2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm

ben almadım daha ama listem var alınacaklar ordan yazayım sana
:))) şekercim odasını yaptırıyosun zaten..oda için uyku seti-nevresim takımı-kirli sepeti yada poşeti- halı-lamba- çerçeve -perde dekoartif şeyler..
temizliği için bakım eşyaları..pişik kreminden tut saç fırçasına kadar..
beslenme için biberonlar emzikler önlükler
bebek arabası- oto koltuğu
ben paraya kıyıp bide elektrikli salıncak alıcam.çok işe yarıyomuş..
battaniye
bez
yaz bebekleri olacakları için güneş kremleri
odanda yatırmayı düşünüorsan ilk zamanlar için sepet beşik..
oyun halısı
çıngıraklı oyuncaklar
aklıma gelenler bunlar şekerr

tamam bunların hepsi bende varrrr :)) ben bide alt açma minderi aldım

ne güzell doğuma onca para vermeye yazık ya bende en çok buna yanıyorum..benim sgk ile anlaşmalı fiyatı 3000

odayı yaptırıyorum evet oyuncakları henüz almadım perde ve halıyıda son ana bıraktım odayı nasıl dekore ediceksem ona göre alıcam iyi pek fazla eksiğim yok sanırım bebek arabasını falan ablamlar alıcak bebek sepetini eşimin ağbisi alıcak güneş kremi hiç aklıma gelmemişti

kızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm

bende kıayfet alamadım daha..yazlık bir şey yok...kışklıalrı en fazla bir ay giycek ..sezon açılmamış...

sen neler aldınki...ona göre söliyelim..magzaalr ihtiyaç lisetesi vermiyormu ? ben e bebekten bakıyorum seçenekler kısmı varya ordaki bebek, anne ve saglık hijyen yazan şeylerden aldım hepsinden...

ben şuan odası iel ilgili olan şeyleri düzenliyorum...

tamam bunların hepsi bende varrrr :)) ben bide alt açma minderi aldım

Ben aklıma gelenleri yazdım kuzum..
Bende de yatak koruyucu eksik
Üst bas almam lazım daha özellikle ev için pijama takımı falan ama zaman bi gecsin bakalım
Bebegin kilosu ne olacak..O yuzden dısarı cıkarken giyecegi kıyafetlerini de cok almadım...
3 tane pantolon
1 gömlek
1 hırka
2 tane patik ayakkabı...
2 takım esofman altılı üstlü
Bunları önümüzdeki kıs için 6-9 ay olarak aldım

güneş kremi evet mustela en iyisi aklında olsun..koruma bandı olanalrdan al birde..çünkü agzı açıldıktan sonra tüm kozmetiklerde oldugu gibi 6 ay ömrü var bilgin olsun...ben güneş kremi almadım..nisan ayında alacakalrımın içinde ama en sona bıraktım...

arabalarına koyup gezmelere çıkarcaz tontişlerii sürmek lasım

bende baya bi kıyafet var umarım giyebilir işte biz oda siparişini verdik şubatın sonunda gelir heralde önümzdeki günlerdede alışvberişe çıkığ çerçeve çiçek böcek ıvır zıvır alıcam bide bebek şekerlerini ve hastane çıkışını aldımmı tamamdır heraldee

heee bide onlar var..bebek şekerleri..ben onu haletmedim daha..lohusa geceliklerimde yokkk

Kızlaarrrr sipariş ettigim nevresim takımı gelmiş..
Eşimin işyerine getirmiş kargoo cok mutlu oldumm..

Bir de sipariş verdigim kapı süsü,bebek sekeri,sepet ıvır zıvır hepsi hazırmıs cuma o da kargoya verilcek pztesi elimde olur inşallah...
Nevresim takımını sipariş verince ciciler bölümüne ekledim..
Şimdi de diger cicileri ekliyim..
ee hadi buyrun cici görmeye

ne güzell doğuma onca para vermeye yazık ya bende en çok buna yanıyorum..benim sgk ile anlaşmalı fiyatı 3000

neeeeeeeeeeeeee ne kadar pahalı sgk ile anlaşmaı birde..norma doğum 350 sezeryan 700 ....vallha bizim burda lojmanın doktoru oldu adam herkes orda doğum yaptı diye gitim bende....çok pahalı..ama tabi öze durumu olanlar tedavi ile bebek sahibi olanlar, özel sigortası olanalr için sorun değildir.. ama çok para yinede ...

pırlanta yüzük alsın bana o paraya :)

ben geldiimmm huhuuuu

oku oku bitmedi yaw. ne çok yazmışsınız

hasta olan, ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle. bu tuvalet benim başımada dert. geceleri uyandıktan sonrada uyuyamıyorum bi daha.

