Kızlar
e bebek te nıke ayyakkabılar indirimde Nike Ayakkabı First Classic - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bunu çok beğendim alsammı acaba ya ufff ne görsem almak istiyorummmm
ceren sen nerde çalışıyorsunki kuzum :44:
herkese günaydın kızlar bayadır giremiyorum siteye umarım herkes iyidir biz iyiyiz yarın doktora gidicem çok heyecanlıyımm kızımı göriceğim için
sorma..gerek yok diyorum anlatamıyorum..çeyizimdede böle yaptı.tonla dantel ördü..o zamanda söledim anne ben dantel sevmiyorum yapma dedim dineltemedimsonuç? hazır örtüler kullanıyorum.danteller baza altlarında hurçlar içinde beklemede
ööle işte..senin yatak geldimi sahi :44:
canımmm benim bizim burdaki klasik battaniye polar değil hani bi tanede öyle olsun diye dedim bu arada hazır battaniyelerimiz allahın izniyle işten ayrıldığımda göndericem:))) aldım ben bi tanede pembişli birde kalın ince değil onun için ince bitane şart .. onun için dedim canım benim..
battaniye fabrikasındacanım belki duymuşsunuzdur markalarımızı; dormina,sieste, pandora reklam yaptık ben bebek battaniyemi aldımda klasik kalın ya bide ince alayım diyorum:)
anneler kızlarını öyle alıştıkları çeyizler olmadan gönderince çıplak gönderdik sanıyorlar..yaw napsınlar...hep en iyisini yapmak istiyorlar bizim için..kıyamam ben onlara....
yatağım gelmedi henüz...az önce baktım sipariş ettiğim siteden faturası kesilmiş sevkiyata hazırmış...artık verseler kargoya çok sevineceğim yaaa48 saat oldu ....
anladımmm
istiyosan olabilir tabiii
kız seni allah iyiliğini versin ben battaniye için demedimm aşkolsuunn
biliyorum canım demediğini sana aşk olsun öyle düşünme sakınnn...
kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temizşeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza
Tüm Mayıs annelerine merhabalar.. Ben de Mayıs annesi olucam inşaallah Allah nasip ederse ve belli bir süreden beri forumu takip ediyorum ama yetişmek oldukça zor..
Bu arada epeyce de bilgi aldım hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
Bu arada bir video izledim ve sizinle paylaşmak istedim. Bakalım bizim bebişler de bu kadar hareketli olacak mı.. :)
Baby Wants to Be Born - MSN Video
herkese günaydın kızlar bayadır giremiyorum siteye umarım herkes iyidir biz iyiyiz yarın doktora gidicem çok heyecanlıyımm kızımı göriceğim için
herkese günaydın kızlar ben sizin kadar aktif yazamıyorum çalıştığım için arada girip okuyorum yazdıklarınızı su unnodo'dan banada davetiye gönderebilirmisiniz acaba?
Bu arada tuğbacım geçmiş olsun inşallah hemen gecer yaşamazsın aynı ağrıları canım benim
CANLARIM GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:92::92:
Ben geldim ve her zamanki gibin birazdan gidicem Yarabbi sokaklarda doğurcam veledimi galibaTeyzeme gitcez annemle tam gezentiyim anam ben yerimde duramıyorum bu arada soğuk bir istanbul sabahı. Gerçi kar göremedik ama neyse.... kızımda anne hadi yürüde beni salla uyut diyo öpüyoruz kızımla siziiiii.............
pekala
nasıl istersen öyle olsun
ne zaman işi bırakıyosun
tatlım sağol nasılsın senin facedeki kayıtlı mail adresine gönderdim davetiyeyi
CANLARIM GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:92::92:
Ben geldim ve her zamanki gibin birazdan gidicem Yarabbi sokaklarda doğurcam veledimi galibaTeyzeme gitcez annemle tam gezentiyim anam ben yerimde duramıyorum bu arada soğuk bir istanbul sabahı. Gerçi kar göremedik ama neyse.... kızımda anne hadi yürüde beni salla uyut diyo öpüyoruz kızımla siziiiii.............
gene gellll
günaydın canım hoşgeldin ve güle gülegez canım gez tadını çıkar az kaldı 10 gün sonra bende gezicem ama benim burda kimsemde yok gidecek arkadaş dan başka olsun bunada şükür..
Çoğunlukla ön tekerler öyle oluyo canım.Bu arabayı chicconun kendi mağazasında 330 a satıyolardı pahalı diye almadım ama çok rahattı sürüşü falan..Zaten ilk 2-3 ay ana kucağında dışarı çıkarırım nekadar konforlu olsada bebek arabasında taşımamBu arabanın ön tekerlerkleri çok küçük görünüyor.. çok sarsar ve dengeli olmaz gibi geliyor..:44::44:
Tatlım tam yatabilme pozisyonu var 0+ yazıyo üzerinde zaten ilk aylar ana kucağında taşırım..canım bebek daha büyüdüğünde kullanılabilir gibime geliyor.
ilk aylar için değil sanki...
Benimde aklımdaydı ama pahalı diye almadım az kullanıcam diye ..Şimdi 200 e görünce yan sanayi markalar bile 200 e satılıyo..Hemde ağırlığı 6.9 kg ..Taşımasıda kolay olmalı alıcağım arabanın...Ayak koruma neki yaa??Ben okadar didik didik etmedim zor beğenen biride değilim chicco kalitesi ve uygun fiyat olunca aldım hemen :))l
bizz uzun araştırmalar sonucu bu arabayı almaya karar vermiştik..izmirde dorumda gezerken en çok gördüğüm araba buydu ve üşenmeden herkese tek tek sordum mennunmusnuz diye hepsi çok mennuzu dediler ve bir çok kişi çok pahalı araba alıp buna dönüş yapmışlar...ben arabayı kulandım kullanışlı çok paraya gerek yok diye düşünüm buna karar verdik hatta bugun joker mazgasında baktım zam gelmiş...yanlız bu pembe rengin ayak korumalığı yok direk renklerine göre özel yapmışlar...ama yinede fiyat uygun 319 lira etiket fiyatı vardı...benim kızım olacagı için sorun deil ama gönlüm krmızısında kaldı benim...GÜZEL ARABA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?