2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

vallha ben ikinci bebeği düşünmeden alıyorum hep PEMBE..çok şstedim çünkü kız olsun diye..allhıma şükür herşey yolunda ve kız..sagklıkla doğsunlar büyüsünler mutlu olsunlar hayırlı olsunlar inşallah..arabada park yatakta pahalı şeyler değil..ikinci erkek olursa yenisini alırız..canları sagğolsun :)

http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=33861&title=

kız anneleri bu çok şirin ve ucuz

bebeğin dönmesi için daha çok erken doktorum dedi
Oyy oyy çok tatlı...Bebefixteki fiyatlar hep çok uygun..Ben sivaslıyım mağazada sivastaymış çokta güvenli bi site..Park yatağımı oradan alıcam annemalıcak daha doğrusu bunuda sipariş ederimm bide orda bebedorun göğüs pedi çok uygunn satılıyo..Bütün siparişleri biriktirip alıcamm

maşallah prensesine dansdsa edermiş canım doğum günün kutlu olsun eşinle kızınla nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere...

MUTLU YILLAR canım..doğum günün kutlu olsun

:))))))))) yürüye yürüye sonuna geldin hamileliğin ..
daha 100 lük yapılacak .. endişelenme inşallah kötü çıkmaz sonucun cnm ... arkadaşım var şubatta doğum yapacak.. kız 4.ayından beri günde 2-3 kere insülün iğne oluyor ...
bunada şükür 7. aya kadar gelmişiz ... İnşallah çıkmaz ama ... olsa bile son aylarımız katlanıcaz artık ... çok korkunç birşey değil .. kendini korkutma ...çaresi olan birşey
,bak ; ben - lalehan-eylem59 - hamileliğimizin başından beri hergün kan sulandırıcı iğne oluyoruz ..doğuma kadar belki doğumdan sonra bir müddet daha ... Herşey Allahtan ... bunada şükür diorum ...
canım çok şükür iyiyim. ağrım yok bugün
sen nasılsın

iyi olmana sevindim .. iyiyim bende .. uykusuzluk demişsi n .. o bende de var .gece zor dalıyorum . birde kurulu saat gibi hergün sabah 5 ile 5:30 arası mutlaka uyanıyorum .. 7 ye kadar yatakta tv iziyorum uykum gelsin diyeee :)) bebişler gelince bu uykumuzu bile arayacağız sanırım

tomurcuk doğum günün kutlu olsun canım ..

benim karnım çok küçük kilo aldım baya ama tüm vucudum dagıldı yanakalrımı görsen tombiş tombiş oldu :) hele belim nasıl kalınlaştı,gömleklerim kollarımdan olmuyor ..gelin oynayamayacınca yerim darmış der ya kızımda öle herhalde...

gece bende aynı saate uyanıyorum uyku yok 7.30 kadar ayaktayım kocacamı uyurlayıp yatıyorum biraz...ne kadar yabancı dizi var izliyorum eski sezonları :) yada bir flim izliyim yatıyorum o saate bir şeyde yok televizyonda :) ama gün içinde çok yürüyüş yapmışsam birde sütü akşamları ılık içmeye başladığımdan beri uyanmıyorum geceleri artık geçti gibi...ben çok su içtiğimden olsa gerke birde hep wc ye kalkıyorum.yataga girerken bir dah su içinde kasık agrısından da uyayamıyordum...

ılık sütü dene..zaten doğumdan sonra süt gaz yapmasın diye ılık içmek gerkliymiş :)

RAPUNZEL burun aspiratörü bu....görüntü kötü popma ile çekmiyorsun anne agzı ile hava verip çekiyor ama kesinlikle agzına bir şey gelmiyor hazneye doluyor...

biz çoçuk doktorunuda şimddiden belirledik doğar doğmaz laızm olucak onun telaşına girmiyelim diye..ben aldığım tüm bakım ürünlerini ona sorarak aldım :)

herkese mrb kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. rahatsız olan arkadaşlara acil şifalar versin allah.
ptesi günü oğlumun bütün alışverişini yaptık ama öldüm diyebilirim hala kendime gelemedim. kızlar alışverişinizi son günlerre bırakmayın çok zorluyo. gerçi herşeyi bi dükkandan aldım ve hiç yürümedim ama yoruluyo insan. gerçi evde de öyle önceden yürümeyi çok severdim şimdi wc ye gitmeye üşeniorum nefes alıp verirken bile yoruluyorum. yani şu 2 haftadır hamileliğin ne olduğunu anladım.
eşimin ve annemin ısrarı üzerine park beşik aldım. genç odamız var zaten. sadece gardırop yaptıracaz. büyük olucak. ben çizd,m eşimin arkadaşı yapıcak ve 500 tl fiyat çıkarmış. sadece malzemesi 425 tutuyomuş bana da ne kadar verirsen ver demiş 500 e çok m pahalı sizce ama iki kanat olucak. karar veremedim eşimde bana bıraktı sizce ne yapıyım

yapma yaww ben hep soğuk içerim içtiğimde ... ılıtırım artık bari ...
yatmadan önce yarımsaat öce falan su içmeyi kesiyorum . tuvalet davasından
süt deneyeyim ama .. fazla içmem yasak ama az biraz içerim ...
bi akşam ayran(yasak değil Allahtan) bi akşam süt te içebilirim ... inşallah faydasını görürüm saol

canım, benimkinin ayakları solda o kesin. çünkü tekmeliyor. sağımdada kafası var sanırım çünkü elleri ile vuruyor oradan yavaş yavaş hissediyorum.

