2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, ben de 2011 mayıs annesi olucam Allah izin verirse. En son sanırım kızıma hamileyken bu siteye girmiştim, şimdi de oğluma hamileyken giriyorum, epey ara vermişim :)

selam kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ilktede olmamıştım sizce bir sorun olurmu olsammı karar veremedim.zaten geç kaldım sanırım

ben iki gün önce oldum
ilk 12 saat canım yanmadı şimdi ise çok ağrıyo
kızardı kolum ve şiş
deniz 14 maşşallah göbişine kızınmı olucak

zonox yarın mevlüt okutacakmışsın Rabbim kabul etsin

rapunzel ben de 23 haftalığım ama senden daha fazla karnım inan. tam 9,5 kilo aldım yaa ilkinde 15 kg almıştım, bunda herhalde 18-19 bulucam

fdilek senin dolapta çok güzel eşim burda sormuş marangoz 500 tl sadece dolap için demiş üstelik arkadaş yönlendirdi:)) bende çook dedimm..
inş. hafta sonu halledeceğiz...

Bana 365 dedi ama bu dolap değildi inşallah bunuda aynı yapar..Ama bebek dolapları hep aynı çilekte sunta 2 kapılı küçücük dolaplar 500 lira ..Benimkini mdf yaptırıcam adam ömürlük kullan diyo..Bakalım bu ara konuşup yaptırmalıyım dolabımı..

Canım ben babymax alıcam zaten kraft babymax diye geçiyo..ve altının fırfırı falan çok hoşuma gitti renkleride çok güzel bak istersenn..kenarındaki sepeti kullanışlı fermuarlı girişide hoşuma gitti
Babymax 104 Sallanr Lks Oyun Park (70x110 cm) & Bebefix Oyun Park Uyku Seti & Viscolex Oyun Park Yata ok Fiyat! | | Bebefix.com

Beğenmene sevindim canım..Buarada çok yorma kendinii dinlenerek yap barii

Son düzenleme:
selam kızlar, ben de 2011 mayıs annesi olucam Allah izin verirse. En son sanırım kızıma hamileyken bu siteye girmiştim, şimdi de oğluma hamileyken giriyorum, epey ara vermişim :)

selam
allah gönlünzüe göre vermiş ne güzel
kızınız kaç yaşında

AA hiç bişey yok
erkek bebek mi bekliyosunn

muhahahahahaal bendende o kadar
bende öyle inanki soranlara kaç aylık olduğumu söylemeye utanıyorumm

ööle valla..gönül isterdi tabe küçük sampatik minnoş bir göbüşüm olsaydı

kızlar ben çıkıyorum. yarın kontrolümüz var 1 ay oldu çok heycanlıyım çok özledim oğluşumu yarın hem şeker testim var hemde tetanoz aşım şekerden çekiniyorum valla..bu kadar kilo, e bide polikistik over..dua edin..
hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar :79:

selam kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ilktede olmamıştım sizce bir sorun olurmu olsammı karar veremedim.zaten geç kaldım sanırım

Canım tvde bile prima reklamında kampanya yapıyolar bu aşının yapılması ile ilgili..Yaptırmanın hiçbir zararı yok ..Ben ne olursa hangi hastane olursa olsun o riski göze alamadım kişisel hijyen hataları riskine karşı oldum aşımı ..2. dozumu bugün olcaktım gidemedim pazartesiye kaldı..Zamanı nezaman geçiyo bilmiyorum

kızlarr bu haftayıda allaha şükürler olsun kazasız belasız atlattık :97:
gerçi griple boğuşuyorum ama bugünüme şükürler olsunn:97::97:
yarın çalışmayacak arkadaşlarıma iyi tatiller diliyorumm
benim gibi yarın çalışan arkadaşlarımada şimdiden başarılar diliyorumm

benim mesaim bitti birazdan çıkıcam

herkese iyi akşamlar iyi muhabbetler diliyorum

zoniş tekrar allah kabul etsin

ne mutlu sana hayırlı evlatsınn

allahta ardanı ( ve sonraki çocukalrını )senin gibi hayırlı evlat yapar inş..

öpüyorum hepinizi

canım benimde yarın kontrolum var bende yine kızımı göreceğim şeker ölçümüde yapılcakmış bakalım ne kadar beklicez hastanede çok öpüyorum bys

ZONO canoo
allah yardım etsin kolaylık versinn
bırak kalan kalsınn seni anlayışla karşılayacaklar
ikramları sormuyorummm moralin bozulmasın diye
saol canımm
canım keşke okadar yormasaydın kendini bu saatten sonra kalanda kalsın üzme canını şimdiden Allah kabul etsin canım ne mutlu sana
yordum bi kere. artık ara verdim yapamıcam valla. saol canım Allah razı olsun
aybur'cüm saol Allah razı olsun
Beğenmene sevindim canım..Buarada çok yorma kendinii dinlenerek yap barii

deniz. belin kalın mı, genellikle bel kalınlığı karnı gizliyor bir de iç karnın geniştir. maşallah

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiler

:) maşallah varla yok arası sanki erkek mi bekliyorsun cnm benim son 2 haftadır iyice çıktı ama çok yakıştırıyorum kendime iç karnım dar demek benim birde belim ince ondan hemen belirdi :)
öncedende göbeğim vardı o yüzden pek anlaşılmıyo ve ben hala bebeğimi hissetmiyorum
çok nadir iki gündür kıpırtı var bu arada oğlum olucak nasipse
maşallah aramızda bir ay var benım karnım bundan biraz büyük

teşekkür ederim

kızlar hiç göbeğiniz yok ya beni görseniz 9 aylık gibiyim valla.6,5 aylık derken çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…