iyiyiz canım dün kızım çok hareketliydi dans etti durdu içimde sultanım:)) Bende iyiyim canım bugün doğum günüm 29 olduk yavaş yavaş yaşlanıyoruz :))
Günaydın
Herada :) bilgi için tşkler. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Blue-sky sanırım benim sezaryen olucak bebiş makat duruşta değişmiyor Benimde normal doğum fikrim artık değişmeye başladı.
Zonox göbek karın üzerindeki ağrılar bende de oluyor dra sormuştum (Plasentayla ilgili) o bölgedeki kan dolaşımı yoğunluğundan oluyor demişti bana. Birde bulantılar benimde dönmüştü 1 hafta sürdü şimdi iyiyim, tabiki bulantıları bazen tansiyonda yapabiliyor tansiyonumuda takip etmiştim sende de böyle bir durum varsa takip yap istersen için rahat etsin. yoksa bulantı ve çıkarmalar olabilir demişti drum.
Acil durum için bebişe birşeyler aldım ama eksikler var kendime henüz birşey almadım 7.ayın ortalarına geleyim diye bekliyorum canım.
iyiyiz canım dün kızım çok hareketliydi dans etti durdu içimde sultanım:)) Bende iyiyim canım bugün doğum günüm 29 olduk yavaş yavaş yaşlanıyoruz :))
Canlarım günaydınnnnn
benim uyku düzenim yavaş yavaş bozulmaya başladı. dün akşam 2 ya da 3 kez wc'ye kalktım ve 2 3 saat gözüme uyku girmedi. bebeğimde, benim uyandığımı anladı mı ne oda uyandıen az 2 3 saat yatakta debelendim. sanırım Allah bizi o uykusuz zor gecelere alıştırıyor
bir de çok değiştim, eskiden hergün 1 saat yürüyen canla başla plates yapan ben artık totomu bile kaldırmak istemiyorum. 30 dk yürüyeyim ölüyorum bacak ağrılarından. çok miskinleştim
kızlar idrarınız çok sıkışmış gibi geliyorsa ve kasıklara ağrı iniyorsa böbrek ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir. defnetuğba, bende de öyleydi. sanki günlerce idrara çıkmamış gibi ağrım oluyordu ve mesanem boşalırken bile kendime gelemiyordum. korkulucak bişey değil ama dikkat etmek lazım. bol su için bu hem bebeğin amino sıvısı hem de idrar yolu enf. için çooook önemli
GÜNAYDINNN
TÜNAYDIIINN
zoniş
dün çok uyudum demiştim
belki o yüzden gece uyuyamamış olabilirmisin acaba :26::26:
bende bu sabah işe gelirken hafif bir yokuş çıktım
allahımm nasıl zorlandım tıkandım nefes nefese kaldımm
hergün düz yolu yürüyorum yokuşta zorlandımm şaşırdım kendime
ayrıca artık 7.aya giriyoruz
heralde tembelleşiyoruz
allahım hepimize yardım etsin inş.
Canlarım günaydınnnnn
benim uyku düzenim yavaş yavaş bozulmaya başladı. dün akşam 2 ya da 3 kez wc'ye kalktım ve 2 3 saat gözüme uyku girmedi. bebeğimde, benim uyandığımı anladı mı ne oda uyandıen az 2 3 saat yatakta debelendim. sanırım Allah bizi o uykusuz zor gecelere alıştırıyor
bir de çok değiştim, eskiden hergün 1 saat yürüyen canla başla plates yapan ben artık totomu bile kaldırmak istemiyorum. 30 dk yürüyeyim ölüyorum bacak ağrılarından. çok miskinleştim
kızlar idrarınız çok sıkışmış gibi geliyorsa ve kasıklara ağrı iniyorsa böbrek ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir. defnetuğba, bende de öyleydi. sanki günlerce idrara çıkmamış gibi ağrım oluyordu ve mesanem boşalırken bile kendime gelemiyordum. korkulucak bişey değil ama dikkat etmek lazım. bol su için bu hem bebeğin amino sıvısı hem de idrar yolu enf. için çooook önemli
canım inşallah önemsizdir. yüzdük yüzdük yolun sonuna yaklaştık allah yardımcımız olsun.
senin de ciciler aldığın günleri görmek istiyoruz inşallahh
tatlım inşallah geçicidir önerin için teşekkür ederim c.tesi doktorum vajinal baktığında hafif enfeksiyon başlangıcı deyip fitil verdi hala almadım fitilimi bakalım bugün alayımda ne olucakCanlarım günaydınnnnn
canım inşallah önemsizdir. yüzdük yüzdük yolun sonuna yaklaştık allah yardımcımız olsun.
senin de ciciler aldığın günleri görmek istiyoruz inşallahh
Doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlaraiyiyiz canım dün kızım çok hareketliydi dans etti durdu içimde sultanım:)) Bende iyiyim canım bugün doğum günüm 29 olduk yavaş yavaş yaşlanıyoruz :))
Selamun Aleykum kuduruk hatunlar
Yine alısveriş yine ciciler konusulmus...
Cici alan anneler güzel gunlerde kullanın inşallah..
Hepiniz iyisinizdir umarım..
