çok acıyo uff bebeğe bişey olmasında ağrısın:26:
cnım, sen hakan beye gidiyordun değil mi?
sana soluna yat diyor mu?
benim doktorum cevahir hnm öyle bişey demedi. 1 ay sonra görüşürüz ded sadece
canım ben detaylı ultrsaon için falan gitmiştim hakan beye normalde drum şule hanım valla bana nasıl yatacağım konusunda herhangi bişey söylemedi bu gidişimde sorucam herşeyi işte bakalım neler dicek umarım şeker yüklememdede sorun çıkmazda ice bi rahat nefes alırım bu arada şeker yüklemesinden sonra yapılacak herhangi bir test varmı yoksa bu sonmu
ben de bilemiyorum ama bu son olsun istiyorum yasıkıldım test test test. bu arada detaylıya başka giremicek miyiz acaba
büyük bir ihtimimalle orda doğum yapıcam 300 diye duymuştum bir komşumdan ama tamda bilmiyorum sormadım dr a henüz.ayrıca doğum doktoru varmış sürekli doğuma giren ruhnaz hanım öyle söylemişti ama eşimin tanıdığı biri var o ayarlayabilrse ruhnaz hanımın girmesini isitiyorum bakalım hayırlısı.sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun???
canım ben detaylı ultrsaon için falan gitmiştim hakan beye normalde drum şule hanım valla bana nasıl yatacağım konusunda herhangi bişey söylemedi bu gidişimde sorucam herşeyi işte bakalım neler dicek umarım şeker yüklememdede sorun çıkmazda ice bi rahat nefes alırım bu arada şeker yüklemesinden sonra yapılacak herhangi bir test varmı yoksa bu sonmu
şimdi haberlerde izledim ... aklınızdA bulunsun herkesin
Aile hekimiyiz diye eve sağlık ekibi geliyormuş ... tetanoz aşını vuruyoruz diye ...
aşı yerine uyuşturucu yapıyorlarmış ... bayılnca evi soyuyorlarmış ...
Bir kadına yapmışlar.. Allah korusun .. kimseye kapı açmamak lazım ...
kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temizşeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza
Canım ben şeker yüklememi geçen hafta yaptırdım ve evvet bu son artık testler bitti 32. haftadan sonra sanırım düzenli nts ye bağlanmamız gerekecek onuda doktor soyler sanırım hastanenın yolunu bundan sonra daha cok tutacaz
evet medipolde cevahir tekcan. benimkinin usg cihazı renkli ve 3 d değilbilmem heralde 1 kere giriliyo bu arada senin drunda medipoldemi hiç duymamıştım ismini bide senin drnin ultrason cihazı renkl,mi
kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temizşeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza
evet medipolde cevahir tekcan. benimkinin usg cihazı renkli ve 3 d değilsiyah beyaz eski bişey
maşallah canım. darısı başıma inşallah
sağol sedacım artık dikkat edicem ama insan üzülüyor yinede bebeğim etkilenmesinde allah korusun onu ben diyete razıyım o ağrılar bende de oluyor rahim byümesindendşr takılma canımiyi akşamlar kızlar
gemişi okudum geldim bugün giremedim eşim aldı laptopu.(sıkıntıdan patladım tabi.)
kdilara çok güzel canım ciciler güle güle kullansın kızçen
aralcım üzülme canım şekerli şeyleri azalt biraz.hamurişi falan yeme dikkat er kendine.
bende epidural sezeryan istiyorum bakalım kızmet tabi.
dr browns biberon aldım 240 ml geniş ağızlıklı.konuştuğum tecrübeli annelerin söylemleriyle.tanıdığım kişiler kullanıyor ve çokk memnunlar.
nuk alıyordumya 3 lü vazgeçtim onlardan.
benimde göbeğimde ağrı oluyor zman zaman sonra geçiyor.
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?