2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Arkadaşlar,

Sizleri uzun zamandan beri takip ediyor ama yazmıyordum açıkçası. Neyse, unnado sitesinden, funnababy ürünlerinden bahsediyordunuz arada. Unnado'da funnababy Polar battaniye takım ve battaniyelerde indirim var bugün. İlginizi çekiyorsa tükenmeden alın. Keyifli ve sağlıklı olsun kalan süremiz de. Hepinize sevgiler.

günaydın kızlar mutlu bir gün geçirmek dileğiyle...
GÜNAYDINNNN
teşk.ler nasılsın
ne zaman bırakıyosun işi

selam
günaydın
teşkler bilgi için

Günaydın

Herada :) bilgi için tşkler. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Blue-sky sanırım benim sezaryen olucak bebiş makat duruşta değişmiyor Benimde normal doğum fikrim artık değişmeye başladı.

Zonox göbek karın üzerindeki ağrılar bende de oluyor dra sormuştum (Plasentayla ilgili) o bölgedeki kan dolaşımı yoğunluğundan oluyor demişti bana. Birde bulantılar benimde dönmüştü 1 hafta sürdü şimdi iyiyim, tabiki bulantıları bazen tansiyonda yapabiliyor tansiyonumuda takip etmiştim sende de böyle bir durum varsa takip yap istersen için rahat etsin. yoksa bulantı ve çıkarmalar olabilir demişti drum.
Acil durum için bebişe birşeyler aldım ama eksikler var kendime henüz birşey almadım 7.ayın ortalarına geleyim diye bekliyorum canım.

Günaydın kızlar

Bugün kalktım baktım karnım biraz daha büyümüş,ilk defa bu kadar net gördüm büyüdüğünğ tepe yukarı çıkmaya başladı iyice:89:

GÜNAYDINNNN
teşk.ler nasılsın
ne zaman bırakıyosun işi

günaydın canım, ilan verildi eleman aranıyor yerime biri geldiği gün bırakırım.. sanırım 1 hafta 10 gün daha burdayım şimdi tek derdim bir bilgisayar temin etmek..

sen nasılsın canım ay sonuna kadar ordamısın?

Günaydınnnnnn Tombik Göbekliler :)

Dün akşamdan beri kasıklarımda ağrılar olmaya başladı,sırtım geçti o başladı Offf dr. gitsem mi idrar yolları enfeksiyonu olabilirsin diyor burdakilerde Cuma zaten kontrolüm var ne dersiniz gitsem mi bugünde??

günaydın anneler ve bebekleri :)
nasılsınız ; kızlar dün akşam benim kasıklarım çok sancıdı bilmem neden 15 dakikada bir idrarım çok sıkıştırdı sanki uzun süre tutmuşum gibi ayrıca kızım dün akşam çok hareketliydi uzun süre hareket etti acaba ondanmı kasıklarıma ağrı vurdu eşim biraz yağlarla masaj yaptı ama banamısın demedi neyseki uyuyunca geçmiş normalde de çok sık tuvalete çıkıyordum fakat şu 2 gündür neredeyse yarım saatte bir çıkar oldum 1 bardak suyu içmeye korkuyorum son aylarda ne yapıcaz bilmem Allah yardım etsin hepimize benim gibi olan varmı ? Bu arada rapunzel sevindim canım sonuçların temiz çıkmış bakalım bende pazar günü yaptırıcam dün bi ara okuduğumda hava temizleme cihazından bahsediliyordu sanırım bugün unnadoda satışa sunulmuş hemde epey indirimde ve birde funnababy'nin polar battaniye takımıda var satışta alsakmı acaba ? fikirlerinizi yazarsınız arkadaşlarım

canım zaten buğün çarşamba bence git 2 gün erken gitmiş olursun bi tahlil yapar için rahat eder enfeksiyon varsa fazla ilerlememiş olur bence çünkü gerçekten zor geçiyor.. bende yarın kontrole gidicem cumada şeker yükleme ve diğer tahlillerimi yaptıracam inş.

günaydıınnnnn :92::92::92:
nasılsın meloş-can nasıl

günaydın şeker...iyiyiz teyzesi çok şükür...siz nasılsınız bakalım?

günaydın kızlar mutlu bir gün geçirmek dileğiyle...
günaydın cerencim...

Baharnaz canım,walla ben sezaryen diyorum ama nasip neyse öyle olacak...doğum bu belli olmaz gibi geliyor bana..Bebeğimiz ve biz nasıl sağlıklı olacaksak öyle olsun inş...

günaydınnnnn herkese

mutlu sabahlar çalışanlara stressiz bir gün diliyorummm

günaydın ...

Günaydın kızlar

Bugün kalktım baktım karnım biraz daha büyümüş,ilk defa bu kadar net gördüm büyüdüğünğ tepe yukarı çıkmaya başladı iyice:89:

günaydııııınnn....

geçmiş olsun canım.. ama bence bi idrar tahlili yapotırmanda fayda var ayrıca sen yinede bol su iç mutlaka bi enfeksiyon varsa atarsın .. benimde kalçama krap giriyor ölücektim yatakta dönemedim :18: gece çok kötüydüm.. unnadoya bakayım şimdi güzelse alalım bi tane..

Cuma günü nihayet puslu Ankaradan kurtulup İstanbul'a gidiyorum. Uçak bileti aldımda sonradan kafama dank etti,ya almazlarsa diye rapor neyimde almadım bi yerden. Havaylu şirketi 28 e kadar rapor istemiyor ama donusum 29 a denk gelicek önümü bi şalla kapatırım diyorum umarım kalmam bavullarla havaalanında

Cnm aynı durumları yaşamışız aynen bende çok sık wc gittim ve çok hareketliydi..Anlamadım ama Dr'a gitmekde fayda var sanırım benimde Cuma günü şeker yüklemem var..

Cnm aynı durumları yaşamışız aynen bende çok sık wc gittim ve çok hareketliydi..Anlamadım ama Dr'a gitmekde fayda var sanırım benimde Cuma günü şeker yüklemem var..
canım bende anne ve bebek kitabı var onda okumuştum son 3 aya girildiğinde başlarmış yalancı sancılar korkulacak bişey yoktur bence bebeğin hareketinden kaynaklandı o baksana seninde aynı benim gibi hareketliymiş okadar çok idararım geldiki eşim artık şakamı yapıosun hayatım dedi ama ızdırabım vardı düğşündümde son zamanlarda yer daralacak bebeklerimiz büyüyecek ve daha çok sancı girecek bize sen doktora çıkacakmışsın canım banada haber edersen sevinirim msj da atsan olur

tatlım çok sağol artık başladı ağrılarımız desene cerencim sen magnezyum içiyormusun bak ben 2-3 haftadır ihmal ettim bu akşam unutmazsam başlayayım yine onun faydası oluyor çok ağrılara şekerim unnado daki takım hoşuma gitti ama sizlerde bakın bakalım haberleşelim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…