2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebekler ilk doğduğunda geceyi gündüzü bilmeden yaşıyolarmış.Normal dünyaya adaptesi zaman alabiliyomuş inşallah bizimkiler hemen alışır :)))
Ustamızın yaptıkları çok güzel ve dayanıklı garantili ürün yyapıyo üstüne komşuluk var bakalım aynısı olur inşallah..Buarada bakalım bunu görünce fiyat arttırıcakmı en son 365 dedi çok uygundu :)))

evet yaa güle güle kullansın güzellerr..
canım bizimki mart başında gelecek daha var..ama eklerim gelince tabii..

hayırlı cumalar herkese
herkes iyidir inş.
benim üç gündür sağ ve sol sırtımda hafif derecede ağrılar oluştu
ve yüzümde, ellerimde şişlik
şunu soracaktım karaciğer enzim testleri yaptıran oldu mu içinizde?
çünkü gebelikte karaciğer enzimlerin yüksek çıkması da olabiliyormuş
sanırım bu haftalardan sonra yapılıyordu AST ALT SGOT vb. testler
bende hamilelikten önce de olmuştu bu sorun..ama dr. bu gune kadar bu testleri istemedi
genelde anemiyle ilgili testlere bakılıyor ...bu arada bn kan ilacımı değiştirecem
yetersiz geliyor aylarca kullanmama rağmen...solüsyon y da şurup yazdıracağım dr.uma
sanırım çoğunuz tablet kullanıyorsunuz...yan etkisi belki daha az olur bu sıvı ilaçların...

ben chicconun ürünlerini aldım canım bakalım bebeğimde sevecekmi

Aralcım güle güle kullan aldıklarını..Büyüklerin iyi demişler bebek arabası hem kaliteli hem uygun olanları varken 700 lira çok fazla..Sonuçta hergün dışarda olmuycaz ve en fazla 2-3 yaşına kadar ve yazları kullanılacak ...Buarada hafif olmasıda çok güzelmiş..Ben bebek arabasını yazın alıcam siz kullanmış olursunuz o ara bebeklerle bana fikir verirsiniz:)))

Hosgeldin Aralcim, sanada hayirli cumalar.
Hayirli olsun bebek arabaniz canim, insan ilk etapta hep pahali urunlere bakiyor, cok daha kalitedir felan diye ama aksine, cogu kez pahali urunler para tuzaklari biz yeni anne adaylari icin:)
Bende fikrimi degistirdim, normal birsey alicam, arastirma safhasindayim henuz.
Eksiklerinizi baya baya tamamliyorsunuz neguzel dimi, insani bi heyecan basiyor, miniklere ozlemimiz buyudukce buyuyor daha simdidennn. Cinar bebek guzel gunlerde kullansin insallah annesi butun aldiklarinizi.

OOOO arada birde komsuluk varsa sen dusunme artik gerisini:)))
Gnlunuze gore olsun insallah.

güle güle kullanın arabanızı bencede çok masraflı bişeye gerek yok gereksiz pahalı oluyo bazı bebek ürünleri ben daha almadım araba araştırmadayım hoş bebek arabasını ablamlar alıcaktı ama bakalım ne alıcaklar

ben chicconun ürünlerini aldım canım bakalım bebeğimde sevecekmi

dilaracım güle güle kullansın prensesin helal olsun kayınvalidenlaeri yola getirdin... bazen cadı olmak gerekiyor karşı tarafın anlaması için bazı şeyleri ...f dilek sağol canım daha güzelleri senin prensesinin olsun...canım bende yaza alayım diyırdum ama sonra düşündüm bu fiyatlar yazın artar çünkü bu arabalar genelde yazın kullanıldığı için

Hayirli cumalar cnm sanada, hosgeldin

gecmis olsun diyeyim, agrilarin varmis sirtinda,
umarim cok sorun yaratmaz sana
Ellerimde sislik benimde var...yuzumde yok henuz
bahsettigin testlerden ben hic yaptirmadim,
kan ilacida hic almiyorum ben...kulandigim tek sey multivitamin,.

