2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten baya uygunmuş genelde 300 tl.nin üzerinde ama tek renk olması bozuyo işi.

Bebek arabaları Unkapanı yer altında uygun oluyomuş,bende fiyatlarını bilmiyorum gidip bakmadım daha,ama piyasaya göre daha iyi diyolar .

merhaba anneler ve bebişleri 2 gündür giremiyorum eşim mülakata gitmişti bende arkadaşlarda kaldım.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.

canım bebek daha büyüdüğünde kullanılabilir gibime geliyor.
ilk aylar için değil sanki...

l
bizz uzun araştırmalar sonucu bu arabayı almaya karar vermiştik..izmirde dorumda gezerken en çok gördüğüm araba buydu ve üşenmeden herkese tek tek sordum mennunmusnuz diye hepsi çok mennuzu dediler ve bir çok kişi çok pahalı araba alıp buna dönüş yapmışlar...ben arabayı kulandım kullanışlı çok paraya gerek yok diye düşünüm buna karar verdik hatta bugun joker mazgasında baktım zam gelmiş...yanlız bu pembe rengin ayak korumalığı yok direk renklerine göre özel yapmışlar...ama yinede fiyat uygun 319 lira etiket fiyatı vardı...benim kızım olacagı için sorun deil ama gönlüm krmızısında kaldı benim...GÜZEL ARABA...

öğret canım benim ya...çok tez canlıyım ben ..hiperaktivide var her şey koşuyorum :)

maclerin marka yada bebeconforttan hiç bir farkı yok canım benim ....karar sizin tabi...

araba konusunu çok didikliyorum.. maxi cosi veya cybex leri beğeniyorum ancak onlarda çok pahalı... travel sistem olmalı mı ondan da kararsızım.. çok para vercem yaa çocuk hiç binmezse... ooooffff ne zor bir konu bu.. kendi arabamızı alırken bilee bu kadar düşünkmemiştik

vallah biz 1200 liraya kadar gözden çıkarmıştık eşimle...sonra düşündüm arabayı kaç kere kulancam ..haftada bir kere koaföre gitsem ,bir kaç kere eve yakın olan markete gitsesonuçtam ..eşimlede hafta sonu dışarı çıksak, denize giderken alsak araba yine sayısı çok az..ki biz inanılmaz gezen bir çiftiz ona ragmen her gün saatlerce sürmücem ki bu arabayı yok şöle yok böle olsun diye diretiyoruz...yine kötü araba almıyoruz bizce en mantıklı olan ve cogunlugun seçimine kulak vermeye karar verdik..
annemler alacaklar zaten arabayı onlara model ismi verdim alıcaklar...

evet aslında öyle ama, en bebekken bu tarz bişey rahat olmaz gibi geliyor.. o yüzden kafam karışıyor.. oooofff. :)

bende çokk araştırıyorum istanbuldada bakıcam ama bebeişim doğduktan sonra almaya karar verdik sanrım.
kafam çok karışıyor beğeniyorum bi sorun çıkıyor her bebek aynı değil kimi rahat ediyo kimi hiç sevmiyo.
bende ana kucağı(oto koltuğu)alıyorum peg perego çok güzel ve kaliteli.oto koltuğunun en güvenli adresi.alıyımda kurtulayım yoksa çok düşünüyorum.
kzıım doğunca biraz zaman geçsin sonra bakıcaz.

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:

bu oto koltuğu ana kucağını bebek arabasına monte etmek gerektiğini düşündüğümden (yazın sürekli gezicem diye düşünüyoruım sanırım kızımla ee bebekkende ana kucağındq rahat eder :)) mecburen travel sistem alıcam.. bir taraftanda acava travel sistem gerçtekten gerekl mi bilmiyorum, yani illa ana kucağını monte etmsem direk bebişi arabaya yatırsam ne fark eder ki, yanişey gibi düşünüyorum ana kucağında uyurken onu arabadan alıp direk kendi arabasına hiç rahatsız etmeden koyarız gibi geliyor.. ama belki de hiç gerek yok bilmiyorum ki :))

Tüm Mayıs annelerine merhabalar.. Ben de Mayıs annesi olucam inşaallah Allah nasip ederse ve belli bir süreden beri forumu takip ediyorum ama yetişmek oldukça zor..
Bu arada epeyce de bilgi aldım hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
Bu arada bir video izledim ve sizinle paylaşmak istedim. Bakalım bizim bebişler de bu kadar hareketli olacak mı.. :)

Baby Wants to Be Born - MSN Video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…