günaydın canım, teşekkür ederiz..
günaydınn aminnn canımmm..
günaydınn blue can..
kızlar bu aralar sizlerden uzak kaldım buğünde yoğunum ama bi haberim var,işten ayrılıyorum doğumdan sonra ayrılacaktım sırf doğum parasını alabilmek adına sabrediyordum ama patronum benim inanılmaz derecede yorgun gözüktüğümü ve dayanamadığımı düşünmüş bekleme saba tazminatınıda verelim doğum parası yerine işsizlik sigortandan yararlan her ay düzenli para al dedi doğumdan 6 ay sonra gel sana kapımız açık başka bi bölüm olur yine çalış dedi.. düşündüm taşındım araştırdım muhasebeciye sordum doğumdan sonra çıkışım verilirse yani rapor bittikten sonra hem rapor paramı hem işsizlik paramı alabilecem ayrıca tazminatımı benim için daha ii olcağını düşündüm.. ama buraya tamam dedim benim rapora kadar idare edin dicektim eşimde zaten 25 haftalıksın 1 ay ben yatırırım kendi işyerimden sonrada raporun bitince 1 ay daha çalışıyo gösterip çıkışını veririz en azından bebek 8-9 aylık olana kadar işsizlik parası alıcam ve bebeğimi büyütmüş olucam.. nasıl iyi düşünmüşmüyüm..burası çıkarmasa ben çıksam tazminatımdan olucam doğum sonrası zaten bebeğimi 1 yaşına kadar büyütmek istiyordum sonrasıda nasip kısmet demi ama eğer kısmetimde varsa çalışırım.. çook konuşmuşum özür dilerimm iştee böyle canlar..
Günaydın
Grip olan arkadaşlara geçmiş olsun
Çalışan arkadaşlar rapor izin vs işleriyle uğraşıyorlar inşallah her durum sizin lehinize olur.
Cicileri alanlar hayırlı olsun güle güle kullanın kızlar.
Yeni gelen arkadaşlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
hıım tamam canım 25 haftalık olmuşuz ben hala 24 deyiz zannediyorum birde bu dr kafamı karıştırıyor bir kaç ay önce gittiğimde hastanede tansiyonumu ölçen ebe son adet tarihime göre bir hafta fazla diyordu doktora göre şimdi aynı diyorlar bende dr un usde söyledğinin söylüyordum ama en son ikiside aynı haftaları söylemişti 3 şubatta gidicem bakalım ne diycek...
cerencim iyi olur inş tatlım yaaa...ilk bakışta iyi bir teklif gibi gözüküyor ama ben tam anlamadığım için bu işlerden yorum yapamıyorum derinlemesine...bebeğinin şansına inş iyi olur herşey...:87:günaydın canım, teşekkür ederiz..
günaydınn blue can..
kızlar bu aralar sizlerden uzak kaldım buğünde yoğunum ama bi haberim var,işten ayrılıyorum doğumdan sonra ayrılacaktım sırf doğum parasını alabilmek adına sabrediyordum ama patronum benim inanılmaz derecede yorgun gözüktüğümü ve dayanamadığımı düşünmüş bekleme saba tazminatınıda verelim doğum parası yerine işsizlik sigortandan yararlan her ay düzenli para al dedi doğumdan 6 ay sonra gel sana kapımız açık başka bi bölüm olur yine çalış dedi.. düşündüm taşındım araştırdım muhasebeciye sordum doğumdan sonra çıkışım verilirse yani rapor bittikten sonra hem rapor paramı hem işsizlik paramı alabilecem ayrıca tazminatımı benim için daha ii olcağını düşündüm.. ama buraya tamam dedim benim rapora kadar idare edin dicektim eşimde zaten 25 haftalıksın 1 ay ben yatırırım kendi işyerimden sonrada raporun bitince 1 ay daha çalışıyo gösterip çıkışını veririz en azından bebek 8-9 aylık olana kadar işsizlik parası alıcam ve bebeğimi büyütmüş olucam.. nasıl iyi düşünmüşmüyüm..burası çıkarmasa ben çıksam tazminatımdan olucam doğum sonrası zaten bebeğimi 1 yaşına kadar büyütmek istiyordum sonrasıda nasip kısmet demi ama eğer kısmetimde varsa çalışırım.. çook konuşmuşum özür dilerimm iştee böyle canlar..
cerencim iyi olur inş tatlım yaaa...ilk bakışta iyi bir teklif gibi gözüküyor ama ben tam anlamadığım için bu işlerden yorum yapamıyorum derinlemesine...bebeğinin şansına inş iyi olur herşey...:87:
Semacan tatlım noldu?bir gelişme yok mu hala?
ya kızlar bu arada bişey soracağım..ben son iki haftama kadar aşırı şekilde ve büyük bir hızla kilo aldım..ama son iki haftadır tartıya kal geldi sanki,1 gr bile almadım,halbuki asıl kilo alınacak döneme girdim..benim gibi hızlı gidip sonra yavaşlayan var mı,bendemi bi anormallik var,eller mersine ,ben tersine..
