amin hoşgeldin arkadaşım bende yeniyim daha.alıştım bak kopamıyorum hep aklım burda
odam lila ne renk alayım hadi yardımcı olun bakim:44:
Selam bende mayıs annesiyim, aranıza yeni katıldım çok geç oldu ama yeni fark ettim desem yalan olmaz.Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,inşaalah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
kırmızı gri çok hoş bi renk. superisinin yatağı öle mesela. benimkide benetton bi tarafı kırmızı bi tarafı mavi bi tarafı yeşil..son derece cici duruyo..
hoşgeldin..forumumu yeni farkettin?
ozaman olabilirde aslında. sonuçta eşinde bi erkek oda kullanıyor lilayı
benim odam kırmızı ağırlıklı olduğu için bende kırmızıyı tercih ettim.
çok kararsızım renk konusunda.lila odada kırmızı gri nasıl duru acaba:44:bakacağım artık nasıl uyarsa.evet eşimin çok sevdiği bi renk ama çoğunlukla koyu renkler takılır:86:
Selam bende mayıs annesiyim, aranıza yeni katıldım çok geç oldu ama yeni fark ettim desem yalan olmaz.Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,inşaalah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
Hayır canım forumu yeni farkettim. 23+2 günlük hamileyim kısmetse 16 mayıs gibi doğum gözüküyor.
Hayır canım forumu yeni farkettim. 23+2 günlük hamileyim kısmetse 16 mayıs gibi doğum gözüküyor.
:84::84::84: ayy ben kendim gebeliği 11.haftada farkettiğim için herkesi kendim gibi sanırıyorum sanırım :84::84::84:
aynıyız biliyomusun 23+2 gunluğum bende hayırlısıyla rabbim kurtarsın..neyin olacak peki?
razpunzel ağrı sızın varmı canım?
adet düzensizliğimi vardı??ilk üç ayı direk atlamışsın sen yahu
Nasıl farketmedim yaaa,çok ilginç,ama olsun gün saymaya daha geç başlamışsın :) Ben farkettiğimde 5 haftalık hamileydim.
adet düzensizliğimi vardı??ilk üç ayı direk atlamışsın sen yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?