2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım doktorun verdiyse kullan..ben de başlangıçta diş iltihabı yüzünden kullanmıştım..
enfeksiyon varsa yayılmasın..

ne güzell yaa.. Allah bize de göstersin o günlerrii

hoşbulduk canım
topic okadar kalabalıkki maşşallah
22+4üm oğlum olucak nasipse
pembesinide yengeme aldık oda 23+5 onunda kızı olucak inş
haluk bayram iyi bir marka ve kumaşı çok çok güzel
likralı penye kumaştan internettede 79 liraya falan satan yerler vardı

bu arada alt pijaması minik puantiyeli fotoda belli olmuyo

Son düzenleme:

bende biliyorum bu pijamayııı penyesi çooook kaliteli

kullanayım diye düşünüyorum 10 gündür hastayım bir de okulda çocuklar da hep hasta.15 tatil gelse de bi iyileşsem.

monaroza ceren hoşgeldiniz kızlar vallahi burda alışveriş ustası olduk güzel paylaşımlar oluyor esracım bu arada sende hoşgeldin yazmıştım ama arada kaynadı görmedin
hoşbulduk aralcım.keyifler iyidir inş.

canım doktorun verdiyse kullan..ben de başlangıçta diş iltihabı yüzünden kullanmıştım..
enfeksiyon varsa yayılmasın..

ne güzell yaa.. Allah bize de göstersin o günlerrii

haklısın galiba kendi dr.um da kullanabilirsin dedi az önce aradım

bebişlerimizin okul günleri ble çok güzel kızlar dilerim bu duyguyu herkes yaşar.

gülesram teşekkürler canım

canım bende iki kere antibiyotik kullanmak mecburiyetinde kaldım. insanın içi sızlıyor ama enfeksiyonun yayılması daha tehlikeli oluyormuş. en iyisi bir an evvel iç bitir iyileş..

çok şükür canım iyiyiz sizde iyisinizdir inşallah ne güzel oğluşun büyümüşte gösterilei olurmuş ne gurur verir insana bu durum darısı bizim kuzuların başına sen süt sağma makinesi almışmıydın aldıysan hangi marka tavsiye edrmisin

link verebilir misin aralcım?hangisi acaba?

canım bende iki kere antibiyotik kullanmak mecburiyetinde kaldım. insanın içi sızlıyor ama enfeksiyonun yayılması daha tehlikeli oluyormuş. en iyisi bir an evvel iç bitir iyileş..
evet canım galiba en iyisi bir an önce iyileşmek.cevaplarınız beni biraz rahatlattı.
amin canım inş.
ben hiç süt sağma makinesi kullanmadım canım 2 saatte bir okuldan gelip bebişimi emzirdim gerek kalmadı almama.
ama kullananlardan biliyorum elektriklisini tavsiye ediyorlar o daha iimiş.

link verebilir misin aralcım?hangisi acaba?

canım vallahi ben tesadüf eseri gördüm bir sitede kırmızı ve mavi rengi var taş gibi yatak piercardinin kendi sitesi olabilir canım sen piercardin park yatak yaz çıkar karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…