canım doktorun verdiyse kullan..ben de başlangıçta diş iltihabı yüzünden kullanmıştım..Selam kızlaarrr
uzun zamandır giremedim hasta yatıyorum fena üşütmüşüm. yoksa beni unuttunuz mu
dr. antibiyotik verdi augmentin. aranızda kullanan var mı ben kararsız kaldım enfeksiyon yayılmadan kullanmalısın dedi dr. bu durumda ateşi önlemek çok önemliymiş. sizce kullanmalı mıyım aranızda benim gibi olan var mı?
bu arada dün oğluşumun yarıyıl gecesi vardı.beni görmeliydiniz oğlan her sahneye çıkışında ben hüngür hıçkırık hormonlar tavan yapmış tabi.çok duygulandım Allah size de bu duyguyu yaşatsın kızlar çoook güsel bir duygu.oğluşum büyümüş de halk oyunu bile oynamış nasıl ağlamayayım yaa çok güzeldi
ben biraz geçmişi okuyayım..
Hosgeldin aramıza...turkuaz almıssın yoksa oglan mı geliyor?? Kac haftalık??
Bende daha pijama almadım...Valla ekledigin pijama takım hem cok guzel hemde cok uygun...
Ahhh ahh İstanbul da olmak vardı şimdi...Bende dokunmadan alamam ki böyle seyleri...
O yuzden netten alısveriş yapamıyorum hiç...
mrb arkadaşlar
sık sık aranıza katılamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum
odalar alınmaya başlanmış maşşallah
bende pazartesi günü pijamamı aldım turkuaz rengini
haluk bayramın etiketi 102 lira ben eminönünden 65 liraya aldım çok güzel kumaşı var
tavsiye edebilirim
http://dominoshop.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_382_max.jpg
bu arada e bebekte aventin göğüs koruyucu kremi 35.90 yerine 9.90 fiyatı çok iyi
Hosgeldin aramıza...turkuaz almıssın yoksa oglan mı geliyor?? Kac haftalık??
Bende daha pijama almadım...Valla ekledigin pijama takım hem cok guzel hemde cok uygun...
Ahhh ahh İstanbul da olmak vardı şimdi...Bende dokunmadan alamam ki böyle seyleri...
O yuzden netten alısveriş yapamıyorum hiç...
kızlar şu yatak nasıl?AisaBaby Hero Net Oyun Park Yatak (70x110)
kullanayım diye düşünüyorum 10 gündür hastayım bir de okulda çocuklar da hep hasta.15 tatil gelse de bi iyileşsem.cnm çok geçmiş olsun doktorun yazdıysa kullan antibiyotiği benim komşum geçen sene doğum yaptı doktor kontrolunde oda antibiyotik kullandı doktorun verdiyse bişey olmaz
bu arada bende yoktum işlerim çok birikmiş iyisinizdir değilmi ya birde turkodan hiç ses çıkmıyor yazışan varmı hiç
hoşbulduk aralcım.keyifler iyidir inş.monaroza ceren hoşgeldiniz kızlar vallahi burda alışveriş ustası olduk güzel paylaşımlar oluyor esracım bu arada sende hoşgeldin yazmıştım ama arada kaynadı görmedin
canım doktorun verdiyse kullan..ben de başlangıçta diş iltihabı yüzünden kullanmıştım..
enfeksiyon varsa yayılmasın..
ne güzell yaa.. Allah bize de göstersin o günlerrii
güzel ama bence biraz daha araştırrr renk daha farklı olabilirr
rengini mi beğenmedin?ne renk olsun mesela?:26:
bende biliyorum bu pijamayııı penyesi çooook kaliteli
kullanayım diye düşünüyorum 10 gündür hastayım bir de okulda çocuklar da hep hasta.15 tatil gelse de bi iyileşsem.
hoşbulduk aralcım.keyifler iyidir inş.
haklısın galiba kendi dr.um da kullanabilirsin dedi az önce aradım
bebişlerimizin okul günleri ble çok güzel kızlar dilerim bu duyguyu herkes yaşar.
gülesram teşekkürler canım
kullanayım diye düşünüyorum 10 gündür hastayım bir de okulda çocuklar da hep hasta.15 tatil gelse de bi iyileşsem.
hoşbulduk aralcım.keyifler iyidir inş.
haklısın galiba kendi dr.um da kullanabilirsin dedi az önce aradım
bebişlerimizin okul günleri ble çok güzel kızlar dilerim bu duyguyu herkes yaşar.
gülesram teşekkürler canım
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Verdino Prens & Prenses Park Yatak-Yatak Hediyeli blue bak buna seninkide kız olucaktı dimi eğer erkekse mavisisde var çok tatlı bir mavi
bulucum bencede böyle bir ürünü dokunmadan kalitesini görmeden alma derim..ben park yatak alacak olsaydım piercardinin kini alırdım arkadaşta gördüm çok şık çok sağlam bir yatak ve o 300 tl ye almış 2 sene önce şimdi indirimdeydi kendi sitesinde gördüm bir bak istersen
yaw sorma dilara...ben bunu çok sevdim...eşim dahil gösterdiğim hiçkimse beğenmedi....:26:ben o yüzden vazgeçtim...
evet canım galiba en iyisi bir an önce iyileşmek.cevaplarınız beni biraz rahatlattı.canım bende iki kere antibiyotik kullanmak mecburiyetinde kaldım. insanın içi sızlıyor ama enfeksiyonun yayılması daha tehlikeli oluyormuş. en iyisi bir an evvel iç bitir iyileş..
çok şükür canım iyiyiz sizde iyisinizdir inşallah ne güzel oğluşun büyümüşte gösterilei olurmuş ne gurur verir insana bu durum darısı bizim kuzuların başına sen süt sağma makinesi almışmıydın aldıysan hangi marka tavsiye edrmisin
link verebilir misin aralcım?hangisi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?