Hosbuldum dilekcim sende hosgeldin cnmm,
Kizimda bend eiyiyiz canim, malum hepnizdede oldugu gibi yavas yavas agirlasiyoruz, bazi sikayetlerimiz artiyor ama olsun, hersey bebeklerimiz icin, katlanmaya deger yani. Tek korkum cadinin dogduktan sonbra gece uyumayacagi....simdidien gunduzleri uyuyo geceleri uyanik...degisir insallah:26:
Sen nasilsin cnm..minik kizimiz nasil..annesini yormuyordur insallah??
Ayrica yayinladigin dolap gayet guzel, insallah ustamiz HARBI USTA cikarda yapabilir aynisini:))
Ben konuştum mobilyacıyla ama raflar hep içteydi bu modeli görünce evrekaa dedimm:)) Biz ayrı bi oda full yapamıycaz hiç değilse dolabımız süslü olsun inşallah güzel birşey çıkacak ortayaa..Seninki nezaman gelicek resmini eklersen sevinirim...güle güle kullansın bebeklerimizzz
Hayırlı cumalar arkadaşlar okuduğum kadarıyla çok şükür herkes iyi bende dün bebek arabamı ve oto koltuğumu aldım ben 700 tl lik bir araba beğenmiştim dün sipariş verecektik annemle konuştuktan sonra fikrim değişti bir kaç arkadaşlada konuştum yazık o paraya 1-2 sene sonra atıl duruma gelicek verme o parayı deiler ve bende kraftı lite 2 isimli arabasını mağaza gördüm test ettim çok beğendim ve netten sipariş ettim arabanın en güzel yanı 4.9 kilo kuş gibi hafif çift yönlü tekerler 360 derece dönüyor tam yatıyor yani aradığımız tüm özellikler var test ettim çok beğendim mağazada 265tl idi netten 250 ye sipariş ettim araba alacakalra tavsiye edrim inceleyin bu arabayı ve unnado dan indirimdeki 100 tl ya oto koltuğunu aldım dün annemde taç dan oğlumun uyku setini almış ben beğemiştim taç baby one board çok güzel bir model eksikler tamalandıkça çok mutlu oluyorum şimdi geriye süt sağma makinesi kaldı büyük olarak birde şampuan olarak sebamed mi chicho mu sizce?
Hayırlı cumalar arkadaşlar okuduğum kadarıyla çok şükür herkes iyi bende dün bebek arabamı ve oto koltuğumu aldım ben 700 tl lik bir araba beğenmiştim dün sipariş verecektik annemle konuştuktan sonra fikrim değişti bir kaç arkadaşlada konuştum yazık o paraya 1-2 sene sonra atıl duruma gelicek verme o parayı deiler ve bende kraftı lite 2 isimli arabasını mağaza gördüm test ettim çok beğendim ve netten sipariş ettim arabanın en güzel yanı 4.9 kilo kuş gibi hafif çift yönlü tekerler 360 derece dönüyor tam yatıyor yani aradığımız tüm özellikler var test ettim çok beğendim mağazada 265tl idi netten 250 ye sipariş ettim araba alacakalra tavsiye edrim inceleyin bu arabayı ve unnado dan indirimdeki 100 tl ya oto koltuğunu aldım dün annemde taç dan oğlumun uyku setini almış ben beğemiştim taç baby one board çok güzel bir model eksikler tamalandıkça çok mutlu oluyorum şimdi geriye süt sağma makinesi kaldı büyük olarak birde şampuan olarak sebamed mi chicho mu sizce?
Canım bebekler ilk doğduğunda geceyi gündüzü bilmeden yaşıyolarmış.Normal dünyaya adaptesi zaman alabiliyomuş inşallah bizimkiler hemen alışır :)))
Ustamızın yaptıkları çok güzel ve dayanıklı garantili ürün yyapıyo üstüne komşuluk var bakalım aynısı olur inşallah..Buarada bakalım bunu görünce fiyat arttırıcakmı en son 365 dedi çok uygundu :)))
ben chicconun ürünlerini aldım canım bakalım bebeğimde sevecekmi
hayırlı cumalar herkese
herkes iyidir inş.
benim üç gündür sağ ve sol sırtımda hafif derecede ağrılar oluştu
ve yüzümde, ellerimde şişlik
şunu soracaktım karaciğer enzim testleri yaptıran oldu mu içinizde?
