neyse kızlar ben çıkıyorum mübarek cuma gecesi dua edelim birbirimiz için canım rabbim dualarımızı kabul etsin.amiiiinnn.hepinize iyi geceler.
dilekcim benimde 27 sat.doktoruma göre 9+2 yim.degisik hesapliyor.aslinda aramizda 2 gun olmasi lazim
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun öyle düşün belki devam etseydi hayırlı olmıcaktı çok üzülmemeye çalış tekrar hamile kalırsın inan bende 6+4 ken regli olmuştum kimyasal gebelikti daha önce söylemiştim ama şimdi tekrar hamieyim senide olur merak etme artık kendini üzme bu sana zarar verir sonra pişman olursun stres hamileliği zorlaştırırselam kızlar ben geldim ama hiç iyi haberlerle gelmedim. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor arkadaşlar inşallah sizin ki tamamlanır...
Canım çok güzel senle aynıdık galiba kaç haftalıktın kalp atışlarını görmeye ne zaman çağırdıkızlar benim kese gözüktü bugün.bir sınavı daha verdim sanki.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin
belkide bebişin seni bırakmıyacak. benim eltimin 9 ay boyunca ara ara kanaması olmuş. hiç yatmamış bile belkide seninkide öyle bişeydir . inşallah öyledir. bebişin seni bırakmaz.
senağlama MüebbetSevdam çookk üzüldüümm canımm inan okurken içim sızladı 2 saattir kanaman yokmuş belki bi umut vardıır.Eğer aksilik olursa unutma şer sandığımızdada bi hayır vardır derler büyüklerimiz.Rabbim kimseye kaldıramıycağı yükü yüklemez çok zordur ama eşinle atlatıcaksınız eminim bu dönemii.
canım benim inş bebeğin bırakmamıştır seni tahliller yanlış olmuştur inş.duam seninle canım
evet canım her hayırda bi şer her şer sandıgımızdada bi hayır vardır benim önceki gebeligin sonlandıgında kahretmiştim kendimi ama 10 ay sonra eşim agır ataklı depresyon geçirdi evde kendini bilmeden yattı intiharlardan döndü yapayanlızdım canım eger o bebek bizimle olsaydı dogmuş belkide ben onunla ilgilenmem gerektigi zamanda eşimle ilgilenemicektim canım rabbim kararlıyo ama biz insan oglu bunu çok geç anlıyoruz.şimdilerde düşününce o günleri şükrediyorum.eşimi yanlız bırakmadım hiç yeri geldi sırtlandım wc ye dötürdüm yeri geldi oturttum yıkadım canım çok zor zamanlardı ama şükür atlattık şuan allahıma çok şükür herşey yolunda tek eksigimiz bi bebekti oda hayırlısıyla saglıkla ilerlerse dogarsa tam olucak canım.
canım benim inş bebeğin bırakmamıştır seni tahliller yanlış olmuştur inş.duam seninle canım
evet canım her hayırda bi şer her şer sandıgımızdada bi hayır vardır benim önceki gebeligin sonlandıgında kahretmiştim kendimi ama 10 ay sonra eşim agır ataklı depresyon geçirdi evde kendini bilmeden yattı intiharlardan döndü yapayanlızdım canım eger o bebek bizimle olsaydı dogmuş belkide ben onunla ilgilenmem gerektigi zamanda eşimle ilgilenemicektim canım rabbim kararlıyo ama biz insan oglu bunu çok geç anlıyoruz.şimdilerde düşününce o günleri şükrediyorum.eşimi yanlız bırakmadım hiç yeri geldi sırtlandım wc ye dötürdüm yeri geldi oturttum yıkadım canım çok zor zamanlardı ama şükür atlattık şuan allahıma çok şükür herşey yolunda tek eksigimiz bi bebekti oda hayırlısıyla saglıkla ilerlerse dogarsa tam olucak canım.
MÜEBBETSEVDAM allahtan ümit kesilmez moralini yüksek tut canım.inşallah bişey olmaz bebişine
müebbetsevdam allahtan ümit kesilmez.onun mucizeleri bitmez.herseyin hayirlisi olsun.bunlar hepimizin basina gelebilir.teyzem 6 tane arka arkaya kaybetti.ama sonunda cok tatli sirin bir kizi oldu.allah bagislasin.allahtan umut kesilmez.
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun öyle düşün belki devam etseydi hayırlı olmıcaktı çok üzülmemeye çalış tekrar hamile kalırsın inan bende 6+4 ken regli olmuştum kimyasal gebelikti daha önce söylemiştim ama şimdi tekrar hamieyim senide olur merak etme artık kendini üzme bu sana zarar verir sonra pişman olursun stres hamileliği zorlaştırır
[/COLOR]
Ben her hafta arttıkca seviniyoruumm ne güzel 1 hafta erken gelicek bizdenn :))) Ultrason hesaplıyosa farklıdır belkidr ye sordunmu neden öle diye geç döllenmeden küçük çıkıyoda sata göre büyük olmasının mantığı nekiii:S ben 5+ lardayken gittiğimde 6 haftanın içinde dedi aynı gidiyoruz yanii usg ile..Ama kafan bulanmasın canımm...
Bende çıkıyoruumm uykum geldiii hepinize ii geceleerrrr öptüümm sizlerii.3 gecedir kabuslar görüyorumm sizdede oluyomuu cevap verin nolur yarın okurumm ...
günaydın güzel anneler,,sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam kocama bi haller oldu galiba oda hamilebi kaprisli bi alıngan benden ilgi bekliyo sanki rolleri değiştirdik kaydirigubbakcemile3
Caım senin miden bulanıyo bende belirti yok diye sinir oluyorum
betüş sen kaç haftalıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?