çok ilginçmiş şu fener işi..yatak odasında iki tane fener var...ah o fener neler yaşadı neler gördü :) ha ha ....şimdi ise ben gece kalkıyorum diye eşimi rahatsız etmiyim diye kullanıyordum..bu akşamda bebeşime yarasın bari...eşim yine gülücek yine değişik bir şey buulmuşun diye :) bebek denemelerinde ayaklarımı dikiyorum diye gülüyordu bana bunada gülücek çok eminim...dur deneicem ikisinide...
:))))))))) yürüye yürüye sonuna geldin hamileliğin ..
daha 100 lük yapılacak .. endişelenme inşallah kötü çıkmaz sonucun cnm ... arkadaşım var şubatta doğum yapacak.. kız 4.ayından beri günde 2-3 kere insülün iğne oluyor ...
bunada şükür 7. aya kadar gelmişiz ... İnşallah çıkmaz ama ... olsa bile son aylarımız katlanıcaz artık ... çok korkunç birşey değil .. kendini korkutma ...çaresi olan birşey
,bak ; ben - lalehan-eylem59 - hamileliğimizin başından beri hergün kan sulandırıcı iğne oluyoruz ..doğuma kadar belki doğumdan sonra bir müddet daha ... Herşey Allahtan ... bunada şükür diorum ...
iyi olmana sevindim .. iyiyim bende .. uykusuzluk demişsi n .. o bende de var .gece zor dalıyorum . birde kurulu saat gibi hergün sabah 5 ile 5:30 arası mutlaka uyanıyorum .. 7 ye kadar yatakta tv iziyorum uykum gelsin diyeee :)) bebişler gelince bu uykumuzu bile arayacağız sanırım
tomurcuk doğum günün kutlu olsun canım ..
esracım hoşgeldin..geçmiş olsun ağrın avrmış :26:
tünaydınnnn tomurcuk
iyiz bizde teyzesi..öbür çınarımızda iyidir inş..
saolasın nevracım..sen neden süt içemiyorsun? ılık süt uyku için iyi oluyor cidden bi çay bardağı falan en azından?? ayıptır sölemesi ben yakında galonla içicem :26: sütle aramda duygusal bi bağ oluştu..bebekten önce sigara tiryakisiydim şimdi süt tiryakisi oldumsanırım bağımlı bi kişiliği ben
saol canım..facede yokmusun sen?? nursen benim adım. bende sana hep serap diorum ama :26:
ben mesaj yazarken gelenler yada selamlarını göremediğim arkadaşlarım hoşgelmişlerrr
selamlar nasılsınız bakalımmm biz çok iyiyiz dün gece nazlı kızımın tekmeleri uyutmadı beni
çok ilginçmiş şu fener işi..yatak odasında iki tane fener var...ah o fener neler yaşadı neler gördü :) ha ha ....şimdi ise ben gece kalkıyorum diye eşimi rahatsız etmiyim diye kullanıyordum..bu akşamda bebeşime yarasın bari...eşim yine gülücek yine değişik bir şey buulmuşun diye :) bebek denemelerinde ayaklarımı dikiyorum diye gülüyordu bana bunada gülücek çok eminim...dur deneicem ikisinide...
Arkadaşlar zaten bebeğin bütün harektlerini hissetmemiz mümkün değil sadece sert olan hareketlerini biz hissedeceğiz bence bebeğin rahatını bozmayın bu yöntemlerle Allah korusun fener felan tuttuğunuzda rahatsız olup erken doğum olabilir benim bi arkadaşım 6,50 aylıkken doğum yapmıştı bu aylar artık riskli haftalar erken doğum açısından dikkat etmek gerekli
ayrıca nasıl dönücek kafa aşağıya doğru bilmiyorum...yoksa normal doğum yalan olucak ve bebek aşağıya inmediği için çatlaklar daha yukarda kalcak..hep sağıma yattım ve sırt üstü acaba ondanmı dönmüyor kızım yada erkenmi daha bilemedim...
daha kimse öğrenemedi değilmi bu vakitten snra sol mu sagmı yatış şekli...doktorun verdiği bir kitapçık var elimde agrıları azaltmak için sagına yatın yazıyor ama daha önceki sayflarda bebğe rahat kan akşı için sol yazıyor bilemedim...
bilgisi olan var mı...????
Hosgeldin kuzuuuu....
