Ahh canlar keşke ben de izin alabilsem ama tam 29saat dersim var nöbetler cabası...
Allah'ım bebeğimin acısını yaşatmasın;hiç kimse yaşamasın ınsallah tutunsunlar sıkıca bizlere
ben çok üzdüm kendimi kaç yıl zehir ettim kendime halada ediyorum bu halimle kaynanamlar üstüme geldi bi bebege sahip çıkamadın die.üstüne iki görümcemin nispet yaparak geçirdigi hamilelikleri gördükce onlşara hizmet ettikce yanlız kaldıkca aglamakla geçti şimdiki aklım olsa hiç üzmem kendimi toparlarım biran önce yenisi için başlardım oyüzden üzme kendini diorum canım 5 yıl aglamak her hamileyi gördükce ağlamak düşün bi o yüzden sakın üzme kendini canım yaşın kaç bilmiyorum ama ister bi kardeş nasihatı ister arkadaş canım sakın üzülme allahtan geleni ancak allah alır.
selam kızlar ben geldim ama hiç iyi haberlerle gelmedim. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor arkadaşlar inşallah sizin ki tamamlanır...
Cok uzucu bir haber canim:çok üzgünüm:, Alla dayanma gucu versin sana, Rabbim bu uzuntunu umarim en kisa zamanda tekrar sevince cevirir, saglikli bir bebek verir kucagina.
Suan hicbir teselli kar etmez canim bilirim acisini, ama ne olur dayanikli ol. Rabbim bir kapiyi kaparsa digerini acar. Ona guvencimiz sonsuz. Iyi bak kendine bitanem
anladım canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.üzülmemeye çalışıyorum kendimi toparlama yolundayım inşallah bi an önce toparlar ve bebeğime kavuşurum daha fazla bekletmez inşallah Rabbim...
teşekkür ederim canım benim öyle zormuş ki anlatamam hele birde aylarca süren kist tedavisinden sonra olduysa... ne diyelim Rabbim daha iyisini bilir diyip sakinleşiyoruz. Bunda da vardır bi hayır. inşallah söylediğin gibi bu acımı unutturacak bir bebek en kısa zamanda nasip eder Allahım...
teşekkür ederim canım benim öyle zormuş ki anlatamam hele birde aylarca süren kist tedavisinden sonra olduysa... ne diyelim Rabbim daha iyisini bilir diyip sakinleşiyoruz. Bunda da vardır bi hayır. inşallah söylediğin gibi bu acımı unutturacak bir bebek en kısa zamanda nasip eder Allahım...
saol canım inş.unutma sakın söylediklerimi tabiki kolay degil bebegini kaybetmek ama ne kadar kısa yoldan düze çıkarsan o kadar çabuk gelir bebegin canım.rabbim aratmasın kucagını boş bırakmasın canım aaammmmiiiinnnn:Saruboceq:
Amin canim insallah. O yeterki ol desin!
Kesin eminmi canim doktor bebekte yasam olmadigindan? Sadece kan tahlilinden yola cikarak boyle birsey tesbit etmemistir herhalde dimi? Insanoglu iste, bak ben yine bi umut ariyorum sanki...
selam kızlar ben geldim ama hiç iyi haberlerle gelmedim. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor arkadaşlar inşallah sizin ki tamamlanır...
Canım benim ya ne desem bilemiyorum hani kelimelerin tükendiği yer var ya sanırım orası burası çok üzüldüm içim yandı gerçekten.Ama böyle oluyorsada vardır bir sebebi canım Allah'ım bir hayır yazmıstır buna da mutlaka lütfen metanetli ol kendini toparla ve Allah ımın izniyle tekrardan anne ol dualarım seninle canımm... :Saruboceq:
cok uzuldum canım cok gecmıs olsun hakında hayırlısını versın rabbım....
çok teşekkür ederim bitanem. inşallah Rabbim duyar sesimizi. toparlanmaya çalışıyorum direk imzamı ve avatarımı değiştirdim salı günü aldığımız tupperwarenin bebek setini de kaldırdık... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... benimde...
inşallah canım çok teşekkür ederim.dua edin lütfen çok ihtiyacım var...
amenna canım. yani doktorun dediği olumsuzluğa yakınız. progesteron 3 çıktı 5 altı yaşam olmadığını gösteriyormuş. yarın yine kan vericem bi yanlışlık olabilir diye ama benim çok fena sancım var inceden kanamam başladı zaten.ben yine de umudumu kaybetmek istemiyorum ama işte aması var....
Bak ya yaşlar döküldü gözlerimden böyle deyince..
Allah ımın izniyle bebeğin seni bırakmamış olsun inşallah canım benim;ben buna inanmak istiyorum...
Rabbim buyuktur.. yarina kadar ne gosterir bakalim. Kanaman olsa dahi..parca kaybetmedikce belki yine bir umut yeserir..keske Rabbim bagislasa sana bebegini, oyle yada boyle hakkimizda herseyin hayirlisi olsun. Bundada vardir bir hayir elbet.
canim inan cok üzüldüm ne diyecimi bilemiyorum ALLAH sabir versin ,bende gecen sene bos gebelik yasadim cok kötü günler gecirdim seni anliyorum canim ama bidaki hamislinle gecmisteki yasadin acilari unutuyorsun
inşallah en kısa zamanda gebelik yaşarım canım sağlıkla mutlulukla hayırlar... çok teşekkürler sağolasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?