oyy oyy ne güzel ciciler bunlar böyle cnm. hepsi çok güzel. kot elbiseye bayıldım
güzel günlerde kullanın inş.
canım geçmiş olsun .. üşüttün belki de ...Selam Kızlar, geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir.
Ben bugün çok kötüyüm, sırtımın sağ tarafında inanılmaz bir ağrı var nefesimi kesiyor10 gün oldu başlayalı sanki yel girmiş gibi bir ağrı sıcak koyunca biraz iyi ama yinede beni çok zorluyor.Bugün daha da ilerledi sanki.Sizlerde de aynı sorunu yaşayan var mı?
Allahım isterse oluyor işte ... ne kadarlık evliydin cnmprolaktinim çok yüksekti ve yumurtalıklarımda sorun vardı..evlenmeden önce öğrendim,hatta evlenmeyi düşünmüyordum.eşim evlilik teklifi ettiğinde ona bu durumdan bahsettim,çünkü herkes çocuk sahibi olmak ister,kimsenin benim yüzümden bu güzellikten mahrum olmasını istemedim.Eşim 'ben seninle çocuk sahibi olmak için evlenmiyorum'dedibuna rağmen baya direttim,sonunda kısmet oldu.Hiç tedavi olmadan hamile olduğumu öğrendim bana göre eşimin kalbinin temizliğine Rabbimin hediyesi..
canım hoşgeldinnn .. hep çok kaliteli ürünleri arada bende bişeyler alıyorum oradan ...senin pijama hamile pijaması mı .. resim koyma ihtimalin varmı?kızlarrr tchibodan çok güzel saten pamuk karışımı bir pijama takımı aldımm tavsi.ye ederim 27 tl
Aral; zonox ne güzel uyumuşsunuz öyle
sonlara doğru daha da uyku hali yapacak sanırım bize hamilelik
ceren çok güzel olmuş böylesi daha iyi ; hem ssk ile de çok uğraşmadan paranı alıp çocuğunu
evinde büyüteceksin ...
patronun ne kadar mantıklı bir yol önermiş ...
[/B][/B]
canım geçmiş olsun .. üşüttün belki de ...
Allahım isterse oluyor işte ... ne kadarlık evliydin cnm
canım hoşgeldinnn .. hep çok kaliteli ürünleri arada bende bişeyler alıyorum oradan ...senin pijama hamile pijaması mı .. resim koyma ihtimalin varmı?
canım naber nasılsın? ciciler almaya başladın mı
magnezyum eksikliği olabilir. yatış pozisyonuda çok önemli. kesinlikle sırt üstü yatma
yeni gördüm .. çok güzelmiş ...
bebişin cicileri de süperrrr
Nevraa, Yorgunluk beni ne hale getirmiş anladım. eee bebişler doğunca bu günlerimizi mumla arar olucaz. sen nasılsın minik kızın ayağıyla tekmesini tattırmış annesine
kdilara, aldıkların çok güzel. güle güle kullanınelbiseler minik kızına büyük değil mi genellikle büyük beden almayın ilersi içindiyorlar, çünkü ilerde kilosu boyu vs.. gibi nedenlerden dolayı olmayabiliyormuş. bir de mevsimsel hesabın tutmamasıda elbiselerin giyilmemesine neden oluyormuş
Aldıkların çok güzel, sende benim gibi kız annesi olacaksın demekki,çok güzel
Kdilara cicilerin çok şeker kızın güle güle giysin....
teşekkür ederiz canım evet kız annesiyim kız annesi olunca böle kokoş olunuyo işte napalım boynerde bebek kıyafetlerinde indirim var bi bakın derim:81:
teşekür ederiz canımm bakalım ne kadar giyebiecekler alıp alıp duruyoruz ama
küser miyim duncanım...aşkolsun sanaBlue bana selam vermiştin ya öğlen ben bilgisayarın başında diildim kusuruma bakma sakınKüsme bana tamam mı:))
Sorma yaa herkes bana da aynı şeyi söylüyo,senin kızın kokoş olcak diyolar buradakileri görseler :)).Tavsiyen için teşekkürler .
Valla o kısmı bi muamma canım inşallah aldıklarımızı giyebilirler. Bide hepsi iricene olursa elimizde patlama olasılıkları var tabi mevsimini tutturupta giydirebilirsen ne ala.....
Nevraa, Yorgunluk beni ne hale getirmiş anladım. eee bebişler doğunca bu günlerimizi mumla arar olucaz. sen nasılsın minik kızın ayağıyla tekmesini tattırmış annesine
kdilara, aldıkların çok güzel. güle güle kullanınelbiseler minik kızına büyük değil mi genellikle büyük beden almayın ilersi içindiyorlar, çünkü ilerde kilosu boyu vs.. gibi nedenlerden dolayı olmayabiliyormuş. bir de mevsimsel hesabın tutmamasıda elbiselerin giyilmemesine neden oluyormuş
küser miyim duncanım...aşkolsun sananeredeydin bu saatlere kadar peki?
günaydın kızlar hepinize kolay gelsin.Allah meleklrinize ve size sağlık,sıhhat versin.
ysh anadoluda doğum yapıcaktın değilmi oranın ücretlerini biliyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?