boş boş dolandım diyorsun yani...içerdeydim canım tvnin başında orda burda işte... Ayıp bana diilmi ama
kızlarrr şu jelli doğum hakkında ne düşünüyorsunuz yada böyle birşey duydunuzmu duymadıysanız kısaca özetliyim,bir jell çıkmış geçen haberlerde izledim muğlada bir kadın doğum yapmış ve ne sancı çekmiş nede dikiş atılmış kadına bu jelin kayganlaştırıcı özelliği ve ağrı kesici özelliği varmış sanırım kayganlaştırmayı sağladığı içinde yırtılma olmuyormuş eczanelerde bulunabiliyomuş 200 tl araştırdım adıda dianatal
bencede öle ayın 4ünde şeker yüklemem yapılacak ozaman drye sorucam bakalım ne diyuecekboş boş dolandım diyorsun yani...çok iyi etmişsin..ben de dün geceden uykusuzum...eşim gelsin inş,yemek yeyip sızacağım...sanırım...osmanı seyeredebilcem mi,ondan bile emin değilim...:26:
ben duymuştum dilara...bence süper kolaylık..
kızlarrr şu jelli doğum hakkında ne düşünüyorsunuz yada böyle birşey duydunuzmu duymadıysanız kısaca özetliyim,bir jell çıkmış geçen haberlerde izledim muğlada bir kadın doğum yapmış ve ne sancı çekmiş nede dikiş atılmış kadına bu jelin kayganlaştırıcı özelliği ve ağrı kesici özelliği varmış sanırım kayganlaştırmayı sağladığı içinde yırtılma olmuyormuş eczanelerde bulunabiliyomuş 200 tl araştırdım adıda dianatal
bence epidural doğumdan daha güzel .. doktora sormak lazım .. olacaksa önceden almalı çünkü ....
bide kesinkes normal doğum yapacaksa insan almalı ..
benim heralde sezaryan olacak tüpbebek diye
o belli olmaz canım ya bizim bi akrabamız vardıoda tüp bebek yaptı ama normal doğurdu hemde ikizi olduinş normal olur seninkide ben normal istiyorum inş herhangi bir problem çıkmazsa birde kızalrrr buhar makinesi aldınızmı ben karar veremedim alıp almamaya
inşallah canım yaaa ...en sağlıklısı normal doğum zaten ...
bu arada hayırlı olsun 7. aya girmişsin bugün yeni gördüm
ben bi aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum şu jeli iyi bi araştırmak lazım
güle güle giysin o halde canımteşekkürler canım elbiseler küçük ama resimde büyük çıkıyo bende anlamadım 6-9,3-6 ay arası alıyorum çünkü çok fazla giyemicek hemen büyücek :) mevsimler benimde aklıma takılıyo ama ne çok ince aldım nede çok kalın öle ara mevsim bişeyler işte
maşallah canım benim. hareketli olcak senin kızsorma cnm yaaa : )) zıplattı beni uykudan .. demekki bizimkiler o kadarda minik değiller artık ... 8. 9. ayda artık nasıl olurlar bilemem
kdilara ben de duydum o jeli. doktoruma sorup almayı düşünüyorum. ben kısmetse n.doğum istiyorum doktorum eğer açılman olursa yaparız dedi. açılmam olursa alırım. ama şimdiden alıp masraf yapmıcamkızlarrr şu jelli doğum hakkında ne düşünüyorsunuz yada böyle birşey duydunuzmu duymadıysanız kısaca özetliyim,bir jell çıkmış geçen haberlerde izledim muğlada bir kadın doğum yapmış ve ne sancı çekmiş nede dikiş atılmış kadına bu jelin kayganlaştırıcı özelliği ve ağrı kesici özelliği varmış sanırım kayganlaştırmayı sağladığı içinde yırtılma olmuyormuş eczanelerde bulunabiliyomuş 200 tl araştırdım adıda dianatal
güle güle giysin o halde canım
maşallah canım benim. hareketli olcak senin kız
kdilara ben de duydum o jeli. doktoruma sorup almayı düşünüyorum. ben kısmetse n.doğum istiyorum doktorum eğer açılman olursa yaparız dedi. açılmam olursa alırım. ama şimdiden alıp masraf yapmıcam
kızlar göbeğim acıyo. sol tarafım kalbimin altı ağrıyo sanki göbeğim patlıyormuş gibi ağrım var. offf acaba korkmalı mıyım
en güzeli normal ben 4 ünde drye gidicem ozaan sorucam bakalım ne dicek
şimdi haberlerde izledim ... aklınızdA bulunsun herkesin
Aile hekimiyiz diye eve sağlık ekibi geliyormuş ... tetanoz aşını vuruyoruz diye ...
aşı yerine uyuşturucu yapıyorlarmış ... bayılnca evi soyuyorlarmış ...
Bir kadına yapmışlar.. Allah korusun .. kimseye kapı açmamak lazım ...
canım ben herzaman siteye giremiyorum dr ne diyo bana özlden yazarmısın??
şimdi haberlerde izledim ... aklınızdA bulunsun herkesin
Aile hekimiyiz diye eve sağlık ekibi geliyormuş ... tetanoz aşını vuruyoruz diye ...
aşı yerine uyuşturucu yapıyorlarmış ... bayılnca evi soyuyorlarmış ...
Bir kadına yapmışlar.. Allah korusun .. kimseye kapı açmamak lazım ...
bencekorkmamalısın çünkü bendede oluyo ara sıra heralde hamileleiğin gwetirdiği bir durum bazende sanki kalbime bıcak saplıyolarmış gibi hissediyorum nefes almamda zorlaştı zor şey hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?