2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şubat 15 e kadar mı?hımmm...sonra nolcak ?

blue-can
şubat 15 den sonra 32.haftaya 3 hafta kalıyor
sonrasında şirketin durumuna göre belki uzatabilirler
olmazsa dr.dan rapor falan istiycem iş göremez raporu olurmu bilmiyorum ama başka şansım yok
3 hafta için bu hakkımı kaybetmek istemiyorumm

nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir....Biz de iyi sayılırız oğlumla dünün şokunu atlatmaya çalışıyoruz 50 lik şeker yüklememde şekerim yüksek çıktı cuma günü 100 lük yüklenecek ve onda da 2 değer yüksek çıkarsa diyet vs lere başlanıcak bunada şükür rabbim daha büyük sıkıntı vermesin inşallah ama insan işin içinde yavrusu olunca tedirgin olyor rabbim korusun tüm yavruları..

selam kızlar..nasılsınız bugün?bende de bi bacak ağrısı başladı kaç gündür,genelde gece oluyordu,artık gündüzleri de devam ediyor sonlara doğru ne olur bilemem.

Selamun Aleykum kuduruk hatunlar
Yine alısveriş yine ciciler konusulmus...
Cici alan anneler güzel gunlerde kullanın inşallah..
Hepiniz iyisinizdir umarım..
Benim dün nakşamdan beri iki kolum da cok agrıyor..
Hiçbir iş yapmadıgım halde..Üstelik cok uyusuk iki kolumda..
Dun gece agrıdan zor uyudum valla..Gecenlerde de olmustu böyle gecti sonra..
Her gun yeni bi şey cıkıyo valla...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

hoşgeldin aralcımm iyi olacak inş..

:)bende aldım ama ben pahalı halinde aldım 270 liraya almıştım kırmızı rengini....ayak koruma dedikleri fasa fiso canım ya...ölebir tüketici toplum olmuşuk ki çogu zaman kapalı mekanlarda geziyoruz zaten :) laf olsun diye yazmışım işte....güle güle kullanalım arabalarımızı :)

hoşgeldin esracım geçmiş olsun artık sona yaklaştıkça bizim ağrılar sızılar tavan yapacak galiba eee 2. tiremestir hamileliğin balayı dönemi idi o dönemi bitiriyoruz artık cicim aları geçmiş evlilik dönemine giricez galiba

Herşey iyi olacak Aral inşallah:))

hoşgeldin dilecim nasılsın prensesin...

Hoşgeldin sende:))
Canım benimde dönem dönem ellerimde şişlik oluyor sanırım normaldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…