2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hamile pijama ve gecelik için Cicikom un satıldıgı bi web sitesi buldum..
İsterseniz bi inceleyin

http://www.bohcaci.com.tr/kategori/hamile-pijamalari/53

Hosgeldin Canimmm..
Sut pompasi hakkindaki tesbitlerin cok dogruu..anne sutu vermek isteyen tum anneler icin gerekli olabilir.

Nasilsin bu arada? Esininde gelmis olmasi lazim, iyi gecmistir umarim egitimi

iyidir teyzesi bol bol tepiklio anasını efede iyidir inşallah

Cok sukur iyiyiz canımm...Arada benim oglumda vuruyo kacıyoo..
Ben ona sarkı söylüyorumm Yigit nerdeymiş diyorum hemen bi tekme atıyo..
Oyun oynuyo benimle kereta...
Maaşallah kuzucuklarımıza

Hosgeldin Canimmm..
Sut pompasi hakkindaki tesbitlerin cok dogruu..anne sutu vermek isteyen tum anneler icin gerekli olabilir.

Nasilsin bu arada? Esininde gelmis olmasi lazim, iyi gecmistir umarim egitimi

Canımm cok sukur iyiyim..Gecen haftasonu zor gecti benim içn ama cok şükür kavustum eşime..Allah kimseyi ayırmasın, cok zor valla ayrılık..bi de hamile olunca hormonlar tavan yapıyo...
O da bizi cok özlemiş gelince bi sarılısı vardı oglanda habire vuruyo o bana sarılırken..Ayy anladı galiba kuzum babasının geldigini

Sen nasılsın tatlım..Keyifler yerindedir inşallah

bence gayet güzel olur. özellikle dolaba bayıldım

teşekkürler cnm fikir alabileceğimiz kimse yok eşimle kafayı yiycez yakında kitaplık abes durmaz demi bize şart çocuk kitabı çok var elimde onları yerleştirmek istiyorum oraya oyuncak felan da koyarım süslenir biraz ay çok sağol içimi rahatlattın

Eki Görüntüle 130268 kızlar şu odaya bakarmısınız uzun süre kullanabileceğimiz ortak renk bir oda istiyoruz pembeli park yatak halı ve perde ile nasıl olur sadece dolap ve kitaplık alacağız

Bu oda gercekten güzel duruyor...Şimdi ögrenmek istedigim tüm bu esyaların yanına ek olarak mı park yatak gelicek...Benimde yaptırdıgım mobilyalar ceviz rengi,park yatagım turkuaz..Gayette güzel durdu..
Bence perdesi halısı derken güzel bi uyum yakalayabilirsin canım

hiçde abes durmaz.dediğin gibi bi kaç oyuncak da koydunmu oraya mis gibi olur

yok cnm dolap ve kitaplık istiyoruz sadece yukarda anlattım nedenini bide park yatak olacak birde bu oda var seçenek olarak

ama ozaman parkyatagı perdeyi felanda yeşilli turunculu yapmak gerekecek çok hoş olmaz gibi geliyo kız çocuğuna ben biraz pembişçiyimbirde kitaplığı küçük geldi bana

Son düzenleme:
arkadaslar saat 23 e kadar kullanılmak üzere limangodan 7 liralık hediye çekim var ( kargo bedavaya gelmiş oluyor) isteyen olursa bana özelden mail adresini göndersin ben birazdan dr gideceğim gelince onaylarım olur mu

Babanizda ozlemistir tabii sizi kac gundur ayri kaldiniz..
Rabbim hic bozmasin mutlulugunuzu, yIGIT EFEnizle daha bi pekissin insallah

Bende iyiyim cnm..bugun izin gunum..sohbete dahil ettim kendimi sabahtan buyana:))
Keyfimiz cok sukur yerinde.. kizim daha bi ben burdayim diyor artik, tekmeler sertlesti teyzesi, kipir kipir minnosum:))

Son düzenleme:
hadi hadi iki dkda hatim indirdin dimi ekleyemesin diye
puhahahahahaha

Bence ilk ekledigin resim daha güzel..büyüyüp evlenene kadar kullanabilir cocuklar..
Modası hiç gecmez..Sen bi yap odayı bak gör nasıl da güzel olacak..ay bende pembeye bayılırım,süsle valla pembe pembe....

Son düzenleme:

oyy maaşallah kuzuna...
allah nazarlardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…