2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar ben çıkıyorum mübarek cuma gecesi dua edelim birbirimiz için canım rabbim dualarımızı kabul etsin.amiiiinnn.hepinize iyi geceler.

dilekcim benimde 27 sat.doktoruma göre 9+2 yim.degisik hesapliyor.aslinda aramizda 2 gun olmasi lazim

Ben her hafta arttıkca seviniyoruumm ne güzel 1 hafta erken gelicek bizdenn :))) Ultrason hesaplıyosa farklıdır belkidr ye sordunmu neden öle diye geç döllenmeden küçük çıkıyoda sata göre büyük olmasının mantığı nekiii:S ben 5+ lardayken gittiğimde 6 haftanın içinde dedi aynı gidiyoruz yanii usg ile..Ama kafan bulanmasın canımm...

Bende çıkıyoruumm uykum geldiii hepinize ii geceleerrrr öptüümm sizlerii.3 gecedir kabuslar görüyorumm sizdede oluyomuu cevap verin nolur yarın okurumm ...

Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun öyle düşün belki devam etseydi hayırlı olmıcaktı çok üzülmemeye çalış tekrar hamile kalırsın inan bende 6+4 ken regli olmuştum kimyasal gebelikti daha önce söylemiştim ama şimdi tekrar hamieyim senide olur merak etme artık kendini üzme bu sana zarar verir sonra pişman olursun stres hamileliği zorlaştırır
kızlar benim kese gözüktü bugün.bir sınavı daha verdim sanki.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin
Canım çok güzel senle aynıdık galiba kaç haftalıktın kalp atışlarını görmeye ne zaman çağırdı

Kızlar baya konuşmuşunuz oku oku bitmedi valla bende de bugün misafir vardı pek giremedim sizde yatmışınız zaten

belkide bebişin seni bırakmıyacak. benim eltimin 9 ay boyunca ara ara kanaması olmuş. hiç yatmamış bile belkide seninkide öyle bişeydir . inşallah öyledir. bebişin seni bırakmaz.

MÜEBBETSEVDAM allahtan ümit kesilmez moralini yüksek tut canım.inşallah bişey olmaz bebişine

müebbetsevdam allahtan ümit kesilmez.onun mucizeleri bitmez.herseyin hayirlisi olsun.bunlar hepimizin basina gelebilir.teyzem 6 tane arka arkaya kaybetti.ama sonunda cok tatli sirin bir kizi oldu.allah bagislasin.allahtan umut kesilmez.

hepinize teşekkürler hanımlar.bizde öyle diyoruz.hayırlısı böyleymiş.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bebek nasip etsin diye dua edip önümüze bakacağız. bizim için bu bebekte mucize olmuştu zaten.Rabbim inşallah en kısa zamanda yine bir mucize gönderir.yarın yine tahlil yapılacak ve bakılacak.yarından sonrada nasıl bir yol izleneceği belli olacak işte. yarın Kayseriden annemler geliyor. burada ki işlemlerim bitince onlarla beraber Kayseriye döneceğim bikaç gün uzaklaşıp rahatlamak istiyorum inşallah...

defalarca sordum gülerek hep 9 hafta dedi.bana bi cizelge hazirlamislar.sat den baslamislar tektek hergunu yazmislar.kucuk bir kitapcik yapmislar.27 temmuz 1. 28 temmuz 2. diye hafta hafta bölmusler ta kii doguma kadar yazmislar.ve hafta hafta bendeki ve bebekteki degisimleri yazmislar.yani ben mesela bugunun tarihine bakiyoum orda hangi haftada oldugum yaziyo.ve tek tek saydim dogru 9.haftadayim seninde ayni.tek tek sayarsan 7 ser gunleri 9.haftaya denk geliyor.
kabuslara gelince ayni ayni ayni... korkuyla uyaniyorum...hamile oldugumdan beri genelde görüyorum.ama cok korkutucu.sanirim bi cok kiside oluyor.iyi geceler..tatli tatli rüyalar..

muhabbet sevdam canım arkadaşım daha pek belli değil galiba iyice belli oldumu inanamıyorum.
allahtan umudunu sakın kesme.rabbim yine yaşatsın kucağına alırsın inş. bebeğini.

MuabbetSevdam canım hayırlısı Kısmet hepimiz için bunlar kısmet aslında. İnşallah en kısa zmanda sağlıkla bebişine kavuşursun canım

Zonnetje saol düşündüğün için tansiyonum bir çıkıyor bi iniyor bakalım perşembe yine dra gidicem ne diycek
dün diyetisyende idim listemi aldım ona göre beslenicem belki bu hafta iyi çıkar ölçümler.

Gezgin söylemişti internet problemi olucağını ve bu yüzden bi müddet gelemiyeceğini canım ben böyle hatırlıyorum.
İnşallah sende iyisindir

günaydın güzel anneler,,sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam kocama bi haller oldu galiba oda hamile bi kaprisli bi alıngan benden ilgi bekliyo sanki rolleri değiştirdik kaydirigubbakcemile3

müebbetsevdam canim çok üzüldüm, Allahım yardımcın olsun umarım allahım tekrar saglikli bir bebek verir kucagina.

günaydın güzel anneler,,sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam kocama bi haller oldu galiba oda hamile bi kaprisli bi alıngan benden ilgi bekliyo sanki rolleri değiştirdik kaydirigubbakcemile3

hadi ya senin yerine o girdi galiba hamilelik psikolojisinekaydirigubbakcemile3

hep boş boş öğrüyodum sabah çıkarttım çok kötü yaaaaa bugün nasıl çalışıcam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…