selam kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ilktede olmamıştım sizce bir sorun olurmu olsammı karar veremedim.zaten geç kaldım sanırım
selam kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ilktede olmamıştım sizce bir sorun olurmu olsammı karar veremedim.zaten geç kaldım sanırım
ben senin yanında her an doğurcak gibiyim valla
fdilek senin dolapta çok güzel eşim burda sormuş marangoz 500 tl sadece dolap için demiş üstelik arkadaş yönlendirdi:)) bende çook dedimm..
inş. hafta sonu halledeceğiz...
Canım ben babymax alıcam zaten kraft babymax diye geçiyo..ve altının fırfırı falan çok hoşuma gitti renkleride çok güzel bak istersenn..kenarındaki sepeti kullanışlı fermuarlı girişide hoşuma gittikızlar şu yatak nasıl?AisaBaby Hero Net Oyun Park Yatak (70x110)
Beğenmene sevindim canım..Buarada çok yorma kendinii dinlenerek yap bariiteşekkür ederim canım benim. senin dolaba bayıldım yalnızz. süper. kesinlikle çok şık. yaptırmak daha iyi olucak hem daha uygun oluyor
kızlar, takip edemedim sabahtan beri temizlik yapıorum öldüm bittim [/B]
selam kızlar, ben de 2011 mayıs annesi olucam Allah izin verirse. En son sanırım kızıma hamileyken bu siteye girmiştim, şimdi de oğluma hamileyken giriyorum, epey ara vermişim :)
AA hiç bişey yok
erkek bebek mi bekliyosunn
muhahahahahaal bendende o kadar
bende öyle inanki soranlara kaç aylık olduğumu söylemeye utanıyorumm
ööle valla..gönül isterdi tabe küçük sampatik minnoş bir göbüşüm olsaydı
kızlar ben çıkıyorum. yarın kontrolümüz var 1 ay oldu çok heycanlıyım çok özledim oğluşumuyarın hem şeker testim var hemde tetanoz aşım şekerden çekiniyorum valla..bu kadar kilo, e bide polikistik over..dua edin..
hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar :79:
saol canımmZONO canoo
allah yardım etsin kolaylık versinn
bırak kalan kalsınn seni anlayışla karşılayacaklar
ikramları sormuyorummm moralin bozulmasın diye
yordum bi kere. artık ara verdim yapamıcam valla. saol canım Allah razı olsuncanım keşke okadar yormasaydın kendini bu saatten sonra kalanda kalsın üzme canını şimdiden Allah kabul etsin canım ne mutlu sana
aybur'cüm saol Allah razı olsun
ben iki gün önce oldum
ilk 12 saat canım yanmadı şimdi ise çok ağrıyo
kızardı kolum ve şiş
deniz 14 maşşallah göbişine kızınmı olucak
zonox yarın mevlüt okutacakmışsın Rabbim kabul etsin
Beğenmene sevindim canım..Buarada çok yorma kendinii dinlenerek yap barii
buda benden olsun
5 kilo aldım öncedende tombiktim zaten
[URL=http://img510.imageshack.us/i/55344352.jpg/][/URL]
buda benden olsun
5 kilo aldım öncedende tombiktim zaten
[URL=http://img510.imageshack.us/i/55344352.jpg/][/URL]
öncedende göbeğim vardı o yüzden pek anlaşılmıyo ve ben hala bebeğimi hissetmiyorum:) maşallah varla yok arası sanki erkek mi bekliyorsun cnm benim son 2 haftadır iyice çıktı ama çok yakıştırıyorum kendime iç karnım dar demek benim birde belim ince ondan hemen belirdi :)
maşallah aramızda bir ay var benım karnım bundan biraz büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?