tomurcuk
doğum günün kutlu olsun. nice mutlu senelere

alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş

rapunzel, tuğba kızlar karar verdinizmi bu unnadoya. bende baktım şimdi polar takım olanı alsakmı acaba. rapunzel boyutlarıda iyi. nevresim boyutunda. park beşiğede olur. kargo ücreti ne kadar oluyor unnadonun.

rapunzel o setli çantayı bende görmüştüm. kullananlar çok memnun ama fiyat olarak pahalı mı dersin. ben zaten neyi görsem hep aynısını sen gösteriyorsun burda eminimki e bebekten aldığın titreşimli oyuncakta fareli olandır bende aldım aynısını. baktım sende yazmışsın.

hmm valla benim yiğenimin küçülmüşlerini verdi ablam bana ondan pijama ev kıyafetleri tulumlar koca bi bavul verdi bana zaten hemen büyücek bu tür şeylere boşuna masraf yapma dedi ben sadece dışaırda giyebileceği kıyafetleri almaya özen gösteriyorum ay bi doğsalarda süsleyip süsleyip giydirsek
evet haklısın bide sebamedin güneş kremini öneriyolar 50+ oda iyiymiş
arabalarına koyup gezmelere çıkarcaz tontişlerii sürmek lasım

ayyy ne anlıcaklarsa gezmeden falan

tamda şimdi gülesram şekerler geldimi die soracaktım..eline ulaşsında bi haber et olmasmı??kalitesi nasıl die..nevresimini gördüm ayrıca..cici bölümünü sürekli takipteyim

cnm banada mağzadan verilen alışveriş listesini yazıyım sana tabi aralarında gereksiz olan ilerde alıncak şeylerde var
zıbın takımı, bady,hastane çıkışı,tulum,takım,pijama,patikli pantolon,ağız mendili, ter havlusu,hırka, yelek,önlük,patik,çorap,eldiven,bere,alıştırma külodu,bornoz,banyo havlusu,prematüre takı,pantolon,slopet,sweet,t-şort,şort,bady,jile,kazak,gmlek,uyku tulumu, battaniye çeşitleri,alt açma, lohusa gecelik,anne pijaması,sabalık eşofman, emzirme sütyeni, hamile külotu,korse çeşitleri,emzik, emzik zinciri,emzik kutusu,biberon suluk,tırnak makası,fırça tarak,biberon fıröası,dişlik,yıkama süngeri,termofor ateş ölçer,oda derecesi,süt saklama poşeti,mama kapları,mama tabağı,çatal kaşık,kulak çubuğ,ıslak havlu,göğüs pompası, göğüskoruyucu,göğüs kremi,göğüs pedi,burun aspiratörü,sterilizatör,termos, buhar makinası,uyku yastığı,emzirme yastığı,şampuan, bebek yağılosyon,sabun,pudra,pişik kremi

heee bide onlar var..bebek şekerleri..ben onu haletmedim daha..lohusa geceliklerimde yokkk
ben bir tane pijama aldım işte bitanede eminönüğnden alıcam pijama birde gecelik şekerleride eminönünde yaptırıcam ayyy havalar açsında gidelim işleri halletmeye

link istiyorummmmmm çünkü ben bulamıyorum ciciler bölümünü

hahahah ay bi de gunes kremi lazım dimi yaa...
Denize gitcez daha bebişlerle...Ben denize sokar mıyım bilmiyorum ama eşim nedense pek bi hevesli..Ben golumla yuzcem diyoo...Ayy el kadar cocuk sokulur mu suya yaa..en azından bi 6 aylık olsa tamam ama nasıl tutucam onu hiç bilmiyorum:26::26:

geldim canım. SMGE ben 180 e 60 cm derinlikte dolabı 600 tl ye aldım KOÇTAŞ tan. hiç yaptırma bence. hem de benim ki sürgülü kapı. içide kocaman. daha tam kurulmadığı için fotosunu koyamıyorum ama KOÇTAŞ ın sitesinden milas sürgülü dolaba bak istersen ben beyazını aldım lake dışı

evet canım bencede çok para ama bu kadar zaman gittiğim doktoru doğumda bırakmaya cesaret edemem ki normal doğum istiyorum ben hiç tanımadığım drlarla yapamam doğum yapacağım hastanede hrs hastanesi..pahalı bi yer..o yüzden böyle..ayrıca ankarada çoğu yer böyle..doğumevinde yada devlet hastanesinde yaparsan o ayrı tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…