2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok acıyo uff bebeğe bişey olmasında ağrısın:26:

cnım, sen hakan beye gidiyordun değil mi?
sana soluna yat diyor mu?
benim doktorum cevahir hnm öyle bişey demedi. 1 ay sonra görüşürüz ded sadece

canım ben detaylı ultrsaon için falan gitmiştim hakan beye normalde drum şule hanım valla bana nasıl yatacağım konusunda herhangi bişey söylemedi bu gidişimde sorucam herşeyi işte bakalım neler dicek umarım şeker yüklememdede sorun çıkmazda ice bi rahat nefes alırım bu arada şeker yüklemesinden sonra yapılacak herhangi bir test varmı yoksa bu sonmu

ben de bilemiyorum ama bu son olsun istiyorum ya sıkıldım test test test. bu arada detaylıya başka giremicek miyiz acaba

ben de bilemiyorum ama bu son olsun istiyorum ya sıkıldım test test test. bu arada detaylıya başka giremicek miyiz acaba

bilmem heralde 1 kere giriliyo bu arada senin drunda medipoldemi hiç duymamıştım ismini bide senin drnin ultrason cihazı renkl,mi

kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temiz şeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza

benim doğumum düne kadar belli değildi tam doğum zamanında eşimin askerde,benimde memlekette olma ihtimalim vardı ama dün itibariyle eşimin askerlikten muaf olduğunu öğrendik ve büyük ihtimalle anadolu hastanesi canım zaten doğru düzgün başka hastane yok.hakkımızda hayırlısı olsun

Canım ben şeker yüklememi geçen hafta yaptırdım ve evvet bu son artık testler bitti 32. haftadan sonra sanırım düzenli nts ye bağlanmamız gerekecek onuda doktor soyler sanırım hastanenın yolunu bundan sonra daha cok tutacaz

anam iyki söyledin ben sazan gibi atlardım heralde bunda öyle tip yok diye düşünürdüm kesin.Allah korusun

kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temiz şeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza
maşallah darısı bize valla

ayy oh ne güzel valla bitsin bu testler kan aldırmaktan illallah geldi bana zaten iğneden korkuyorummm

Kızlar hepinize merhabaa..Bugün baya misafirim vardı giremedim siteye..Yeni gelenler hoşgelmişlerrr..

bilmem heralde 1 kere giriliyo bu arada senin drunda medipoldemi hiç duymamıştım ismini bide senin drnin ultrason cihazı renkl,mi
evet medipolde cevahir tekcan. benimkinin usg cihazı renkli ve 3 d değil siyah beyaz eski bişey

maşallah canım. darısı başıma inşallah

merhaba kızlarr
bu forum ççok hızlı ılerlıyo ben pek yetışewmıyorum genelde arada gırıp okuyorum bende 25 haftalık hamişim kızım olcak ınşallah bizim bugun kontrolumuz vardı bebışım 810 gram olmuş bende 8 kılo almışımkımılerınız merak etmış şu jel olayını bende merak edıp sordum doktoruma ozel muayaneye gıdıyorum doktorum ıyı ılgılı bı doktor elımde bu jelden var dedı gosterdı eğitimini aldık ddedı dah ahıç doğum yaptırmadım bunla dedı bı yan etkısı yok dedı bu arada 2 tup var bırını ılk sancınla gıdınce uyguluyolarmış ıkıncıde doğum başlayınca tek sorun çok kayganlaştıryomuş yanı bebğı çok dıkkatlı tutun demışler doğduğuu anda bıde ben ınşallah epıduralle normal doğum ıstıyorum doktorum senın zaten sancın olmuycak epıdural sancına bı yararı olmaz dedı.bıde ben kesılıp dıkılmıycek dıye de ıstıyodum o da bıraz kışısıne gore değışıyo dedı senın etın sıksa gergınse ve açılmassa mecburen kesılır dedı ıstersen uygulayalım dedı ama bende hıç uygulayan olmadığı ıçın cesaret edemedım şımdılık bı duşunıyım dedım sızede soylıyım dedım yıne tabı kendı doktorlarınızada sorun

kızlar tchibo.com.tr de hamile ve emzirme pijamalrı indirime girmiş çok ucuz bakmak isterseniz...

iyi akşamlar kızlar
gemişi okudum geldim bugün giremedim eşim aldı laptopu.(sıkıntıdan patladım tabi.)
kdilara çok güzel canım ciciler güle güle kullansın kızçen
aralcım üzülme canım şekerli şeyleri azalt biraz.hamurişi falan yeme dikkat er kendine.
bende epidural sezeryan istiyorum bakalım kızmet tabi.
dr browns biberon aldım 240 ml geniş ağızlıklı.konuştuğum tecrübeli annelerin söylemleriyle.tanıdığım kişiler kullanıyor ve çokk memnunlar.
nuk alıyordumya 3 lü vazgeçtim onlardan.
benimde göbeğimde ağrı oluyor zman zaman sonra geçiyor.
sizler nasılsınız?

sağol sedacım artık dikkat edicem ama insan üzülüyor yinede bebeğim etkilenmesinde allah korusun onu ben diyete razıyım o ağrılar bende de oluyor rahim byümesindendşr takılma canım

hoşgeldin sedacım bende anca kaptım leptopu eşimden.aaa yeter artık sıra bende dedimm.gene kadınlar kulubumu dedi ona bile öğrettiğime sevindimbakalım bize ne diyecekler seker hakkında.umarım bizimde sonuçlar ii gelir....

kızlar bebeksepetinde chicco lite way top puset indirime girmiş 200 lira..Hepsiburadada ve mağazalarda 330 a satılıyo ..Ben yaza alıcaktım ama bu indirimi kaçırmaya içim el vermedi..Eşim indirim manyağı oldun diyo:))) İşte link ama sadece pembesi var kız annelerinee yani:))
Chicco Lite Way Top Puset - Pembe | Pusetler | Chicco | Bebek Sepeti | Bebeğinizi Şımartan Ürünler | Oto Koltuğu Ana Kucağı | Bebek Arabaları | Mama Sandalyesi ve Yürüteç | Tekstil ve Aksesuar | Oyuncak ve Kitap | Sağlık ve Hijyen | Beslenme ve Emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…