2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

odam lila ne renk alayım hadi yardımcı olun bakim:44:

kırmızı gri çok hoş bi renk. superisinin yatağı öle mesela. benimkide benetton bi tarafı kırmızı bi tarafı mavi bi tarafı yeşil..son derece cici duruyo..

Selam bende mayıs annesiyim, aranıza yeni katıldım çok geç oldu ama yeni fark ettim desem yalan olmaz.Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,inşaalah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız

hoşgeldin..forumumu yeni farkettin?

rapunzel bende benetton ile kırmızı arasında kalmıştım. benettonda çok gözüm kaldı ama kırmızı odaya uyar diye kırmızı aldık. ama seninkinin renkleri çoook güzel. :81:

eğer yatağın 70 e 130 ise pekçoğu oluyor canım..şunlara bi bakbence
Adorable Pooh - Erkek Uyku Seti | Funnababy
Luna Elegant Uyku Seti | Funnababy
In my Car Uyku Seti | Funnababy
In my Car Park Yatak Uyku Seti | Funnababy
Belis Minik Kurbaa Uyku Seti | | Bebefix.com
Pembe Mavi Bebek Uyku Seti Tedy Dogy (10829) | | Bebefix.com
Pembe Mavi Bebek Uyku Seti My Home (10835) | | Bebefix.com

ama bütün sitelerde park yatak uyku setinde yan korumalar yok...sanrımpark yataklarda kenar koruması alınmıyor tatlım..

Hayır canım forumu yeni farkettim. 23+2 günlük hamileyim kısmetse 16 mayıs gibi doğum gözüküyor.

kızlar bugun doktora çıktım rutin kontrol için 23 +2 gunluk hamileyim bebeğimin kilosu 560 gr.boyu 25 cm dedi sizce normalmi?suabat ayında test var dedi.çok kalabalık olduğu için ne testi die soramadım.3lü testten dolayı korkar oldum test sözcüğünden..bi bilginiz varmı suabat ayının sonuna doğru gel dedi.şeker vss ama diğer testler ne???????:44:

Nasıl farketmedim yaaa,çok ilginç,ama olsun gün saymaya daha geç başlamışsın :) Ben farkettiğimde 5 haftalık hamileydim.

adet düzensizliğimi vardı??ilk üç ayı direk atlamışsın sen yahu

evet ben de pko vardı... çocuk yapmaya karar verdik, doktora gittim (adetimden 2 hafta sonra falandı yani normalde yumurtaların tam çatlaması gereken zaman) muaynede henüz çatlama durumda bir yumurta yoktu.. dr dediki adet ol ondan sonra klomen kullanmaya baişlayacaktım.. ben de adet olmayı bekliyorum ki adet öncesi sendromlarım çok meşhurdur.. midem bulanıyor adetten diyorum, huysuzlanıyorum adetten diyorum :))) bu arada tatilde deliler gibi hopladım zıpladım.. batım hala adet olafcağım yok, adet oldurucu ilaç kullanacaktım ama öncesinde ne olur ne olmaz bir test yapayım dedim.. anaaaa pozitif.. işte böyle bizim hikayemiz... ama çok memnunum bu sayede en stresli zamanları bilmeden geçirdim ki bilseydim çok gerilirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…