kızlar bugun doktora çıktım rutin kontrol için 23 +2 gunluk hamileyim bebeğimin kilosu 560 gr.boyu 25 cm dedi sizce normalmi?suabat ayında test var dedi.çok kalabalık olduğu için ne testi die soramadım.3lü testten dolayı korkar oldum test sözcüğünden..bi bilginiz varmı suabat ayının sonuna doğru gel dedi.şeker vss ama diğer testler ne???????:44:
Hepinize iyi geceler arkadaşlar, yarın görüşmek üzere :)
beeğin gelişimine normal demişse normaldir tabiki..bizcesi yok bu işin24-28 arasında şeker ölçümü var canım. onu demiştir.
Hayır canım forumu yeni farkettim. 23+2 günlük hamileyim kısmetse 16 mayıs gibi doğum gözüküyor.
kızlar bugun doktora çıktım rutin kontrol için 23 +2 gunluk hamileyim bebeğimin kilosu 560 gr.boyu 25 cm dedi sizce normalmi?suabat ayında test var dedi.çok kalabalık olduğu için ne testi die soramadım.3lü testten dolayı korkar oldum test sözcüğünden..bi bilginiz varmı suabat ayının sonuna doğru gel dedi.şeker vss ama diğer testler ne???????:44:
rapunzel cnm bunlarında kenarları uymuyor. park yatağımın üst kademesinde ölçtümde 28 cm. ama kenar koruyucular genelde 40 cm ile başlıyor. havada kalır anlayacağın. ben vazgeçtim kenar korumalılardan. en iyisi nevresim takımı alıp bide yorgan alıp kendim takım yapayım. hem daha karlı oluyor.
cnm benimde 16 mayıs görünüyor ama ben 24+1 oldum. yanlış hesaplıyor olabilirmisin?
cnm maşallah oğlumun adaşınao dediği testte şeker testidir cnm.
evet ben de pko vardı... çocuk yapmaya karar verdik, doktora gittim (adetimden 2 hafta sonra falandı yani normalde yumurtaların tam çatlaması gereken zaman) muaynede henüz çatlama durumda bir yumurta yoktu.. dr dediki adet ol ondan sonra klomen kullanmaya baişlayacaktım.. ben de adet olmayı bekliyorum ki adet öncesi sendromlarım çok meşhurdur.. midem bulanıyor adetten diyorum, huysuzlanıyorum adetten diyorum :))) bu arada tatilde deliler gibi hopladım zıpladım.. batım hala adet olafcağım yok, adet oldurucu ilaç kullanacaktım ama öncesinde ne olur ne olmaz bir test yapayım dedim.. anaaaa pozitif.. işte böyle bizim hikayemiz... ama çok memnunum bu sayede en stresli zamanları bilmeden geçirdim ki bilseydim çok gerilirdim...
arkadaşlar iyi gecelr... benim sat tarihim 1 ağustos 24 haftalık felen galiba bebek son sat tarihi 1 agustos olan arkadaşlar kaç haftalık hamilesiniz ??
benimde 1 ağustos tatlım. yazdığım mesajın altında etiketim var orda yazıo.25&2 deyiz..26 haftalık hamileyiz yanii
hıım tamam canım 25 haftalık olmuşuz ben hala 24 deyiz zannediyorum birde bu dr kafamı karıştırıyor bir kaç ay önce gittiğimde hastanede tansiyonumu ölçen ebe son adet tarihime göre bir hafta fazla diyordu doktora göre şimdi aynı diyorlar bende dr un usde söyledğinin söylüyordum ama en son ikiside aynı haftaları söylemişti 3 şubatta gidicem bakalım ne diycek...
banada usg ye göre 27 haftalıksın diolar..bebek bi hafta önden gidiyomuş..
arkadaşlar ben yatıyorum.iyi geceler:80:
Canımm, benim kuzenim amerika dan getiriyo biberonları..
Dr.Browns mıs markası...
Cok kucuk almadım cunku hemen yetersiz kalıyo o yuzden buyuklerden aldım biraz dedi
ama neyi kastetti ben anlamadım..:26:
Sanırım sorunada bi cevap veremedim..:26:
Bilmemek zormus yaa
benimki 2+ - damakksız aldım ucu minnacık ..0+ ile bi fark yok aralarında
kardeşim emziğe alıştırmak istemedi . şimdi pişman..şimdide atıyor emziği bide damaklı almış hiç alışamadı ...
ağladımı kucağında hoplatıyorlar çok zorrr ... yada annesinin memesinden çıkmıor doysada ağzında tutatcak tada annesinin parmağını emecek ... kız tuvalete gidemiyor ...
bende senin gibi hemen emziği vericem ağzına .. biz emzikle büüdük hemde o eski eşşek kadar emzikleri emdik... hiçbirimizin de ağzı yamulmadı ...
doğru söylüyorsun edoline hava temizleme cihazları yerine şu temizleme robotlarını yani tozu suya çeken elektirik süpürkelrini kullanmak daha iyi hergün süpürürsen evde tozlanmıyor ben çok beğeniyorum ilk fırsatta alıcam diğer süpürkeler tozu dışarı atıyor sağlıksız...
Selam bende mayıs annesiyim, aranıza yeni katıldım çok geç oldu ama yeni fark ettim desem yalan olmaz.Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,inşaalah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
evet ben de pko vardı... çocuk yapmaya karar verdik, doktora gittim (adetimden 2 hafta sonra falandı yani normalde yumurtaların tam çatlaması gereken zaman) muaynede henüz çatlama durumda bir yumurta yoktu.. dr dediki adet ol ondan sonra klomen kullanmaya baişlayacaktım.. ben de adet olmayı bekliyorum ki adet öncesi sendromlarım çok meşhurdur.. midem bulanıyor adetten diyorum, huysuzlanıyorum adetten diyorum :))) bu arada tatilde deliler gibi hopladım zıpladım.. batım hala adet olafcağım yok, adet oldurucu ilaç kullanacaktım ama öncesinde ne olur ne olmaz bir test yapayım dedim.. anaaaa pozitif.. işte böyle bizim hikayemiz... ama çok memnunum bu sayede en stresli zamanları bilmeden geçirdim ki bilseydim çok gerilirdim...
bende gırdım 22+2 de ama erken dogum rıskım yuksek oldugu ıcın dr cıgerlerını ve bobreklerını falan kontrol edecek..
Günaydın Arkadaşlar Çalışan Arkadaşlarımıza Hayırlı İşler
Günaydın Arkadaşlar Çalışan Arkadaşlarımıza Hayırlı İşler
herkese günaydıınn
hayırlı huzurlu mutlu bir gün diliyorummm
günaydın semacan,simge...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?