2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kalmaz sana merak etme dilekcim..pırpır koşturursun bebişin peşinde geriside uçarr gider inşallah..
hayır 7 den fazlası bize kalıyosa ben mahvoldum o ayrı :26:

Dilekkk gelmiş hosgelmişşşş
Şimdiden gecmiş olsun aşı için...

Hoşbuldumm sağol tatlımm.....Sende kaza atlatmışsınn korkmuşsunn ALlah korusun ikinizide...Bende yanımdan köpek geçse sahibine kızıyorum çekin yanımdan hamileyim ben diyorumm ..her tehlikeden korumak istiyosunn bebeğinii

Son düzenleme:
kalmaz sana merak etme dilekcim..pırpır koşturursun bebişin peşinde geriside uçarr gider inşallah..
hayır 7 den fazlası bize kalıyosa ben mahvoldum o ayrı :26:

Canım herkeste ayrı oluyodur bendede olurmu bilmiyom o ayrı :))) ortalama 7 kilo doğum anında gidiyo ben onu hesaplıyorumm:))Yoksa emzirirkende giden var sonra şişlik gidiyo falan..Tabi süt gelicek diye tatlıyı abartmazsak gidiyo fazlalıklar

Bu nevresim takımını aşagıdaki linkten satın aldım..
Kdv dahil 33 TL Kargo dahil toplam fiyat 38 TL
Ceyizimde Kristal marka nevresim vardı yıllardır hala kullanırım.
İçiniz bu konuda rahat olsun kalitesi cook iyi
Zaten Taç ın bi markası bu kristal...

http://www.cocukmarket.com/Bebek-ve-cocuk-Ev-Tekstili/Bebek-Nevresim-Takimlari/43

Son düzenleme:

Cook saol Teyzesi...Allah tüm bebişleri korusun...
Annelik baska bişey yaa...
Gercekten büyük sorumluluk

canım benim kıyamam size çok geçmiş olsun rabbim korusun meleklerimizi senin yerinde kim olsa aynı tepkiyi verirdi ben dışarı çıkınca resman göbeğime elimi siper alıp aklımca korumaya çalışıyorum oğluşumu insanların ne zamn ne yapacağını bilmiyor insan canım bunla geçmiş olsun

bende 6 kılo aldım toplamda hatta 6,5 denılebılır:79:

iyi haftalar kızlar,

sizler ve bebişler iyidir umarım. ben nezle oldum.haftasonu üşüttüm biraz galiba..
onun dışında iyiyim..
biraz bebek nevresim takımı filan biz de baktık ben tamamen kafası karışmış olarak çıkıyorum mağazalardan alınması yapılması gereken ne çok şey var..

gülesram senin aldığın da güzelmiş güle güle kullanın..

bu aralar hava soğudu anca internetten araştırmaları sürdürüyorum..
marka model vs netleştirmeye çalışıyorum..

bende haberler bööle kızlar ha kilo konusu vahim ben zaten kiloloyum eklenip duruyo Allah yardımcımız olsun...

biraz geçmişe bakınayım

kristal yiy bir marka bende nevresimimi ordan alamayı düşünüyorum çok güzel güle güle kullansın paşan

:)) 2010 mayis annesiyim tam 21 kilo aldim :)
simdi 2 kilom kaldi hehe takmayin kafalari

canım ay ne güzel vermişsin tüm kiloları bana moral oldun bende daha şimdiden 10 kilo aldım maşallah kuzun çok tatlı allah bağışalasın bizde böyle kuzularımızı avatar yapacakmıyız acaba

kızlar ben çıkıyorum dra gidececeğim için hazırlanıcam öptüm sizi görüşmek üzere

Allah razı olsun canımm..Dun akşam dedim eşime valla her yerime yazacam dikkat hamileyim diyee..
Azcık ta rahat olmak lazım ama ne bileyim sorumluluk cok agır aklım gidiyo elimde diil yaniii

Öncelikle gecmiş olsun tatlım..İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin..
Bende alısveriş yapmadan önce nette arastırıyorum öyle cıkıyorum dısarıya..Cunku bazı seyler nette gercekten ucuz olabiliyor

kristal yiy bir marka bende nevresimimi ordan alamayı düşünüyorum çok güzel güle güle kullansın paşan
Cook saol Aslı TEyzesi...Valla cok masraf yaptık daha da alıncak yapılcaklar var..O yuzden uygun olanlara bakıyorum..Bir de dun cocuk odası için avize aldık..Böyle cicli bicili güzel avizeler 150 TL den baslıyo..Cok güzeller ama içim el vermedi yanii o kadar para vermeye...
İçi turkuaz dısı beyaz bi avize aldım..Işık yanınca cok guze oluyor..
Koctas : 25 TL...Amma pintiyim ben yaaa

