2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mesala mevlüt için hem kendime hemde kızıma güzel bir elbise alıcam...daha önce gösterdim mi bilmiyorum ekliyim hemen pek bi süslü yapıcam mevlüdü..özendim çok....bardağa kadar süslücem...kızımın adı belli olsun o zaman alıcam bebek şekerlerini...kendim yapıcam zaten şekerleri kapı süsünün birini kendim yaptım sokak kapısı için odası için hazır alıcam :)

vallha bir sürü balon aldım..eşimi tembihledim ben odaya indiğimde odada evde süslü olsun diye ..önlemini alsın :)

Eklentiler

• $002.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 11

huh bi solukta okudummmm sağollll

gülegüle kullanın cnm

kısss fareli olan evet zevklerimiz benziyor desene..unnadoda kargo fiyatları değişiyor.yalnız ben geçen anakucağını aldım ya tekçekim yaptılar..onuda hesaba katmak gerek..
bakım seti için kızlar ayrı ayrı al diolar...
ne yapsak bilemedimm pericim

kız ben sokarım valla hiçbişey olmaz alışsın çocuk sonra herşeyden nem kapıp hasta olmasınnn

alın bir kokoş anne daha bende alıcam kıyafet mevlüt için bakalımmm kaç kilo vericez

yok devlet hastanesi yada üniversite hastanelerini bende gitmek istemiyorum..ama doğumu başındaki doktordan çok ebe yaptıyor :) hatta sen kendin yapıyorsun normal doğumu doktor dikiş atıyor :) artık bu şekilde avuttum kendimi....sen güvendiysen doktora boş ver ...ilk hamileliğimde datçada tatildeydik 5 haftalıktı düşük yapınca orda apartopar marmariste özel bir doktor bulduk 20 dakika birlikte zaman geçiridk ama ona o kadar güvendim ki düşük olcagını bilemem ragmen moralim çok yüksekti tatile devem ettik..sonra izmire geldik yine hamile kalınca 20 haftaya kadar doktor begenmedim...hala iki doktora gidiyorum biri yedek :)diğeri normal doğurtmak istemezse diye...
sözün kısası doktor çok önemli...her şey alınır ama ama sevgi ve güven çok zor ....

kızlar benim soruma niye cvp vermiosunuz çok kararsız kaldım ne yapsam aaba

smge cim bende dolap yaptıracaktım 4 kapılı büyüklüğünde 2 sürgülü kapılı bana pazarlık sonucu 850 tl fiyat verdiler.Seninkinin büyüklüğüde sanırım okadarmış bana uygun gibi geldi fiyatı. Ben yaptırmaktan vazgeçtim oda takımı buldum 1300 tl ye 3 kapılı dolaplı onu alıcam.

evet canım çok haklısın..sabırsız drlar gereki gereksiz kesik atıyorlar.o dikişlerin acısıda çok fenaymış sonradan..allah hepimizi hayırla sonuna ulaştırsın ne diyim..hafif hafif doğum korkusu sarmaya başladı..önceleri hiç yoktu..bide allaha çok şükür çalışıp kazanıyoruz. içime bölesi sinecekse bölesi olsun ne diyim..ama yinede hala net değil kararım..bakalım

Sizi gidi kokoslar sizi :)))
Serappp ekledim seni face te ama sen kabul etmedin daha

selam kızlar yoğunluktan çok yavaş okuyorum ve cevap veremiyorum kusuruma bakmayın..

valla sorma bulamıyorum hiççç bu arada bayıldım cicilerineee maşallahhhhh

Cook saol tatlımm...
Bu arada ben gidip oglanın odasını bi düzenleyeyim..
Eşyalarını dolabına koyacam...Zamanı gelince de yıkar yine koyarım
Evcilik oynar gibi...Hadi ben kactım hatunlar arada gelir bakarım yineee

ben kaçtım..biraz yürüyüş yapayım..azda olsa güneşleneyim :) öpüyorum hepinizi çok :))))))))))))))))

iyiyiz canım dün kızım çok hareketliydi dans etti durdu içimde sultanım:)) Bende iyiyim canım bugün doğum günüm 29 olduk yavaş yavaş yaşlanıyoruz :))

mutlu yıllar canım seneye bebeğin kucağında yeni yaşına girmek nasip olur inş
ARAL ben 50lik şeker yüklememde 147 çıktı
100lük yapıldı ondada 1. saat tokluk 201 çıktı mak. 190 olması gerekirken
ama ben kan verdikten sonra müşahade odasında uyudum sonra 1er saat arayla gidip kan verdim
hemde 8 saatlik açlıkla gitmiştim sana tavsiyem 12 saat açlıkla git su dahi içme
tahlil verdikten sonra asla uzanma koltukta otur çünkü uyku hali şekeri yükseltiyomuş
doktorum benim 1 değerm yüksek diye dikkat etmemi ve 1 hafta sonta açlık ve tokluk kan şekeri ölçtürmemi istedi çok şükür onlar normal çıktı
kafana takma stress olma ve dediklerimi mutlaka uygula

herkese slmlar

yiğit ayvalığa gelince yabancılık çekmicek biz de ördekli nevresim takımımızı götürcezzzzz. hayırlı olsun kuşum. güle güle uyusun minik sıpa. ben de sipariş vercem ama haftaya eminönüne gidicem orda bulabilirsem alıcam bulamazsam sipariş vercem.

canlar ben bugün bebeğin biberonu ve emziğini alıcam bir de mothercare tırnak makası takımı.

biberon olarak dr. browns bir küçük boy bir de büyük boy alıcam
emzik: nuk almayı düşünüyorum damaksız
gögüs pompası: madela tek taraflı pompa (bugün almıcam bunu doğumdan sonra alıcam)

tatlım şu kıyafeti merak ettim atsana resmi bi bu arada bardaklarımı bende süsleyeceğim allahım ne kokoşuz biz

canım ben bi ananemize danışayım diyorum çünkü kız çeyizi düzer gbi habire dışarı bişeyler yaptırıyo eğer al derse alıcam nevresim falan yaptırdı nisamıza ama buda kış için çok ideal gibi bakalım büyüğümüze bi danışayım bu akşam annemdeyim yarın paslaşırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…