2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar biz bu gün kalbinin attığını öğrendik çok güzel bir duygu.leblebi kadar oldunu söledi dr umuz.ama bi leblebi tanesi beni perişan etti resmen 1 haftadır içim dışıma çıktı .belim çok ağrıyor.5 kilo vermişim.bende bi çoğunuz gibi öğretmenim.ananıfı.yavrularımı göremedim daha rapor aldım.çalışınca 2 kat zorluk .kayınvaldeme geldim burda en azından yemek pişiyo kociş aç kalmıyo.:)birileri bana bu çilenin kısa sürede biteceğni sölesede bende artık hamileliğimin keyfine varsam

Ahh canlar keşke ben de izin alabilsem ama tam 29saat dersim var nöbetler cabası...
Allah'ım bebeğimin acısını yaşatmasın;hiç kimse yaşamasın ınsallah tutunsunlar sıkıca bizlere

canım okulda durumunu söylemedin mi.hani nöbet vermezler belki.çok dikkat et.

anladım canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.üzülmemeye çalışıyorum kendimi toparlama yolundayım inşallah bi an önce toparlar ve bebeğime kavuşurum daha fazla bekletmez inşallah Rabbim...

Cok uzucu bir haber canim:çok üzgünüm:, Alla dayanma gucu versin sana, Rabbim bu uzuntunu umarim en kisa zamanda tekrar sevince cevirir, saglikli bir bebek verir kucagina.

Suan hicbir teselli kar etmez canim bilirim acisini, ama ne olur dayanikli ol. Rabbim bir kapiyi kaparsa digerini acar. Ona guvencimiz sonsuz. Iyi bak kendine bitanem

teşekkür ederim canım benim öyle zormuş ki anlatamam hele birde aylarca süren kist tedavisinden sonra olduysa... ne diyelim Rabbim daha iyisini bilir diyip sakinleşiyoruz. Bunda da vardır bi hayır. inşallah söylediğin gibi bu acımı unutturacak bir bebek en kısa zamanda nasip eder Allahım...

saol canım inş.unutma sakın söylediklerimi tabiki kolay degil bebegini kaybetmek ama ne kadar kısa yoldan düze çıkarsan o kadar çabuk gelir bebegin canım.rabbim aratmasın kucagını boş bırakmasın canım aaammmmiiiinnnn:Saruboceq:

Amin canim insallah. O yeterki ol desin!
Kesin eminmi canim doktor bebekte yasam olmadigindan? Sadece kan tahlilinden yola cikarak boyle birsey tesbit etmemistir herhalde dimi? Insanoglu iste, bak ben yine bi umut ariyorum sanki...

Canım benim ya ne desem bilemiyorum hani kelimelerin tükendiği yer var ya sanırım orası burası çok üzüldüm içim yandı gerçekten.Ama böyle oluyorsada vardır bir sebebi canım Allah'ım bir hayır yazmıstır buna da mutlaka lütfen metanetli ol kendini toparla ve Allah ımın izniyle tekrardan anne ol dualarım seninle canımm... :Saruboceq:

inşallah canım çok teşekkür ederim.dua edin lütfen çok ihtiyacım var...

Amin canim insallah. O yeterki ol desin!
Kesin eminmi canim doktor bebekte yasam olmadigindan? Sadece kan tahlilinden yola cikarak boyle birsey tesbit etmemistir herhalde dimi? Insanoglu iste, bak ben yine bi umut ariyorum sanki...

amenna canım. yani doktorun dediği olumsuzluğa yakınız. progesteron 3 çıktı 5 altı yaşam olmadığını gösteriyormuş. yarın yine kan vericem bi yanlışlık olabilir diye ama benim çok fena sancım var inceden kanamam başladı zaten. ben yine de umudumu kaybetmek istemiyorum ama işte aması var....

cok uzuldum canım cok gecmıs olsun hakında hayırlısını versın rabbım....

