam. Artik yurtdisi forumlarindan arastiririm.

Emzikte almadim henuz, pehhhh neguzelde agirdan aliyorum dimi heheheh

sağol tatlım..full takım aldık..3 kapaklıydı dolabı ama ortasında açık raflar vardı..onu büyüttürdük 4 kapaklı olacak..boyu da uzayacak dolabın.. şifonyerinde de değişiklik yaptık. yarısı raf yarısı dolap şeklinde olacak. bir de karyolası ve içinde de yataşın yarı ortopedik herkesin genelde onerdiği yatağı verecek..tüm takım 3500 e mal olacak. cok cicili bicili değil. daha sonra genç odasına da çevrilecek bir takım..izmirden mykardeş diye karabağlardan bir mağazadan sipariş ettik.

Hoşgeldin güle güle kullansın odasını mışıl mışıl uyusun içinde..

inşallahh güzelim çok teşekkürler..

evet dolabımızı aldık 3 aya kadar çıkar kokusu mis gibi olur oğlumun odası.
tecrübeli anne çok teşekkür ederim önerin için canım. ben pompayı diş yaptırmaya gidicem ondan alıcam. bebeğimin sütsüz kalmasını istemiyorum. bu medela bebek emme hızı ile aynı şiddete mi acaba en iyisi bu mu.?benim göğsüm küçük ve ucu azdır benim istediğim göğsümü yara etmemesi.
canımmmmmm hoşgeldin. damadının eksikleri gideriliyor cicilerini bir bir diziyoruz. eh gelinimizinde odasını merak etmiyor değiliz

canım tomurcuk önermiş medela diye bir marka. ben onu bir araştırayım almayı düşünüyorum. ben çalışmıcam ama epilasyon ve diş için çıkıcam evden o arada süt sağmalıyım diye alıyorum

yeni gelen arkadaşlarımız HOŞGELDİLER

odalar hazırlanıyo ne güzel herkeste bi heves maşallah...
Zonoxcum hayırlı olsun dolabınız...yorgan konusunda haklısın değişmekte iyi yapmışsın...
Zonnetjecim hoşgeldin canımm kızımız nasıl sen nasılsın ??

Kızlar ben bi dolap bi park yatak alacağımdan dolabını biraz masraflı olsada mobilyacıda yaptırıcam..Kızım 2-3 yaşına gelince şık bir başlık ve karyola alıcam bide ilerde çalışma masası uzun yıllar gitsin istiyorum aldığım dolap...>Sedasemin paylaştığı dolabı bakalım yapabilecekmii benim usta :))eşimde çok beğendi bundan yaptırmak istiyorumm

biz de büyük parçaları halletmeye çalışıyoruz önce..daha ben de ıvır zıvırlardan bişi almadım..oda için korkuttular geç geliyor, havalandırmak gerek filan diye.
odayı boya mı yapacaksınız kızlar yoksa kağıt mı..sanki ben kağıt istiyorum. hafta sonu evde tadilat gibi bişi olacak. bebeğin odasında eşimin bekarlıktan kalma dolapları filan vardı eski..onları boşaltıcaz, bir iki yere ek dolap yaptırdık içinden çıkanları oraya yerleştiricez. iş cokkk :)

gerçekten cok hoş..bizim beğendiğimizin ortası da boyle raflı

Hosbuldum canimm, damadim cook sansli, super bir annesi var! Gozum arkada kalmicak yani

Gelininin ceyizi yavas yavas hallediliyor, annanesi saolsunn, dun gittim kocaman bir canta dolusu kiyafet almis kizima. Ben sok oldum:))) aldiklarini bari goster banada bende arada eskaza aynisini almiim dedim.
Odasini halledemedik henuz, ama elimden gelenin en guzelini yapmayi istiyorum kizima, hayirlisi olsun bakalim. Herseyi tamamladigimizda bende eklerim resimlerimizi buraya kismetse.

Hosbuldum dilekcim sende hosgeldin cnmm,

Kizimda bend eiyiyiz canim, malum hepnizdede oldugu gibi yavas yavas agirlasiyoruz, bazi sikayetlerimiz artiyor ama olsun, hersey bebeklerimiz icin, katlanmaya deger yani. Tek korkum cadinin dogduktan sonbra gece uyumayacagi....simdidien gunduzleri uyuyo geceleri uyanik...degisir insallah:26:

Sen nasilsin cnm..minik kizimiz nasil..annesini yormuyordur insallah??

Ayrica yayinladigin dolap gayet guzel, insallah ustamiz HARBI USTA cikarda yapabilir aynisini:))

gerçekten cok hoş..bizim beğendiğimizin ortası da boyle raflı
Ben konuştum mobilyacıyla ama raflar hep içteydi bu modeli görünce evrekaa dedimm:)) Biz ayrı bi oda full yapamıycaz hiç değilse dolabımız süslü olsun inşallah güzel birşey çıkacak ortayaa..Seninki nezaman gelicek resmini eklersen sevinirim...güle güle kullansın bebeklerimizzz

Hayırlı cumalar arkadaşlar okuduğum kadarıyla çok şükür herkes iyi bende dün bebek arabamı ve oto koltuğumu aldım ben 700 tl lik bir araba beğenmiştim dün sipariş verecektik annemle konuştuktan sonra fikrim değişti bir kaç arkadaşlada konuştum yazık o paraya 1-2 sene sonra atıl duruma gelicek verme o parayı deiler ve bende kraftı lite 2 isimli arabasını mağaza gördüm test ettim çok beğendim ve netten sipariş ettim arabanın en güzel yanı 4.9 kilo kuş gibi hafif çift yönlü tekerler 360 derece dönüyor tam yatıyor yani aradığımız tüm özellikler var test ettim çok beğendim mağazada 265tl idi netten 250 ye sipariş ettim araba alacakalra tavsiye edrim inceleyin bu arabayı ve unnado dan indirimdeki 100 tl ya oto koltuğunu aldım dün annemde taç dan oğlumun uyku setini almış ben beğemiştim taç baby one board çok güzel bir model eksikler tamalandıkça çok mutlu oluyorum şimdi geriye süt sağma makinesi kaldı büyük olarak birde şampuan olarak sebamed mi chicho mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…