2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende sabahları artık yataktan kalkmak ıstemıorum kalkar kalkmaz başlıorum öğürmeye çok zorluo benı yaa nezaman biticek bulantılarbilmiyorumkismile

günaydınnnnnn kızlarrrrr mükemmelll bir bursa sabahından selamlarrr..... bugünnn ben doktoraa gidicemmm vee büyük ihtimalle bebişiminn kalp atışlarını duycammmm... vee anneme kavuşucam vee kuaföre ve düğünee ohhh.... iznimi de koparttım erken çıkıcammm:)))) çokkk heyecanlıyımmm çokkkk....

günaydın herkese,
bugün ilk defa benimde bulantım var sabah sabah kahvaltımı yapamadım, yapamayacağımda sanki. içim rahat değil böylede. folik asidini aç karna içen varmı aranızda ?

Nehir belirtilerin var mı neler

hiç bi belirtim yok bu yüzdende psikolojim bozulmak üzere gidip görmedim ee bişeyde hissetmiyorum sadece ara ara karnım ağrıyo o kadar dün doktorumun yanındaki hemşireyi aradım ters giden bişeyler olsa anlardık diimi die sordum tabiki anlarsın diyo ama en yakın zamanda gitmek istiyorum artık..

bende düne kadar aynı böyleydim, ama bugün bulantım var fenaa.. 6+7 oldum bugün. senin ne kadar?

günaydın herkese,
bugün ilk defa benimde bulantım var sabah sabah kahvaltımı yapamadım, yapamayacağımda sanki. içim rahat değil böylede. folik asidini aç karna içen varmı aranızda ?

canım zorlada olsa bişeyler ye ben hem bulanıyorum hem herşeyi yiyorum normalde olsa kimse bana bişey yediremez ama bebeğim için yememiz gerek değilmi onu düşün ve zorlada olsa ye bişeyler:1hug:

neden aklınıza hep kötü şeyler getiriyosunuzki kimi bünye çok rahat geçiriyo hamileliğini keşke benimde öyle olsaydı ablamın çok rahattı hiç bi belirti sorun olmamıştı şanslısınız yani

süper bigün olacak negüzel.. bende akşamı nasıl yapacağım diye düşünüyorum iş yerinde

canım zorlada olsa bişeyler ye ben hem bulanıyorum hem herşeyi yiyorum normalde olsa kimse bana bişey yediremez ama bebeğim için yememiz gerek değilmi onu düşün ve zorlada olsa ye bişeyler:1hug:

bi deneyeceğim canım..

ohhh ne güzel senin için harika bigünopuyorumnanaktan

ya ben pazartesi rapor alsammıki kızlar şimdi alırım ilerde daha kötü olursam diye düşünüyorum napsam yaaa ama hiç çalışacak halimde yok bu hafta 1 ay gibi geldi bana(

sakınnn kahvaltını etmemezlik etmeeee.... yakınlarda fırın falan yok mu bi poğaça simit falan... bizim işyerinde yasak ama ben artık çekmeceden falan hallediyorum kahvaltıyı evde yetiştiremediğim günlerhihoyyyt kahvaltı en öenmli öğün sakın atlamaa...:1no2:

benim 5+2 küçük daha sizinkilere göre :CüvCüv:

ben hamile olduğumu bile bilmiyordum 5+2 deyken:) 5+5 öğrendim

ya ben pazartesi rapor alsammıki kızlar şimdi alırım ilerde daha kötü olursam diye düşünüyorum napsam yaaa ama hiç çalışacak halimde yok bu hafta 1 ay gibi geldi bana(

valla aynı şekilde banada zaman geçmiyor, ama evde hiç geçmezki yat yat.. kendimizi dinlemeye başlarız iyice bide. sancım başlayınca çekilmez oluyor iş, bulantın öğleden sonraları hafifliyormu peki ?

yemekhane var atıştırdım bişeyler ilacımıda aldım, sanki hafifledi bulantım açlıktanmıydı neydi anlamdım..

kızlarrrr ne yapsammm??

betüş bu hafta bitti sayılır haftasonu güzellll bir dinlen vee dayanabilecek gibiysen almaa çünkü çok fazla izine ve rapora ihtiyacımız olabilir.önümüzdeee uzunnn bir maraton varr.... hem bilmiyoruz ki bizi doğumdan sonra da neler bekleediğini... bence sabretttt..... bulantı için rapor almaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…