semacan 10 günü geçmez canım önümüzdeki hafta sonu bırakırım tahmin ediyorum...
e hadi baklaım hayırlısı olsun inş..
bende şubat 15 kada burdayım sonrası baklaım allah kerim
şubat 15 e kadar mı?hımmm...sonra nolcak ?
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir....Biz de iyi sayılırız oğlumla dünün şokunu atlatmaya çalışıyoruz 50 lik şeker yüklememde şekerim yüksek çıktı cuma günü 100 lük yüklenecek ve onda da 2 değer yüksek çıkarsa diyet vs lere başlanıcak bunada şükür rabbim daha büyük sıkıntı vermesin inşallah ama insan işin içinde yavrusu olunca tedirgin olyor rabbim korusun tüm yavruları..
hoşbulduk canım inşallah rapucum inşallah...sen nasılsın çınarımız nasıl...hoşgeldin aralcımmiyi olacak inş..
Günaydın kızlaar hepinizeee
Çoğunlukla ön tekerler öyle oluyo canım.Bu arabayı chicconun kendi mağazasında 330 a satıyolardı pahalı diye almadım ama çok rahattı sürüşü falan..Zaten ilk 2-3 ay ana kucağında dışarı çıkarırım nekadar konforlu olsada bebek arabasında taşımam
Tatlım tam yatabilme pozisyonu var 0+ yazıyo üzerinde zaten ilk aylar ana kucağında taşırım..
Benimde aklımdaydı ama pahalı diye almadım az kullanıcam diye ..Şimdi 20ma dedikleri0 e görünce yan sanayi markalar bile 200 e satılıyo..Hemde ağırlığı 6.9 kg ..Taşımasıda kolay olmalı alıcağım arabanın...Ayak koruma neki yaa??Ben okadar didik didik etmedim zor beğenen biride değilim chicco kalitesi ve uygun fiyat olunca aldım hemen :))
hoşgeldin esracım geçmiş olsun artık sona yaklaştıkça bizim ağrılar sızılar tavan yapacak galiba eee 2. tiremestir hamileliğin balayı dönemi idi o dönemi bitiriyoruz artık cicim aları geçmiş evlilik dönemine giricez galibaSelamun Aleykum kuduruk hatunlar
Yine alısveriş yine ciciler konusulmus...
Cici alan anneler güzel gunlerde kullanın inşallah..
Hepiniz iyisinizdir umarım..
Benim dün nakşamdan beri iki kolum da cok agrıyor..
Hiçbir iş yapmadıgım halde..Üstelik cok uyusuk iki kolumda..
Dun gece agrıdan zor uyudum valla..Gecenlerde de olmustu böyle gecti sonra..
Her gun yeni bi şey cıkıyo valla...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir....Biz de iyi sayılırız oğlumla dünün şokunu atlatmaya çalışıyoruz 50 lik şeker yüklememde şekerim yüksek çıktı cuma günü 100 lük yüklenecek ve onda da 2 değer yüksek çıkarsa diyet vs lere başlanıcak bunada şükür rabbim daha büyük sıkıntı vermesin inşallah ama insan işin içinde yavrusu olunca tedirgin olyor rabbim korusun tüm yavruları..
hoşgeldin canım biz iyi sayıırız sen nasılsın yavrun nasıl...Tünaydın Güzel Anne adayları nasılsınız?
hoşgeldin dilecim nasılsın prensesin...Günaydın kızlaar hepinizeee
Çoğunlukla ön tekerler öyle oluyo canım.Bu arabayı chicconun kendi mağazasında 330 a satıyolardı pahalı diye almadım ama çok rahattı sürüşü falan..Zaten ilk 2-3 ay ana kucağında dışarı çıkarırım nekadar konforlu olsada bebek arabasında taşımam
Tatlım tam yatabilme pozisyonu var 0+ yazıyo üzerinde zaten ilk aylar ana kucağında taşırım..
Benimde aklımdaydı ama pahalı diye almadım az kullanıcam diye ..Şimdi 200 e görünce yan sanayi markalar bile 200 e satılıyo..Hemde ağırlığı 6.9 kg ..Taşımasıda kolay olmalı alıcağım arabanın...Ayak koruma neki yaa??Ben okadar didik didik etmedim zor beğenen biride değilim chicco kalitesi ve uygun fiyat olunca aldım hemen :))
Selamun Aleykum kuduruk hatunlar
Yine alısveriş yine ciciler konusulmus...
Cici alan anneler güzel gunlerde kullanın inşallah..
Hepiniz iyisinizdir umarım..
Benim dün nakşamdan beri iki kolum da cok agrıyor..
Hiçbir iş yapmadıgım halde..Üstelik cok uyusuk iki kolumda..
Dun gece agrıdan zor uyudum valla..Gecenlerde de olmustu böyle gecti sonra..
Her gun yeni bi şey cıkıyo valla...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
hoşgeldin canım biz iyi sayıırız sen nasılsın yavrun nasıl...
Herşey iyi olacak Aral inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?