Zonoxcum tartılar düşmanımız bu araAma sen ilk başlarda hiç almadın bende çok az aldım ilk başlar şimdi açıldım ..Eğer riskli bi durum olursa dr. kontrol et kilonu der..Buarada ben 7 kilo aldım doğumda 7 kilo gidiyomuşya bundan sonraki aldıklarım bana kalıcak (
Dilekkk gelmiş hosgelmişşşş
Şimdiden gecmiş olsun aşı için...
aman zonicim yaaa..5 kilo ne ki yaw....aramızda 8-10 kilo ve üstü alanlar var...sıkma tatlı canını,.....
kızlar park yatağımızı sonunda sipariş verdik.inş beğeniriz ve memnun kalırız....
kalmaz sana merak etme dilekcim..pırpır koşturursun bebişin peşinde geriside uçarr gider inşallah..
hayır 7 den fazlası bize kalıyosa ben mahvoldum o ayrı :26:
Hoşbuldumm sağol tatlımm.....Sende kaza atlatmışsınn korkmuşsunn ALlah korusun ikinizide...Bende yanımdan köpek geçse sahibine kızıyorum çekin yanımdan hamileyim ben diyorumm ..her tehlikeden korumak istiyosunn bebeğinii
oyy Yigidim cok sukur iyi teyzesi..
Dun akşam minik bi kaza atlatık o da bende cok korktum:18:
Koctastan eve taksi ile dönerken söför kasisti görmedi ve bodoslama daldı
eşim önde oturuyor ben de arkada
un cuvalı gibi oldum basımı tavana carptım..
Bos bulundugum için karnımı tutamadım karnım acıdı
Eve geldim elim ayagım buz gibi...Söförde cok korktu..Ben de bi cemkirdim:95:
Kendim için degil bebegim için korkuyorum ben hamileyim diye bi ciyakladım..Ama nasıl aglıyorumm...
Sonra utandım ama napayım işte analık içgüdüsü dua etsin arkadan gırtlagına sarılmadım o can havliyle...Bir saat yattım bekledik oglum hareket etcek mi diyee...Onda da tık yok ben iyice costum mu bögüre bögüre aglıyorum..Cok sukur babamız bizi sakinleştirdi de ikimizinde keyfi yerine geldi...
Sonra hopladı durdu oglusum cok sukurr..Allahım sen tüm bebişleri koru aklım gitti dun akşam yaa
canlarım günaydınnnnnnn
bugün bir şok ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 58 kilo olmuşum maşallah bana değmesin koca popişime nazar5 kilo aldım. anneme mevlüt verdik orda pilav fln yedim ve bugün tartıya çıktım 58 yuh diyorum bu kadar kısa sürede nasıl 1 kilo aldım ben
kristal yiy bir marka bende nevresimimi ordan alamayı düşünüyorum çok güzel güle güle kullansın paşanEki Görüntüle 131541
Bu nevresim takımını aşagıdaki linkten satın aldım..
Kdv dahil 33 TL Kargo dahil toplam fiyat 38 TL
Ceyizimde Kristal marka nevresim vardı yıllardır hala kullanırım.
İçiniz bu konuda rahat olsun kalitesi cook iyi
Zaten Taç ın bi markası bu kristal...
http://www.cocukmarket.com/Bebek-ve-cocuk-Ev-Tekstili/Bebek-Nevresim-Takimlari/43
:)) 2010 mayis annesiyim tam 21 kilo aldim :)
simdi 2 kilom kaldi hehe takmayin kafalari
canım benim kıyamam size çok geçmiş olsun rabbim korusun meleklerimizi senin yerinde kim olsa aynı tepkiyi verirdi ben dışarı çıkınca resman göbeğime elimi siper alıp aklımca korumaya çalışıyorum oğluşumu insanların ne zamn ne yapacağını bilmiyor insan canım bunla geçmiş olsun
Öncelikle gecmiş olsun tatlım..İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin..iyi haftalar kızlar,
sizler ve bebişler iyidir umarım. ben nezle oldum.haftasonu üşüttüm biraz galiba..
onun dışında iyiyim..
biraz bebek nevresim takımı filan biz de baktık ben tamamen kafası karışmış olarak çıkıyorum mağazalardan alınması yapılması gereken ne çok şey var..
gülesram senin aldığın da güzelmiş güle güle kullanın..
bu aralar hava soğudu anca internetten araştırmaları sürdürüyorum..
marka model vs netleştirmeye çalışıyorum..
bende haberler bööle kızlar ha kilo konusu vahim ben zaten kiloloyum eklenip duruyo Allah yardımcımız olsun...