kızlarrrr izinden rapordan falan bahsetmişsinizz vallaaa gün geçtikçe benim dee kafamı kurcalıyorr 32. haftada çalışabilir izni alıcam sanırımm doğumdan 3 hafta öncesine kadar çalışmak istiyorumm amaa becerebilirmiyim acepp:26:
cerencim hakkında hayırlısı olsun en başta patronuna teşekkür etmelisin bence ılımlı yaklaşmış doğumdan 6 ay sonrsı çağırmış yine ben bizim patronun bana böyle bir teklifle geleceğini hiç düşünemiyorum :) en azından iş garantisi vermiş sana daha benim patronum sormadı bile ne yapacaksın çalışacakmısın gibilerinden benden gidebildiğim yere kadar gideyim sonra yasal izin süremi kullanayım eğer alabilirsem 1-2 ay ücretsiz izin alayım ve bebeğim en azından 5 aylık olana kadar evimde olayım istiyorum ama bena ücretsiz izin vereceklerini zannetmiyorum 16 hafta bittimi gel der eminim bebek doğmadan bende kararımı veremiyorum belki onun kokusunu duyunca çalışmaktan vazgeçerim :) hakkında hayırlısı seninde canım en azından işsizlik parası alacaksın benim öyle bir şansımda yokgünaydın canım, teşekkür ederiz..
günaydınn blue can..
neden olmasın saglıklı oldunuz sürece ne kadar hareket o kadar iyi...ben bu yıl çalışmıcam dedim evde kaldım çok zor ..zaten yaz sıcaklarına denk gelmiyor,kış çıkmış oluyor zor olmaz her halde..ama tabi herşey nasip hayırlısı olsunda ...
cerencim hakkında hayırlısı olsun en başta patronuna teşekkür etmelisin bence ılımlı yaklaşmış doğumdan 6 ay sonrsı çağırmış yine ben bizim patronun bana böyle bir teklifle geleceğini hiç düşünemiyorum :) en azından iş garantisi vermiş sana daha benim patronum sormadı bile ne yapacaksın çalışacakmısın gibilerinden benden gidebildiğim yere kadar gideyim sonra yasal izin süremi kullanayım eğer alabilirsem 1-2 ay ücretsiz izin alayım ve bebeğim en azından 5 aylık olana kadar evimde olayım istiyorum ama bena ücretsiz izin vereceklerini zannetmiyorum 16 hafta bittimi gel der eminim bebek doğmadan bende kararımı veremiyorum belki onun kokusunu duyunca çalışmaktan vazgeçerim :) hakkında hayırlısı seninde canım en azından işsizlik parası alacaksın benim öyle bir şansımda yok
günaydın kızlar...bence mantıklı bir karar..madem geri dönüş kapınıda açık bırakmış patronun,bebişin 1 yaşına gelince yeniden sahalara dönersin..bebekler annelerine muhtaçtır..benimde 32.haftam 1 nisanda dolucak,doğumdan sonra işe dönmeyeceğim zaten.patronda mart 15 gönderelim seni,senelik iznini kullandıralım,yanmasın dedi,canıma minnet oldu..sende senelik iznini kullansan + rapor alsan 32 haftana kadar?
cerencim iyi olur inş tatlım yaaa...ilk bakışta iyi bir teklif gibi gözüküyor ama ben tam anlamadığım için bu işlerden yorum yapamıyorum derinlemesine...bebeğinin şansına inş iyi olur herşey...:87:
Semacan tatlım noldu?bir gelişme yok mu hala?
GÜNAYDIINN
öncelikle hayırlısı olsun diyelim
patronuna teşk.mü etsek ne yapsak bilmem
benimde sanırım bugün son günüm olabilir
32.haftamzıa yasal süremize 6 hafta var ay sonuna 1 hafta kaldı
toplamda 5 haftamız kalıyor30 gün üzeinden düşünsek
başka bir yere gir çık yapılıcaksın bu sgk tarafından kabul edilecekmi
bunu araştır öyle çıkışını al
ben patronumdan rica edicem benim yasal süreme kadar sgk lı göstersin primi ben kendim onlara ödiyeyim
çok az zaman kaldı gir çık sorun olur 1 ay yüzünden bu hakkımız yanmasın yazık
valllaa şimdiden su koyvermeye başladımm her akşammm belimin ağrısıylaa uyuyamıyorumm çokk yoruluyorum sanırımmm ee artıkk göbek de iyice büyüdü 2 ay sonra kendimi düşünemiyorumm
ben inanlımaz enerji doluyum..dün halıyı sildim perdelerin kanatlarını söktüm yıkadım hastaydım yeni iyileştim evde kayınvalidemler vardı o baktı giti arkasında tüm evi yıkadım desem olcak mikrop olmasın diye ..kendime inanamıyorum ..birde düşük yaşamış biri olmama ragmen..ama kendime kızıyorum tabi şimdi şimdi...iş yaptıgım için kaç kere hamile olcam hiç nazlanmıyorum..çevremde bakıyorum da ne nazlanan kişi çok hiç bir sıkıntııs olmamasına ragmen...gerçi kocamın hakkını yiyemem nazlanmama izin vermeden her şey yapar,getiri önüme ama ne bileyim..sanırım tek pişmanlığım hamileliğimde bu olucak :) gerçi her şey yolunda olsunda böle pişmanlıktan sorun olmaz....
canımmm yaa senn bursadaydınn nerelrdeee çalışıyosunn sen bakimmm özell sektör muhasabee bürosu falan mıı eğer öyleyse gerçektenn izin almak problem olabilir
kızlarrrr izinden rapordan falan bahsetmişsinizz vallaaa gün geçtikçe benim dee kafamı kurcalıyorr 32. haftada çalışabilir izni alıcam sanırımm doğumdan 3 hafta öncesine kadar çalışmak istiyorumm amaa becerebilirmiyim acepp:26:
bir şey sorucam burd abir arkadaş vardı benim gibi adını BADE koyacaktı kimdi ki?????? hala kızıma isim bulmadım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?