Hosbuldum canımmm..Nasılsın bakalım CInar nasıl??
Aaaaa cadıııı
Kudurtcak beni burda:76:
Canımmm geldim yaaaa..
Amma kaynatmıssınız kızz oku oku zor bitirdim
Valla cok sevindim oda takımını onların almasına...
İyi gunlerde kullanın inşallah..Valla böyle zzamanlarda biri bi corap alsa bile mutlu oluyorum..Masraf cok bitmek bilmiyor...
GÖGÜS UCU KREMİni yarın 40 ı cıkacak olan bir arkadasım kullandı..LANSİNOH...
Kızın gögüsleri cok yara oldu hatta hep kanadı ama bu krem cok iyi geldi gözümle gördüm..Bende bu nedenle bu kremin büyük olanını aldım..Onun hatası kreme dogumdan 2 ay önce baslamamıs olması oldu..ama beni uyardı bende her gun hafifce sürücem bakalım...
SÜT POMPASI ister calısın ister evde olun kesinlikle cok gerekli kızlar..Cunku bazen sezeryan olan annelerde süt hemen gelmiyo..Bebekte emerken hep uyudugu için süt cogalamıyor..AMa bu makine sayesinde hem bebegin karnı doyuyor hemde annenin sütü cogalıyor..Aynı arkadasım bu sayede cook rahat etti..CHİCCO nun elektiriklisinden aldı...Cok ta memnun kaldı
Bu arada cici alan tüm anneler iyi gunlede kullansın...
Herkese güzel bi gun diliyorum
iyidir teyzesi bol bol tepiklio anasınıefede iyidir inşallah
Eki Görüntüle 130268 kızlar şu odaya bakarmısınız uzun süre kullanabileceğimiz ortak renk bir oda istiyoruz pembeli park yatak halı ve perde ile nasıl olur sadece dolap ve kitaplık alacağız
ya sorma babane südyeni gibi dimi bende hiç beğenmedim ama toparlayıcı atlet gibi olanlardan var onlardan bitane almak lazım karnımızı saran toparlanması için karnımızın ama südyen alıp almamk arasında kararsızım bende öle valla hamileliğimden beri kendime 2-3 tane kıyafetten başka hiçbişey almadım hep eloşa hep eloşahele dün bi elbise aldım kesinlikle sende git al ayşemize ondan bitane süperrrr bi görsen annemde kaldı ama annemden alıyım eklicem hemen diğerleriyle birlikte
yyaaaa sorma
zaten hamile kilotları yani donları resmen babanne donu
hiç sevmiyorum hatta aldım giyemiyorum bile
onun yerine normal aldımm şu lastik izi olmayanlardan..
ama her hafta bi tanesi benim totoşta patlıyoo çöpppp oluyooo
EMZİRME SÜTYENİ nin acılan kısmı cok kucuk kızlar..
Arkadasım mecburen sıvayıp öyle emziriyor..cunku bebek emerken annesine dokunmak istiyor..o yuzden bende bu sutyenden vazgectim..
ohh behhhhhhh
valla sevindimmm
takmam ben bu penye yii
Eki Görüntüle 130268 kızlar şu odaya bakarmısınız uzun süre kullanabileceğimiz ortak renk bir oda istiyoruz pembeli park yatak halı ve perde ile nasıl olur sadece dolap ve kitaplık alacağız
Hosgeldin Canimmm..
Sut pompasi hakkindaki tesbitlerin cok dogruu..anne sutu vermek isteyen tum anneler icin gerekli olabilir.
