ohh yatsın paşamız yesin içsin büyüsün inşallah..Benimkide bi vuruyo bi kacıyo kereta...oy oy oy güzelim benim özür hiç farkında değiliz yirim ben ana oğul sizi tatlişkolar iyiyiz be esram kalan alacaklarıma bakıyorum netten araştırmadayım sizde iyisinizdir inşallah nasıl oğluşun hareketleri yoğunlaştımı benimki bu aralar yiyip içip yatıyor bir ense durumu var
tamam canım bakayım oraya daah canım netten pcye kpyaladım eklerken pcde resimler gözükmüyooo yani hiçbiyere yollayamıyorum ama bakın kanzın sitesine girin süperlerrrr
hoşbulduk canım
topic okadar kalabalıkki maşşallah
22+4üm oğlum olucak nasipse
pembesinide yengeme aldık oda 23+5 onunda kızı olucak inş
haluk bayram iyi bir marka ve kumaşı çok çok güzel
likralı penye kumaştan internettede 79 liraya falan satan yerler vardı
bu arada alt pijaması minik puantiyeli fotoda belli olmuyo
kızlar şu yatak nasıl?AisaBaby Hero Net Oyun Park Yatak (70x110)
canım vallahi ben tesadüf eseri gördüm bir sitede kırmızı ve mavi rengi var taş gibi yatak piercardinin kendi sitesi olabilir canım sen piercardin park yatak yaz çıkar karşına
ok bakayım aralcım sağol...
ble cum civcxiv bebede var hemde benim gördüğüm yatağın aynısı inan taş gibi yatak arkadaşım çok memnun bende çok beğendim kırmızı renk ya şu link verme işini nasıl yapıyorsunuz ben bir beceremedim gitti
evet o yatak ve süper bir fiyat bence bu yatak süper kaçırmaARAL canım bu mu?NUKOLand - ocuk Gereleri Online Sat Merkezi
o
ayy şu linkte fiyatlar bayagı uygun geldi bana
http://dominoshop.com.tr/ANNE-Lohusa-Pijama,CA2-7.html
Rapunzeln de güzel demiş..Valla magaza magaza gezcek halim yok..
Sende iyi gunlerde kullan canım aldıklarını
CAnım ilk tepkim şu oldu resmi görünce..REngi cok itici geldi bana..Aslında kırmızıyı severim ama nedense bu yataga yakısmamıs..Yorum yazanlar haklı bence...Daha farklı renkler dusunebilirsin..Daha soft renkler bebege de huzur verir
canım yağaın bulunduğu sayfanın üstünede http ile başlayan yeri seçip kopyalacaksın.sonra buraya yapıştıracaksın.bir numarası yok yani...
çok tatlılar ya yerim ben bu pufudukları
teşekkür ederim canım
verdiğim linkteki fiyatlarda çok uygun
Pijama Dnyas
ben nerdeyse hepsini yakından gördüm kumaşları çok güzel
çok tatlılar ya yerim ben bu pufudukları
gülesrammmmm bizde böle şeker gibi süsleyip püsleyip koyalım kenaraaaa
annemin bana aldığı uyku setim Taç Bebek Uyku Seti Baby On Board Mavi GittiGidiyor.com'da #33839745
oyyy bayıldım ben buna...
Harika bi secimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?