kızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm
Tırnak makası
Tarak
Burun aspiratörü
Mama kasıgı
Biberon
Emzik
Uyku seti
Nevresim Takımı
Banyo filesi
küvet
Kova ve maşrapa
Yenidogan ıslak mendil
Kulak temzileme cubugu
Yatak koruyucu
Bebek yastıgı
Bebek bakım seti ( şampuan,yağ krem...vs.)
bebek mobilya magazalrı genelde bu fiyat ama arkadaşalr koç taş ikedanda güzel şeyler almışlar...ben bir kere alıcam büyüdüğünde kulansın diye mobilyacıdan aldım..gerçi bize kayınvalidemler alıyor oda var yoksa bende bir kere daha düşünürdüm :)
vallaha içkim yok sigaram yok diyor eşim arabasına her eşy alıyor yaptıyor bende aynı yola başvurdum içkim yok sigram yok diyip içimde kalmasın diye almaya çalışıyorum gücüm yettikçe...
doğumu özel yaptırcaktım 3 bini geçiçekti..sonra vazgeçtim tüm arkadşalrım gibi sgk ile anlaşmalı bir yerede yaptırcam öle lunca oraya verceğim parayı başka yerlerde kulanmya başladım....
ben almadım daha ama listem var alınacaklar ordan yazayım sana
:))) şekercim odasını yaptırıyosun zaten..oda için uyku seti-nevresim takımı-kirli sepeti yada poşeti- halı-lamba- çerçeve -perde dekoartif şeyler..
temizliği için bakım eşyaları..pişik kreminden tut saç fırçasına kadar..
beslenme için biberonlar emzikler önlükler
bebek arabası- oto koltuğu
ben paraya kıyıp bide elektrikli salıncak alıcam.çok işe yarıyomuş..
battaniye
bez
yaz bebekleri olacakları için güneş kremleri
odanda yatırmayı düşünüorsan ilk zamanlar için sepet beşik..
oyun halısı
çıngıraklı oyuncaklar
aklıma gelenler bunlar şekerr
kızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm
tamam bunların hepsi bende varrrr :)) ben bide alt açma minderi aldım
odayı yaptırıyorum evet oyuncakları henüz almadım perde ve halıyıda son ana bıraktım odayı nasıl dekore ediceksem ona göre alıcam iyi pek fazla eksiğim yok sanırım bebek arabasını falan ablamlar alıcak bebek sepetini eşimin ağbisi alıcak güneş kremi hiç aklıma gelmemişti
odayı yaptırıyorum evet oyuncakları henüz almadım perde ve halıyıda son ana bıraktım odayı nasıl dekore ediceksem ona göre alıcam iyi pek fazla eksiğim yok sanırım bebek arabasını falan ablamlar alıcak bebek sepetini eşimin ağbisi alıcak güneş kremi hiç aklıma gelmemişti
bende kıayfet alamadım daha..yazlık bir şey yok...kışklıalrı en fazla bir ay giycek ..sezon açılmamış...
sen neler aldınki...ona göre söliyelim..magzaalr ihtiyaç lisetesi vermiyormu ? ben e bebekten bakıyorum seçenekler kısmı varya ordaki bebek, anne ve saglık hijyen yazan şeylerden aldım hepsinden...
ben şuan odası iel ilgili olan şeyleri düzenliyorum...
bende baya bi kıyafet var umarım giyebilir işte biz oda siparişini verdik şubatın sonunda gelir heralde önümzdeki günlerdede alışvberişe çıkığ çerçeve çiçek böcek ıvır zıvır alıcam bide bebek şekerlerini ve hastane çıkışını aldımmı tamamdır heraldee
ne güzell doğuma onca para vermeye yazık ya bende en çok buna yanıyorum..benim sgk ile anlaşmalı fiyatı 3000
hmm valla benim yiğenimin küçülmüşlerini verdi ablam bana ondan pijama ev kıyafetleri tulumlar koca bi bavul verdi bana zaten hemen büyücek bu tür şeylere boşuna masraf yapma dedi ben sadece dışaırda giyebileceği kıyafetleri almaya özen gösteriyorum ay bi doğsalarda süsleyip süsleyip giydirsekBen aklıma gelenleri yazdım kuzum..
