kızlar benim bebeğin kalbi 165 atıodu. 7+1 boyu 1 cm (dr uzun boylu olcak dedi )kaydirigubbakcemile3 sizinkiler nasıldı.
bu testler gebelikte yapılan rutin testler değil mi arkadaşlar?bir de yaş faktörünün koyup istedikleri testler var...bizden de test istediler ,2 hafta sonra da test sonuçlarıyla muayeneye gel dediler....bakalım...bebek büyümüş mü diye bakacaklar hem,hem de anne de bir sorun var mı ek tedbire gerek var mı faln diye sanırım...:hulya:
kızlar benım iki gündür karnımın altındaki ağrılar arttı ya korkuorum ayrıca hepmi halsiz ve uykuluum yaa bu ağrılar normalmı kızlar oturdugum yerden ınce ınce çekıorum sızıları
oy canım benim..kıyamam...gastrit mi var sende de...bende de var...ilk aylarda kilo kaybı normalmiş zaten ya...sağlıklı ol da birkaç kilo ver dert değil...bulnatı ve kusmaların pick yaptığı dönem 8.hafta ve sonrasındaki 2 haftaymış diye okudum biryerlerde ben de...şu birkaç haftayı atlatırsak kendimize gelicez Allah'ın izniyle..peki senin kabızlık da mı kronik?Allah kolay geitrsin zonoxcum...hamilelikte daha bir sıkıntı yapıyor mu?inş yapmıyordur:sinifsinif:hayatım, ben kusmuyorum ama kuru bulantım var ya. bulantıdan yiyemiyorum. bugün sabah aç karnına tartıldım 52.800 geldim. bir ara 53.800 geliodum. demekki ben kilo almıomuşum şişiomuşum. birde bende gastrit var. düşün mide sorunumuakannehir allah herkese sağlıklı hamilelik versin. çok zor rahatsızlığın olup hamile kalmak. ben de hem gastrit hem anal fissür var (kabızlık)mafoldumben sen nasılsın bitanem olumunekankayizsmile ben dün bebişimi gördüm geldim. benim kuzum SAT tarihime göre 3 gün küçük çıktı. geç döllenmeymiş. onun için ticker imi değiştirdim hemenyerimseniben
[
canım kaç haftalıksın?
bende adetim geçtiği dönemde çok şiddetlenmişti. ağrıdan duramıodum. dr.umu aradım kanaman yoksa normal dedi.
dr.unu ara:ecrin_bebek:
oy canım benim..kıyamam...gastrit mi var sende de...bende de var...ilk aylarda kilo kaybı normalmiş zaten ya...sağlıklı ol da birkaç kilo ver dert değil...bulnatı ve kusmaların pick yaptığı dönem 8.hafta ve sonrasındaki 2 haftaymış diye okudum biryerlerde ben de...şu birkaç haftayı atlatırsak kendimize gelicez Allah'ın izniyle..peki senin kabızlık da mı kronik?Allah kolay geitrsin zonoxcum...hamilelikte daha bir sıkıntı yapıyor mu?inş yapmıyordur:sinifsinif:
bu arada bebeğini de görmüşsün..çok sevindim..:sm_cool:Sağlıkla kucaklarız hepimiz inş...fotosunu verdiler mi?Eşim usg sonrası her aryana doktor 2 poz da fotoğrafını çekip verdi diyordu dakaydirigubbakcemile3
evet gayet ii anlıyorum...eşinin gözleri de çok keskinmiş..hemen anlamış kendisine benzediğini.pes...ve de bravo yaniiialkisalkisalkiso zaman beni çok ii anlarsın hayatımgastrit olayını. bizede verdi usg resmini. eşim dioki aynı bana benziokaydirigubbakcemile3
bu arada medical parka giden senmiydin canım?olumunekankayizsmile
evet gayet ii anlıyorum...eşinin gözleri de çok keskinmiş..hemen anlamış kendisine benzediğini.pes...ve de bravo yaniiialkisalkisalkis
evet beim m.parka giden.noldu canım birşey mi var?:sm_confused:
evet gayet ii anlıyorum...eşinin gözleri de çok keskinmiş..hemen anlamış kendisine benzediğini.pes...ve de bravo yaniiialkisalkisalkis
evet beim m.parka giden.noldu canım birşey mi var?:sm_confused:
ben de medical parka gidiorum bahçelıevlere sız hangisine
ben medipol'e cevahir tekcan a gittim dün. mükemmel üstü bi dr. eşim bile çok sevdi. bizle yarım saat konuştu herşeyi anlattı. bebeği ultrasonda bakarken sevdi :) kendiside anneymiş zaten. beni o kadar rahatlattı ki anlatamam. benim 3 senedir gittiğim ve hastanesinde üne kavuşmuş dr.umdan kat be kat daha iyiydi. eşimle odasından çıktık eşim dedi ki "işte budur ya, dr dediğin böyle olur" opuyorumnanaktan anadolu yakasında oturanlara kesin tavsiyemdir. ilk günden annem gibi hissettim dr.umuolumunekankayizsmile
canım saglık ocagına kayıt yaptırdınmı gebeyim die hastanede yapmasalarda artık gebeleri saglık ocagı izledigi için onlarda yapabiliyo testleri ayrıca ben özele degil devlet hastanesine gidiyorum belki o yüzden olabilir özellerde paralı oldugu için bu tahliller ondan yapılmamış olabilir canım ne biliyim aklıma gelen sebepler bunlardı belkide bende sorun falan sezdiyse dr ondanda yapmış olabilir dicem ama düşükle son bulan gebeligimdede yapmışlardı bi sürü test.
erkekmi yapıcak canım bunu karısına
yaptırdım ama test falan istemediler sadece aşıyı söledilerCADIARZU
kızlar selam . bu gun 7. haftama gırdım. dr dan gelıyorum ama hıc ıyı haberlerle gelmedım ne yazıkkı. fetusu gorduk ama kalp atısları yoktu. vagınadan bakmadı dr karnımdan baktı. kese şeklide bozulmustu. bır hafta ıcınde dusebılır ama allahtan umıt kesılmez dedı. kızlar ne olur dua edın bızım ıcın.cok moralım bozuldu.
kızlar selam . bu gun 7. haftama gırdım. dr dan gelıyorum ama hıc ıyı haberlerle gelmedım ne yazıkkı. fetusu gorduk ama kalp atısları yoktu. vagınadan bakmadı dr karnımdan baktı. kese şeklide bozulmustu. bır hafta ıcınde dusebılır ama allahtan umıt kesılmez dedı. kızlar ne olur dua edın bızım ıcın.cok moralım bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?