blucum pardon benim dediğim civciv bebedeki 339 tl adını yazayım piercardin müzikli oyun parkı long PS 132L BUNUN AYNISI BENİM GÖRDÜĞÜM SENİN SÖYLEDİĞİN NASILDIR BİLMİYORUM
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > PİERRE CARDİN MÜZİKLİ OYUN PARKI LONG PS 132L OLDUMU Kİ BEN BU YATAĞI DİYORUM
evet canım.anladım..biraz tuzluymuş
oldu oldu..aferin kıs
esracım bu resimleri nasıl ekledin buraya ay sağolsun buludan site linki vermeyi öğrendim senden de bunu oğrensem süper olur
sağol canım benim seninkide çok güzeldi eee biz erkek anneleride güzel şeyler buluyoruz yakışıklı prenslerimize...
Dimi kızz..kim demiş oglanlar süslü olmaz diyee
Nasıl resim ekleyecegin asahıdaki linkte detaylı bi şekilde anlatılıyor tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/406186-dosya-resim-fotograf-nasil-eklenir.html
magnivital gibi bişeydi canım.kızlar magnezyum ilacınızın adını yazarmısınız
teşekkür ederim canım benim. senin dolaba bayıldım yalnızz. süper. kesinlikle çok şık. yaptırmak daha iyi olucak hem daha uygun oluyorodalar hazırlanıyo ne güzel herkeste bi heves maşallah...
Zonoxcum hayırlı olsun dolabınız...yorgan konusunda haklısın değişmekte iyi yapmışsın...
Zonnetjecim hoşgeldin canımm kızımız nasıl sen nasılsın ??
Kızlar ben bi dolap bi park yatak alacağımdan dolabını biraz masraflı olsada mobilyacıda yaptırıcam..Kızım 2-3 yaşına gelince şık bir başlık ve karyola alıcam bide ilerde çalışma masası uzun yıllar gitsin istiyorum aldığım dolap...>Sedasemin paylaştığı dolabı bakalım yapabilecekmii benim usta :))eşimde çok beğendi bundan yaptırmak istiyorumm
canımm yirim o gelinimmi annesi kadar güzel olmazsa başına kakarım kızının eheuheuhe. yeni cicileride hayırlı olsun gelinimin. ciciler bölümünde paylaş emiHosbuldum canimm, damadim cook sansli, super bir annesi var! Gozum arkada kalmicak yani
Gelininin ceyizi yavas yavas hallediliyor, annanesi saolsunn, dun gittim kocaman bir canta dolusu kiyafet almis kizima. Ben sok oldum:))) aldiklarini bari goster banada bende arada eskaza aynisini almiim dedim.
Odasini halledemedik henuz, ama elimden gelenin en guzelini yapmayi istiyorum kizima, hayirlisi olsun bakalim. Herseyi tamamladigimizda bende eklerim resimlerimizi buraya kismetse.
aynen katılıyorum canım. kararımı verdim kesin alıcam süt pompası. ben de acaba çok gerekli mi diye düşünüyordum ama dediklerin oldukça mantıklıevet dolabımızı aldık 3 aya kadar çıkar kokusu mis gibi olur oğlumun odası.
tecrübeli anne çok teşekkür ederim önerin için canım. ben pompayı diş yaptırmaya gidicem ondan alıcam. bebeğimin sütsüz kalmasını istemiyorum. bu medela bebek emme hızı ile aynı şiddete mi acaba en iyisi bu mu.?benim göğsüm küçük ve ucu azdır benim istediğim göğsümü yara etmemesi.
Canım ne demek ama sadece çalışanlar için düşünme ilk zamanlarda inşallah bol bol sütümüz olacak ee bizim ufaklıklar bunların hepsini alamayacaklar sık sık az emecekler göğüslerimizin şişkinlik yapmaması için bunları sağıp süt poşetlerine koyup sütümüzün yetmediği zamanlarda kullanacağız inşallah ..Ben doğumdan önce almıştım süt pompamı canım ilk başlarda pompanın emme gücü baya fazla canın biraz acır ama bizim ufaklıklar büyüdükçe onlarda aynı emiş gücünde olacaklarBende yara olmadı canım 4 ay evdeyim 4 ayda işyerinde kullandım süt pompasını..
canım hoşgeldin. 1 bebek arabasına o kadar para verme. dediğin gibi atıl şeyler. ne gerek var. benim doktorum ve çoğu bebek doktoru sebamed öneriyor ama chiccoda çok güzelmiş. ben sebamed aldımHayırlı cumalar arkadaşlar okuduğum kadarıyla çok şükür herkes iyi bende dün bebek arabamı ve oto koltuğumu aldım ben 700 tl lik bir araba beğenmiştim dün sipariş verecektik annemle konuştuktan sonra fikrim değişti bir kaç arkadaşlada konuştum yazık o paraya 1-2 sene sonra atıl duruma gelicek verme o parayı deiler ve bende kraftı lite 2 isimli arabasını mağaza gördüm test ettim çok beğendim ve netten sipariş ettim arabanın en güzel yanı 4.9 kilo kuş gibi hafif çift yönlü tekerler 360 derece dönüyor tam yatıyor yani aradığımız tüm özellikler var test ettim çok beğendim mağazada 265tl idi netten 250 ye sipariş ettim araba alacakalra tavsiye edrim inceleyin bu arabayı ve unnado dan indirimdeki 100 tl ya oto koltuğunu aldım dün annemde taç dan oğlumun uyku setini almış ben beğemiştim taç baby one board çok güzel bir model eksikler tamalandıkça çok mutlu oluyorum şimdi geriye süt sağma makinesi kaldı büyük olarak birde şampuan olarak sebamed mi chicho mu sizce?