çok teşekkür ederim bitanem. inşallah Rabbim duyar sesimizi. toparlanmaya çalışıyorum direk imzamı ve avatarımı değiştirdim salı günü aldığımız tupperwarenin bebek setini de kaldırdık... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... benimde...

Bak ya yaşlar döküldü gözlerimden böyle deyince..
Allah ımın izniyle bebeğin seni bırakmamış olsun inşallah canım benim;ben buna inanmak istiyorum...

Rabbim buyuktur.. yarina kadar ne gosterir bakalim. Kanaman olsa dahi..parca kaybetmedikce belki yine bir umut yeserir..keske Rabbim bagislasa sana bebegini, oyle yada boyle hakkimizda herseyin hayirlisi olsun. Bundada vardir bir hayir elbet.

canim inan cok üzüldüm ne diyecimi bilemiyorum ALLAH sabir versin ,bende gecen sene bos gebelik yasadim cok kötü günler gecirdim seni anliyorum canim ama bidaki hamislinle gecmisteki yasadin acilari unutuyorsun

Bak ya yaşlar döküldü gözlerimden böyle deyince..
Allah ımın izniyle bebeğin seni bırakmamış olsun inşallah canım benim;ben buna inanmak istiyorum...

ahh canım ahh öğlenden beri ne kadar ağladım... eve sığamıyorum boğuluyorum... Rabbim başka sıkıntı vermesin geçecek inşallah... ağlasam da sızlasamda elimden birşey gelmiyor.Rabbime sığınmaktan başka çare yok... söylediğine bende çok inanmak istiyorum ama her akan kanla umudum gidiyor...

Rabbim buyuktur.. yarina kadar ne gosterir bakalim. Kanaman olsa dahi..parca kaybetmedikce belki yine bir umut yeserir..keske Rabbim bagislasa sana bebegini, oyle yada boyle hakkimizda herseyin hayirlisi olsun. Bundada vardir bir hayir elbet.

öyle canım annem gün doğmadan neler doğar o kadar sıkıntı çektin mucize oldu hamilelik yine bir mucize olur inşallah diyorlar ama kan gördükçe ben olumsuzlaşıyorum... ne diyelim canım Rabbim daha iyisini bilir...

canım şimdi okudum çok üzüldüm,ama inanmak istemiyorum sanki sanki bir yerde eksik var ben böyle şeyler duyuyorum ama başka doktor başka bişey söyleyebiliyo.biri yazmıştı resmen hcg si 2misli düşüş göstermiş ama bebeğni almış kucağına.keşke o yazıyı bulup gönderebilsem sana.
tabi takdir ALLAHın o istemezse yaprak düşmez
ben malesef bebeğimi kaybettim topiğinde bazı hamilelik hikayeleri okudum öyle acı şeyler var ki.beterin beteri.bundan daha kötüsü olamaz diyosun bi başkasini okuyosun daha kötü
öyleleri var ki normal düşüğü şerbet gibi içecek.
Allah hiçbirimize bu acıları yaşatmasın.
senin için dua edicem bizlerin dua etmekten başka çaresi yok en büyük gücümüz dua edelim her şeyin bir sebebi vardır:teselli:

canim inan cok üzüldüm ne diyecimi bilemiyorum ALLAH sabir versin ,bende gecen sene bos gebelik yasadim cok kötü günler gecirdim seni anliyorum canim ama bidaki hamislinle gecmisteki yasadin acilari unutuyorsun

inşallah en kısa zamanda gebelik yaşarım canım sağlıkla mutlulukla hayırlar... çok teşekkürler sağolasın...

inşallah en kısa zamanda gebelik yaşarım canım sağlıkla mutlulukla hayırlar... çok teşekkürler sağolasın...

Canım Allah'ım sana güç kuvvet ve sabır versin.Hayat işte bizler de hiç birimiz ne yaşayacağımızı bilmeden ilerliyoruz.O'na sığınıyoruz her daim.Dualarım da seninle.Yarın ki durumu ne olur bize de bildir emi aklım sen de olcak çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…