2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cnm, hoşgeldin. Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın inş.

videoya baktım şimdi bu gerçekmi ya

maclerin marka yada bebeconforttan hiç bir farkı yok canım benim ....karar sizin tabi...

sana katılıyorum serap.bende bu arabayı kullanıp memnun kalmayan birtek allahın kulu tanımıyorum ve evet mclaren yada bebeconfortla aynı özeliklerde..bu araba normal bir baston puset değil.tam yatar yani doğumdan itibaren kullanılıyor..almak isteyenler kaçırmasın..

merhaba anneler ve bebişleri 2 gündür giremiyorum eşim mülakata gitmişti bende arkadaşlarda kaldım.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kazanır eşin sonuçlar nezaman belli oacak..

ay inanmıyorum yani bir bu eksikti türkiyede yapılmayan oda olmuş tabi bizde hemen atlıyoruz açıyoruz kapıları allah korusun valla

benim yarın misafirim var zaracım hazırlık yaptım mutfaktan biraz önce çıktım yatmadanda bi uğruyum dedim topiğe

oldu ben çıktım yorulmuşum heryerim tutuldu bide bunun yarını var allahtan misafirim 3 kişi çok yorucu oluyor yoksa bu ara çok misafir geldi çok yoruldum tek başınada oluncada herşey sana bakıyor zor birde kızımın bu ara huysuzluğu üstünde beni çok üzüyor kış geldi eve kapandık sıkıldıkça benim üstüme geliyor seneye anaokuluna başlasaydı oda rahat edecek bende...

ayy bende artık misafir deyince 2 kere düşünüyorum valla hiç eski performansım yok.sende yorma kendini artık bizim kusurumuzamı bakacakalr bu arada benim kızda kudurdu bugünlerde seneye bizde göndereceğiz anaokuluna inşşallah. bebişlerimizde yaşıt demek aynı hastanede aynı zamanda doğururmuşuz senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…