2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz canım dün kızım çok hareketliydi dans etti durdu içimde sultanım:)) Bende iyiyim canım bugün doğum günüm 29 olduk yavaş yavaş yaşlanıyoruz :))

maşallah prensesine dansdsa edermiş canım doğum günün kutlu olsun eşinle kızınla nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere...

Canlarım günaydınnnnn

benim uyku düzenim yavaş yavaş bozulmaya başladı. dün akşam 2 ya da 3 kez wc'ye kalktım ve 2 3 saat gözüme uyku girmedi. bebeğimde, benim uyandığımı anladı mı ne oda uyandı en az 2 3 saat yatakta debelendim. sanırım Allah bizi o uykusuz zor gecelere alıştırıyor

bir de çok değiştim, eskiden hergün 1 saat yürüyen canla başla plates yapan ben artık totomu bile kaldırmak istemiyorum. 30 dk yürüyeyim ölüyorum bacak ağrılarından. çok miskinleştim

kızlar idrarınız çok sıkışmış gibi geliyorsa ve kasıklara ağrı iniyorsa böbrek ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir. defnetuğba, bende de öyleydi. sanki günlerce idrara çıkmamış gibi ağrım oluyordu ve mesanem boşalırken bile kendime gelemiyordum. korkulucak bişey değil ama dikkat etmek lazım. bol su için bu hem bebeğin amino sıvısı hem de idrar yolu enf. için çooook önemli

canım inşallah önemsizdir. yüzdük yüzdük yolun sonuna yaklaştık allah yardımcımız olsun.
senin de ciciler aldığın günleri görmek istiyoruz inşallahh

hoşgeldin zonoxcum benimde uyku düzensizliğim başladı rabbim gerçekten alıştırıyor bizi uykusuz gecelere ee artık sona yaklaştıkça ağırlaştığımız için hantallaşacağız ve eskiperformansımız kalmıyacak..olsun artık bu kadar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır ağrılar sızılar uykusuzluklar ağırlaşmalar başlıyacak ama düşün ki bunun sona yaklaşmak bize meleklerimize kavuşmamıza ne kadar az kaldığını gösteriyor

tatlım inşallah geçicidir önerin için teşekkür ederim c.tesi doktorum vajinal baktığında hafif enfeksiyon başlangıcı deyip fitil verdi hala almadım fitilimi bakalım bugün alayımda ne olucak
iyiyiz canım dün kızım çok hareketliydi dans etti durdu içimde sultanım:)) Bende iyiyim canım bugün doğum günüm 29 olduk yavaş yavaş yaşlanıyoruz :))
Doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara

canım bugün herkezde bir ağrı benimde hala geçmedi Allah sanada şifa versin tatlım

merhaba bende şeker yüklemesini daha yapmadım bu hafta yaptırcam...endişe etme sakın yüksek çıktı yada çıkacak diye ...şeker çıkması çok kötü bir durum değil..daha dengeli besleniyorsun ,daha az kilo alıyorsun..şeker çoçugun gerçek kilosunu yanılttıgı için önemsiyor doktorlar annede de yada bebekte olumsuz bir sonuç yaratmıyor..kuzenim 7 ay insilün vuruldu..bizde her iki ailede şeker var..içini rahat tut...bir şey çıkmaz bazen o yükleme anındaki streste bekleme aç kalma ,o sıvıyı içmekte farklı sonuç çıkartabiliyor..bir şey yoktur eminim...

geçmiş olsun tuğbişim senin neyin var geçmişe bakdım ama fazla okumadan yüzeysel geçtim rabbim bol şifa versin canım

Serapcım çok sağol desteğin için moral oldun bana benim dün 50 likte yüksek çıkınca dr 100lük yapalım dedi bende araştırdım zaten 50 likte yüksek çıkması gebelik şekeri demek değilmiş 100lükte bakılan değerlerden 2 tanesi yüksekse gebelik şekeri tanısı konulup diyetisyene yöneldiriliyormuşsun değerler çok yüksekse şeker ölçüm cihazı ve insülüin başlanıyormuş yani herşey cuma günü netleşecek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah inşallah senin ki normal çıkar

sonuçlar güzel çıkmış hadi bakalım darısı bizlere :) bu arada adını öğrensemde adın ile hitap etsem iyi olcak...çogunuza rumuzla biliyorum..akşam eşime bahsederken ya kızlar diyorum yada rumuz kullanıyorum :)

bu arada bence parça parça al...birde onun içinde tırnak kağıt tırnak törpüsü yok herhalde...törpü çok işe yarıyor..köşeleri iyii alıyor..kessende sivri kalıyor çünkü :) ben pek eldiven kullanmıcam dokunsun kızım bana diye :)
ayrıca burun aspiratörü OTRİ burun aspiratörü aldım eczaneden...yedek parçalarıda satılıyor ..daha kullanışlı bilgin olsun..biraz pahalı ama çok kullnışlı..DENEYİMLE SABİT :)

herkese merhaba güzel anneler ....
kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temiz şeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza

