puhahahahahaha[0:QUOTE=rainmistik;17252575]yok cnm dolap ve kitaplık istiyoruz sadece yukarda anlattım nedenini bide park yatak olacak birde bu oda var seçenek olarak Eki Görüntüle 130282
ama ozaman parkyatagı perdeyi felanda yeşilli turunculu yapmak gerekecek çok hoş olmaz gibi geliyo kız çocuğuna ben biraz pembişçiyim
Ay çok sağolun cnm ya içim rahatladıki zaten kızıma daha bişi alamadım çok üzülüyorum o yüzden küçük şehirde bişi bulunmuyo 15 tatilde istanbula gelince acısını çıkaracağım
sizin odanızda çok güzel olmuş yatağın turkuaz rengine bayıldım zaten sizin park yatağı görünce karar verdik ondada kararsızdım ama çok hoş durmuş
oyy maaşallah kuzuna...
allah nazarlardan korusun...
Bence ilk ekledigin resim daha güzel..büyüyüp evlenene kadar kullanabilir cocuklar..
Modası hiç gecmez..Sen bi yap odayı bak gör nasıl da güzel olacak..ay bende pembeye bayılırım,süsle valla pembe pembe....
Aminn canimm, cumlemizin kuzusunu korusun insallah
ay çok sağolun cnm ya içim rahatladıki zaten kızıma daha bişi alamadım çok üzülüyorum o yüzden küçük şehirde bişi bulunmuyo 15 tatilde istanbula gelince acısını çıkaracağım
sizin odanızda çok güzel olmuş yatağın turkuaz rengine bayıldım zaten sizin park yatağı görünce karar verdik ondada kararsızdım ama çok hoş durmuş
cnm çok geçmiş olsun doktorun yazdıysa kullan antibiyotiği benim komşum geçen sene doğum yaptı doktor kontrolunde oda antibiyotik kullandı doktorun verdiyse bişey olmazSelam kızlaarrr
uzun zamandır giremedim hasta yatıyorum fena üşütmüşüm. yoksa beni unuttunuz mu
dr. antibiyotik verdi augmentin. aranızda kullanan var mı ben kararsız kaldım enfeksiyon yayılmadan kullanmalısın dedi dr. bu durumda ateşi önlemek çok önemliymiş. sizce kullanmalı mıyım aranızda benim gibi olan var mı?
bu arada dün oğluşumun yarıyıl gecesi vardı.beni görmeliydiniz oğlan her sahneye çıkışında ben hüngür hıçkırık hormonlar tavan yapmış tabi.çok duygulandım Allah size de bu duyguyu yaşatsın kızlar çoook güsel bir duygu.oğluşum büyümüş de halk oyunu bile oynamış nasıl ağlamayayım yaa çok güzeldi
ben biraz geçmişi okuyayım..
cnm çok geçmiş olsun doktorun yazdıysa kullan antibiyotiği benim komşum geçen sene doğum yaptı doktor kontrolunde oda antibiyotik kullandı doktorun verdiyse bişey olmaz
bu arada bende yoktum işlerim çok birikmiş iyisinizdir değilmi ya birde turkodan hiç ses çıkmıyor yazışan varmı hiç
Hahahahah Dilaraaaaa
Kız hala yuklemek için mi ugrasıyosun
Selam kızlaarrr
uzun zamandır giremedim hasta yatıyorum fena üşütmüşüm. yoksa beni unuttunuz mu
dr. antibiyotik verdi augmentin. aranızda kullanan var mı ben kararsız kaldım enfeksiyon yayılmadan kullanmalısın dedi dr. bu durumda ateşi önlemek çok önemliymiş. sizce kullanmalı mıyım aranızda benim gibi olan var mı?
bu arada dün oğluşumun yarıyıl gecesi vardı.beni görmeliydiniz oğlan her sahneye çıkışında ben hüngür hıçkırık hormonlar tavan yapmış tabi.çok duygulandım Allah size de bu duyguyu yaşatsın kızlar çoook güsel bir duygu.oğluşum büyümüş de halk oyunu bile oynamış nasıl ağlamayayım yaa çok güzeldi
ben biraz geçmişi okuyayım..
selam kızlar ben buğün yine yoğunum hatta şimdi maraton başlıcak.. ve bir daha giremebilrim forma..ama biraz olsun okudum geçmişi göğüs ucu kremi markaları öğrendim ne zaman kullanılacağını,damaklı damaksız emzikler ben alışverişe filozof gibi gidicem her konuda bilgiliteşekkür ederim szilere çok şey öğreniyorum annem geçen gün maşallah nerden biliyosun bu kadar şeyi diyor
rainmistik canım bizde hafta sonu doğtaşa bakıcağız ama dolapda kitaplıkta çok güzel canım ben çok beğendim..
