2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

esracım bu resimleri nasıl ekledin buraya ay sağolsun buludan site linki vermeyi öğrendim senden de bunu oğrensem süper olur

sağol canım benim seninkide çok güzeldi eee biz erkek anneleride güzel şeyler buluyoruz yakışıklı prenslerimize...

Dimi kızz..kim demiş oglanlar süslü olmaz diyee
Nasıl resim ekleyecegin asahıdaki linkte detaylı bi şekilde anlatılıyor tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/406186-dosya-resim-fotograf-nasil-eklenir.html

sağol canım bayım ben linke öğenirim inşallah

kızlar ben çıkıyorum gözlerim çok ağrımaya başladı yine hepinize kucak dolusu sevgiler ve iyi hafta sonları.....

kızlar ne güzel seyler bunlar boyle..valla linklere tıklamaktan ekranım explorer sayfası dolmuss
chicconun park yatağı nasıl kızlar..accık pahalı ama sanki o da güzel gibiydi

kızlar magnezyum ilacınızın adını yazarmısınız
magnivital gibi bişeydi canım.
teşekkür ederim canım benim. senin dolaba bayıldım yalnızz. süper. kesinlikle çok şık. yaptırmak daha iyi olucak hem daha uygun oluyor
canımm yirim o gelinimmi annesi kadar güzel olmazsa başına kakarım kızının eheuheuhe. yeni cicileride hayırlı olsun gelinimin. ciciler bölümünde paylaş emi

herkesee selaammm

aha
don resmen ama yaw
yani derleyip toparlayan bişey ama içim almıyor onu
kız neden o kadar yoruyosun kendinii

ahahah edd babaanne donu gibi ama çok rahat hem karnında sarkmaz bir de üşümez

yarın mevlüt veriyorum onun temizliği. yardıma gelen giden olmadı herkes çalışıyor. öldüm yaaa. keşke kardeşim olsaydııııııııııııııııııı oğluma kardeş yapıcam şart olsun

hayır ben istanbuldayım
eminönünde görmüştüm bu pijamaları
piyasadakilerin çoğunu gördüm nerdeyse

çok çok beğendim
hayırlı olsun

taç ın bebek karyola uyku setlerini görmeden uyku seti almayın bebişlerinize
ben cevahirde baktımmm bayıldımmmm
kayınvalidem karyolamı alıcak nasıl bişey alacağını bilemediğimden alamadım
çilek kız desenli olanına bayılmıştımmm

kıyamammm genede çok yormadan yavaş yavaş yapsaydın canım benim. don konusunda bende anne doncuyum ankara ayazında iyi oluyor göbeğimi falan güselce sarıp sarmalıyor..bide benim göbüşde baya büyüdü kızlar bu ara :44:

allah kolaylık versinnn
evet kesinlikle haklısın iyi yada kötü 1 kardeşi olmalı mutlaka
allah şimdiden kabul etsin
annene mi okutucaksın

aslında yormadım ama çok felaket yoruldum. inan banyom ve mutfağım duruyo onları bile yapamadım yorgunluktan. donunla donan canım. ankara'nın ayazında süper oluyordur
allah kolaylık versinnn
evet kesinlikle haklısın iyi yada kötü 1 kardeşi olmalı mutlaka
allah şimdiden kabul etsin
annene mi okutucaksın

oğluma kardeş yapıcam 2 3 sene sonra inşallahhh
saol canım. anneme okutucam nasip olursa. ama bu gidişle yarın mevlütte uyucam sanırım

ZONO canoo
allah yardım etsin kolaylık versinn
bırak kalan kalsınn seni anlayışla karşılayacaklar
ikramları sormuyorummm moralin bozulmasın diye

selam kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ilktede olmamıştım sizce bir sorun olurmu olsammı karar veremedim.zaten geç kaldım sanırım

canım keşke okadar yormasaydın kendini bu saatten sonra kalanda kalsın üzme canını şimdiden Allah kabul etsin canım ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…