2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahahBende yastıkla uyuyorum artık..Bacak arama koyuyorum,bzen karnıma destek yapıyorum valla cok rahat ediyorum kızlar..Ama fener işi cok hosuma gitti...
Zaten ilginc bişey yaptıgım ya da söyledigim zaman, eşim diyo ki kesin kadınlar kulubunden ögrenmişsindir

hoşgeldin nevracım inşallah çıkmaz çıkarsada artık önlemlerimizi alıcaz ne yapalım.. bende claxane 0.4 lük vuruluyorum canım en başından beri yani bende de pıhtılaşma var kollarım mosmor oldu ama insan yavrusu için herşeye katlanıyor tek o sağlılklı olsunda annesi bunada katlanır

face mi????? hiç bilgim yok ..siteye geç geldim ben ya..ekleyim hemen ama ne diye eklicem..adım serap evet unutmam artık nurseni :) facedeki grubun adı ne tam olarak :)

Son düzenleme:
ayrıca nasıl dönücek kafa aşağıya doğru bilmiyorum...yoksa normal doğum yalan olucak ve bebek aşağıya inmediği için çatlaklar daha yukarda kalcak..hep sağıma yattım ve sırt üstü acaba ondanmı dönmüyor kızım yada erkenmi daha bilemedim...
daha kimse öğrenemedi değilmi bu vakitten snra sol mu sagmı yatış şekli...doktorun verdiği bir kitapçık var elimde agrıları azaltmak için sagına yatın yazıyor ama daha önceki sayflarda bebğe rahat kan akşı için sol yazıyor bilemedim...
bilgisi olan var mı...????[/QUOTE]

OMZUM ÇÜRÜDÜ ARTIK SOLA YATICAM DIE OMZUM KULAGIM HEP AGRIO GECE GERI SAĞA DONUORUM SONRA BI UYANIORUM SIRT USTU UYUMUSUM BEN EN RAHAT SIRT USTU UYURKEN BULUORUM KENDIMI YA

selamlar nasılsınız bakalımmm biz çok iyiyiz dün gece nazlı kızımın tekmeleri uyutmadı beni

Hosgeldin kuzuuuu....
Bizi de agrılar uyutmadı...
Galiba doga bizi uykusuz kalmaya alıstırıyor artık...

Zonoxx özledim kuzum seniii...
Tek tembel sen diilsin ben evde bile dolanmaya useniyorum valla..
Her gece yatarken allahtan calısmıyorum diyorum..
Ayy bizim bu hamiş ve calısan annelerimiz nasıl dayanıyor allah yardımcıları olsun....

bu arada bu fener işi, müzik dinletme bebeğiniz dönmediğinde son haftalarda geçerli son an son dakika kurtarıcıları. netten araştırdığınızda çıkıyor bilgileri zaten bilimsel bir yöntem

Bir bebeğin dönme öyküsü « Pozitif Doğum Hikâyeleri
7- Bebeği aşağı çağıran uyaranlar:

a- Ters yatma esnasında kasıkların üstüne ışık tutmak (bebek ışığa dönsün diye). Fener koyuyordum ben.

b- Aynı şekilde klasik müzik dinletmek, müziğe doğru gelsin diye

c- Başının olduğu noktaya buz (donuk sebze paketi) sürerek soğuktan kaçmasını sağlamaya çalışmak.

d- Babanın aşağıdan bebekle konuşması (evladım sesime gel!!!).

e- Uzun bir kolye ucuna zil takarak gezmek, zil tam kasıklarda çalıyor siz ayaktayken, bebek sese gelsin diye.

f- Bunları yaparken bir yandan da hafifçe masajla başı ittirmeye çalışmak (zorlamadan)
rapunzeln sen de hoşgeldin canım

Son düzenleme:

OMZUM ÇÜRÜDÜ ARTIK SOLA YATICAM DIE OMZUM KULAGIM HEP AGRIO GECE GERI SAĞA DONUORUM SONRA BI UYANIORUM SIRT USTU UYUMUSUM BEN EN RAHAT SIRT USTU UYURKEN BULUORUM KENDIMI YA[/QUOTE]

bende dümdüz yatıyorum yada kısmende olsa göbeğimin üstüne yatıyorum vallahi :)

nerdesin sennnnnnnnnnnnn msn de de yoksun anacımm. ben de evi toparlıcam gelcem msn e. sezen le konuşuodum ben de

hoşbuldukkk evt sana aynen katılıyorum şimdiden uykusuzluğa alışıyoruz ben biraz agresif oluyorum uykusuz olunca ama iyice alışınca oda geçer heralde ya şu buhar makinesi gereklimi oda için ben kararsızım alıp almamakta

sağol esracım inşallah hyırlısı olsun artık

Rapuuuu ben kk ya giremeyince sana face ten mesaj attım kızzzz
Bu arada hosbuldum sekerim..Evi silip süpürmem lazım ben ne guzel oturuyorum
Kolun acıyo mu...Benim 3 gun surdu acısı ama gecti cok sukur

Cereeennnn kızz işten ayrılıyormussun hemde cok avantajlı bir şekilde cook sevindim...
ablam ve annenlerde geliyomuss ohh cifte mutluluk valla...
ayy ananesi bi sürüde cici almıstır kuzuna....

Westlife bende nevresim takımını (nevresim 33 TL + kargo 5 TL) = 38 TL ye aldım..Markası KRİSTAL

Semaaaa..Seninde işyerinin durumunun belli olmasına sevindim...
allah her işini rast getirsin inşallah

ayy ne gerek var tatlım yaa..Ben alıpta kullanan hiç kimseyi görmedim..Koyarsın her gun petegin üstüne bi tas su olur biter...

rapunzel hoşgeldin tatlım çınarım iyi çok şükür oynyyor uyuyor kendi halinde kuzum ..unnado göndermedi gitti şu siparişleri ay çatlıycam meraktan gelsin artık cicilerimiz

face mi????? hiç bilgim yok ..siteye geç geldim ben ya..ekleyim hemen ama ne diye eklicem..adım serap evet unutmam artık nurseni :) facedeki grubun adı ne tam olarak :)

grup yok kuşumm birbirimizi ekliyoruz öle özelden adını soyadını yaz yolla bana ben eve gidince eklerim seni

ayy ne gerek var tatlım yaa..Ben alıpta kullanan hiç kimseyi görmedim..Koyarsın her gun petegin üstüne bi tas su olur biter...

bende öyle düşünüyorum boşuna para vermek gereksiz geliyor sen neler aldım tam olarak kıayfetler haricinde eksiğim varmı diye soruyorum bi bakıyım

insan bişiye alışınca gerisi kolay geliyor kuşum..evde olup hamilelik geçirmek keyifli olurdu eminim ama ben kesin 150 kilo olurdum :26:

Aral bende hergün iğne oluyorum. Kollarım mosmor oldu yazmışsın ya benimde ilk zamanlar öyleydi şimdi iğne olduktan sonra kolonyalı pamuğu üzerine 2 dk.tut sakın ovma bastırma o zaman morarmıyor. Sen tetanoz aşısı olmuşmuydun?

kızlar benim soruma niye cvp vermiosunuz çok kararsız kaldım ne yapsam aaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…