maşallah tosunuma canım benimkide ters duruyor galiba aynen idrar torbamın oralrda vuruşlaru-ı bakalım bugün göreceğiz paşamızı güzel habaerlerle geliriz inşallah gece nasıl yaıtıyorsun ben genelde sağa dönük yatıyorumayyy hiç durmuyo teyzesi..çok hareketli maşallahters durduğundan ötürü ayacıkları idrar torbamın oralarda pıtpıtpıttttt bi çıksın içerden soracam ben ona
hasta olanlara geçmiş olsun ...
aralcım keyfimiz yerinde çok şükür .sizde iyisinizdir inşallah.
tamam canım bi sor bakalım.cevabını bekliyorum.
öptüm
Günaydın Hanımlar :))
Yoğun ama güzel bir hafta sonunun ardından inşallah herkesler çok iyidir...
Geçmişe bakamadım...Biz simdi kahvaltımızı yapalım yine geliriz...
maşallah tosunuma canım benimkide ters duruyor galiba aynen idrar torbamın oralrda vuruşlaru-ı bakalım bugün göreceğiz paşamızı güzel habaerlerle geliriz inşallah gece nasıl yaıtıyorsun ben genelde sağa dönük yatıyorum
günaydın canım hoşgeldiniz afiyet olsun yarasın oğluşuna
Hosgeldinnn...Maşallah size...güzel duanız için kocaman bi amin diyorummgünaydın arkadaşlar,
sizi sürekli takip ediyorum ama nedense bir türlü yazamyıordum. maşallah çoğunuz tüm eşyaları tamamlamışsınız. ben daha bir patik bile almadımbiraz daha beklemeyi düşünüyorum. iki hafta sonra başlamayı düşünüyorum. birden alayım diye düşünüyorum yine de hayırlısı.
benim oğluşumun adıda yusuf tuna olacak. bir tek ona karar verdik:) maşallah kıpır kıpır benim oğlan. en son kontrole gittiğimizde bize en son 28 saniyede öyle güzel poz verdi ki arada cdyi çıkartıp seyrediyorum. parmağı ağzında öyle emdi. çok net gördük. 20 artı 6 da 400 gramdı. şubat 7 de kontrolümüz var. o zamana kadar bayağı büyümüş olur.
maşallah herkesin hamileliği güzel geçiyor. allah sonunu getirsin. kucaklarımızda koysun.
günaydın dilekcim hoşgeldin canım bende haftaya pzt 2. dozumu vurulacamGünaydın Arkadaşlarrr hepinize hayırlı haftalar...
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun havalar bu hafta çok soğuyacak dikkat etmek gerek...
Dr. kontrolü güzel geçenlerede sevindim..Bugün 2. doz tetanoz aşımı yaptırıcamm ..
canlarım günaydınnnnnnn
bugün bir şok ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 58 kilo olmuşum maşallah bana değmesin koca popişime nazar5 kilo aldım. anneme mevlüt verdik orda pilav fln yedim ve bugün tartıya çıktım 58 yuh diyorum bu kadar kısa sürede nasıl 1 kilo aldım ben
canlarım günaydınnnnnnn
bugün bir şok ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 58 kilo olmuşum maşallah bana değmesin koca popişime nazar5 kilo aldım. anneme mevlüt verdik orda pilav fln yedim ve bugün tartıya çıktım 58 yuh diyorum bu kadar kısa sürede nasıl 1 kilo aldım ben
günaydın arkadaşlar,
sizi sürekli takip ediyorum ama nedense bir türlü yazamyıordum. maşallah çoğunuz tüm eşyaları tamamlamışsınız. ben daha bir patik bile almadımbiraz daha beklemeyi düşünüyorum. iki hafta sonra başlamayı düşünüyorum. birden alayım diye düşünüyorum yine de hayırlısı.
benim oğluşumun adıda yusuf tuna olacak. bir tek ona karar verdik:) maşallah kıpır kıpır benim oğlan. en son kontrole gittiğimizde bize en son 28 saniyede öyle güzel poz verdi ki arada cdyi çıkartıp seyrediyorum. parmağı ağzında öyle emdi. çok net gördük. 20 artı 6 da 400 gramdı. şubat 7 de kontrolümüz var. o zamana kadar bayağı büyümüş olur.
maşallah herkesin hamileliği güzel geçiyor. allah sonunu getirsin. kucaklarımızda koysun.
günaydın canım benim hoşgeldin allah kabul etsin mevlüdünüzü ne güzel hayırlı bir evlatsın ne mutlu rahmetli anneciğine nur içinde yatsın teyzem mekanı cennet olsun zonoxcum endişe etmene gerek yok çok az kilo aldın normaldir canım ben ne yapayım 10 kiklo aldım şimdiden ve gidişim kötü bu gidişe bir çözüm bulmam lazım ESRACIM: çınarım iyi çok şükür tesezi eelrinden öper bugün kontrolümüz var bakalım ne durumda oğluşum yiğidimiz nasıl yidir paşam inaşallah
canlarım günaydınnnnnnn
oyy Yigidim cok sukur iyi teyzesi..
Dun akşam minik bi kaza atlatık o da bende cok korktum:18:
Koctastan eve taksi ile dönerken söför kasisti görmedi ve bodoslama daldı
eşim önde oturuyor ben de arkada
un cuvalı gibi oldum basımı tavana carptım..
Bos bulundugum için karnımı tutamadım karnım acıdı
Eve geldim elim ayagım buz gibi...Söförde cok korktu..Ben de bi cemkirdim:95:
Kendim için degil bebegim için korkuyorum ben hamileyim diye bi ciyakladım..Ama nasıl aglıyorumm...
Sonra utandım ama napayım işte analık içgüdüsü dua etsin arkadan gırtlagına sarılmadım o can havliyle...Bir saat yattım bekledik oglum hareket etcek mi diyee...Onda da tık yok ben iyice costum mu bögüre bögüre aglıyorum..Cok sukur babamız bizi sakinleştirdi de ikimizinde keyfi yerine geldi...
Sonra hopladı durdu oglusum cok sukurr..Allahım sen tüm bebişleri koru aklım gitti dun akşam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?