Günaydınnnnnn Tombik Göbekliler :)
Dün akşamdan beri kasıklarımda ağrılar olmaya başladı,sırtım geçti o başladıOfff dr. gitsem mi idrar yolları enfeksiyonu olabilirsin diyor burdakilerde Cuma zaten kontrolüm var ne dersiniz gitsem mi bugünde??
hşg rapucum..nbr canım?
günaydın anneler ve bebekleri :)
nasılsınız ; kızlar dün akşam benim kasıklarım çok sancıdı bilmem neden 15 dakikada bir idrarım çok sıkıştırdı sanki uzun süre tutmuşum gibi ayrıca kızım dün akşam çok hareketliydi uzun süre hareket etti acaba ondanmı kasıklarıma ağrı vurdu eşim biraz yağlarla masaj yaptı ama banamısın demedi neyseki uyuyunca geçmiş normalde de çok sık tuvalete çıkıyordum fakat şu 2 gündür neredeyse yarım saatte bir çıkar oldum 1 bardak suyu içmeye korkuyorum son aylarda ne yapıcaz bilmem Allah yardım etsin hepimize benim gibi olan varmı ? Bu arada rapunzel sevindim canım sonuçların temiz çıkmış bakalım bende pazar günü yaptırıcam dün bi ara okuduğumda hava temizleme cihazından bahsediliyordu sanırım bugün unnadoda satışa sunulmuş hemde epey indirimde ve birde funnababy'nin polar battaniye takımıda var satışta alsakmı acaba ? fikirlerinizi yazarsınız arkadaşlarım
Cuma günü nihayet puslu Ankaradan kurtulup İstanbul'a gidiyorum. Uçak bileti aldımda sonradan kafama dank etti,ya almazlarsa diye rapor neyimde almadım bi yerden. Havaylu şirketi 28 e kadar rapor istemiyor ama donusum 29 a denk gelicek önümü bi şalla kapatırım diyorum umarım kalmam bavullarla havaalanında
günaydın tuğbacım
napsak yaa alsakmı??daha uyguna yada aynı fiyata bulunabilirmiki?:44:
hehe sen bana sormuşsun ben sana biz iyi unnadocu olduk çıktık :) dur bakalım kızlarda bi baksın onlar ne diyecek fiyat baktım bikaç internet sitesinden o takımlara unnado uygun gibi ama ne bileyim herşeyi özenipte almak doğrumu ben nevresim yakımı şimdilik almıcam canım çünkü beşiğinde 4-5 ay yatırmam hasır sepetinde yanımda yatırcam ilk bi kaç ay e sonrada kış gelecek zaten uyku seti mantıklı gibi birdahaki yaza alırım dedim nevresimi sen ne yaptın
iyi kuşum..unnadodadaki polar battaniye takımını alsammı die düşünüyorum :26:
ben de baktım...cici şeyler ..ama bende çok var battaniye takımı falan.almayacağım o yüzden...senin yoksa al bence..polarlar çok yumuşak oluyor...rahat...
geçmiş olsun canım. muhtemelen enf.dur. hemen hepimiz yaşadık..hem bugün hem cuma gtme tabiki..ya öne al randevunu ya cumaya kadar bekle..bu arada bol su içmeyi unutma
Öne almak gibi bi durum olmaz sanırım,o kadar yoğun biyerki cumaya bile 15 gün önceden randevu aldımbekliyim diyorum,ilerlerse giderim artık,bol suda içicem,wc'de çalışırım artık bugün o zmn :)) Bu arada bu unnoda'ya nasıl üye olunuyor davetiyeyle sanırım..
emin diilimanneannesi alma dior
tatlım çok sağol artık başladı ağrılarımız desene cerencim sen magnezyum içiyormusun bak ben 2-3 haftadır ihmal ettim bu akşam unutmazsam başlayayım yine onun faydası oluyor çok ağrılara şekerim unnado daki takım hoşuma gitti ama sizlerde bakın bakalım haberleşelim yine
en güzeli normal ben 4 ünde drye gidicem ozaan sorucam bakalım ne dicek
rucan navyperi Tito semaysem CerenliYagmur dafnetugba zhr84 blue_sky
günaydın hamişlerrrr
canım;ben magnezyumu daha 2 ya da 3 kez içtim hep ihmal ediyorum vitamini almıyorum alsamda 2-3 günde bir alıyorum faydası oluyormu bilmiyorum bir tek kan hapını hergün düzenli alıyorum.. yarın bakalım doktorum ne dicek bunun için kilomuda çok merak ediyorum:18::18::18::18: umarım uçmamışımdır, bebeğimide çook merak ediyorum bian önce yarın olsun istiyorum..
unnado daki polar battaniye benim çok hoşuma gitti kızlar herkes baksın fikirlerinizi bekliyorum..
neden?...................:44:
o dikiyor bi yandan..gerek yok dior..
e haklı kadın...o kadar uğraşacak...sen dışardan aldıklarını kullanacaksın...hiç adil değil...
GÜNAYDIINNNNN
cerenli
sende battaniyeye para verip dışardan alırsan sana artık bişey demem :86:
canımmm benim bizim burdaki klasik battaniye polar değil hani bi tanede öyle olsun diye dedim bu arada hazır battaniyelerimiz allahın izniyle işten ayrıldığımda göndericem:))) aldım ben bi tanede pembişli birde kalın ince değil onun için ince bitane şart .. onun için dedim canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?