2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aral; zonox ne güzel uyumuşsunuz öyle
sonlara doğru daha da uyku hali yapacak sanırım bize hamilelik

ceren çok güzel olmuş böylesi daha iyi ; hem ssk ile de çok uğraşmadan paranı alıp çocuğunu
evinde büyüteceksin ...
patronun ne kadar mantıklı bir yol önermiş ...

[/B][/B] canım geçmiş olsun .. üşüttün belki de ...
Allahım isterse oluyor işte ... ne kadarlık evliydin cnm
kızlarrr tchibodan çok güzel saten pamuk karışımı bir pijama takımı aldımm tavsi.ye ederim 27 tl
canım hoşgeldinnn .. hep çok kaliteli ürünleri arada bende bişeyler alıyorum oradan ...senin pijama hamile pijaması mı .. resim koyma ihtimalin varmı?

resmi koydum canım ben hastanede falanda giyerim diye düşünüp aldım bedenleri var zaten çokta şık durdu denedim fiyatıda iyi

Nevraa, Yorgunluk beni ne hale getirmiş anladım. eee bebişler doğunca bu günlerimizi mumla arar olucaz. sen nasılsın minik kızın ayağıyla tekmesini tattırmış annesine

kdilara, aldıkların çok güzel. güle güle kullanın elbiseler minik kızına büyük değil mi genellikle büyük beden almayın ilersi içindiyorlar, çünkü ilerde kilosu boyu vs.. gibi nedenlerden dolayı olmayabiliyormuş. bir de mevsimsel hesabın tutmamasıda elbiselerin giyilmemesine neden oluyormuş

teşekkürler canım elbiseler küçük ama resimde büyük çıkıyo bende anlamadım 6-9,3-6 ay arası alıyorum çünkü çok fazla giyemicek hemen büyücek :) mevsimler benimde aklıma takılıyo ama ne çok ince aldım nede çok kalın öle ara mevsim bişeyler işte

Blue bana selam vermiştin ya öğlen ben bilgisayarın başında diildim kusuruma bakma sakın Küsme bana tamam mı:))

teşekkür ederiz canım evet kız annesiyim kız annesi olunca böle kokoş olunuyo işte napalım boynerde bebek kıyafetlerinde indirim var bi bakın derim:81:

Sorma yaa herkes bana da aynı şeyi söylüyo,senin kızın kokoş olcak diyolar buradakileri görseler :)).Tavsiyen için teşekkürler .

teşekür ederiz canımm bakalım ne kadar giyebiecekler alıp alıp duruyoruz ama

Valla o kısmı bi muamma canım inşallah aldıklarımızı giyebilirler. Bide hepsi iricene olursa elimizde patlama olasılıkları var tabi mevsimini tutturupta giydirebilirsen ne ala.....

Sorma yaa herkes bana da aynı şeyi söylüyo,senin kızın kokoş olcak diyolar buradakileri görseler :)).Tavsiyen için teşekkürler .
napalım heves ediyyoruz işteee
Valla o kısmı bi muamma canım inşallah aldıklarımızı giyebilirler. Bide hepsi iricene olursa elimizde patlama olasılıkları var tabi mevsimini tutturupta giydirebilirsen ne ala.....

ya sorma valla olurda 4 kilo falan doğarsa bütün masralara yazık olacak off off napalım artık dua edelim inş giyebilirler

sorma cnm yaaa : )) zıplattı beni uykudan .. demekki bizimkiler o kadarda minik değiller artık ... 8. 9. ayda artık nasıl olurlar bilemem

günaydın kızlar hepinize kolay gelsin.Allah meleklrinize ve size sağlık,sıhhat versin.
ysh anadoluda doğum yapıcaktın değilmi oranın ücretlerini biliyomusun?

büyük bir ihtimimalle orda doğum yapıcam 300 diye duymuştum bir komşumdan ama tamda bilmiyorum sormadım dr a henüz.ayrıca doğum doktoru varmış sürekli doğuma giren ruhnaz hanım öyle söylemişti ama eşimin tanıdığı biri var o ayarlayabilrse ruhnaz hanımın girmesini isitiyorum bakalım hayırlısı.sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…