ofline ne kadar güzel bir haber inş tez zamanda kalp atışlarını da duyarsın sekerim ben de bugün gittim ama doktor çok küçük bişi gördü yarın test yapacak bakalım.kızlar benim kese gözüktü bugün.bir sınavı daha verdim sanki.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin
selam kızlar ben geldim ama hiç iyi haberlerle gelmedim. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor arkadaşlar inşallah sizin ki tamamlanır...
canım şimdi okudum çok üzüldüm,ama inanmak istemiyorum sanki sanki bir yerde eksik var ben böyle şeyler duyuyorum ama başka doktor başka bişey söyleyebiliyo.biri yazmıştı resmen hcg si 2misli düşüş göstermiş ama bebeğni almış kucağına.keşke o yazıyı bulup gönderebilsem sana.
tabi takdir ALLAHın o istemezse yaprak düşmez
ben malesef bebeğimi kaybettim topiğinde bazı hamilelik hikayeleri okudum öyle acı şeyler var ki.beterin beteri.bundan daha kötüsü olamaz diyosun bi başkasini okuyosun daha kötü
öyleleri var ki normal düşüğü şerbet gibi içecek.
Allah hiçbirimize bu acıları yaşatmasın.
senin için dua edicem bizlerin dua etmekten başka çaresi yok en büyük gücümüz dua edelim her şeyin bir sebebi vardır:teselli:
Canım Allah'ım sana güç kuvvet ve sabır versin.Hayat işte bizler de hiç birimiz ne yaşayacağımızı bilmeden ilerliyoruz.O'na sığınıyoruz her daim.Dualarım da seninle.Yarın ki durumu ne olur bize de bildir emi aklım sen de olcak çünkü...
çook geçmiş olsun bu olay 2 kere benim basımdan da geçti Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuştursun bizleri Allaha sığının doğru zamanı yalnız o biliyor....
selam kızlar ben geldim ama hiç iyi haberlerle gelmedim. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor arkadaşlar inşallah sizin ki tamamlanır...
cnm yaaa inanki çok üzüldümmmm..belki düşündüğün gibi değildir ne olur üzme kendiniii
sağol canım benim ama işte ister istemez üzülüyor insan
MÜEBBETSEVDAM çok üzüldüm allah sabrını versin ne desek boş biliorum. benimde karnım çok ağrıodu akıntımda fazla doktor kalp atışlarına bi bakalım dedi. canım senin belirtilerin var mıydı hiç. sabahtan beri kendimi yedim bitirdim. çok zor bi durum. sende de lekelenmeden önce karın ağrısı falan gibi bişey var mıyıd?
teşekkr ederim tatlım.bende akıntı kahverengiydi ağrımda sancımda vardı.... Inşallah sende birşey yoktur canım...
korkma canım normal sendekiler. bişiler olmaz.bende de 2 saattir kan yok. inşallah vardır bi hayr
canım benim inş bebeğin bırakmamıştır seni tahliller yanlış olmuştur inş.duam seninle canımkorkma canım normal sendekiler. bişiler olmaz.bende de 2 saattir kan yok. inşallah vardır bi hayr
senağlama MüebbetSevdam çookk üzüldüümm canımm inan okurken içim sızladı 2 saattir kanaman yokmuş belki bi umut vardıır.Eğer aksilik olursa unutma şer sandığımızdada bi hayır vardır derler büyüklerimiz.Rabbim kimseye kaldıramıycağı yükü yüklemez çok zordur ama eşinle atlatıcaksınız eminim bu dönemii.
GÜLCEZA okuyunca çok duygulandım ne kadar zor zamanlar geçirmişsin canım.çok geçmiş olsun
evet canım her hayırda bi şer her şer sandıgımızdada bi hayır vardır benim önceki gebeligin sonlandıgında kahretmiştim kendimi ama 10 ay sonra eşim agır ataklı depresyon geçirdi evde kendini bilmeden yattı intiharlardan döndü yapayanlızdım canım eger o bebek bizimle olsaydı dogmuş belkide ben onunla ilgilenmem gerektigi zamanda eşimle ilgilenemicektim canım rabbim kararlıyo ama biz insan oglu bunu çok geç anlıyoruz.şimdilerde düşününce o günleri şükrediyorum.eşimi yanlız bırakmadım hiç yeri geldi sırtlandım wc ye dötürdüm yeri geldi oturttum yıkadım canım çok zor zamanlardı ama şükür atlattık şuan allahıma çok şükür herşey yolunda tek eksigimiz bi bebekti oda hayırlısıyla saglıkla ilerlerse dogarsa tam olucak canım.
Zaman sonra farkediliyo benim hayatımdada çok oldu.Üniyi kazanamamıştım çok üzülmüştüm işe girdim ailemin yanında destek oldum o yıllarda babamı kaybettim ya okuyo olsaydım aileme destek olamıycaktım babamın zor anlarında yanında oldum gurur duydu benle hepp mekanı cennet olsuunn...Ben ne yaptım sonra aöf 4 yıl bitirdim aynı diploma elimdee ...
Allah senide eşinide tatlı rüyanızdan uyandırmasın inşallah ..Birde sorunlu bebek olduğunda beden dışarı atıyomuş diye duymuştum bir denge içinde yaşıyoruz bazen katlanmak zor olsada olanları kabullenmek lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?