2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım önerilerine dikkat edicem sen ne güzel ataltmışsın darısı bana 100 lükte 4 kez kan veriliyor değilmi

tuğbiş hoşgeldin tatlım geçniş olsun nasıl oldun yazıyorum sana ama görmedin kuzum yazdığımı bende süsülü bir lohosa şerbeti takımı istiyorum

sağol canım önerilerine dikkat edicem sen ne güzel ataltmışsın darısı bana 100 lükte 4 kez kan veriliyor değilmi

evet canım 4 kez veriliyo sana tavsiyem soğuk su götür kendi suyunu ver onların hazırladığı ılık su bayıyo insanı 3 saat boyuncada asla su içmiyosun bide şekerli suyunu çok bekletmeden içmeye çalış dibine kadarAllah yardımcın olsun

sağol canım iyi oldu bunları öğrendiğim allah yardımcımız olsun

kızlar iki gündür iştahım müthiş açık aslında yemekten ziyade sadece tatlı şeylere sardım deli olucam yanımdaki bir paket bisküviyi kaşla göz arası bitirmişim yediğim meyve cabası ben son üç ayda 12 kilo alırsam hiç şaşırmam 10 da öncesi maşallah 25 le kapatıcam ... neypmam lazım bilmiyorum :18::18::18:

canım onun yerine meyveli yoğurt al aktivya nın hem boşaltımın çalışır hem de tatlı krizine iyi gelir. 1 paket bisküvi yersen her gün gelsin kilolar dersin kuzum. ya da minik bir dilim koska helva al ondan ye

kızlar, doğadan formun gazsız kutu kola şeklinde içecekleri çıkmış yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. ben dün kuşburnulu içtim süper hem de 19 cal. benim gibi çok tatlı içecekler içemeyenlere kurtarıcı olur

benim ekstra bir iştah durumum hiç olmadı eskidende aynıydım
ama galiba gebelikteki iştah durumunu engelleyebilecek bi yöntem yok biraz bünye meselesi
bebişlerimiz istiyo o kadr kafana takma heleki zayıf hamile kaldıysan sonrasında vermen kolay olur inş
ayva yemeye çalış o tok tutuyo

bunu öğrenmem iyi olddu teşekkürler

evet canım bu ara meyveli yoğurt ve aktivya almıyorum hergün işyerine getiriyordum ii oluyordu akşam ilk işim markete uğramak olucak çok teşekkür ederim canım..

aslında öyle aşırı bi yemek yemem olmadı canım 2 gündür çikolata ve tatlı yemek istiyorum yemeği çok abarmıyorum ama en çok kilo aldıran şeyi istiyorum( zayıf değildim canım 56 kilo ile hamile kaldım şimdi kaçım bilmiyorum ama umuyorum 65 kiloyu geçmemişimdir. yarın doktor randevumuz var bakalım herşey yolundamı?

TOMURCUK hepi börtdey (happy birthday) diyeyim sana...parantez içinde de yazayım ki kıro(liçe) sanmasınlar...

Son düzenleme:

bunu öğrenmem iyi olddu teşekkürler

rica ederim canım

tomurcuk, doğum günün kutlu olsun. bebişinde doğum günü hediye olucak ne mutlu sana

cerenlim, dikkat et kuzum tatlı en fazla kilo aldıran şey. hemennnnnnn aktivya almaya

kızlar grip oluyorum lanet olsun ben gidip yatayım. öpüyorum sizi

tatlım şu kıyafeti merak ettim atsana resmi bi bu arada bardaklarımı bende süsleyeceğim allahım ne kokoşuz biz

daha almadım canım bu ayları beledim..çünkü doğumdan çıkınca genelde 6 aylık görüntüde oluyorsunuz dediler...pijamalarıda bu kiloya göre alıcam...hastaydım yeni iyi oldum bu hafta kemeraltına inip alıcam...şansımafotograf makinem bozuldu telefondan yolucam ama bluetoothta bir sorun var...sanırm toplu yüklücem ben hepsini...

Kızlar paramini da Lansinoh ürünlerinde %45 indirim var..
ben göğüs kremive göğüs pedi aldım.. (24 lüsünden almak daha avantajlı)
acaba pompa da alsam mı diye düşünüyorum ?? ne dersiniz?

Kızlar paramini da Lansinoh ürünlerinde %45 indirim var..
ben göğüs kremive göğüs pedi aldım.. (24 lüsünden almak daha avantajlı)
acaba pompa da alsam mı diye düşünüyorum ?? ne dersiniz?

ben de aventinkini almıştım ebebekten.indirimdeydi.bugün geçti elime.hemen kullanmaya başlamam gerekir mi acaba_?hangi aydan itibaren kullanılıyormuş.bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…