2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nerdesin sennnnnnnnnnnnn msn de de yoksun anacımm. ben de evi toparlıcam gelcem msn e. sezen le konuşuodum ben de

kuzu msn i acıyom ama hop beni atıyo anlamadım kii:26::26::26:
maillerime bile bakamadım daha

simgecim hoşgeldin canım ay bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu sağol canım eşim kollarını kameraya çekip oğluna göstericem bak annen senin için nelere katlandı diyor ama annelik fedakarlık karşılık beklemeden vermekmiş ondan hiç gocunmuyorum bu iğnelerden tek onlar sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil tetenozun ilk dozunu oldum 2. yi vurulacam pzt

Son düzenleme:
kızlar benim soruma niye cvp vermiosunuz çok kararsız kaldım ne yapsam aaba

ahanda yazıcam dedigim ama unuttugum bir arkadasım cıktı..
Sorry SMGE cim...Tatlım iki kapılı bi dolap için cok demiş yaa..Az daha sıksan 600 TL versen mesela Zonox un aldıgı gibi harika bi dolap alabilirsin..
Zoonoooxx sesime gel tatlım eklesene senin dolabın resmini..Fiyat yanlıssa onu da düzelt be tatlım...
Sen arastır Simgecim iyice..Hemen olur deme..

Rapuuuu ben kk ya giremeyince sana face ten mesaj attım kızzzz
Bu arada hosbuldum sekerim..Evi silip süpürmem lazım ben ne guzel oturuyorum
Kolun acıyo mu...Benim 3 gun surdu acısı ama gecti cok sukur

yok canım ya hiç acımadı kolum.bugünde işe geldim.:26: inşallah dahada acımaz.2 gün oldu aşıdan sonra...

cnm iki kapılı değil 4 kapılı iki kanat. büyük ama ben piyasayı pek bilmediğim için karar veremedim. bide aldığım şey sağlam olsunki bayağı bi dayansın istiorum onun için büyük yaptırıorum uzun süre kulanabilmek için

kızlar benim soruma niye cvp vermiosunuz çok kararsız kaldım ne yapsam aaba

hoşgeldin canım bence o fiyata pahalı yaptırmak hazır dolaplar da bulabilirsin o fiyata koçtaş a bak güzel dolaplar var bende tekzenden aldım bence fiyat yüksek

normalde benim istediğim dolabı 750 tlye yapıomuş tabi adamın dediğine göre. genelde yatak odası için yaptırıolarmış. eşimin arkadaşı olduğu için işçilik almıcakmış.

ayy çokmu morarıyor :26: hergün iğne haa :26: kıyamam

alıntı yapamadım kim sormuş bilemdim forum değişik bugun yazıyorum eklemiyor..

izmirde bi şifonyer fiyatı bebk magzalarında 600 lira benim baktığım ..1200 dolap 900 yatak için istiyorlar..iyi gibi fiyat ama kulandıkalrı boya ve mazeme ne acaba oda var bir şey diyemem yani...ama az para değil ucuzda değil iyi bir şeydir harhalde

kızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm

Hımmm simdi anladım tatlım...
Haklsın elbet saglam olması önemli habire dolap mı yaptırcan yanii..
Zonox Koctas tan almıstı..Hatta Rapunzeln de...
Bir de yaptırınca içini istedigin gibi dizayn ettirebilirsin o guzelligi var tabii
Daha vakit var aslında..Sen bi gez magazaları..Koctas Tekzen Praktiker falan...
En azından için rahat eder..Tabii yine sen bilirsin

Yeterki bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza alalımda gerisi hiç önemli değil senin ne zaman kesecek iğneni dr.bişey söyledimi? Benimki sanırım 7. ayda bıraktıracak

normalde benim istediğim dolabı 750 tlye yapıomuş tabi adamın dediğine göre. genelde yatak odası için yaptırıolarmış. eşimin arkadaşı olduğu için işçilik almıcakmış.

bebek mobilya magazalrı genelde bu fiyat ama arkadaşalr koç taş ikedanda güzel şeyler almışlar...ben bir kere alıcam büyüdüğünde kulansın diye mobilyacıdan aldım..gerçi bize kayınvalidemler alıyor oda var yoksa bende bir kere daha düşünürdüm :)

vallaha içkim yok sigaram yok diyor eşim arabasına her eşy alıyor yaptıyor bende aynı yola başvurdum içkim yok sigram yok diyip içimde kalmasın diye almaya çalışıyorum gücüm yettikçe...
doğumu özel yaptırcaktım 3 bini geçiçekti..sonra vazgeçtim tüm arkadşalrım gibi sgk ile anlaşmalı bir yerede yaptırcam öle lunca oraya verceğim parayı başka yerlerde kulanmya başladım....

Yeterki bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza alalımda gerisi hiç önemli değil senin ne zaman kesecek iğneni dr.bişey söyledimi? Benimki sanırım 7. ayda bıraktıracak

benim dr bişey demedi ama doğuma kadar kullanıcam galiba

kızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm

Tırnak makası
Tarak
Burun aspiratörü
Mama kasıgı
Biberon
Emzik
Uyku seti
Nevresim Takımı
Çıngıraklı oyuncak
Banyo filesi
küvet
Kova ve maşrapa
Yenidogan ıslak mendil
Kulak temzileme cubugu
Yatak koruyucu
Bebek yastıgı
Bebek bakım seti ( şampuan,yağ krem...vs.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…