fdilek senin dolapta çok güzel eşim burda sormuş marangoz 500 tl sadece dolap için demiş üstelik arkadaş yönlendirdi:)) bende çook dedimm..
inş. hafta sonu halledeceğiz...
dilara gözün aydın almışsın odayıı güle güle kullanın..
unuttığum arkadaşlarım özür dilerim tekrar görüşmek üzre..
cnm çok geçmiş olsun doktorun yazdıysa kullan antibiyotiği benim komşum geçen sene doğum yaptı doktor kontrolunde oda antibiyotik kullandı doktorun verdiyse bişey olmaz
bu arada bende yoktum işlerim çok birikmiş iyisinizdir değilmi ya birde turkodan hiç ses çıkmıyor yazışan varmı hiç
monaroza ceren hoşgeldiniz kızlar vallahi burda alışveriş ustası olduk güzel paylaşımlar oluyor esracım bu arada sende hoşgeldin yazmıştım ama arada kaynadı görmedin
mrb arkadaşlar
sık sık aranıza katılamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum
odalar alınmaya başlanmış maşşallah
bende pazartesi günü pijamamı aldım turkuaz rengini
haluk bayramın etiketi 102 lira ben eminönünden 65 liraya aldım çok güzel kumaşı var
tavsiye edebilirim
http://dominoshop.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_382_max.jpg
başaramıyorummmm
ahh canımm acil sifalar diliyorum sana...Eger doktorun verdiyse sakın korkma kullan ilacını..
Sonucta ates yukselmesi her insan için cok tehlikeli bi durum...
Demek güzel ve duygulu bi gece gecirdiniz ne mutlu sana annesi..İnşallah daha cook guzel geceler görürüsünüz böyle ailece....
Allah yardımcın olsun canımm....
Dolap için 500 demiş bi de sor bakalım malzeme ne kullanacakmıs..
eger sunta yapıp buna 500 dicekse hakket cok yanii..
Olmadı baska yerlerede sorun fiyat alın ha birde sıkı pazarlık yapın derim ben..
Daha alıncak cok sey var cunku...Bu arada dolap içinde cok beklemeyin yeni mobilyalar hakket cok kokuyo haberiniz olsun
Tugbiiişşşş kolay gelsin sana da canımmm
Cok yorma kendini ve tabiiki güzel Nisa'mızı
canım benim eve gidince güzelce dinlenicem :)
kuzuuuuuu bizde dun oglumla yazdık sana
Ama sende bizi görmedin yaa...
anam cok kalabalık olunca burası inan takip etmek cok zor oluyor
Sizde hosgeldiniz tatlım..Cınar efendi nasıl bakiimm...
hoşgeldin canım sesin soluğun çıkmıyor bugün yoğunluktan allah kolaylık versin tatlım
oy oy oy güzelim benim özür hiç farkında değiliz yirim ben ana oğul sizi tatlişkolar iyiyiz be esram kalan alacaklarıma bakıyorum netten araştırmadayım sizde iyisinizdir inşallah nasıl oğluşun hareketleri yoğunlaştımı benimki bu aralar yiyip içip yatıyor bir ense durumu varahh canımm acil sifalar diliyorum sana...Eger doktorun verdiyse sakın korkma kullan ilacını..
Sonucta ates yukselmesi her insan için cok tehlikeli bi durum...
Demek güzel ve duygulu bi gece gecirdiniz ne mutlu sana annesi..İnşallah daha cook guzel geceler görürüsünüz böyle ailece....
Allah yardımcın olsun canımm....
Dolap için 500 demiş bi de sor bakalım malzeme ne kullanacakmıs..
eger sunta yapıp buna 500 dicekse hakket cok yanii..
Olmadı baska yerlerede sorun fiyat alın ha birde sıkı pazarlık yapın derim ben..
Daha alıncak cok sey var cunku...Bu arada dolap içinde cok beklemeyin yeni mobilyalar hakket cok kokuyo haberiniz olsun
Tugbiiişşşş kolay gelsin sana da canımmm
Cok yorma kendini ve tabiiki güzel Nisa'mızı
kuzuuuuuu bizde dun oglumla yazdık sana
Ama sende bizi görmedin yaa...
anam cok kalabalık olunca burası inan takip etmek cok zor oluyor
Sizde hosgeldiniz tatlım..Cınar efendi nasıl bakiimm...
Sen bana mail ile at bakayım...
Facebook hesabımda mail adresim var sekerim...
Su an online durumdayım bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?