hoşbuldum canım benim inşalah güzel günlerde sağlıkla kullanırız kuzularımızın cicilerini sende yoğunluktan giremiyordun herhalde nasılsın canım prensesin nasıl

sağol teyzesiii valla konuşumak gerekiyomuş demekki herkese tavsiye ederim içiniz içinizi yiyeceğine konuşun hem yola geliyolar hem siz rahatlamış oluyosunuz

Kızlar dün yürüyüş yaparken iğde ağacının altından geçtim canım istedi eşimi aradım akşama getirdi..Şimdi netten baktım iğde c vitamini deposuymuş soğuk algınlığı ve idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyomuş kararında yemekte fayda var sankii

sağol canım daha iyileri prensesinin olsun arabada aldırırken özellikle hafif olmasına dikkat et canım bebk kilo aldıkça ağır bir arabanın kullanımı çok zor oluyormuş ondan baston alıyorlarmış benim bu arabyla bastona ihtiyacım olmuyacak inşallah çünkü katlandığında da baston gibi az yer kaplıyor...

sağol teyzesiii valla konuşumak gerekiyomuş demekki herkese tavsiye ederim içiniz içinizi yiyeceğine konuşun hem yola geliyolar hem siz rahatlamış oluyosunuz

Dilara ben konuşsam ve peşine bunlar yapılsa eşime mahçup olurum gibime geliyo..Bak konuşmasaydın zaten yapacaklardı acele ettin der diye korkardım.Ne düğünümde ne bebekte bişey istemedim onlarda elinden geleni yaptı..Görümcem bana ,sen bişeyler istemedikce benim içimden yapmak geldi dedi setimi bileziğimi yol masraflarını karşılamıştı ..bebektede öyle olur eminim...

Son düzenleme:
haklısın canım iyi yaptın seni yiyip dert olacağına çıkıp mert oldu:))

hoşbulduk cnm
kansızlık sorunun yoksa çok güzel
çünkü bu ilaçların yan etkisi oluyor özellikle mide de...
bir de yabancı ülkede olmandan kaynaklanıyor sanırım
dr. larınız gereksiz ilaç kullandırtmıyor..en güzeli de o
hatta 2li teste bile pek önem vermiyorlar
sen yaptırmışmıydın?
doğumlar daha doğal ve kolay oluyor oralarda
bu kadar sezaryan yapan bir ülke sanırım en çok tr de
üstelik yasaklanma gelmesine rağmen..dr. lar halen sezaryan yapıyorlar
özellikle özel hastanelerde...

bahsettiğim testler gebeliğin haftasına göre değişiyor sanırım
özelikle son 3 ayda dr. kontrolu ve testler daha çok olacak gibi
hayırlsıyla son 3 ayımızı geçiririz inş.
dua ile..

yok canım bizimkiler o cinsten değil normalde ben bu konuları konuşmayı hiç sevmem ve bende düğünümdede bişey istemedim ve hiç bişey yapmadılar bebektede böle olduklarını görünce cinler tepeme çıktı hiç mahçupta olmadım çünkü bu konuda eşimde bana hak veriyodu hatta bana dediki iyiki sölemişsin dede ve babane olmanın farkında oldular dedi çünkü bana düğünümdede bişey yapılmadı he o konuda hiç bişey sölemedim ben ama eşim görüyo olanları bu konuda sessiz kalamazdım annem babam olmadığı halde bişeyler yapıyor ki onların hayli hayli yapması lazım he şöyle bir durum var kimse birşey yapmak zorunda değil ama hevessiz olduklarını görünce eşim çok üzülüyordu ilk torun olmasına rağmen neden böleler diye oda üzülmemiş olucak artık

ne akıllı kuzularımız var maşallah olası şeylei canımız çekiyor iyi yapmışsın canım afiyet olsun yarasın kızçene..bu arada yaptırmayı düşündüğün dolap harika ve çok uygun fiyat vermiş komşun ne güzel...lalehan geçmiş olsun canım bende baktımda elim yüzüm şiş gibi bu şişlikler karaciğerlemi alakalıymış bende zaten o enzim testini detaylıdaki dr um söylediği için yaptıracam inşallah hayırlısıyl aşuı son aylarıda sağlıkla atlatalım da kavuşalım kuzularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…