haklısın canım şu süt sağma makinelerinde yoğunlaşıp raştıralım uygun bulduğumuz anda onuda alırız canım sen arab işini ne yaptın sunny baby de beğendiğin model vardı
sağol canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın bizimle
sakladım valla bunu, süpersinn:)
yatağımı soruyorsun ysh tam anlayamadım ama eğer yataksa evet kendin bizzat gidip ankara gordiondaki jokerden aldım..yani sipariş vermende bi sakınca yok..
Pompa, sut sagmak vs dedik..nasil olucak?? Anne sutu uzerine faydali bir bilgide benden gelsin
Anne sütü bebeklere verilebilecek en büyük ve yararlı armağandır.Bebeğe süt verebilmek,O’nun göğsünüzden büyük bir hazla emdiğini görüp doyduğunu hissetmek de anneye verilebilecek en güzel armağandır.Ancak bebeğin bazen annenin göğsünden doğrudan süt alması mümkün olamamaktadır;örneğin annenin çalışması durumunda,bebeğin meme başını teknik nedenlerle tutamadığı dudak damak yarığı gibi durumlarda.Annenin bebeğini doğrudan göğsünden emzirememesinin sebebi ne olursa olsun sağılan anne sütünün saklanma koşulları önem taşır.
Yapılan çalışmalar anne sütünün bakteri üremesine dirençli olduğunu ve oda ısısında 10 saate kadar özelliklerinden kaybetmeden saklanabileceğini göstermektedir. Anne sütü kapağı iyice kapatılmış cam ya da plastik kapta saklanmalıdır.Burada sözü edilen plastik şeffaf sert plastik (polikarbonat) veya buğulu sert plastik (polipropilen)dir. Derin dondurucu için hazırlanmış anne sütü saklama torbaları pompaya adapte edilebilir. Bbunlar kilitli,önceden sterilize edilmiş,kalın ve özel torbalardır.
Gereğinden fazla süt çözünmesini önlemek için depolanan sütün60-120ml civarında olması uygundur. Süt 8 günden önce kullanılacaksa buzdolabında dondurulmadan bekletilebilir.
Anne sütü sağılmadan önce eller yıkanmışsa:
Zamanında doğmuş bebekte kolostrum (ilk 6 gündeki süt diyelim) oda ısısında 27-32 derecede 12 saat sonraki süt 15 derecede, 24 saat 19-22 derecede 10saat 25 derecede 4-6 saat buzdolabında 0-4 derecede 8 gün buzlukta 2 hafta ayrı kapısı olan buzlukta 3-4 ay ayrı kapısı olan derin dondurucuda 6 ay ve üzeri saklanabilir.
Donmuş sütün önce buzdolabında çözdürülmesi gerekir.Sonra BEN-Marie yöntemi ile ısıtılır.Ben Marie yönteminde 51 dereceye ısıtılmış su içeren kaba biberon ağzına dek daldırılır.O andaki şartlar bu yöntemi mümkün kılmıyorsa biberon koltuk altına konulup sütün vücut sıcaklığına gelmesi beklenebilir.Ayrıca biberon ısıtıcıları da mevcuttur.Anne sütünü çözdürmek için mikrodalga fırın kullanılmaz. Anne sütü çözdürüldükten sonra 24 saat buzdolabında bekletilebilir ancak tekrar dondurulmaz.
ayyy valla bilmem gelmez heralde siz şu emzirme südyenlerinden falan aldınızmı ya ben daha kendim için bitek göğüs ucu kremi aldım daha sırada pijamalar var oy oyyy
Biz artık anneyiz
ben kendi adıma konuşıyım
son zamanlarda hep kızıma neler alıcağımız düşünüyorum
kendi eksiklerimi sonradan düşünür oldumm
emzirme südyenine gelince her yerde penye olanından var
onalrıda hiç sevmedim alıştım heralde dantelli ıvır zıvırlılara
gözüne hiç hoş gelmedi
alttan destekleride yok
ne işe yarar ki sadece aç kapat
şöyle şık bişey alttan destekli olandan olsa süper olurr
Biz artık anneyiz
gözüne hiç hoş gelmedi
alttan destekleride yok
ya sorma babane südyeni gibi dimi bende hiç beğenmedim ama toparlayıcı atlet gibi olanlardan var onlardan bitane almak lazım karnımızı saran toparlanması için karnımızın ama südyen alıp almamk arasında kararsızım bende öle valla hamileliğimden beri kendime 2-3 tane kıyafetten başka hiçbişey almadım hep eloşa hep eloşahele dün bi elbise aldım kesinlikle sende git al ayşemize ondan bitane süperrrr bi görsen annemde kaldı ama annemden alıyım eklicem hemen diğerleriyle birlikte
evet yatağı sormuştum bende çünkü bu tip istiyorum daha kibar ve kulllanışlı geliyor bana eğer sen kumaşını felan beğendiysen bende jokerden sipariş veririm hesaplıda çünkü 130 dan aşagı bulmak zor kampanya acaba daha ne kadar sürecek biliyormusun??
canım süper bir yazı..bende sakladımm
Canım süt saklama poşetlerinde tarih yazıyor sağdığın günü oraya yazıyorsun kullanırken tarih sırasını takip ediyorsun..
