133057[/ATTACH]32755]bende baya bi kıyafet var umarım giyebilir işte biz oda siparişini verdik şubatın sonunda gelir heralde önümzdeki günlerdede alışvberişe çıkığ çerçeve çiçek böcek ıvır zıvır alıcam bide bebek şekerlerini ve hastane çıkışını aldımmı tamamdır heraldee
cnm banada mağzadan verilen alışveriş listesini yazıyım sana tabi aralarında gereksiz olan ilerde alıncak şeylerde var
zıbın takımı, bady,hastane çıkışı,tulum,takım,pijama,patikli pantolon,ağız mendili, ter havlusu,hırka, yelek,önlük,patik,çorap,eldiven,bere,alıştırma külodu,bornoz,banyo havlusu,prematüre takı,pantolon,slopet,sweet,t-şort,şort,bady,jile,kazak,gmlek,uyku tulumu, battaniye çeşitleri,alt açma, lohusa gecelik,anne pijaması,sabalık eşofman, emzirme sütyeni, hamile külotu,korse çeşitleri,emzik, emzik zinciri,emzik kutusu,biberon suluk,tırnak makası,fırça tarak,biberon fıröası,dişlik,yıkama süngeri,termofor ateş ölçer,oda derecesi,süt saklama poşeti,mama kapları,mama tabağı,çatal kaşık,kulak çubuğ,ıslak havlu,göğüs pompası, göğüskoruyucu,göğüs kremi,göğüs pedi,burun aspiratörü,sterilizatör,termos, buhar makinası,uyku yastığı,emzirme yastığı,şampuan, bebek yağılosyon,sabun,pudra,pişik kremi
Kızlaarrrr sipariş ettigim nevresim takımı gelmiş..
Eşimin işyerine getirmiş kargoo cok mutlu oldumm..
Bir de sipariş verdigim kapı süsü,bebek sekeri,sepet ıvır zıvır hepsi hazırmıs cuma o da kargoya verilcek pztesi elimde olur inşallah...
Nevresim takımını sipariş verince ciciler bölümüne ekledim..
Şimdi de diger cicileri ekliyim..
ee hadi buyrun cici görmeye
ben geldiimmm huhuuuu
oku oku bitmedi yaw. ne çok yazmışsınız
hasta olan, ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle. bu tuvalet benim başımada dert. geceleri uyandıktan sonrada uyuyamıyorum bi daha.
tomurcuk doğum günün kutlu olsun. nice mutlu senelere
alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş
rapunzel, tuğba kızlar karar verdinizmi bu unnadoya. bende baktım şimdi polar takım olanı alsakmı acaba. rapunzel boyutlarıda iyi. nevresim boyutunda. park beşiğede olur. kargo ücreti ne kadar oluyor unnadonun.
rapunzel o setli çantayı bende görmüştüm. kullananlar çok memnun ama fiyat olarak pahalı mı dersin. ben zaten neyi görsem hep aynısını sen gösteriyorsun burdaeminimki e bebekten aldığın titreşimli oyuncakta fareli olandır bende aldım aynısını. baktım sende yazmışsın.
kız ben sokarım valla hiçbişey olmaz alışsın çocuk sonra herşeyden nem kapıp hasta olmasınnnhahahah ay bi de gunes kremi lazım dimi yaa...
Denize gitcez daha bebişlerle...Ben denize sokar mıyım bilmiyorum ama eşim nedense pek bi hevesli..Ben golumla yuzcem diyoo...Ayy el kadar cocuk sokulur mu suya yaa..en azından bi 6 aylık olsa tamam ama nasıl tutucam onu hiç bilmiyorum:26::26:
mesala mevlüt için hem kendime hemde kızıma güzel bir elbise alıcam...daha önce gösterdim mi bilmiyorum ekliyim hemen pek bi süslü yapıcam mevlüdü..özendim çok....bardağa kadar süslücem...kızımın adı belli olsun o zaman alıcam bebek şekerlerini...kendim yapıcam zaten şekerleri kapı süsünün birini kendim yaptım sokak kapısı için odası için hazır alıcam :)
vallha bir sürü balon aldım..eşimi tembihledim ben odaya indiğimde odada evde süslü olsun diye ..önlemini alsın :)
evet canım bencede çok para ama bu kadar zaman gittiğim doktoru doğumda bırakmaya cesaret edemem kinormal doğum istiyorum ben hiç tanımadığım drlarla yapamam doğum yapacağım hastanede hrs hastanesi..pahalı bi yer..o yüzden böyle..ayrıca ankarada çoğu yer böyle..doğumevinde yada devlet hastanesinde yaparsan o ayrı tabi..
