nerdesin sennnnnnnnnnnnn msn de de yoksun anacımm. ben de evi toparlıcam gelcem msn e. sezen le konuşuodum ben de
Aral bende hergün iğne oluyorum. Kollarım mosmor oldu yazmışsın ya benimde ilk zamanlar öyleydi şimdi iğne olduktan sonra kolonyalı pamuğu üzerine 2 dk.tut sakın ovma bastırma o zaman morarmıyor. Sen tetanoz aşısı olmuşmuydun?
kızlar benim soruma niye cvp vermiosunuz çok kararsız kaldım ne yapsam aaba
grup yok kuşumm birbirimizi ekliyoruz öleözelden adını soyadını yaz yolla bana ben eve gidince eklerim seni
Rapuuuu ben kk ya giremeyince sana face ten mesaj attım kızzzz
Bu arada hosbuldum sekerim..Evi silip süpürmem lazım ben ne guzel oturuyorum
Kolun acıyo mu...Benim 3 gun surdu acısı ama gecti cok sukur
ahanda yazıcam dedigim ama unuttugum bir arkadasım cıktı..
Sorry SMGE cim...Tatlım iki kapılı bi dolap için cok demiş yaa..Az daha sıksan 600 TL versen mesela Zonox un aldıgı gibi harika bi dolap alabilirsin..
Zoonoooxx sesime gel tatlım eklesene senin dolabın resmini..Fiyat yanlıssa onu da düzelt be tatlım...
Sen arastır Simgecim iyice..Hemen olur deme..
simgecim hoşgeldin canım ay bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu sağol canım eşim kollarını kameraya çekip oğluna göstericem bak annen senin için nelere katlandı diyor ama annelik fedakarlık karşılık beklemeden vermekmiş ondan hiç gocunmuyorum bu iğnelerden tek onlar sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil tetenozun ilk dozunu oldum 2. yi vurulacam pzt
ayy çokmu morarıyor :26: hergün iğne haa :26: kıyamam
cnm iki kapılı değil 4 kapılı iki kanat. büyük ama ben piyasayı pek bilmediğim için karar veremedim. bide aldığım şey sağlam olsunki bayağı bi dayansın istiorum onun için büyük yaptırıorum uzun süre kulanabilmek için
simgecim hoşgeldin canım ay bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu sağol canım eşim kollarını kameraya çekip oğluna göstericem bak annen senin için nelere katlandı diyor ama annelik fedakarlık karşılık beklemeden vermekmiş ondan hiç gocunmuyorum bu iğnelerden tek onlar sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil tetenozun ilk dozunu oldum 2. yi vurulacam pzt
normalde benim istediğim dolabı 750 tlye yapıomuş tabi adamın dediğine göre. genelde yatak odası için yaptırıolarmış. eşimin arkadaşı olduğu için işçilik almıcakmış.
kızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm
Yeterki bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza alalımda gerisi hiç önemli değil senin ne zaman kesecek iğneni dr.bişey söyledimi? Benimki sanırım 7. ayda bıraktıracak
kızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?