2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kızlar bayadır giremiyorum siteye umarım herkes iyidir biz iyiyiz yarın doktora gidicem çok heyecanlıyımm kızımı göriceğim için

anneler kızlarını öyle alıştıkları çeyizler olmadan gönderince çıplak gönderdik sanıyorlar..yaw napsınlar...hep en iyisini yapmak istiyorlar bizim için..kıyamam ben onlara....
yatağım gelmedi henüz...az önce baktım sipariş ettiğim siteden faturası kesilmiş sevkiyata hazırmış...artık verseler kargoya çok sevineceğim yaaa48 saat oldu ....

anladımmm
istiyosan olabilir tabiii
kız seni allah iyiliğini versin ben battaniye için demedimm aşkolsuunn

bazı sitelerde yavaş işliyor malesef ya insan sinir oluyor bekle bekleee

herkese günaydın kızlar ben sizin kadar aktif yazamıyorum çalıştığım için arada girip okuyorum yazdıklarınızı su unnodo'dan banada davetiye gönderebilirmisiniz acaba?

Bu arada tuğbacım geçmiş olsun inşallah hemen gecer yaşamazsın aynı ağrıları canım benim

kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temiz şeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza

Maşallah rapunzel tatlım:))

Aramıza hoşgeldinnnnnn.....

herkese günaydın kızlar bayadır giremiyorum siteye umarım herkes iyidir biz iyiyiz yarın doktora gidicem çok heyecanlıyımm kızımı göriceğim için

hadi bakalım sağlıcakla gör bebşini inşallah bende merak ediyoyum kızımı...

tatlım sağol nasılsın senin facedeki kayıtlı mail adresine gönderdim davetiyeyi

CANLARIM GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:92::92:

Ben geldim ve her zamanki gibin birazdan gidicem Yarabbi sokaklarda doğurcam veledimi galiba Teyzeme gitcez annemle tam gezentiyim anam ben yerimde duramıyorum bu arada soğuk bir istanbul sabahı. Gerçi kar göremedik ama neyse.... kızımda anne hadi yürüde beni salla uyut diyo öpüyoruz kızımla siziiiii.............

gene gellll

günaydın canım hoşgeldin ve güle güle gez canım gez tadını çıkar az kaldı 10 gün sonra bende gezicem ama benim burda kimsemde yok gidecek arkadaş dan başka olsun bunada şükür..

Günaydın kızlaar hepinizeee
Bu arabanın ön tekerlerkleri çok küçük görünüyor.. çok sarsar ve dengeli olmaz gibi geliyor..:44::44:
Çoğunlukla ön tekerler öyle oluyo canım.Bu arabayı chicconun kendi mağazasında 330 a satıyolardı pahalı diye almadım ama çok rahattı sürüşü falan..Zaten ilk 2-3 ay ana kucağında dışarı çıkarırım nekadar konforlu olsada bebek arabasında taşımam

canım bebek daha büyüdüğünde kullanılabilir gibime geliyor.
ilk aylar için değil sanki...
Tatlım tam yatabilme pozisyonu var 0+ yazıyo üzerinde zaten ilk aylar ana kucağında taşırım..

Benimde aklımdaydı ama pahalı diye almadım az kullanıcam diye ..Şimdi 200 e görünce yan sanayi markalar bile 200 e satılıyo..Hemde ağırlığı 6.9 kg ..Taşımasıda kolay olmalı alıcağım arabanın...Ayak koruma neki yaa??Ben okadar didik didik etmedim zor beğenen biride değilim chicco kalitesi ve uygun fiyat olunca aldım hemen :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…