biraz geçmişe bakınayım
Cook saol Aslı TEyzesi...Valla cok masraf yaptık daha da alıncak yapılcaklar var..O yuzden uygun olanlara bakıyorum..Bir de dun cocuk odası için avize aldık..Böyle cicli bicili güzel avizeler 150 TL den baslıyo..Cok güzeller ama içim el vermedi yanii o kadar para vermeye...kristal yiy bir marka bende nevresimimi ordan alamayı düşünüyorum çok güzel güle güle kullansın paşan
günaydın canım benim hoşgeldin allah kabul etsin mevlüdünüzü ne güzel hayırlı bir evlatsın ne mutlu rahmetli anneciğine nur içinde yatsın teyzem mekanı cennet olsun zonoxcum endişe etmene gerek yok çok az kilo aldın normaldir canım ben ne yapayım 10 kiklo aldım şimdiden ve gidişim kötü bu gidişe bir çözüm bulmam lazım ESRACIM: çınarım iyi çok şükür tesezi eelrinden öper bugün kontrolümüz var bakalım ne durumda oğluşum yiğidimiz nasıl yidir paşam inaşallah
Senin canın saolsun....
Sakın bunu dusunup canını sıkma...
allah kabul etsin canım..pilavdan olmamıştır o ya :44: 5 kilo süper..iyi gidiosun maşallah
Zonoxcum tartılar düşmanımız bu araAma sen ilk başlarda hiç almadın bende çok az aldım ilk başlar şimdi açıldım ..Eğer riskli bi durum olursa dr. kontrol et kilonu der..Buarada ben 7 kilo aldım doğumda 7 kilo gidiyomuşya bundan sonraki aldıklarım bana kalıcak (
aman zonicim yaaa..5 kilo ne ki yaw....aramızda 8-10 kilo ve üstü alanlar var...sıkma tatlı canını,.....
kızlar park yatağımızı sonunda sipariş verdik.inş beğeniriz ve memnun kalırız....
inşallah dediğin gibi olur. veririz kiloları:)) 2010 mayis annesiyim tam 21 kilo aldim :)
simdi 2 kilom kaldi hehe takmayin kafalari
bende 6 kılo aldım toplamda hatta 6,5 denılebılır:79:
inşallah dediğin gibi olur. veririz kiloları
kızlar 7 kilo doğumla gidiyorsa 5 kilo istihkakımız var5 kilo aldım geriye 7 kilom kaldı. kiloyu sorun etmiyorum sadece normal doğumda sorun olur die istemiorumm. doktorum dikkat et çok alma dedi. şubat mart ve nisanda 2 şer kilo alırsam benden iyisi yok:26:
esra, aldın demek nevresimi. güle güle kullansın miniğimizz. ben de cücüklü olanı alıcam:87:
anammm çok çok geçmiş olsun canım benimallah saklamış valla.allah hepimizi ve bebeklerini korusun
maşallah çok güzel güle güle güzel günlere nasip olsun inş.iyi geceler bgn eşimle alışverişe çıktık
ben bebek bakım çantası almadım onun yerine sırt ve kol çantası aldım
bunlar bgn aldıklarım
diğer aldıklarımıda cicilerimiz bölümüne ekliycem
ben geçmişi okuyup geleyim
[URL=http://img20.imageshack.us/i/50476478.jpg/][/URL]
mavili olan penye battaniye
[URL=http://img80.imageshack.us/i/65873052.jpg/][/URL]
kocaman olmuş ... tekmeleride ona göredir artık ... :)))) inş. teştlerinde iyi çıkar hayırlısı ilehaftasonu doktora gittim teyzeleri..
oğlum 900 gr olmuştuama yüzünü göremedimmmm totosunu döndü oturdu :26: ayrıca ters duruyodu ona canım sıkıldı
bunun haricinde şeker ve idrar testide yaptrıdık..bugün çıkıcak sonuçlarımız. haa bide dr dan çok fena fırça yedim12 kilo aldım die
HERKESE GÜNAYDIN.....sohbetinizi çok özledim :) çok hasta oldum..malum meşhur olan grup salgını bana da uğradı...ama çok şükür kaynar denilen lohusa çayı ile kendimi toparladım...şimdi iyiim çok şükür..birazdan temziliğe başlıcam her şeyi yıkamak istiyorum evde mikrop kalmasın....
geçmişi okumadım ama umarım herkes iyidir,sonuçlar iyidir,güzel ciciler alınmıştır....
kaldığımız yerden devam edelim..bir haftalık kaybım var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?