kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temizşeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza
Tüm Mayıs annelerine merhabalar.. Ben de Mayıs annesi olucam inşaallah Allah nasip ederse ve belli bir süreden beri forumu takip ediyorum ama yetişmek oldukça zor..
Bu arada epeyce de bilgi aldım hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
Bu arada bir video izledim ve sizinle paylaşmak istedim. Bakalım bizim bebişler de bu kadar hareketli olacak mı.. :)
Baby Wants to Be Born - MSN Video
maclerin marka yada bebeconforttan hiç bir farkı yok canım benim ....karar sizin tabi...
tatlım gözün aydındarısı bizlerin başına inş.
rapunzel gelmiş hoşgelmiiişşş:81: :87:
gene uyku tutmadısabah iş var..off..nolcam ben bölee
sabahları erken kalkıyorsun bide. ahh cnm valla uyumaya çalış. gündüzleri zorlanmıyormusun?
gündüzleri değilde sabah uyanırken çok zor oluyosütümü içtim belki işe yarar..iyi geceler canım..:79:
merhaba anneler ve bebişleri 2 gündür giremiyorum eşim mülakata gitmişti bende arkadaşlarda kaldım.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temizşeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza
şimdi haberlerde izledim ... aklınızdA bulunsun herkesin
Aile hekimiyiz diye eve sağlık ekibi geliyormuş ... tetanoz aşını vuruyoruz diye ...
aşı yerine uyuşturucu yapıyorlarmış ... bayılnca evi soyuyorlarmış ...
Bir kadına yapmışlar.. Allah korusun .. kimseye kapı açmamak lazım ...
kızlar bu saatte niye uyumadınız bakiim?
benim yarın misafirim var zaracım hazırlık yaptım mutfaktan biraz önce çıktım yatmadanda bi uğruyum dedim topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?