2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım evet kesinlikle açlıktan... neden genelde sabah bulantılarıından şikayetçi bütün kadınlar çünkü gece içimizde hiç bişi kalmıyoo... benim doktorum yanında çubuk karaker galeta falan bulundur aç kalmaa demişti bi kaç sitede okudum bulantıların en büyük çözümü az yeyip sık yemekk tatlımm haydi geçmiş olsun...

muhabbet sevdam canım arkadaşım daha pek belli değil galiba iyice belli oldumu inanamıyorum.
allahtan umudunu sakın kesme.rabbim yine yaşatsın kucağına alırsın inş. bebeğini.

MuabbetSevdam canım hayırlısı Kısmet hepimiz için bunlar kısmet aslında. İnşallah en kısa zmanda sağlıkla bebişine kavuşursun canım

r

müebbetsevdam canim çok üzüldüm, Allahım yardımcın olsun umarım allahım tekrar saglikli bir bebek verir kucagina.

Günaydın kızlar
hepinize çok teşekkür ederim. inşallah hayırlısı neyse o olur... şimdi çıkıyoruz kan vermeye gidiyoruz inşallah mutlu sonuç alırız. Kendinize iyi bakın Allaha emanetsiniz...

teşekkürler evet çok bulantı yaşayanlar sabah yataktan kalkarken çubuk kraker yesin gibi bişeyler okumuştum bende sanki..

haklısın galiba dayanmaya çalışayım

gunaydın kızlar...hepınıze hayırlı cumalar...

günaydın, hayırlı cumalar..

Günaydın kızlar
hepinize çok teşekkür ederim. inşallah hayırlısı neyse o olur... şimdi çıkıyoruz kan vermeye gidiyoruz inşallah mutlu sonuç alırız. Kendinize iyi bakın Allaha emanetsiniz...

Umarım herşey gönlünüzce olur, hayırlı haberlerle dönersiniz.. Rabbim hayırlısını versin sizede bizlerede inşallah..:teselli:

bi ara hafifliyo bi ara başlıyo bide benim ortam farklı duruma göre değişiyo ben dişçideyim hastalrın aletleri falan bazen onlar bile mahfediyo beni

bi ara hafifliyo bi ara başlıyo bide benim ortam farklı duruma göre değişiyo ben dişçideyim hastalrın aletleri falan bazen onlar bile mahfediyo beni

anladımm işin zor o zaman baya bu dönemde, cihaz temizliklerini falan sen yapıyosan bide Allah yardımcın olsun..

anladımm işin zor o zaman baya bu dönemde, cihaz temizliklerini falan sen yapıyosan bide Allah yardımcın olsun..

amin cnm
ben diş hastanesindeeyim alet temizliklerini yapan var ama onları gördükçe yeri geliyo dr yadım ediyoruz kan görüyoruz bilmem ne işte ya iğrenç midem kaldırmıyo

slm kızlarrr ben biraz önce biii sürü kan verip geldim dr gebelik paketi adı altında bütüün testleri istedi ayrıca beta hcg saat 2 gibi alcam sonuçlarımı ayyy tam 6 tüp kan aldılar yaa dedimki hemşireye ayy kansız kalcam dedim güldü kadıncagız.şimdide saglık ocagına gidicem proluton depot umu yaptırmaya ayy bugün delik deşik oldum hee

anlıyorum sen anlatırken bile benim içim tuhaf oldu.. :teselli:

o yüzden rapor almak istiyorum sırf bilgisayar başı olsa işim ve bu iğrenç şeyleri görmesem sorun değil ama ilerde lazım olursa diyorum bide offff napcam ya

bana yapmadılar test falan ya niyekiii

günaydın kızlar
bende 6+2 oldum bugün allhın izniyle
siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…