srp_kmy82 sende güle güle kullan arabanı benimki pembe renk 2. bebek erkek olursa yandıkk park yatağıda pembe alıcam :)) inan dün akşamdan beri içşmde bi mutluluk oluyo aklıma araba aldığım geliyo:))Artık kendime bişey almayı düşünmüyorum aklım bebeğimin ihtiyaçlarında ..ALlahım hevesimizi sonuna kadar yaşamayı nasip etsin...
aralcım çok şükür iyiyiz..Benimki hiç yerinde durmuyo..Annemle konuşuyorum sen arada bi kayardın hareketin azdı ve sakin bebektin dedi benimki karnımdaki gibi olursa çekeceğim vaarrr :))
senin şeker olayın canını sıkmış inşallah 100 lükte normal çıkar çıkmasada önlem için yapılan testler bunlar ona göre beslenirrsin bi sorununuz olmazz canımm..
Zonoxcum bende şu 1 haftadır iyi uyuyorum ondan önce uykusuzdumm.Akşam 10dan sonra su içmiyorum wc olayına kalkınca uyku bozuluyoo...
Tomurcuk doğum günün kutlu olsuunnnnn....
Esracım sendeki kol ağrısı benim bacakta oluyo kafama takınca dahada artıyoo ..Dinlen az gez biraz geçer heheheh :))))
Oyy oyy çok tatlı...Bebefixteki fiyatlar hep çok uygun..Ben sivaslıyım mağazada sivastaymış çokta güvenli bi site..Park yatağımı oradan alıcam annemalıcak daha doğrusu bunuda sipariş ederimm bide orda bebedorun göğüs pedi çok uygunn satılıyo..Bütün siparişleri biriktirip alıcammhttp://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=33861&title=
kız anneleri bu çok şirin ve ucuz
bebeğin dönmesi için daha çok erken doktorum dedi
maşallah prensesine dansdsa edermiş canım doğum günün kutlu olsun eşinle kızınla nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere...
MUTLU YILLAR canım..doğum günün kutlu olsun
tatlım inşallah geçicidir önerin için teşekkür ederim c.tesi doktorum vajinal baktığında hafif enfeksiyon başlangıcı deyip fitil verdi hala almadım fitilimi bakalım bugün alayımda ne olucak
Doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara
Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim..
Not: umarım alıntılamayı becerebilmişimdir:))
:))))))))) yürüye yürüye sonuna geldin hamileliğin ..CANLARIM GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:92::92:
Ben geldim ve her zamanki gibin birazdan gidicem Yarabbi sokaklarda doğurcam veledimi galibaTeyzeme gitcez annemle tam gezentiyim anam ben yerimde duramıyorum bu arada soğuk bir istanbul sabahı. Gerçi kar göremedik ama neyse.... kızımda anne hadi yürüde beni salla uyut diyo öpüyoruz kızımla siziiiii.............
daha 100 lük yapılacak .. endişelenme inşallah kötü çıkmaz sonucun cnm ... arkadaşım var şubatta doğum yapacak.. kız 4.ayından beri günde 2-3 kere insülün iğne oluyor ...nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir....Biz de iyi sayılırız oğlumla dünün şokunu atlatmaya çalışıyoruz 50 lik şeker yüklememde şekerim yüksek çıktı cuma günü 100 lük yüklenecek ve onda da 2 değer yüksek çıkarsa diyet vs lere başlanıcak bunada şükür rabbim daha büyük sıkıntı vermesin inşallah ama insan işin içinde yavrusu olunca tedirgin olyor rabbim korusun tüm yavruları..
canım çok şükür iyiyim. ağrım yok bugün
sen nasılsın
srpkmya Benim bebek devamlı farklı yerlerde atıyo bazen göbeğime yakın bazen aşağıda bazen sağda bazen solda..Şuan yerleri geniş şekilden şekile giriyo..Bu duruş şekli son zamanlar önemli galiba..KKJda bi kadın son ay karnımı severek hadi bebeğim dön diye konuşuyorum yazmıştı eğer öyle bi sorunum olursa onu deniycem :))
Buarada en sağlıklısı sol tarafa yatmak diye biliyorum benim dr son aylar istesende sırtüstü sağa yatamıycam sola dönücen dedi..