Senin canın saolsun....
Sakın bunu dusunup canını sıkma...

allah kabul etsin canım..pilavdan olmamıştır o ya :44: 5 kilo süper..iyi gidiosun maşallah

aman zonicim yaaa..5 kilo ne ki yaw....aramızda 8-10 kilo ve üstü alanlar var...sıkma tatlı canını,.....
kızlar park yatağımızı sonunda sipariş verdik.inş beğeniriz ve memnun kalırız....

:)) 2010 mayis annesiyim tam 21 kilo aldim :)
simdi 2 kilom kaldi hehe takmayin kafalari
inşallah dediğin gibi olur. veririz kiloları
bende 6 kılo aldım toplamda hatta 6,5 denılebılır:79:

kızlar 7 kilo doğumla gidiyorsa 5 kilo istihkakımız var 5 kilo aldım geriye 7 kilom kaldı. kiloyu sorun etmiyorum sadece normal doğumda sorun olur die istemiorumm. doktorum dikkat et çok alma dedi. şubat mart ve nisanda 2 şer kilo alırsam benden iyisi yok:26:

esra, aldın demek nevresimi. güle güle kullansın miniğimizz. ben de cücüklü olanı alıcam:87:

Aldım canımm...Senin begendigini de gösterdim eşime güzelmiş dedi..
Bu arada normal dogum için az kilo almak sart tabii ama sen hiç canını sıkma tatlım...
Bu arada bebek agırlasıyor sıvı miktarı artıyor tartıda öyle cıkman normal artık..
Kilo aldım diye üzülürken bunu da dusunun bayanlar hepsi gelip size yerleşmiyo..Bebeklerde var sıvı da ıvırda zıvırda var bu kilonun içinde...

herkese iyi haftalarrrrrr

maşallah çok güzel güle güle güzel günlere nasip olsun inş.
kocaman olmuş ... tekmeleride ona göredir artık ... :)))) inş. teştlerinde iyi çıkar hayırlısı ile

çok geçmiş olsun ...ama temizliklede çok yorulma .. yeni toplamışsın zaten

incidestan baya ağır geçmiş .. dikkat et kendine

herkeze merhabaaaa:)
geçmişi okumadan direk slm vereyim dedim yoğun bi gün geçiriyorum birazdan okurum geçmişi hemen kendimden özet geçeyim c.tesi şeker ölçümüm vardı fakat işim ters gitti ölçümü benim gittiğim hastanede aç karnına alıyolarmış oysaki doktorum farketmez demişti ama oda hastaneye yeni geçiş yaptığından bilmiyormuş çalıştığım için h.içi izin alamam bu ara çok izin aldım :) artık pazar günü yaptırıcam nasipse doktorum vajinal muayene yaptı ve akıntın artmış normal bişey ama enfeksiyon başlangıcın var dedi ve fitil yazdı çok üzüldüm okadarda dikkat ederim hijyenime ama doktorum bu dönemlerde gebe kadınlar daha hassas olur normaldir dedi . kızım kendini hiç göstermedi bize elleriyle yüzünü kapatmıştı düzgün bir pozisyonda değildi doktorumuz bakamadı h.içi ne zaman istersen gel bakalım tekrar kızına dedi ama ben biraz arayı uzatayım diyorum bu ara çok sık girdik ultrasona acuk rahat etsin nisa'm :) benden haberler bunlar şimdilik kızlar

kızlar e bebekten aldığım ürünler geldi..Günlüğü çok güzel 5 liraya battaniye almıştım normal bişeydir dedim ama yumuşacık çok kullanışlı tatlı bişey çıktı..
Bebeğimin ayak izini alacağım ürün geldi onada bayıldım göğüs kremlerim falan hepsi çok güzel..Ama emzirme önlüğü almıştım hiç beklediğim gibi çıkmadıı vasat bişey verdiğim 22 liraya acıdım ama kullanılır yinede...resimlerini atarım aldıklarımın bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…