selam kızlar yoğunluktan çok yavaş okuyorum ve cevap veremiyorum kusuruma bakmayın..
Rapuuuu ben kk ya giremeyince sana face ten mesaj attım kızzzz
Bu arada hosbuldum sekerim..Evi silip süpürmem lazım ben ne guzel oturuyorum
Kolun acıyo mu...Benim 3 gun surdu acısı ama gecti cok sukur
Cereeennnn kızz işten ayrılıyormussun hemde cok avantajlı bir şekilde cook sevindim...
ablam ve annenlerde geliyomuss ohh cifte mutluluk valla...
ayy ananesi bi sürüde cici almıstır kuzuna....
Westlife bende nevresim takımını (nevresim 33 TL + kargo 5 TL) = 38 TL ye aldım..Markası KRİSTAL
Semaaaa..Seninde işyerinin durumunun belli olmasına sevindim...
allah her işini rast getirsin inşallah[/QUOT]
evet canım ablamla yiğenim buğün geldi pzt. de inşallah annem gelicek bizde artık herşeyimizi alıcağız.. onlar evde ben iş yerinde nasıl huzursuzum anlatamam bian önce akşam olsun istiyorum..
işyerimden ayrılıyorum inşallah hakkıma hayırlısı olur..
GÜLESRAMMMM
çok çok teşk ederimm
canım allah razı olsunn
amin seninde inş.herişini rast getirsinnn
sağol canım önerilerine dikkat edicem sen ne güzel ataltmışsın darısı bana 100 lükte 4 kez kan veriliyor değilmimutlu yıllar canım seneye bebeğin kucağında yeni yaşına girmek nasip olur inş
ARAL ben 50lik şeker yüklememde 147 çıktı
100lük yapıldı ondada 1. saat tokluk 201 çıktı mak. 190 olması gerekirken
ama ben kan verdikten sonra müşahade odasında uyudum sonra 1er saat arayla gidip kan verdim
hemde 8 saatlik açlıkla gitmiştim sana tavsiyem 12 saat açlıkla git su dahi içme
tahlil verdikten sonra asla uzanma koltukta otur çünkü uyku hali şekeri yükseltiyomuş
doktorum benim 1 değerm yüksek diye dikkat etmemi ve 1 hafta sonta açlık ve tokluk kan şekeri ölçtürmemi istedi çok şükür onlar normal çıktı
kafana takma stress olma ve dediklerimi mutlaka uygula
herkese slmlar
canım ben bi ananemize danışayım diyorum çünkü kız çeyizi düzer gbi habire dışarı bişeyler yaptırıyo eğer al derse alıcam nevresim falan yaptırdı nisamıza ama buda kış için çok ideal gibi bakalım büyüğümüze bi danışayım bu akşam annemdeyim yarın paslaşırız :)
sağol canım önerilerine dikkat edicem sen ne güzel ataltmışsın darısı bana 100 lükte 4 kez kan veriliyor değilmi
evet canım 4 kez veriliyo sana tavsiyem soğuk su götür kendi suyunu ver onların hazırladığı ılık su bayıyo insanı3 saat boyuncada asla su içmiyosun bide şekerli suyunu çok bekletmeden içmeye çalış dibine kadar Allah yardımcın olsun
kızlar iki gündür iştahım müthiş açık aslında yemekten ziyade sadece tatlı şeylere sardım deli olucam yanımdaki bir paket bisküviyi kaşla göz arası bitirmişim yediğim meyve cabası ben son üç ayda 12 kilo alırsam hiç şaşırmam 10 da öncesi maşallah 25 le kapatıcam ... neypmam lazım bilmiyorum :18::18::18:
kızlar iki gündür iştahım müthiş açık aslında yemekten ziyade sadece tatlı şeylere sardım deli olucam yanımdaki bir paket bisküviyi kaşla göz arası bitirmişim yediğim meyve cabası ben son üç ayda 12 kilo alırsam hiç şaşırmam 10 da öncesi maşallah 25 le kapatıcam ... neypmam lazım bilmiyorum :18::18::18:
canım onun yerine meyveli yoğurt al aktivya nın hem boşaltımın çalışır hem de tatlı krizine iyi gelir. 1 paket bisküvi yersen her gün gelsin kilolar dersin kuzum. ya da minik bir dilim koska helva al ondan ye
kızlar, doğadan formun gazsız kutu kola şeklinde içecekleri çıkmış yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. ben dün kuşburnulu içtim süper hem de 19 cal. benim gibi çok tatlı içecekler içemeyenlere kurtarıcı olur
iyiyiz canım dün kızım çok hareketliydi dans etti durdu içimde sultanım:)) Bende iyiyim canım bugün doğum günüm 29 olduk yavaş yavaş yaşlanıyoruz :))
canım onun yerine meyveli yoğurt al aktivya nın hem boşaltımın çalışır hem de tatlı krizine iyi gelir. 1 paket bisküvi yersen her gün gelsin kilolar dersin kuzum. ya da minik bir dilim koska helva al ondan ye
kızlar, doğadan formun gazsız kutu kola şeklinde içecekleri çıkmış yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. ben dün kuşburnulu içtim süper hem de 19 cal. benim gibi çok tatlı içecekler içemeyenlere kurtarıcı olur
benim ekstra bir iştah durumum hiç olmadı eskidende aynıydım
ama galiba gebelikteki iştah durumunu engelleyebilecek bi yöntem yok biraz bünye meselesi
bebişlerimiz istiyo o kadr kafana takma heleki zayıf hamile kaldıysan sonrasında vermen kolay olur inş
ayva yemeye çalış o tok tutuyo
bunu öğrenmem iyi olddu teşekkürler
tatlım şu kıyafeti merak ettim atsana resmi bi bu arada bardaklarımı bende süsleyeceğim allahım ne kokoşuz biz
Kızlar paramini da Lansinoh ürünlerinde %45 indirim var..
ben göğüs kremive göğüs pedi aldım.. (24 lüsünden almak daha avantajlı)
acaba pompa da alsam mı diye düşünüyorum ?? ne dersiniz?
kızlar benim soruma niye cvp vermiosunuz çok kararsız kaldım ne yapsam aaba
Kızlar paramini da Lansinoh ürünlerinde %45 indirim var..
ben göğüs kremive göğüs pedi aldım.. (24 lüsünden almak daha avantajlı)
acaba pompa da alsam mı diye düşünüyorum ?? ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?