2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım şu süt sağma makinelerinde yoğunlaşıp raştıralım uygun bulduğumuz anda onuda alırız canım sen arab işini ne yaptın sunny baby de beğendiğin model vardı

evet canım ya onu yada italyan bi model daha var ikisinden birini alıcam bakalım..

yatağımı soruyorsun ysh tam anlayamadım ama eğer yataksa evet kendin bizzat gidip ankara gordiondaki jokerden aldım..yani sipariş vermende bi sakınca yok..

evet yatağı sormuştum bende çünkü bu tip istiyorum daha kibar ve kulllanışlı geliyor bana eğer sen kumaşını felan beğendiysen bende jokerden sipariş veririm hesaplıda çünkü 130 dan aşagı bulmak zor kampanya acaba daha ne kadar sürecek biliyormusun??

canım süper bir yazı..bende sakladımm

ne kadar sürecek bilmiyorum canım ama çok uzun zamandır kampanyada..en az 3 aydır bu fiyatatn satılıyor

canım cok sagol siz tecrübeli annelerde olmasa halimiz nice olur:26:

:81: oleyyy gülesramda geldiiiii

Canımmm geldim yaaaa..
Amma kaynatmıssınız kızz oku oku zor bitirdim
Valla cok sevindim oda takımını onların almasına...
İyi gunlerde kullanın inşallah..Valla böyle zzamanlarda biri bi corap alsa bile mutlu oluyorum..Masraf cok bitmek bilmiyor...

GÖGÜS UCU KREMİni yarın 40 ı cıkacak olan bir arkadasım kullandı..LANSİNOH...
Kızın gögüsleri cok yara oldu hatta hep kanadı ama bu krem cok iyi geldi gözümle gördüm..Bende bu nedenle bu kremin büyük olanını aldım..Onun hatası kreme dogumdan 2 ay önce baslamamıs olması oldu..ama beni uyardı bende her gun hafifce sürücem bakalım...

SÜT POMPASI ister calısın ister evde olun kesinlikle cok gerekli kızlar..Cunku bazen sezeryan olan annelerde süt hemen gelmiyo..Bebekte emerken hep uyudugu için süt cogalamıyor..AMa bu makine sayesinde hem bebegin karnı doyuyor hemde annenin sütü cogalıyor..Aynı arkadasım bu sayede cook rahat etti..CHİCCO nun elektiriklisinden aldı...Cok ta memnun kaldı

Bu arada cici alan tüm anneler iyi gunlede kullansın...
Herkese güzel bi gun diliyorum

EMZİRME SÜTYENİ nin acılan kısmı cok kucuk kızlar..
Arkadasım mecburen sıvayıp öyle emziriyor..cunku bebek emerken annesine dokunmak istiyor..o yuzden bende bu sutyenden vazgectim..

hoşgeldin sağol canımmmm valla öle masraf bitmiyorrr birazdan erkek analarını çıldırtıcak kıyafetleeklicem kaçırmaaa

kızlar şu odaya bakarmısınız uzun süre kullanabileceğimiz ortak renk bir oda istiyoruz pembeli park yatak halı ve perde ile nasıl olur sadece dolap ve kitaplık alacağız

Son düzenleme:

hoşgeldin canım ..chichonun elektiriklisi 350 tl e bebekte bende onlara bakıyordum ay dehşet yüksek fiyatları var el mecbur alıcaz ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…