kızlar bebeksepetinde chicco lite way top puset indirime girmiş 200 lira..Hepsiburadada ve mağazalarda 330 a satılıyo ..Ben yaza alıcaktım ama bu indirimi kaçırmaya içim el vermedi..Eşim indirim manyağı oldun diyo:))) İşte link ama sadece pembesi var kız annelerinee yani:))
Chicco Lite Way Top Puset - Pembe | Pusetler | Chicco | Bebek Sepeti | Bebeğinizi Şımartan Ürünler | Oto Koltuğu Ana Kucağı | Bebek Arabaları | Mama Sandalyesi ve Yürüteç | Tekstil ve Aksesuar | Oyuncak ve Kitap | Sağlık ve Hijyen | Beslenme ve Emzir
kızlar bebeksepetinde chicco lite way top puset indirime girmiş 200 lira..Hepsiburadada ve mağazalarda 330 a satılıyo ..Ben yaza alıcaktım ama bu indirimi kaçırmaya içim el vermedi..Eşim indirim manyağı oldun diyo:))) İşte link ama sadece pembesi var kız annelerinee yani:))
Chicco Lite Way Top Puset - Pembe | Pusetler | Chicco | Bebek Sepeti | Bebeğinizi Şımartan Ürünler | Oto Koltuğu Ana Kucağı | Bebek Arabaları | Mama Sandalyesi ve Yürüteç | Tekstil ve Aksesuar | Oyuncak ve Kitap | Sağlık ve Hijyen | Beslenme ve Emzir
Bu arabanın ön tekerlerkleri çok küçük görünüyor.. çok sarsar ve dengeli olmaz gibi geliyor..:44::44:
yaaaa yaparkenn ben deee çokk enerjiii dolu oluyorummm cumartesileriiii kalkıp dört dörtlük kahvaltı hazırlayıpp eviii dip köşeee temizleyipp öğleden sonra daa çarşı pazar gezippp gece deee belim karınımm ağrıyıncaaaa çokkk pişmann oluyorummm çokkkk.... kocişlere gelinceeee evet sağolsunlarrr çokk anlayışlılarr amaaa gene deee hertürlü nazı yapmak lazımm benceee bennn çokk güzelll sızlanıyorummm bakk sanaa birazz öğretebilirimm
mide bulantım geri döndü
mide bulantım geri döndü
son 3 aya girdik diye yeniden mi başlıyor yoksa...bugun için geçicidir bellki canım ...
maclerin marka yada bebeconforttan hiç bir farkı yok canım benim ....karar sizin tabi...
mide bulantım geri döndü
araba konusunu çok didikliyorum.. maxi cosi veya cybex leri beğeniyorum ancak onlarda çok pahalı... travel sistem olmalı mı ondan da kararsızım.. çok para vercem yaa çocuk hiç binmezse... ooooffff ne zor bir konu bu.. kendi arabamızı alırken bilee bu kadar düşünkmemiştik
vallah biz 1200 liraya kadar gözden çıkarmıştık eşimle...sonra düşündüm arabayı kaç kere kulancam ..haftada bir kere koaföre gitsem ,bir kaç kere eve yakın olan markete gitsesonuçtam ..eşimlede hafta sonu dışarı çıksak, denize giderken alsak araba yine sayısı çok az..ki biz inanılmaz gezen bir çiftiz ona ragmen her gün saatlerce sürmücem ki bu arabayı yok şöle yok böle olsun diye diretiyoruz...yine kötü araba almıyoruz bizce en mantıklı olan ve cogunlugun seçimine kulak vermeye karar verdik..
annemler alacaklar zaten arabayı onlara model ismi verdim alıcaklar...
evet aslında öyle ama, en bebekken bu tarz bişey rahat olmaz gibi geliyor.. o yüzden kafam karışıyor.. oooofff. :)
bende çokk araştırıyorum istanbuldada bakıcam ama bebeişim doğduktan sonra almaya karar verdik sanrım.
kafam çok karışıyor beğeniyorum bi sorun çıkıyor her bebek aynı değil kimi rahat ediyo kimi hiç sevmiyo.
bende ana kucağı(oto koltuğu)alıyorum peg perego çok güzel ve kaliteli.oto koltuğunun en güvenli adresi.alıyımda kurtulayım yoksa çok düşünüyorum.
kzıım doğunca biraz zaman geçsin sonra bakıcaz.
Uploaded with ImageShack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?