2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kese gözüktü bugün.bir sınavı daha verdim sanki.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin
ofline ne kadar güzel bir haber inş tez zamanda kalp atışlarını da duyarsın sekerim ben de bugün gittim ama doktor çok küçük bişi gördü yarın test yapacak bakalım.

çook geçmiş olsun bu olay 2 kere benim basımdan da geçti Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuştursun bizleri Allaha sığının doğru zamanı yalnız o biliyor....

teşekkür ederim canım bizde inanmak istemiyoruz ama gerçek bu.eşimle göz göze gelmekten kaçınıyoruz...:gitme: Herşey yoktan vareden Rabbimin elinde o bizden daha iyisini bilir bunda da vardır bir hayır diyoruz ve dayanma için güç istiyoruz Allahımdan. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor.Ona inandık ona sığınıyoruz başka yol yok canım....

amin canım amin. allahım sizlerinde bebeklerini korusun inşallah.yaşatmasın sizlere... tmm canım yarın yazarım inşallah durumu.yarın annemler geliyor yanıma eğer durum netleşirse onlarla beraber kayseriye döneceğim kafa dinleyip rahatlamam lazım.burada yalnızım çünkü dualarınızda unutmayın lütfen..

çook geçmiş olsun bu olay 2 kere benim basımdan da geçti Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuştursun bizleri Allaha sığının doğru zamanı yalnız o biliyor....

inşallah canım teşekkür ederim... Allahım beterinden esirgesin ne diyelim...

cnm yaaa inanki çok üzüldümmmm..belki düşündüğün gibi değildir ne olur üzme kendiniii

MÜEBBETSEVDAM çok üzüldüm allah sabrını versin ne desek boş biliorum. benimde karnım çok ağrıodu akıntımda fazla doktor kalp atışlarına bi bakalım dedi. canım senin belirtilerin var mıydı hiç. sabahtan beri kendimi yedim bitirdim. çok zor bi durum. sende de lekelenmeden önce karın ağrısı falan gibi bişey var mıyıd?

teşekkr ederim tatlım.bende akıntı kahverengiydi ağrımda sancımda vardı.... inşallah sende birşey yoktur canım...

korkma canım normal sendekiler. bişiler olmaz.bende de 2 saattir kan yok. inşallah vardır bi hayr

belkide bebişin seni bırakmıyacak. benim eltimin 9 ay boyunca ara ara kanaması olmuş. hiç yatmamış bile belkide seninkide öyle bişeydir . inşallah öyledir. bebişin seni bırakmaz.

senağlama MüebbetSevdam çookk üzüldüümm canımm inan okurken içim sızladı 2 saattir kanaman yokmuş belki bi umut vardıır.Eğer aksilik olursa unutma şer sandığımızdada bi hayır vardır derler büyüklerimiz.Rabbim kimseye kaldıramıycağı yükü yüklemez çok zordur ama eşinle atlatıcaksınız eminim bu dönemii.

korkma canım normal sendekiler. bişiler olmaz.bende de 2 saattir kan yok. inşallah vardır bi hayr
canım benim inş bebeğin bırakmamıştır seni tahliller yanlış olmuştur inş.duam seninle canım

evet canım her hayırda bi şer her şer sandıgımızdada bi hayır vardır benim önceki gebeligin sonlandıgında kahretmiştim kendimi ama 10 ay sonra eşim agır ataklı depresyon geçirdi evde kendini bilmeden yattı intiharlardan döndü yapayanlızdım canım eger o bebek bizimle olsaydı dogmuş belkide ben onunla ilgilenmem gerektigi zamanda eşimle ilgilenemicektim canım rabbim kararlıyo ama biz insan oglu bunu çok geç anlıyoruz.şimdilerde düşününce o günleri şükrediyorum.eşimi yanlız bırakmadım hiç yeri geldi sırtlandım wc ye dötürdüm yeri geldi oturttum yıkadım canım çok zor zamanlardı ama şükür atlattık şuan allahıma çok şükür herşey yolunda tek eksigimiz bi bebekti oda hayırlısıyla saglıkla ilerlerse dogarsa tam olucak canım.

MÜEBBETSEVDAM allahtan ümit kesilmez moralini yüksek tut canım.inşallah bişey olmaz bebişine

GÜLCEZA okuyunca çok duygulandım ne kadar zor zamanlar geçirmişsin canım.çok geçmiş olsun

GÜLCEZA okuyunca çok duygulandım ne kadar zor zamanlar geçirmişsin canım.çok geçmiş olsun

saol canım geçti çok şükür şimdi tek dilegimiz saglılkla gelmesi canım.hayat zor canım imtihan dünyası zaman geçince daha iyi anlıyosun canım rabbim kimselere yaşatmasın.rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın canım.:Saruboceq::Saruboceq:

Zaman sonra farkediliyo benim hayatımdada çok oldu.Üniyi kazanamamıştım çok üzülmüştüm işe girdim ailemin yanında destek oldum o yıllarda babamı kaybettim ya okuyo olsaydım aileme destek olamıycaktım babamın zor anlarında yanında oldum gurur duydu benle hepp mekanı cennet olsuunn...Ben ne yaptım sonra aöf 4 yıl bitirdim aynı diploma elimdee ...
Allah senide eşinide tatlı rüyanızdan uyandırmasın inşallah ..Birde sorunlu bebek olduğunda beden dışarı atıyomuş diye duymuştum bir denge içinde yaşıyoruz bazen katlanmak zor olsada olanları kabullenmek lazımm

evet canım sorunlu oldugunda öyle oluyomuş banada düşük yaptıgımda öyle dediler.iyi duan için saol amin inş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.

müebbetsevdam allahtan ümit kesilmez.onun mucizeleri bitmez.herseyin hayirlisi olsun.bunlar hepimizin basina gelebilir.teyzem 6 tane arka arkaya kaybetti.ama sonunda cok tatli sirin bir kizi oldu.allah bagislasin.allahtan umut kesilmez.

dilekcim benimde 27 sat.doktoruma göre 9+2 yim.degisik hesapliyor.aslinda aramizda 2 gun olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…