teşekkür ederim canım benim öyle zormuş ki anlatamam hele birde aylarca süren kist tedavisinden sonra olduysa... ne diyelim Rabbim daha iyisini bilir diyip sakinleşiyoruz. Bunda da vardır bi hayır. inşallah söylediğin gibi bu acımı unutturacak bir bebek en kısa zamanda nasip eder Allahım...
Günaydın kızlar
hepinize çok teşekkür ederim. inşallah hayırlısı neyse o olur... şimdi çıkıyoruz kan vermeye gidiyoruz inşallah mutlu sonuç alırız. Kendinize iyi bakın Allaha emanetsiniz...
gunaydın kızlar...hepınıze hayırlı cumalar...
günaydınnnnnn kızlarrrrr mükemmelll bir bursa sabahından selamlarrr..... bugünnn ben doktoraa gidicemmm vee büyük ihtimalle bebişiminn kalp atışlarını duycammmm... vee anneme kavuşucam vee kuaföre ve düğünee ohhh.... iznimi de koparttım erken çıkıcammm:)))) çokkk heyecanlıyımmm çokkkk....
MuabbetSevdam canım hayırlısı Kısmet hepimiz için bunlar kısmet aslında. İnşallah en kısa zmanda sağlıkla bebişine kavuşursun canım
Zonnetje saol düşündüğün için tansiyonum bir çıkıyor bi iniyor bakalım perşembe yine dra gidicem ne diycek
dün diyetisyende idim listemi aldım ona göre beslenicem belki bu hafta iyi çıkar ölçümler.
Baharnaz canim, Daha evvel varmiydi canim tansiyon problemin? Yoksa simdi hamileliginlemi ortaya cikti? Bendede bas donmeleri oluyor, tansiyondan supeleniyorumda biraz.. Haftaya sali doktorumda randevum var genel bi muayene yapicak, kilo tansiyon vs. Bakalim neler dicek. Aslinda bende simdiden tuzsuz yemeye gayret etmek istiyorum ama cok zor...zaten henuz hicbirsey tat vermiyor bana bu aralar..biraz grip oldum gibi sanki, bol limonlu yesil cay iciyorum ama bakalim atlaticam insallah.
Sen kac haftalik oldun bu arada? cetvelin yok sanirim hatirimda tutamadim.
arkadaslar kesenizi gördüğünüz zaman çapı ne kadardı usg görüntünüzde yazar çapı.
ne kadar büyüklükteydi ve kaçıncı haftada gördünüz çok merak ediyorum
selam kızlarrrrrr. 10 gün işten izin aldım evdeyim ve bugün 11.30 da kalktım. bulantım çok az. demek ki iş günleri 7.30 da kalkmamında etkisi vardı bulantımdakaydirigubbakcemile2 siz de durumlar nasıl
selam kızlarrrrrr. 10 gün işten izin aldım evdeyim ve bugün 11.30 da kalktım. bulantım çok az. demek ki iş günleri 7.30 da kalkmamında etkisi vardı bulantımdakaydirigubbakcemile2 siz de durumlar nasıl
canım saglık ocagına kayıt yaptırdınmı gebeyim die hastanede yapmasalarda artık gebeleri saglık ocagı izledigi için onlarda yapabiliyo testleri ayrıca ben özele degil devlet hastanesine gidiyorum belki o yüzden olabilir özellerde paralı oldugu için bu tahliller ondan yapılmamış olabilir canım ne biliyim aklıma gelen sebepler bunlardı belkide bende sorun falan sezdiyse dr ondanda yapmış olabilir dicem ama düşükle son bulan gebeligimdede yapmışlardı bi sürü test.bana yapmadılar test falan ya niyekiii
erkekmi yapıcak canım bunu karısınaKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdiu" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Cuma günüdeyiz Rabbim dualarımızı geri çevirmesin
sedasem cevap verdiğin için tesekkür ederim diğer arkadaslar da cvp yazarsa sevinirim
OOO super canim, birguzel dinlen artik su 10 gun. bak hemen farketmis bile mide bulantilarin. Eee evde dinlenmekle calismak arasinda cok fark var malesef...bende evde olmak isterdim..gerci sikayet etmemeliyim, part time calisiyorum sonucta:))
Westlife,
Keseyi bilmiyorum ama bebeği ve kalp atışını gördüğümde 6+3 günlüktü ve bebeğim 5.5 milimetre idi :)
7+4 te gittik canim biz ama USG ye gore 7+2 cikti, hem keseyi gorduk hemde kalp atislarini. Bebisimiz 11 mm di kalp atislarida 158:)))
çok iyi etmişsin...sen izin aldın,benim iznim bitti bugün...pztsi işbaşı hayırlısıyla...bakalım nasıl olacak...evdeki konforum olmayacak işyerinde...sen zorlanıyor muydun işyerinde zonox?bulantılarının azalmış olmasını uyandığın saate bağlamışsın...belki de saatle de alakası vardır..bende hiç alakalı değil.kusma saatlerim de birbirinde çok farklı...günde en az 1 kez mutlaka,sabah aç karnına ya da öğleden sonra veya akşam üzeri hiç farketmio...ben çok dinşendim sıra sende ...tadını çıkar....:içelim:
Yani bu kadar fark ediceni sanmıyodum ama cidden sabahın köründe uyanmak mide bulantısını azdırıomuş. bu arada dün bebeğimn kalbini gördümopuyorumnanaktan pıt pıt atıodu. birsürü test verdi dr.um 10 gün sonraya randevu aldım. bir de 5 hafta sonrası içinde 2 li test down sendromu için. sen naptın canım nasıl gidiyo :)
bu arada baya yeni arkadaş katılmış. selam dioz bi sen selamımızı gördünbilmiyorumkismile kutuplaşmamı var yoksakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?