Isıtma işini kesinlikle ocakta ısıtmıyoruz önceden ısıtılmış kabın içine süt kabını oturtuyoruz istediğimiz sıcaklığa gelince bebişlerimize veriyoruz..Ben işyerinde sağdığım sütü şirket buzdolabında muhafaza ediyordum giderken termoslu çanta'ya koyup ertesi gün içirmek üzere ananemize veriyordum..
Gönül isterki direk göğsümüzden içsin bebişler hiç bir işlem değmeden ama çalışan annelerin için en iyisi bu...
Biz artık anneyiz
gözüne hiç hoş gelmedi
alttan destekleride yok
ya sorma babane südyeni gibi dimi bende hiç beğenmedim ama toparlayıcı atlet gibi olanlardan var onlardan bitane almak lazım karnımızı saran toparlanması için karnımızın ama südyen alıp almamk arasında kararsızım bende öle valla hamileliğimden beri kendime 2-3 tane kıyafetten başka hiçbişey almadım hep eloşa hep eloşahele dün bi elbise aldım kesinlikle sende git al ayşemize ondan bitane süperrrr bi görsen annemde kaldı ama annemden alıyım eklicem hemen diğerleriyle birlikte
destekli isterseniz komunkiler çok iyi ben onlardan aldım bide elijanınkiler var ..incelemek isterseniz
Kom Mamma Emzirme Styeni - Kadnlar iin Online Alveri Maazas - Kadntadinda.com
☞ Elija Dantelli Minimizerl Emzirme Styeni, 1016 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
destekli isterseniz komunkiler çok iyi ben onlardan aldım bide elijanınkiler var ..incelemek isterseniz
☞ Elija Dantelli Minimizerl Emzirme Styeni, 1016 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
ay bunlar biraz daha iyi ama ben hiç alışık değilim öl vücudumun yarısını saran südyenlere
:81: oleyyy gülesramda geldiiiii
Sende saganlar takimina hosgeldin diim:))))
Canımmm geldim yaaaa..
Amma kaynatmıssınız kızz oku oku zor bitirdim
Valla cok sevindim oda takımını onların almasına...
İyi gunlerde kullanın inşallah..Valla böyle zzamanlarda biri bi corap alsa bile mutlu oluyorum..Masraf cok bitmek bilmiyor...
GÖGÜS UCU KREMİni yarın 40 ı cıkacak olan bir arkadasım kullandı..LANSİNOH...
Kızın gögüsleri cok yara oldu hatta hep kanadı ama bu krem cok iyi geldi gözümle gördüm..Bende bu nedenle bu kremin büyük olanını aldım..Onun hatası kreme dogumdan 2 ay önce baslamamıs olması oldu..ama beni uyardı bende her gun hafifce sürücem bakalım...
SÜT POMPASI ister calısın ister evde olun kesinlikle cok gerekli kızlar..Cunku bazen sezeryan olan annelerde süt hemen gelmiyo..Bebekte emerken hep uyudugu için süt cogalamıyor..AMa bu makine sayesinde hem bebegin karnı doyuyor hemde annenin sütü cogalıyor..Aynı arkadasım bu sayede cook rahat etti..CHİCCO nun elektiriklisinden aldı...Cok ta memnun kaldı
Bu arada cici alan tüm anneler iyi gunlede kullansın...
Herkese güzel bi gun diliyorum
Kom unki benim daha cok hosuma gitti, sade ve cok kullanisli bence.
Hosbuldum canımmm..Nasılsın bakalım CInar nasıl??gülesram hoşgeldin canım
Aaaaa cadııııhoşgeldin sağol canımmmm valla öle masraf bitmiyorrr birazdan erkek analarını çıldırtıcak kıyafetleeklicem kaçırmaaa
Canımmm geldim yaaaa..
Amma kaynatmıssınız kızz oku oku zor bitirdim
Valla cok sevindim oda takımını onların almasına...
İyi gunlerde kullanın inşallah..Valla böyle zzamanlarda biri bi corap alsa bile mutlu oluyorum..Masraf cok bitmek bilmiyor...
GÖGÜS UCU KREMİni yarın 40 ı cıkacak olan bir arkadasım kullandı..LANSİNOH...
Kızın gögüsleri cok yara oldu hatta hep kanadı ama bu krem cok iyi geldi gözümle gördüm..Bende bu nedenle bu kremin büyük olanını aldım..Onun hatası kreme dogumdan 2 ay önce baslamamıs olması oldu..ama beni uyardı bende her gun hafifce sürücem bakalım...
SÜT POMPASI ister calısın ister evde olun kesinlikle cok gerekli kızlar..Cunku bazen sezeryan olan annelerde süt hemen gelmiyo..Bebekte emerken hep uyudugu için süt cogalamıyor..AMa bu makine sayesinde hem bebegin karnı doyuyor hemde annenin sütü cogalıyor..Aynı arkadasım bu sayede cook rahat etti..CHİCCO nun elektiriklisinden aldı...Cok ta memnun kaldı
Bu arada cici alan tüm anneler iyi gunlede kullansın...
Herkese güzel bi gun diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?