çünkü gebelikte karaciğer enzimlerin yüksek çıkması da olabiliyormuş
sanırım bu haftalardan sonra yapılıyordu AST ALT SGOT vb. testler
bende hamilelikten önce de olmuştu bu sorun..ama dr. bu gune kadar bu testleri istemedi
genelde anemiyle ilgili testlere bakılıyor ...bu arada bn kan ilacımı değiştirecem
yetersiz geliyor aylarca kullanmama rağmen...solüsyon y da şurup yazdıracağım dr.uma
sanırım çoğunuz tablet kullanıyorsunuz...yan etkisi belki daha az olur bu sıvı ilaçların...
hoşbuldum canım benim inşalah güzel günlerde sağlıkla kullanırız kuzularımızın cicilerini sende yoğunluktan giremiyordun herhalde nasılsın canım prensesin nasılHosgeldin Aralcim, sanada hayirli cumalar.
Hayirli olsun bebek arabaniz canim, insan ilk etapta hep pahali urunlere bakiyor, cok daha kalitedir felan diye ama aksine, cogu kez pahali urunler para tuzaklari biz yeni anne adaylari icin:)
Bende fikrimi degistirdim, normal birsey alicam, arastirma safhasindayim henuz.
Eksiklerinizi baya baya tamamliyorsunuz neguzel dimi, insani bi heyecan basiyor, miniklere ozlemimiz buyudukce buyuyor daha simdidennn. Cinar bebek guzel gunlerde kullansin insallah annesi butun aldiklarinizi.
dilaracım güle güle kullansın prensesin helal olsun kayınvalidenlaeri yola getirdin... bazen cadı olmak gerekiyor karşı tarafın anlaması için bazı şeyleri ...f dilek sağol canım daha güzelleri senin prensesinin olsun...canım bende yaza alayım diyırdum ama sonra düşündüm bu fiyatlar yazın artar çünkü bu arabalar genelde yazın kullanıldığı için
sağol teyzesiii valla konuşumak gerekiyomuş demekki herkese tavsiye ederim içiniz içinizi yiyeceğine konuşun hem yola geliyolar hem siz rahatlamış oluyosunuz
haklısın canım iyi yaptın seni yiyip dert olacağına çıkıp mert oldu:))sağol teyzesiii valla konuşumak gerekiyomuş demekki herkese tavsiye ederim içiniz içinizi yiyeceğine konuşun hem yola geliyolar hem siz rahatlamış oluyosunuz
Hayirli cumalar cnm sanada, hosgeldin
gecmis olsun diyeyim, agrilarin varmis sirtinda,
umarim cok sorun yaratmaz sana
Ellerimde sislik benimde var...yuzumde yok henuz
bahsettigin testlerden ben hic yaptirmadim,
kan ilacida hic almiyorum ben...kulandigim tek sey multivitamin,.
Dilara ben konuşsam ve peşine bunlar yapılsa eşime mahçup olurum gibime geliyo..Bak konuşmasaydın zaten yapacaklardı acele ettin der diye korkardım.Ne düğünümde ne bebekte bişey istemedim onlarda elinden geleni yaptı..Görümcem bana ,sen bişeyler istemedikce benim içimden yapmak geldi dedi setimi bileziğimi yol masraflarını karşılamıştı ..bebektede öyle olur eminim...
Kızlar dün yürüyüş yaparken iğde ağacının altından geçtim canım istedi eşimi aradım akşama getirdi..Şimdi netten baktım iğde c vitamini deposuymuş soğuk algınlığı ve idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyomuş kararında yemekte fayda var sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?