kızlar benim soruma niye cvp vermiosunuz çok kararsız kaldım ne yapsam aaba
yok devlet hastanesi yada üniversite hastanelerini bende gitmek istemiyorum..ama doğumu başındaki doktordan çok ebe yaptıyor :) hatta sen kendin yapıyorsun normal doğumu doktor dikiş atıyor :) artık bu şekilde avuttum kendimi....sen güvendiysen doktora boş ver ...ilk hamileliğimde datçada tatildeydik 5 haftalıktı düşük yapınca orda apartopar marmariste özel bir doktor bulduk 20 dakika birlikte zaman geçiridk ama ona o kadar güvendim ki düşük olcagını bilemem ragmen moralim çok yüksekti tatile devem ettik..sonra izmire geldik yine hamile kalınca 20 haftaya kadar doktor begenmedim...hala iki doktora gidiyorum biri yedek :)diğeri normal doğurtmak istemezse diye...
sözün kısası doktor çok önemli...her şey alınır ama ama sevgi ve güven çok zor ....
mesala mevlüt için hem kendime hemde kızıma güzel bir elbise alıcam...daha önce gösterdim mi bilmiyorum ekliyim hemen pek bi süslü yapıcam mevlüdü..özendim çok....bardağa kadar süslücem...kızımın adı belli olsun o zaman alıcam bebek şekerlerini...kendim yapıcam zaten şekerleri kapı süsünün birini kendim yaptım sokak kapısı için odası için hazır alıcam :)
vallha bir sürü balon aldım..eşimi tembihledim ben odaya indiğimde odada evde süslü olsun diye ..önlemini alsın :)
Dilara kuzum dogrucaz hala ögrenemedin cicilerin yerini...
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-bebeklerinin-cicileri-38.html#post17333107
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri-36.html
Rapuuuu ben kk ya giremeyince sana face ten mesaj attım kızzzz
Bu arada hosbuldum sekerim..Evi silip süpürmem lazım ben ne guzel oturuyorum
Kolun acıyo mu...Benim 3 gun surdu acısı ama gecti cok sukur
Cereeennnn kızz işten ayrılıyormussun hemde cok avantajlı bir şekilde cook sevindim...
ablam ve annenlerde geliyomuss ohh cifte mutluluk valla...
ayy ananesi bi sürüde cici almıstır kuzuna....
Westlife bende nevresim takımını (nevresim 33 TL + kargo 5 TL) = 38 TL ye aldım..Markası KRİSTAL
Semaaaa..Seninde işyerinin durumunun belli olmasına sevindim...
allah her işini rast getirsin inşallah[/QUOT]
evet canım ablamla yiğenim buğün geldi pzt. de inşallah annem gelicek bizde artık herşeyimizi alıcağız.. onlar evde ben iş yerinde nasıl huzursuzum anlatamam bian önce akşam olsun istiyorum..
işyerimden ayrılıyorum inşallah hakkıma hayırlısı olur..
valla sorma bulamıyorum hiççç bu arada bayıldım cicilerineee maşallahhhhh
Sizi gidi kokoslar sizi :)))
Serappp ekledim seni face te ama sen kabul etmedin daha
iyiyiz canım dün kızım çok hareketliydi dans etti durdu içimde sultanım:)) Bende iyiyim canım bugün doğum günüm 29 olduk yavaş yavaş yaşlanıyoruz :))
Kızlaarrrr sipariş ettigim nevresim takımı gelmiş..
Eşimin işyerine getirmiş kargoo cok mutlu oldumm..
Bir de sipariş verdigim kapı süsü,bebek sekeri,sepet ıvır zıvır hepsi hazırmıs cuma o da kargoya verilcek pztesi elimde olur inşallah...
Nevresim takımını sipariş verince ciciler bölümüne ekledim..
Şimdi de diger cicileri ekliyim..
ee hadi buyrun cici görmeye
canım ben bi ananemize danışayım diyorum çünkü kız çeyizi düzer gbi habire dışarı bişeyler yaptırıyo eğer al derse alıcam nevresim falan yaptırdı nisamıza ama buda kış için çok ideal gibi bakalım büyüğümüze bi danışayım bu akşam annemdeyim yarın paslaşırız :)ben geldiimmm huhuuuu
oku oku bitmedi yaw. ne çok yazmışsınız
hasta olan, ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle. bu tuvalet benim başımada dert. geceleri uyandıktan sonrada uyuyamıyorum bi daha.
tomurcuk doğum günün kutlu olsun. nice mutlu senelere
alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş
rapunzel, tuğba kızlar karar verdinizmi bu unnadoya. bende baktım şimdi polar takım olanı alsakmı acaba. rapunzel boyutlarıda iyi. nevresim boyutunda. park beşiğede olur. kargo ücreti ne kadar oluyor unnadonun.
rapunzel o setli çantayı bende görmüştüm. kullananlar çok memnun ama fiyat olarak pahalı mı dersin. ben zaten neyi görsem hep aynısını sen gösteriyorsun burdaeminimki e bebekten aldığın titreşimli oyuncakta fareli olandır bende aldım aynısını. baktım sende yazmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?