kuşummmm hoşgeldinn. msn e gelsen diyorum bu arada.Kızlar hamile pijama ve gecelik için Cicikom un satıldıgı bi web sitesi buldum..
İsterseniz bi inceleyin
http://www.bohcaci.com.tr/kategori/hamile-pijamalari/53
bide pijamalara bayıldımmm ben de burdan alabilirim
semaysem, kız o donlardan ben de aldım çok işe yarıolar. kilotları ilerleyen zamanlarda kullanamıcaz koca göbüşlerden. birde kilot ben de iz yapıo izsiz olanlar bile. sinir oluyorum.
kızlar, takip edemedim sabahtan beri temizlik yapıorum öldüm bittim
magnivital gibi bişeydi canım.
teşekkür ederim canım benim. senin dolaba bayıldım yalnızz. süper. kesinlikle çok şık. yaptırmak daha iyi olucak hem daha uygun oluyor
canımm yirim o gelinimmi annesi kadar güzel olmazsa başına kakarım kızının eheuheuhe. yeni cicileride hayırlı olsun gelinimin. ciciler bölümünde paylaş emi
aynen katılıyorum canım. kararımı verdim kesin alıcam süt pompası. ben de acaba çok gerekli mi diye düşünüyordum ama dediklerin oldukça mantıklı
canım hoşgeldin. 1 bebek arabasına o kadar para verme. dediğin gibi atıl şeyler. ne gerek var. benim doktorum ve çoğu bebek doktoru sebamed öneriyor ama chiccoda çok güzelmiş. ben sebamed aldım
kuşummmm hoşgeldinn. msn e gelsen diyorum bu arada.
bide pijamalara bayıldımmm ben de burdan alabilirim
semaysem, kız o donlardan ben de aldım çok işe yarıolar. kilotları ilerleyen zamanlarda kullanamıcaz koca göbüşlerden. birde kilot ben de iz yapıo izsiz olanlar bile. sinir oluyorum.
kızlar, takip edemedim sabahtan beri temizlik yapıorum öldüm bittim
herkesee selaammm
aha
don resmen ama yaw
yani derleyip toparlayan bişey ama içim almıyor onu
kız neden o kadar yoruyosun kendinii
hayır ben istanbuldayımsendemi ankaradasınnn
annemin bana aldığı uyku setim Taç Bebek Uyku Seti Baby On Board Mavi GittiGidiyor.com'da #33839745
herkesee selaammm
aha
don resmen ama yaw
yani derleyip toparlayan bişey ama içim almıyor onu
kız neden o kadar yoruyosun kendinii
hayır ben istanbuldayım
eminönünde görmüştüm bu pijamaları
piyasadakilerin çoğunu gördüm nerdeyse
çok çok beğendim
hayırlı olsun
ahahah edd babaanne donu gibi ama çok rahat hem karnında sarkmaz bir de üşümez
yarın mevlüt veriyorum onun temizliği. yardıma gelen giden olmadı herkes çalışıyor. öldüm yaaa. keşke kardeşim olsaydıııııııııııııııııııoğluma kardeş yapıcam şart olsun
yarın mevlüt veriyorum onun temizliği. yardıma gelen giden olmadı herkes çalışıyor. öldüm yaaa. keşke kardeşim olsaydıııııııııııııııııııoğluma kardeş yapıcam şart olsun
aslında yormadım ama çok felaket yoruldum. inan banyom ve mutfağım duruyo onları bile yapamadım yorgunluktan. donunla donan canım. ankara'nın ayazında süper oluyordurkıyamammmgenede çok yormadan yavaş yavaş yapsaydın canım benim. don konusunda bende anne doncuyum ankara ayazında iyi oluyor göbeğimi falan güselce sarıp sarmalıyor..bide benim göbüşde baya büyüdü kızlar bu ara :44:
allah kolaylık versinnn
evet kesinlikle haklısın iyi yada kötü 1 kardeşi olmalı mutlaka
allah şimdiden kabul etsin
annene mi okutucaksın
aslında yormadım ama çok felaket yoruldum. inan banyom ve mutfağım duruyo onları bile yapamadım yorgunluktan. donunla donan canım. ankara'nın ayazında süper oluyordur
oğluma kardeş yapıcam 2 3 sene sonra inşallahhh
saol canım. anneme okutucam nasip olursa. ama bu gidişle yarın mevlütte uyucam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?