bir de bebeğin dönmesi için 2 yöntem var

1. müzik dinletin ama vajinanızın oraya koyun müzik aletini o sese doğru yönelince dönücektir
2. vajina bölümünden fener tutun. ışığa çok duyarlı gözleri o yöne çekicek bebeği

plateste bebek dönme derslerinden denenmiş ve işe yaramıştır

benimde uyku düzensizliklerim baladı sabaha kadar wc ye gidiorum zaten. sol tarafıma yatıcam diye kafamı şartlıorum gecede uyuyamıorum. acaba sağdamıyım solda mıyım diye. ve her uyandığımda kendimi düz buluyorum. rahat edemediğim için eşimle ile ayrı yatıyoruz ve bu ilk. heralde daha zor günler bizi bekliyo. ya da allah bizi gece uykusuzluğuna alıştırıyo.

benimde kafası solda yukarda daha döner canım 7. aydan sonra döner

cnm süt niye yasak dr bana süt ve süt ürünlerini hergün alıcaksın dedi

arkadaslar limangoda days in colorsun bebek nevresim akımı 34.90 tl.sizce nasıl iyi mi gördünüz mü

fiyat normaldir herhalde yada ucuz piyasayı hiç bilmiyorum uyku setlerini biliyorumda bilemedim..ama şıkmış uygun bence pahalı değil :) tükenen ürünlerde güzelmiş..
ben nevresim takımlarını tine tac yada lines her markanın metre işi satılanları var orda aldım fazla fazla nevresim yastık kılıfı diktirdim güzel oldu hepsi...

maşallah hareketli olucak kızçen inşallah cuma sonucum yi çıkar çıkmassada artık ne yapalım idare edicez az kaldı zaten

Kızzzlar ben saatlerdir giremiyorum KK ya...
Ama siz girip yazmıssınız yine...
Ay bi sürü alıntı yapmıstım herkese laf yetiştirdim ama hepsi gitti yaaaa:84:
Öncelikle aral sakın sıkma canını..Diyetle sekerini kontrol altına alırsın..Arkadsımdan biliyorum..
İçini ferah tut tatlım...Bu arada burdaki herkes seker yuklemesi yaptırdı sanırım..
Benim toklum kan sekerim 15 gun önce 81 cıkmıstı..Doktorum seker yuklemesi için bişey demedi..
Herhal gerek görmedi..

Rapunzeln kuzum ben hepsini tek tek görerek aldım sordum hep hangisi iyidir falan diye..Aldıgım herseyin hepsi ayrı bi marka..Maksat herkes kazansınTarak setine cok para verdim ama içlerinde en yumusak olan oydu..Chicco...burun aspiratörünü Nuk aldım arkadas cok rahat kullanıyor..

Bugun herkesin bi yeri agrıyor sanırım..Allah yardımcımız olsun..Mutlu sona yaklasıyoruz inşallah..
ayy unutuklarım varsa kusura bakmasın..Herkese benden selam olsun hanımlar

Son düzenleme:

çok ilginçmiş şu fener işi..yatak odasında iki tane fener var...ah o fener neler yaşadı neler gördü :) ha ha ....şimdi ise ben gece kalkıyorum diye eşimi rahatsız etmiyim diye kullanıyordum..bu akşamda bebeşime yarasın bari...eşim yine gülücek yine değişik bir şey buulmuşun diye :) bebek denemelerinde ayaklarımı dikiyorum diye gülüyordu bana bunada gülücek çok eminim...dur deneicem ikisinide...

Arkadaşlar zaten bebeğin bütün harektlerini hissetmemiz mümkün değil sadece sert olan hareketlerini biz hissedeceğiz bence bebeğin rahatını bozmayın bu yöntemlerle Allah korusun fener felan tuttuğunuzda rahatsız olup erken doğum olabilir benim bi arkadaşım 6,50 aylıkken doğum yapmıştı bu aylar artık riskli haftalar erken doğum açısından dikkat etmek gerekli

esracım hoşgeldin..geçmiş olsun ağrın avrmış :26:

Tünaydın Güzel Anne adayları nasılsınız?

tünaydınnnn tomurcuk

hoşbulduk canım inşallah rapucum inşallah...sen nasılsın çınarımız nasıl...

iyiz bizde teyzesi..öbür çınarımızda iyidir inş..

Canlarım günaydınnnnn

hoşgeldin zonoxcumm

herkese merhaba güzel anneler ....

çok sevindim ..inş hep böyle gider

saolasın nevracım..sen neden süt içemiyorsun? ılık süt uyku için iyi oluyor cidden bi çay bardağı falan en azından?? ayıptır sölemesi ben yakında galonla içicem :26: sütle aramda duygusal bi bağ oluştu..bebekten önce sigara tiryakisiydim şimdi süt tiryakisi oldum sanırım bağımlı bi kişiliği ben

saol canım..facede yokmusun sen?? nursen benim adım. bende sana hep serap diorum ama :26:

ben mesaj yazarken gelenler yada selamlarını göremediğim arkadaşlarım hoşgelmişlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…