:))))))))) yürüye yürüye sonuna geldin hamileliğin ..
daha 100 lük yapılacak .. endişelenme inşallah kötü çıkmaz sonucun cnm ... arkadaşım var şubatta doğum yapacak.. kız 4.ayından beri günde 2-3 kere insülün iğne oluyor ...
bunada şükür 7. aya kadar gelmişiz ... İnşallah çıkmaz ama ... olsa bile son aylarımız katlanıcaz artık ... çok korkunç birşey değil .. kendini korkutma ...çaresi olan birşey
,bak ; ben - lalehan-eylem59 - hamileliğimizin başından beri hergün kan sulandırıcı iğne oluyoruz ..doğuma kadar belki doğumdan sonra bir müddet daha ... Herşey Allahtan ... bunada şükür diorum ...
iyi olmana sevindim .. iyiyim bende .. uykusuzluk demişsi n .. o bende de var .gece zor dalıyorum . birde kurulu saat gibi hergün sabah 5 ile 5:30 arası mutlaka uyanıyorum .. 7 ye kadar yatakta tv iziyorum uykum gelsin diyeee :)) bebişler gelince bu uykumuzu bile arayacağız sanırım
tomurcuk doğum günün kutlu olsun canım ..
yapma yaww ben hep soğuk içerim içtiğimde ... ılıtırım artık bari ...gece bende aynı saate uyanıyorum uyku yok 7.30 kadar ayaktayım kocacamı uyurlayıp yatıyorum biraz...ne kadar yabancı dizi var izliyorum eski sezonları :) yada bir flim izliyim yatıyorum o saate bir şeyde yok televizyonda :) ama gün içinde çok yürüyüş yapmışsam birde sütü akşamları ılık içmeye başladığımdan beri uyanmıyorum geceleri artık geçti gibi...ben çok su içtiğimden olsa gerke birde hep wc ye kalkıyorum.yataga girerken bir dah su içinde kasık agrısından da uyayamıyordum...
ılık sütü dene..zaten doğumdan sonra süt gaz yapmasın diye ılık içmek gerkliymiş :)
srpkmya Benim bebek devamlı farklı yerlerde atıyo bazen göbeğime yakın bazen aşağıda bazen sağda bazen solda..Şuan yerleri geniş şekilden şekile giriyo..Bu duruş şekli son zamanlar önemli galiba..KKJda bi kadın son ay karnımı severek hadi bebeğim dön diye konuşuyorum yazmıştı eğer öyle bi sorunum olursa onu deniycem :))
Buarada en sağlıklısı sol tarafa yatmak diye biliyorum benim dr son aylar istesende sırtüstü sağa yatamıycam sola dönücen dedi..
benimde kafası solda yukarda daha döner canım 7. aydan sonra dönerBEBEKLERİN DURUŞU nasıl sizin...bizde kafa sol yukarı bacaklar kasıklarımda..ters duruyor...bacakalr mesaneye yakın oldugun hep idrar varmış hissi veriyor,hem idarrımı bekledikten sonra yapıyorum hemde o agrı yapıyor kasıkta...agrısı olan arkadaşlar bebk duruşundan olabilir...
ayrıca nasıl dönücek kafa aşağıya doğru bilmiyorum...yoksa normal doğum yalan olucak ve bebek aşağıya inmediği için çatlaklar daha yukarda kalcak..hep sağıma yattım ve sırt üstü acaba ondanmı dönmüyor kızım yada erkenmi daha bilemedim...
daha kimse öğrenemedi değilmi bu vakitten snra sol mu sagmı yatış şekli...doktorun verdiği bir kitapçık var elimde agrıları azaltmak için sagına yatın yazıyor ama daha önceki sayflarda bebğe rahat kan akşı için sol yazıyor bilemedim...
bilgisi olan var mı...????
yapma yaww ben hep soğuk içerim içtiğimde ... ılıtırım artık bari ...
yatmadan önce yarımsaat öce falan su içmeyi kesiyorum . tuvalet davasından
süt deneyeyim ama .. fazla içmem yasak ama az biraz içerim ...
