2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr şu jelli doğum hakkında ne düşünüyorsunuz yada böyle birşey duydunuzmu duymadıysanız kısaca özetliyim,bir jell çıkmış geçen haberlerde izledim muğlada bir kadın doğum yapmış ve ne sancı çekmiş nede dikiş atılmış kadına bu jelin kayganlaştırıcı özelliği ve ağrı kesici özelliği varmış sanırım kayganlaştırmayı sağladığı içinde yırtılma olmuyormuş eczanelerde bulunabiliyomuş 200 tl araştırdım adıda dianatal

içerdeydim canım tvnin başında orda burda işte... Ayıp bana diilmi ama
boş boş dolandım diyorsun yani... çok iyi etmişsin..ben de dün geceden uykusuzum...eşim gelsin inş,yemek yeyip sızacağım...sanırım...osmanı seyeredebilcem mi,ondan bile emin değilim...:26:

ben duymuştum dilara...bence süper kolaylık..

bencede öle ayın 4ünde şeker yüklemem yapılacak ozaman drye sorucam bakalım ne diyuecek

bence epidural doğumdan daha güzel .. doktora sormak lazım .. olacaksa önceden almalı çünkü ....
bide kesinkes normal doğum yapacaksa insan almalı ..
benim heralde sezaryan olacak tüpbebek diye

slm kızlar iyi akşamlar herkese valla şu jel işe yarıyosa cidden iyi bişey

bence epidural doğumdan daha güzel .. doktora sormak lazım .. olacaksa önceden almalı çünkü ....
bide kesinkes normal doğum yapacaksa insan almalı ..
benim heralde sezaryan olacak tüpbebek diye

o belli olmaz canım ya bizim bi akrabamız vardıoda tüp bebek yaptı ama normal doğurdu hemde ikizi oldu inş normal olur seninkide ben normal istiyorum inş herhangi bir problem çıkmazsa birde kızalrrr buhar makinesi aldınızmı ben karar veremedim alıp almamaya

inşallah canım yaaa ...en sağlıklısı normal doğum zaten ...
bu arada hayırlı olsun 7. aya girmişsin bugün yeni gördüm

ben bi aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum şu jeli iyi bi araştırmak lazım

güle güle giysin o halde canım
sorma cnm yaaa : )) zıplattı beni uykudan .. demekki bizimkiler o kadarda minik değiller artık ... 8. 9. ayda artık nasıl olurlar bilemem
maşallah canım benim. hareketli olcak senin kız
kdilara ben de duydum o jeli. doktoruma sorup almayı düşünüyorum. ben kısmetse n.doğum istiyorum doktorum eğer açılman olursa yaparız dedi. açılmam olursa alırım. ama şimdiden alıp masraf yapmıcam

kızlar göbeğim acıyo. sol tarafım kalbimin altı ağrıyo sanki göbeğim patlıyormuş gibi ağrım var. offf acaba korkmalı mıyım

şimdi haberlerde izledim ... aklınızdA bulunsun herkesin
Aile hekimiyiz diye eve sağlık ekibi geliyormuş ... tetanoz aşını vuruyoruz diye ...

aşı yerine uyuşturucu yapıyorlarmış ... bayılnca evi soyuyorlarmış ...
Bir kadına yapmışlar.. Allah korusun .. kimseye kapı açmamak lazım ...

bencekorkmamalısın çünkü bendede oluyo ara sıra heralde hamileleiğin gwetirdiği bir durum bazende sanki kalbime bıcak saplıyolarmış gibi hissediyorum nefes almamda zorlaştı zor şey hamilelik

ayyyy Allah korusun ben tanımadığım kimseye kapıyı açmıyorum devir kötü valla nineler bile bu işlere başlamış kimseye güvenmemek lazım

bencede çok dikkat etmek lazımm

bencekorkmamalısın çünkü bendede oluyo ara sıra heralde hamileleiğin gwetirdiği bir durum bazende sanki kalbime bıcak saplıyolarmış gibi hissediyorum nefes almamda zorlaştı zor şey hamilelik

çok acıyo uff bebeğe bişey olmasında ağrısın:26:

cnım, sen hakan beye gidiyordun değil mi?
sana soluna yat diyor mu?
benim doktorum cevahir hnm öyle bişey demedi. 1 ay sonra görüşürüz ded sadece

iyi akşamlar kızlar. 100 lük şeker yüklemem var inşallah yüksek çıkmaz. ailede de şeker var korkuyorum. diyet yada ilaca başlayabılır eğer yuksek çıkarsa inşallah gerek kalmaz.

mrb her zaman giremiorm ben 23 haftalıgım artık dısarıdan belli oluyo bebişin tekmeleri babası bi sevio onu ayacıklarını nasıl bi duygumuş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…