çok sevindim ..inş hep böyle gider

zonox ağrın vardı dün nasıl oldun?

ben biraz geçmişe bakayım

vallaha haftaya gidecektim bu hfata araba eşimde hep diye ama dur bakalım baskı yapayım bende gideyim yarın falan :) dediğim gibi özür araması olmadıgından bu test o kadar sıkıntı yaratcak bir şey yok...az kaldı ikili test o bu derken son tura girdik..doğcak evlatlarımız bu seferde benimki susmuyorr uyutmuyor gece siz ne durumdasınız olacagız...ay ne güzel ev mis gibi kokucak
.....

evet belkide çok uyumaktandır canım. ama inan çok zordu bir türlü uyuyamıyorum şimdide çok halsizim

valla 7. aya gireceğimiz şu günlerde bu miskinlik normal herhalde. ama bazı hamilelere bakıyorum 9. aya kadar at gibi iş yapıolar çokta kendimi yormak istemiyorum bu sıralar vucudun yorulması ilerde erken doğum tetikleyicisi oluyormuş
sen de miii. uff uykuya hasret kalıcaz ileride ama şimdiden yerleşmeler başladı desene
son aylar zaten uyku haram diolar. napalım katlanıza canım

tuğba, canım hapını kullan kendiliğinden geçer diye bekleme ki ilerlemesin

canım sen korkma allah korusun sende çıkmaz inşallah şeker az kaldı kuzularımıza kavuşmamımıza çok heycan verici çok güzel bir duygu

BEBEKLERİN DURUŞU nasıl sizin...bizde kafa sol yukarı bacaklar kasıklarımda..ters duruyor...bacakalr mesaneye yakın oldugun hep idrar varmış hissi veriyor,hem idarrımı bekledikten sonra yapıyorum hemde o agrı yapıyor kasıkta...agrısı olan arkadaşlar bebk duruşundan olabilir...

ayrıca nasıl dönücek kafa aşağıya doğru bilmiyorum...yoksa normal doğum yalan olucak ve bebek aşağıya inmediği için çatlaklar daha yukarda kalcak..hep sağıma yattım ve sırt üstü acaba ondanmı dönmüyor kızım yada erkenmi daha bilemedim...
daha kimse öğrenemedi değilmi bu vakitten snra sol mu sagmı yatış şekli...doktorun verdiği bir kitapçık var elimde agrıları azaltmak için sagına yatın yazıyor ama daha önceki sayflarda bebğe rahat kan akşı için sol yazıyor bilemedim...
bilgisi olan var mı...????

srp_kmy82 sende güle güle kullan arabanı benimki pembe renk 2. bebek erkek olursa yandıkk park yatağıda pembe alıcam :)) inan dün akşamdan beri içşmde bi mutluluk oluyo aklıma araba aldığım geliyo:))Artık kendime bişey almayı düşünmüyorum aklım bebeğimin ihtiyaçlarında ..ALlahım hevesimizi sonuna kadar yaşamayı nasip etsin...

aralcım çok şükür iyiyiz..Benimki hiç yerinde durmuyo..Annemle konuşuyorum sen arada bi kayardın hareketin azdı ve sakin bebektin dedi benimki karnımdaki gibi olursa çekeceğim vaarrr :))
senin şeker olayın canını sıkmış inşallah 100 lükte normal çıkar çıkmasada önlem için yapılan testler bunlar ona göre beslenirrsin bi sorununuz olmazz canımm..

Zonoxcum bende şu 1 haftadır iyi uyuyorum ondan önce uykusuzdumm.Akşam 10dan sonra su içmiyorum wc olayına kalkınca uyku bozuluyoo...

Tomurcuk doğum günün kutlu olsuunnnnn....

Esracım sendeki kol ağrısı benim bacakta oluyo kafama takınca dahada artıyoo ..Dinlen az gez biraz geçer heheheh :))))

arkadaslar limangoda days in colorsun bebek nevresim akımı 34.90 tl.sizce nasıl iyi mi gördünüz mü

srpkmya Benim bebek devamlı farklı yerlerde atıyo bazen göbeğime yakın bazen aşağıda bazen sağda bazen solda..Şuan yerleri geniş şekilden şekile giriyo..Bu duruş şekli son zamanlar önemli galiba..KKJda bi kadın son ay karnımı severek hadi bebeğim dön diye konuşuyorum yazmıştı eğer öyle bi sorunum olursa onu deniycem :))
Buarada en sağlıklısı sol tarafa yatmak diye biliyorum benim dr son aylar istesende sırtüstü sağa yatamıycam sola dönücen dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…