bi akşam ayran(yasak değil Allahtan) bi akşam süt te içebilirim ... inşallah faydasını görürüm saol
arkadaslar limangoda days in colorsun bebek nevresim akımı 34.90 tl.sizce nasıl iyi mi gördünüz mü
srp_kmy82 sende güle güle kullan arabanı benimki pembe renk 2. bebek erkek olursa yandıkk park yatağıda pembe alıcam :)) inan dün akşamdan beri içşmde bi mutluluk oluyo aklıma araba aldığım geliyo:))Artık kendime bişey almayı düşünmüyorum aklım bebeğimin ihtiyaçlarında ..ALlahım hevesimizi sonuna kadar yaşamayı nasip etsin...
aralcım çok şükür iyiyiz..Benimki hiç yerinde durmuyo..Annemle konuşuyorum sen arada bi kayardın hareketin azdı ve sakin bebektin dedi benimki karnımdaki gibi olursa çekeceğim vaarrr :))
senin şeker olayın canını sıkmış inşallah 100 lükte normal çıkar çıkmasada önlem için yapılan testler bunlar ona göre beslenirrsin bi sorununuz olmazz canımm..
Zonoxcum bende şu 1 haftadır iyi uyuyorum ondan önce uykusuzdumm.Akşam 10dan sonra su içmiyorum wc olayına kalkınca uyku bozuluyoo...
Esracım sendeki kol ağrısı benim bacakta oluyo kafama takınca dahada artıyoo ..Dinlen az gez biraz geçer heheheh :))))
canım, benimkinin ayakları solda o kesin. çünkü tekmeliyor. sağımdada kafası var sanırım çünkü elleri ile vuruyor oradan yavaş yavaş hissediyorum.
bir de bebeğin dönmesi için 2 yöntem var
1. müzik dinletin ama vajinanızın oraya koyun müzik aletini o sese doğru yönelince dönücektir
2. vajina bölümünden fener tutun. ışığa çok duyarlı gözleri o yöne çekicek bebeği
plateste bebek dönme derslerinden denenmiş ve işe yaramıştır
canım, benimkinin ayakları solda o kesin. çünkü tekmeliyor. sağımdada kafası var sanırım çünkü elleri ile vuruyor oradan yavaş yavaş hissediyorum.
bir de bebeğin dönmesi için 2 yöntem var
1. müzik dinletin ama vajinanızın oraya koyun müzik aletini o sese doğru yönelince dönücektir
2. vajina bölümünden fener tutun. ışığa çok duyarlı gözleri o yöne çekicek bebeği
plateste bebek dönme derslerinden denenmiş ve işe yaramıştır
Selamun Aleykum kuduruk hatunlar
Yine alısveriş yine ciciler konusulmus...
Cici alan anneler güzel gunlerde kullanın inşallah..
Hepiniz iyisinizdir umarım..
Benim dün nakşamdan beri iki kolum da cok agrıyor..
Hiçbir iş yapmadıgım halde..Üstelik cok uyusuk iki kolumda..
Dun gece agrıdan zor uyudum valla..Gecenlerde de olmustu böyle gecti sonra..
Her gun yeni bi şey cıkıyo valla...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Tünaydın Güzel Anne adayları nasılsınız?
hoşbulduk canım inşallah rapucum inşallah...sen nasılsın çınarımız nasıl...
Canlarım günaydınnnnn
hoşgeldin zonoxcumm
herkese merhaba güzel anneler ....
çok sevindim ..inş hep böyle gider
sonuçlar güzel çıkmış hadi bakalım darısı bizlere :) bu arada adını öğrensemde adın ile hitap etsem iyi olcak...çogunuza rumuzla biliyorum..akşam eşime bahsederken ya kızlar diyorum yada rumuz kullanıyorum :)
bu arada bence parça parça al...birde onun içinde tırnak kağıt tırnak törpüsü yok herhalde...törpü çok işe yarıyor..köşeleri iyii alıyor..kessende sivri kalıyor çünkü :) ben pek eldiven kullanmıcam dokunsun kızım bana diye :)
ayrıca burun aspiratörü OTRİ burun aspiratörü aldım eczaneden...yedek parçalarıda satılıyor ..daha kullanışlı bilgin olsun..biraz pahalı ama çok kullnışlı..DENEYİMLE SABİT :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?