günaydıınnnnn :92::92::92:günaydın sevgili anneler ve tatlı bebekleri...........
GÜNAYDINNNNgünaydın kızlar mutlu bir gün geçirmek dileğiyle...
Selam Arkadaşlar,
Sizleri uzun zamandan beri takip ediyor ama yazmıyordum açıkçası. Neyse, unnado sitesinden, funnababy ürünlerinden bahsediyordunuz arada. Unnado'da funnababy Polar battaniye takım ve battaniyelerde indirim var bugün. İlginizi çekiyorsa tükenmeden alın. Keyifli ve sağlıklı olsun kalan süremiz de. Hepinize sevgiler.
GÜNAYDINNNN
teşk.ler nasılsın
ne zaman bırakıyosun işi
Günaydınnnnnn Tombik Göbekliler :)
Dün akşamdan beri kasıklarımda ağrılar olmaya başladı,sırtım geçti o başladıOfff dr. gitsem mi idrar yolları enfeksiyonu olabilirsin diyor burdakilerde Cuma zaten kontrolüm var ne dersiniz gitsem mi bugünde??
günaydıınnnnn :92::92::92:
nasılsın meloş-can nasıl
günaydın cerencim...günaydın kızlar mutlu bir gün geçirmek dileğiyle...
Günaydın
Herada :) bilgi için tşkler. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Blue-sky sanırım benim sezaryen olucak bebiş makat duruşta değişmiyor Benimde normal doğum fikrim artık değişmeye başladı.
Zonox göbek karın üzerindeki ağrılar bende de oluyor dra sormuştum (Plasentayla ilgili) o bölgedeki kan dolaşımı yoğunluğundan oluyor demişti bana. Birde bulantılar benimde dönmüştü 1 hafta sürdü şimdi iyiyim, tabiki bulantıları bazen tansiyonda yapabiliyor tansiyonumuda takip etmiştim sende de böyle bir durum varsa takip yap istersen için rahat etsin. yoksa bulantı ve çıkarmalar olabilir demişti drum.
Acil durum için bebişe birşeyler aldım ama eksikler var kendime henüz birşey almadım 7.ayın ortalarına geleyim diye bekliyorum canım.
günaydınnnnn herkese
mutlu sabahlar çalışanlara stressiz bir gün diliyorummm
Günaydın kızlar
Bugün kalktım baktım karnım biraz daha büyümüş,ilk defa bu kadar net gördüm büyüdüğünğ tepe yukarı çıkmaya başladı iyice:89:
günaydın anneler ve bebekleri :)
nasılsınız ; kızlar dün akşam benim kasıklarım çok sancıdı bilmem neden 15 dakikada bir idrarım çok sıkıştırdı sanki uzun süre tutmuşum gibi ayrıca kızım dün akşam çok hareketliydi uzun süre hareket etti acaba ondanmı kasıklarıma ağrı vurdu eşim biraz yağlarla masaj yaptı ama banamısın demedi neyseki uyuyunca geçmiş normalde de çok sık tuvalete çıkıyordum fakat şu 2 gündür neredeyse yarım saatte bir çıkar oldum 1 bardak suyu içmeye korkuyorum son aylarda ne yapıcaz bilmem Allah yardım etsin hepimize benim gibi olan varmı ? Bu arada rapunzel sevindim canım sonuçların temiz çıkmış bakalım bende pazar günü yaptırıcam dün bi ara okuduğumda hava temizleme cihazından bahsediliyordu sanırım bugün unnadoda satışa sunulmuş hemde epey indirimde ve birde funnababy'nin polar battaniye takımıda var satışta alsakmı acaba ? fikirlerinizi yazarsınız arkadaşlarım
günaydınnnnn herkese
mutlu sabahlar çalışanlara stressiz bir gün diliyorummm
günaydın anneler ve bebekleri :)
nasılsınız ; kızlar dün akşam benim kasıklarım çok sancıdı bilmem neden 15 dakikada bir idrarım çok sıkıştırdı sanki uzun süre tutmuşum gibi ayrıca kızım dün akşam çok hareketliydi uzun süre hareket etti acaba ondanmı kasıklarıma ağrı vurdu eşim biraz yağlarla masaj yaptı ama banamısın demedi neyseki uyuyunca geçmiş normalde de çok sık tuvalete çıkıyordum fakat şu 2 gündür neredeyse yarım saatte bir çıkar oldum 1 bardak suyu içmeye korkuyorum son aylarda ne yapıcaz bilmem Allah yardım etsin hepimize benim gibi olan varmı ? Bu arada rapunzel sevindim canım sonuçların temiz çıkmış bakalım bende pazar günü yaptırıcam dün bi ara okuduğumda hava temizleme cihazından bahsediliyordu sanırım bugün unnadoda satışa sunulmuş hemde epey indirimde ve birde funnababy'nin polar battaniye takımıda var satışta alsakmı acaba ? fikirlerinizi yazarsınız arkadaşlarım
rucan navyperi Tito semaysem CerenliYagmur dafnetugba zhr84 blue_sky
günaydın hamişlerrrr
hşg rapucum..nbr canım?
canım bende anne ve bebek kitabı var onda okumuştum son 3 aya girildiğinde başlarmış yalancı sancılar korkulacak bişey yoktur bence bebeğin hareketinden kaynaklandı o baksana seninde aynı benim gibi hareketliymiş okadar çok idararım geldiki eşim artık şakamı yapıosun hayatım dedi ama ızdırabım vardı düğşündümde son zamanlarda yer daralacak bebeklerimiz büyüyecek ve daha çok sancı girecek bize sen doktora çıkacakmışsın canım banada haber edersen sevinirim msj da atsan olurCnm aynı durumları yaşamışızaynen bende çok sık wc gittim ve çok hareketliydi..Anlamadım ama Dr'a gitmekde fayda var sanırım benimde Cuma günü şeker yüklemem var..
geçmiş olsun canım.. ama bence bi idrar tahlili yapotırmanda fayda var ayrıca sen yinede bol su iç mutlaka bi enfeksiyon varsa atarsın .. benimde kalçama krap giriyor ölücektim yatakta dönemedim :18:gece çok kötüydüm.. unnadoya bakayım şimdi güzelse alalım bi tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?