Benim dün nakşamdan beri iki kolum da cok agrıyor..
Hiçbir iş yapmadıgım halde..Üstelik cok uyusuk iki kolumda..
Dun gece agrıdan zor uyudum valla..Gecenlerde de olmustu böyle gecti sonra..
Her gun yeni bi şey cıkıyo valla...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir....Biz de iyi sayılırız oğlumla dünün şokunu atlatmaya çalışıyoruz 50 lik şeker yüklememde şekerim yüksek çıktı cuma günü 100 lük yüklenecek ve onda da 2 değer yüksek çıkarsa diyet vs lere başlanıcak bunada şükür rabbim daha büyük sıkıntı vermesin inşallah ama insan işin içinde yavrusu olunca tedirgin olyor rabbim korusun tüm yavruları..
tatlım inşallah geçicidir önerin için teşekkür ederim c.tesi doktorum vajinal baktığında hafif enfeksiyon başlangıcı deyip fitil verdi hala almadım fitilimi bakalım bugün alayımda ne olucak
Doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara
canım bugün herkezde bir ağrı benimde hala geçmedi Allah sanada şifa versin tatlım
Serapcım çok sağol desteğin için moral oldun bana benim dün 50 likte yüksek çıkınca dr 100lük yapalım dedi bende araştırdım zaten 50 likte yüksek çıkması gebelik şekeri demek değilmiş 100lükte bakılan değerlerden 2 tanesi yüksekse gebelik şekeri tanısı konulup diyetisyene yöneldiriliyormuşsun değerler çok yüksekse şeker ölçüm cihazı ve insülüin başlanıyormuş yani herşey cuma günü netleşecek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah inşallah senin ki normal çıkarmerhaba bende şeker yüklemesini daha yapmadım bu hafta yaptırcam...endişe etme sakın yüksek çıktı yada çıkacak diye ...şeker çıkması çok kötü bir durum değil..daha dengeli besleniyorsun ,daha az kilo alıyorsun..şeker çoçugun gerçek kilosunu yanılttıgı için önemsiyor doktorlar annede de yada bebekte olumsuz bir sonuç yaratmıyor..kuzenim 7 ay insilün vuruldu..bizde her iki ailede şeker var..içini rahat tut...bir şey çıkmaz bazen o yükleme anındaki streste bekleme aç kalma ,o sıvıyı içmekte farklı sonuç çıkartabiliyor..bir şey yoktur eminim...
kızlarrr :92: dr um aradı tahlillerim temizşeker yok..idrar yolu enf geçmiş...ay çok mutlu oldum :76: darısı başınıza
Serapcım çok sağol desteğin için moral oldun bana benim dün 50 likte yüksek çıkınca dr 100lük yapalım dedi bende araştırdım zaten 50 likte yüksek çıkması gebelik şekeri demek değilmiş 100lükte bakılan değerlerden 2 tanesi yüksekse gebelik şekeri tanısı konulup diyetisyene yöneldiriliyormuşsun değerler çok yüksekse şeker ölçüm cihazı ve insülüin başlanıyormuş yani herşey cuma günü netleşecek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah inşallah senin ki normal çıkar
evet belkide çok uyumaktandır canım. ama inan çok zordu bir türlü uyuyamıyorum şimdide çok halsizimGÜNAYDINNN
TÜNAYDIIINN
zoniş
dün çok uyudum demiştim
belki o yüzden gece uyuyamamış olabilirmisin acaba :26::26:
bende bu sabah işe gelirken hafif bir yokuş çıktım
allahımm nasıl zorlandım tıkandım nefes nefese kaldımm
hergün düz yolu yürüyorum yokuşta zorlandımm şaşırdım kendime
ayrıca artık 7.aya giriyoruz
heralde tembelleşiyoruz
allahım hepimize yardım etsin inş.
sen de miii. uff uykuya hasret kalıcaz ileride ama şimdiden yerleşmeler başladı desenehoşgeldin zonoxcum benimde uyku düzensizliğim başladı rabbim gerçekten alıştırıyor bizi uykusuz gecelere ee artık sona yaklaştıkça ağırlaştığımız için hantallaşacağız ve eskiperformansımız kalmıyacak..olsun artık bu kadar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır ağrılar sızılar uykusuzluklar ağırlaşmalar başlıyacak ama düşün ki bunun sona yaklaşmak bize meleklerimize kavuşmamıza ne kadar az kaldığını gösteriyor
canım sen korkma allah korusun sende çıkmaz inşallah şeker az kaldı kuzularımıza kavuşmamımıza çok heycan verici çok güzel bir duyguvallaha haftaya gidecektim bu hfata araba eşimde hep diye ama dur bakalım baskı yapayım bende gideyim yarın falan :) dediğim gibi özür araması olmadıgından bu test o kadar sıkıntı yaratcak bir şey yok...az kaldı ikili test o bu derken son tura girdik..doğcak evlatlarımız bu seferde benimki susmuyorr uyutmuyor gece siz ne durumdasınız olacagız...ay ne güzel ev mis gibi kokucak
.....
herkese merhaba güzel anneler ....
çok sevindim ..inş hep böyle gider
zonox ağrın vardı dün nasıl oldun?
ben biraz geçmişe bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?