Bizi de agrılar uyutmadı...
Galiba doga bizi uykusuz kalmaya alıstırıyor artık...
Zonoxx özledim kuzum seniii...
Tek tembel sen diilsin ben evde bile dolanmaya useniyorum valla..
Her gece yatarken allahtan calısmıyorum diyorum..
Ayy bizim bu hamiş ve calısan annelerimiz nasıl dayanıyor allah yardımcıları olsun....
bu arada bu fener işi, müzik dinletme bebeğiniz dönmediğinde son haftalarda geçerli son an son dakika kurtarıcıları. netten araştırdığınızda çıkıyor bilgileri zaten bilimsel bir yöntem
Bir bebeğin dönme öyküsü « Pozitif Doğum Hikâyeleri
rapunzeln sen de hoşgeldin canım
Hosgeldin kuzuuuu....
Ayy bizim bu hamiş ve calısan annelerimiz nasıl dayanıyor allah yardımcıları olsun....
Kızzzlar ben saatlerdir giremiyorum KK ya...
Ama siz girip yazmıssınız yine...
Ay bi sürü alıntı yapmıstım herkese laf yetiştirdim ama hepsi gitti yaaaa:84:
Öncelikle aral sakın sıkma canını..Diyetle sekerini kontrol altına alırsın..Arkadsımdan biliyorum..
İçini ferah tut tatlım...Bu arada burdaki herkes seker yuklemesi yaptırdı sanırım..
Benim toklum kan sekerim 15 gun önce 81 cıkmıstı..Doktorum seker yuklemesi için bişey demedi..
Herhal gerek görmedi..
Rapunzeln kuzum ben hepsini tek tek görerek aldım sordum hep hangisi iyidir falan diye..Aldıgım herseyin hepsi ayrı bi marka..Maksat herkes kazansınTarak setine cok para verdim ama içlerinde en yumusak olan oydu..Chicco...burun aspiratörünü Nuk aldım arkadas cok rahat kullanıyor..
Bugun herkesin bi yeri agrıyor sanırım..Allah yardımcımız olsun..Mutlu sona yaklasıyoruz inşallah..
ayy unutuklarım varsa kusura bakmasın..Herkese benden selam olsun hanımlar
hoşbuldukkk evt sana aynen katılıyorum şimdiden uykusuzluğa alışıyoruz ben biraz agresif oluyorum uykusuz olunca ama iyice alışınca oda geçer heralde ya şu buhar makinesi gereklimi oda için ben kararsızım alıp almamakta
face mi????? hiç bilgim yok ..siteye geç geldim ben ya..ekleyim hemen ama ne diye eklicem..adım serap evet unutmam artık nurseni :) facedeki grubun adı ne tam olarak :)
ayy ne gerek var tatlım yaa..Ben alıpta kullanan hiç kimseyi görmedim..Koyarsın her gun petegin üstüne bi tas su olur biter...
Hosgeldin kuzuuuu....
hoşgeldin nevracım inşallah çıkmaz çıkarsada artık önlemlerimizi alıcaz ne yapalım.. bende claxane 0.4 lük vuruluyorum canım en başından beri yani bende de pıhtılaşma var kollarım mosmor oldu ama insan yavrusu için herşeye katlanıyor tek o sağlılklı olsunda annesi bunada katlanır
herkese mrb kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. rahatsız olan arkadaşlara acil şifalar versin allah.
ptesi günü oğlumun bütün alışverişini yaptık ama öldüm diyebilirim hala kendime gelemedim. kızlar alışverişinizi son günlerre bırakmayın çok zorluyo. gerçi herşeyi bi dükkandan aldım ve hiç yürümedim ama yoruluyo insan. gerçi evde de öyle önceden yürümeyi çok severdim şimdi wc ye gitmeye üşeniorum nefes alıp verirken bile yoruluyorum. yani şu 2 haftadır hamileliğin ne olduğunu anladım.
eşimin ve annemin ısrarı üzerine park beşik aldım. genç odamız var zaten. sadece gardırop yaptıracaz. büyük olucak. ben çizd,m eşimin arkadaşı yapıcak ve 500 tl fiyat çıkarmış. sadece malzemesi 425 tutuyomuş bana da ne kadar verirsen ver demiş 500 e çok m pahalı sizce ama iki kanat olucak. karar veremedim eşimde bana bıraktı sizce ne yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?