Nasilsin bu arada? Esininde gelmis olmasi lazim, iyi gecmistir umarim egitimi
lalehancım nasılsın güzelim.?
bende şişlik henüz yok..bu karaciğerden mi oluyormus
benim şeker yüklemem de 2 hafta sonraya kaldı..
o gün kan tahlilim yenilenecek ama nelere bakılacak bilemiyorum
tşk. çılgıncım..sen nasılsn?
pek görünmüyorsun
eskiden daha çok topiğe yazardık, 30 lu yaşlar gurubuna
artık bebişlerimz o kadar çok ilgi istiyor olmalı ki başka şeye odaklanamak olduk :)
şişlik olayının bi çok sebebi var..ama genelde hamilelik sebebleri de olabilir
bnm sırtımda da ağrı olunca şüphelendim...hamilelikte bazı enzimler yükselebilirmiş
ben de zaten vardı bu sorun...önlem amaçlı yınede test yaptırıım inş.
benm de 2 hafta sonra şeker yüklemesi olacak...dr. gidince daha çok hasta oluyorum sanki o kalabalıktan...
bebiş için feda olsunsağlık olsun...
ben biraz yogunluk yüzünden giremiyorum lalehan..hamile kaldım işlerim cok arttı..bugun biraz rahatım da buraya girebildim..sırtımda benim de ağrı olmaya başladı..ama kalkıp yürüyünce geçiyor.
sanırım sandalyede oturmaktan.
bir de ben hala erkenden uyuyorum sen de oyle misin?
bebişlerimiz iyi olsun da dediğin gibi. ama sen de iyi ol..kendine cok iyi bak
ayyy valla bilmem gelmez heralde siz şu emzirme südyenlerinden falan aldınızmı ya ben daha kendim için bitek göğüs ucu kremi aldım daha sırada pijamalar var oy oyyy
ben gogusler büyüyünce iki tane aldım su anda onları kullanıyorum.
evde giymek için de iki atlet aldım..o da emzirme atleti diye satılanlardan.
ay bunlar biraz daha iyi ama ben hiç alışık değilim öl vücudumun yarısını saran südyenlere
ben bu markanınkilerden aldım..bir bakın bakalım benimki fena değil. renkli şık desenlileri de var
Chezelle Lingerie | Products
bence gayet güzel olur. özellikle dolaba bayıldım
erkek anlarını çıldırtmaktı amacım ama bir sorun var resimler yüklenmiyorrr:84:
teşekkürler cnm fikir alabileceğimiz kimse yok eşimle kafayı yiycez yakında kitaplık abes durmaz demi bize şart çocuk kitabı çok var elimde onları yerleştirmek istiyorum oraya oyuncak felan da koyarım süslenir biraz ay çok sağol içimi rahatlattın
Valla ben bişey yapmadımm
Sakın ahım tuttu falan sanma
Bu oda gercekten güzel duruyor...Şimdi ögrenmek istedigim tüm bu esyaların yanına ek olarak mı park yatak gelicek...Benimde yaptırdıgım mobilyalar ceviz rengi,park yatagım turkuaz..Gayette güzel durdu..
Bence perdesi halısı derken güzel bi uyum yakalayabilirsin canım
Canımm cok sukur iyiyim..Gecen haftasonu zor gecti benim içn ama cok şükür kavustum eşime..Allah kimseyi ayırmasın, cok zor valla ayrılık..bi de hamile olunca hormonlar tavan yapıyo...
O da bizi cok özlemiş gelince bi sarılısı vardı oglanda habire vuruyo o bana sarılırken..Ayy anladı galiba kuzum babasının geldigini
Sen nasılsın tatlım..Keyifler yerindedir inşallah
puhahahahahahahadi hadi iki dkda hatim indirdin dimi ekleyemesin diye
yok cnm dolap ve kitaplık istiyoruz sadece yukarda anlattım nedenini bide park yatak olacak birde bu oda var seçenek olarak Eki Görüntüle 130282
ama ozaman parkyatagı perdeyi felanda yeşilli turunculu yapmak gerekecek çok hoş olmaz gibi geliyo kız çocuğuna ben biraz pembişçiyim
Babanizda ozlemistir tabii sizi kac gundur ayri kaldiniz..
Rabbim hic bozmasin mutlulugunuzu, yIGIT EFEnizle daha bi pekissin insallah
Bende iyiyim cnm..bugun izin gunum..sohbete dahil ettim kendimi sabahtan buyana:))
Keyfimiz cok sukur yerinde.. kizim daha bi ben burdayim diyor artik, tekmeler sertlesti teyzesi, kipir kipir minnosum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?