Bende de yatak koruyucu eksik
Üst bas almam lazım daha özellikle ev için pijama takımı falan ama zaman bi gecsin bakalım
Bebegin kilosu ne olacak..O yuzden dısarı cıkarken giyecegi kıyafetlerini de cok almadım...
3 tane pantolon
1 gömlek
1 hırka
2 tane patik ayakkabı...
2 takım esofman altılı üstlü
Bunları önümüzdeki kıs için 6-9 ay olarak aldım
evet haklısın bide sebamedin güneş kremini öneriyolar 50+ oda iyiymişgüneş kremi evet mustela en iyisi aklında olsun..koruma bandı olanalrdan al birde..çünkü agzı açıldıktan sonra tüm kozmetiklerde oldugu gibi 6 ay ömrü var bilgin olsun...ben güneş kremi almadım..nisan ayında alacakalrımın içinde ama en sona bıraktım...
arabalarına koyup gezmelere çıkarcaz tontişleriisürmek lasım
Kızlaarrrr sipariş ettigim nevresim takımı gelmiş..
Eşimin işyerine getirmiş kargoo cok mutlu oldumm..
Bir de sipariş verdigim kapı süsü,bebek sekeri,sepet ıvır zıvır hepsi hazırmıs cuma o da kargoya verilcek pztesi elimde olur inşallah...
Nevresim takımını sipariş verince ciciler bölümüne ekledim..
Şimdi de diger cicileri ekliyim..
ee hadi buyrun cici görmeye
ben bir tane pijama aldım işte bitanede eminönüğnden alıcam pijama birde gecelik şekerleride eminönünde yaptırıcam ayyy havalar açsında gidelim işleri halletmeyeheee bide onlar var..bebek şekerleri..ben onu haletmedim daha..lohusa geceliklerimde yokkk
Kızlaarrrr sipariş ettigim nevresim takımı gelmiş..
Eşimin işyerine getirmiş kargoo cok mutlu oldumm..
Bir de sipariş verdigim kapı süsü,bebek sekeri,sepet ıvır zıvır hepsi hazırmıs cuma o da kargoya verilcek pztesi elimde olur inşallah...
Nevresim takımını sipariş verince ciciler bölümüne ekledim..
Şimdi de diger cicileri ekliyim..
ee hadi buyrun cici görmeye
hmm valla benim yiğenimin küçülmüşlerini verdi ablam bana ondan pijama ev kıyafetleri tulumlar koca bi bavul verdi bana zaten hemen büyücek bu tür şeylere boşuna masraf yapma dedi ben sadece dışaırda giyebileceği kıyafetleri almaya özen gösteriyorum ay bi doğsalarda süsleyip süsleyip giydirsek
evet haklısın bide sebamedin güneş kremini öneriyolar 50+ oda iyiymiş
ayyy ne anlıcaklarsa gezmeden falan
ahanda yazıcam dedigim ama unuttugum bir arkadasım cıktı..
Sorry SMGE cim...Tatlım iki kapılı bi dolap için cok demiş yaa..Az daha sıksan 600 TL versen mesela Zonox un aldıgı gibi harika bi dolap alabilirsin..
Zoonoooxx sesime gel tatlım eklesene senin dolabın resmini..Fiyat yanlıssa onu da düzelt be tatlım...
Sen arastır Simgecim iyice..Hemen olur deme..
cnm iki kapılı değil 4 kapılı iki kanat. büyük ama ben piyasayı pek bilmediğim için karar veremedim. bide aldığım şey sağlam olsunki bayağı bi dayansın istiorum onun için büyük yaptırıorum uzun süre kulanabilmek için
neeeeeeeeeeeeee ne kadar pahalı sgk ile anlaşmaı birde..norma doğum 350 sezeryan 700 ....vallha bizim burda lojmanın doktoru oldu adam herkes orda doğum yaptı diye gitim bende....çok pahalı..ama tabi öze durumu olanlar tedavi ile bebek sahibi olanlar, özel sigortası olanalr için sorun değildir.. ama çok para yinede ...
pırlanta yüzük alsın bana o paraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?