2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım. muhtemelen enf.dur. hemen hepimiz yaşadık..hem bugün hem cuma gtme tabiki..ya öne al randevunu ya cumaya kadar bekle..bu arada bol su içmeyi unutma

günaydın tuğbacım
napsak yaa alsakmı??daha uyguna yada aynı fiyata bulunabilirmiki?:44:

günaydın canım..demek ankarayı bana bırakıp gidiyorsun bak iyi düşün karda var

günaydın tuğbacım
napsak yaa alsakmı??daha uyguna yada aynı fiyata bulunabilirmiki?:44:

hehe sen bana sormuşsun ben sana biz iyi unnadocu olduk çıktık :) dur bakalım kızlarda bi baksın onlar ne diyecek fiyat baktım bikaç internet sitesinden o takımlara unnado uygun gibi ama ne bileyim herşeyi özenipte almak doğrumu ben nevresim yakımı şimdilik almıcam canım çünkü beşiğinde 4-5 ay yatırmam hasır sepetinde yanımda yatırcam ilk bi kaç ay e sonrada kış gelecek zaten uyku seti mantıklı gibi birdahaki yaza alırım dedim nevresimi sen ne yaptın

evet aynı durum bendede var..ilk 4-5 aynımda sepetinde yatacak..sonra odasına geçiricem..ben uyku seti almıcam nevresim takımı alıp yorganına geçiricem.pamuk yorganımız var biiizm

geçmiş olsun canım. muhtemelen enf.dur. hemen hepimiz yaşadık..hem bugün hem cuma gtme tabiki..ya öne al randevunu ya cumaya kadar bekle..bu arada bol su içmeyi unutma

Öne almak gibi bi durum olmaz sanırım,o kadar yoğun biyerki cumaya bile 15 gün önceden randevu aldım bekliyim diyorum,ilerlerse giderim artık,bol suda içicem,wc'de çalışırım artık bugün o zmn :)) Bu arada bu unnoda'ya nasıl üye olunuyor davetiyeyle sanırım..

hıhı..mail adresini yola özelden davetiye yollayım canım

canım;ben magnezyumu daha 2 ya da 3 kez içtim hep ihmal ediyorum vitamini almıyorum alsamda 2-3 günde bir alıyorum faydası oluyormu bilmiyorum bir tek kan hapını hergün düzenli alıyorum.. yarın bakalım doktorum ne dicek bunun için kilomuda çok merak ediyorum:18::18::18::18: umarım uçmamışımdır, bebeğimide çook merak ediyorum bian önce yarın olsun istiyorum..

unnado daki polar battaniye benim çok hoşuma gitti kızlar herkes baksın fikirlerinizi bekliyorum..

en güzeli normal ben 4 ünde drye gidicem ozaan sorucam bakalım ne dicek

Merhaba dilaracım seninle aynı haftadayız demekki bende 26+4 üm bugün benimde senin gibi kızım olucak bende şu jeli çok merak ettim ayın 5 inde benimde muayenem var bende bir sorayım bakalım

rucan navyperi Tito semaysem CerenliYagmur dafnetugba zhr84 blue_sky
günaydın hamişlerrrr

GÜNAYDIINNNNN

cerenli
sende battaniyeye para verip dışardan alırsan sana artık bişey demem :86:

e haklı kadın...o kadar uğraşacak...sen dışardan aldıklarını kullanacaksın...hiç adil değil...

sorma..gerek yok diyorum anlatamıyorum..çeyizimdede böle yaptı.tonla dantel ördü..o zamanda söledim anne ben dantel sevmiyorum yapma dedim dineltemedim sonuç? hazır örtüler kullanıyorum.danteller baza altlarında hurçlar içinde beklemede
ööle işte..senin yatak geldimi sahi :44:

GÜNAYDIINNNNN

cerenli
sende battaniyeye para verip dışardan alırsan sana artık bişey demem :86:

canımmm benim bizim burdaki klasik battaniye polar değil hani bi tanede öyle olsun diye dedim bu arada hazır battaniyelerimiz allahın izniyle işten ayrıldığımda göndericem:))) aldım ben bi tanede pembişli birde kalın ince değil onun için ince bitane şart .. onun için dedim canım benim..

ceren sen nerde çalışıyorsunki kuzum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…